Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Drone vliegles Oss
Drone vliegles Almere
Drone vliegles Leiden
Drone vliegles Benalmádena
Toevoegen
Prijs € 135 45 minuten € 99 45 minuten € 125 45 minuten € 99 45 minuten
Locatie
  • Oss
  • Almere
  • Leiden
  • Benalmádena
Afstand
Personen 1 - 4 1 - 4 1 - 4 1 - 4
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Maart t/m november
Min. leeftijd 8 jaar 8 jaar 8 jaar 8 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte - - - -
Max. gewicht - - - -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Categorie Drone lessen Drone lessen Drone lessen Drone lessen
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Drone vliegles Oss, Drone vliegles Almere, Drone vliegles Leiden en Drone vliegles Benalmádena. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Drone vliegles Almere en Drone vliegles Benalmádena, voor een bedrag van € 99.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Drone vliegles Oss, Drone vliegles Almere, Drone vliegles Leiden en Drone vliegles Benalmádena. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Drone vliegles Oss, Drone vliegles Almere, Drone vliegles Leiden en Drone vliegles Benalmádena, namelijk 8 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Drone vliegles Oss, Drone vliegles Almere, Drone vliegles Leiden en Drone vliegles Benalmádena.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Drone vliegles Oss, Drone vliegles Almere, Drone vliegles Leiden en Drone vliegles Benalmádena.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Drone vliegles Oss, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Leiden is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Drone vliegles Benalmádena loopt het seizoen van maart tot november.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?