Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
F16 simulator Boxmeer
Paramotor vliegen
Dagcursus zweefvliegen sleepstart
Luchtverkeersleiding simulator
Toevoegen
Prijs € 85 60 minuten € 125 30 minuten € 129 1 persoon € 189 90 minuten
Locatie
  • Boxmeer
  • Lommel
  • Weelde
  • Teuge
Afstand 96 km 144 km 134 km 35 km
Categorie Vliegsimulatoren Vlieglessen Zweefvliegen Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 1 - 2 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar April t/m oktober Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar - 14 jaar 14 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte 1,95 m 2,00 m 2,00 m -
Max. gewicht - 100 kg 100 kg -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles n.v.t.
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Vliegtijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: F16 simulator Boxmeer, Paramotor vliegen , Dagcursus zweefvliegen sleepstart en Luchtverkeersleiding simulator. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is F16 simulator Boxmeer voor een bedrag van € 85.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Dagcursus zweefvliegen sleepstart en Luchtverkeersleiding simulator. De minimum leeftijd daarvoor is 12 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Dagcursus zweefvliegen sleepstart en Luchtverkeersleiding simulator, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Paramotor vliegen en Dagcursus zweefvliegen sleepstart, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor F16 simulator Boxmeer en Luchtverkeersleiding simulator.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor F16 simulator Boxmeer, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Luchtverkeersleiding simulator.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor F16 simulator Boxmeer, Paramotor vliegen en Luchtverkeersleiding simulator is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Dagcursus zweefvliegen sleepstart loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?