Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Lelystad
Cessna vliegles Teuge
Opstapcursus 5 lessen Lelystad
Proefles ballonvaren Amersfoort
Toevoegen
Prijs € 159 20 minuten € 159 20 minuten € 999 2 persoonstoestel € 979
Locatie
  • Lelystad
  • Teuge
  • Lelystad
  • Amersfoort
Afstand 7.496 km 7.539 km 7.496 km 7.507 km
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vliegopleidingen Ballonvaren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 3 1 - 3 1 - 3 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar April t/m oktober
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 15 jaar 12 jaar
Min. lengte - - - 1,30 m
Max. lengte 2,05 m 2,05 m 2,05 m -
Max. gewicht 240 kg 240 kg 240 kg -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge, Opstapcursus 5 lessen Lelystad en Proefles ballonvaren Amersfoort. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Cessna vliegles Lelystad en Cessna vliegles Teuge, voor een bedrag van € 159.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Opstapcursus 5 lessen Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 12 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Opstapcursus 5 lessen Lelystad, namelijk 15 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge en Opstapcursus 5 lessen Lelystad, namelijk 240 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Proefles ballonvaren Amersfoort.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge en Opstapcursus 5 lessen Lelystad, er geldt een maximale lengte van 2,05 m. Er is geen maximale lengte voor Proefles ballonvaren Amersfoort.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Teuge en Opstapcursus 5 lessen Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Proefles ballonvaren Amersfoort loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?