Parachutespringen

Boek je sprong voor een van de 5 locaties. De mogelijkheden en prijzen verschillen per locatie. Je kunt later nog omruilen.

Locaties parachutespringen

Parachutespringen kun je doen op 5 locaties door heel Nederland. Omdat het aanbod per locatie heel verschillend is hebben we het opgesplitst in verschillende arrangementen. Zo houden we de opties waaruit je kunt kiezen bij het bestellen overzichtelijk.

Zo kan parachutespringen op Texel kan vanaf een hoogte van 13.000 voet (4 km) en 9.000 voet (3 km), op andere locaties kan het alleen vanaf 3 km hoogte. Ook de opties qua video-opnames verschilen nogal. Op Texel, Breda en Hoogeveen wordt gefilmd met een cameraman die meespringt. Op Midden-Zeeland en Ameland gebeurt dit met een polscamera.

Het aantal tandems dat tegelijk mee kan in een toestel verschilt ook per locatie. Andere verschillen zitten in de minimum leeftijd (van 8 tot 12 jaar), het maximum gewicht van de deelnemer (95 - 105 kg) en ook de prijs. Prijzen variëren van € 199 tot € 214.

Kies hierboven een locatie voor alle informatie en boekingen of vergelijk de locaties.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?