Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Teuge
Zweefvliegen Salland
Zweefvliegen Terlet
Gyrocopter vliegen
Toevoegen
Prijs € 159 20 minuten € 65 1 start € 65 1 start € 119 30 minuten
Locatie
  • Teuge
  • Salland
  • Terlet
  • Stadtlohn
Afstand 35 km 40 km 51 km 93 km
Categorie Vlieglessen Zweefvliegen Zweefvliegen Rondvluchten
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English English Deutsch
Personen 1 - 3 1 - 8 1 - 8 1
Seizoen Hele jaar April t/m september April t/m september Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 8 jaar 8 jaar 10 jaar
Min. lengte 1,45 m - - 1,20 m
Max. lengte 2,05 m 2,00 m 2,00 m 2,00 m
Max. gewicht 240 kg 100 kg 100 kg 120 kg
Deelname Vliegles Meevliegen Meevliegen Meevliegen
Tijdsduur Bloktijd Vliegtijd Vliegtijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Teuge, Zweefvliegen Salland, Zweefvliegen Terlet en Gyrocopter vliegen . Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Zweefvliegen Salland en Zweefvliegen Terlet, voor een bedrag van € 65.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Teuge. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Teuge, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Zweefvliegen Salland en Zweefvliegen Terlet, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Cessna vliegles Teuge.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Zweefvliegen Salland, Zweefvliegen Terlet en Gyrocopter vliegen , er geldt een maximale lengte van 2,00 m. De hoogste maximale lengte 2,05 m vind je bij Cessna vliegles Teuge.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Teuge en Gyrocopter vliegen is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Zweefvliegen Salland en Zweefvliegen Terlet loopt het seizoen van april tot september.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?