Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Opstapcursus 5 lessen Lelystad
Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL
Basis vliegles Lelystad
Cessna vliegles Lelystad
Toevoegen
Prijs € 999 2 persoonstoestel € 4.949 € 109 20 minuten € 149 20 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Lelystad
Afstand
Personen 1 - 3 1 - 3 1 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 15 jaar 16 jaar 8 jaar 14 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte 2,05 m - 1,95 m 2,05 m
Max. gewicht 240 kg - 100 kg 240 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Categorie Vliegopleidingen Vliegopleidingen Vlieglessen Vlieglessen
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Opstapcursus 5 lessen Lelystad, Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL, Basis vliegles Lelystad en Cessna vliegles Lelystad. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Basis vliegles Lelystad voor een bedrag van € 109.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL, namelijk 16 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Lelystad, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Lelystad, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Opstapcursus 5 lessen Lelystad, Vliegopleiding MLA/LAPL/PPL, Basis vliegles Lelystad en Cessna vliegles Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?