Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Blackshape vliegles
Cessna vliegles Lelystad
Basis vliegles Lelystad
Paragliding Noordeloos
Toevoegen
Prijs € 175 20 minuten € 170 20 minuten € 115 20 minuten € 69 1 start
Locatie
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Noordeloos
Afstand 16 km 16 km 16 km 86 km
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Paragliding
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 - 3 1 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Maart t/m oktober
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar 8 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m 1,45 m -
Max. lengte 1,95 m 2,05 m 1,95 m -
Max. gewicht 95 kg 240 kg 100 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Blackshape vliegles, Cessna vliegles Lelystad, Basis vliegles Lelystad en Paragliding Noordeloos. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Paragliding Noordeloos voor een bedrag van € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Blackshape vliegles, Cessna vliegles Lelystad en Basis vliegles Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Blackshape vliegles, Cessna vliegles Lelystad en Basis vliegles Lelystad, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Blackshape vliegles, namelijk 95 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Cessna vliegles Lelystad.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Blackshape vliegles en Basis vliegles Lelystad, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Paragliding Noordeloos.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Blackshape vliegles, Cessna vliegles Lelystad en Basis vliegles Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Paragliding Noordeloos loopt het seizoen van maart tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?