Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Dagcursus zweefvliegen
Zweefvliegen
Zweefcursus 5 dagen
Introductiedag Paragliding
Toevoegen
Prijs € 149 1 persoon € 59 1 start € 479 € 429 5 daagse cursus € 145 1 start
Locatie
  • Terlet
  • Lemelerveld (Salland)
  • Terlet
  • Lemelerveld (Salland)
  • Lemelerveld (Salland)
  • Almelo
Afstand
Personen 1 1 - 8 1 1
Seizoen April t/m september April t/m september April t/m september Maart t/m november
Min. leeftijd 14 jaar 8 jaar 14 jaar 14 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte 2,00 m 2,00 m 2,00 m -
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg 100 kg
Deelname Vliegles Meevliegen Vliegles Vliegles
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd
Categorie Zweefvliegen Zweefvliegen Zweefvliegen Paragliding
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Dagcursus zweefvliegen, Zweefvliegen, Zweefcursus 5 dagen en Introductiedag Paragliding. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Zweefvliegen voor een bedrag van € 59.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Dagcursus zweefvliegen, Zweefcursus 5 dagen en Introductiedag Paragliding. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Dagcursus zweefvliegen, Zweefcursus 5 dagen en Introductiedag Paragliding, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Dagcursus zweefvliegen, Zweefvliegen, Zweefcursus 5 dagen en Introductiedag Paragliding, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 100 kg en geldt voor Dagcursus zweefvliegen, Zweefvliegen, Zweefcursus 5 dagen en Introductiedag Paragliding.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Dagcursus zweefvliegen, Zweefvliegen en Zweefcursus 5 dagen, er geldt een maximale lengte van 2,00 m. Er is geen maximale lengte voor Introductiedag Paragliding.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Dagcursus zweefvliegen, Zweefvliegen en Zweefcursus 5 dagen loopt het seizoen van april tot september. Voor Introductiedag Paragliding loopt het seizoen van maart tot november.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?