Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Ballonvaart Luik
Ballonvaart Amersfoort
Ballonvaart Namen
Ballonvaart Bastenaken
Ballonvaart Court-Saint-Étienne
Prijs € 189 1 persoon € 219 1 persoon € 189 1 persoon € 189 1 persoon € 189 1 persoon
Locatie
  • Luik
  • Amersfoort
  • Namen
  • Bastenaken
  • Court-Saint-Étienne
Afstand 207 km 46 km 234 km 278 km 222 km
Categorie Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren
Gesproken talen Français English Nederlands English Français English Français English Français English
Personen 1 - 12 1 - 5 1 - 12 1 - 12 1 - 12
Seizoen April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober
Min. leeftijd - 10 jaar - - -
Min. lengte 1,30 m 1,30 m 1,30 m 1,30 m 1,30 m
Max. lengte - - - - -
Max. gewicht 100 kg - 100 kg 100 kg 100 kg
Deelname Meevliegen Meevliegen Meevliegen Meevliegen Meevliegen
Tijdsduur n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Ballonvaart Luik, Ballonvaart Amersfoort, Ballonvaart Namen, Ballonvaart Bastenaken en Ballonvaart Court-Saint-Étienne. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Ballonvaart Luik, Ballonvaart Namen, Ballonvaart Bastenaken en Ballonvaart Court-Saint-Étienne, voor een bedrag van € 189.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Ballonvaart Amersfoort. De minimum leeftijd daarvoor is 10 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Ballonvaart Amersfoort, namelijk 10 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Ballonvaart Luik, Ballonvaart Namen, Ballonvaart Bastenaken en Ballonvaart Court-Saint-Étienne, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Ballonvaart Amersfoort.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Ballonvaart Luik, Ballonvaart Amersfoort, Ballonvaart Namen, Ballonvaart Bastenaken en Ballonvaart Court-Saint-Étienne.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Ballonvaart Luik, Ballonvaart Amersfoort, Ballonvaart Namen, Ballonvaart Bastenaken en Ballonvaart Court-Saint-Étienne loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?