Parachute springen

Tandemsprong met instructeur

Spring samen met een instructeur vanaf 3 kilometer hoogte. Met vrije val!

Slechts:   € 199

Introductie

Een tandemsprong is dé manier om kennis te maken met parachute springen (skydiven). Je springt samen met een instructeur vanaf 3 km hoogte uit een vliegtuig.

Ready for take-off?

Voor je vlucht krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Als alles gecontroleerd is stijgen jullie op en klimmen tot boven de 3 kilometer hoogte. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de Zeeuwse eilanden. Je wordt aan de instructeur vastgekoppeld en bent klaar voor de sprong.

Vrije val

De sprong begint met een vrije val. Je bereikt daarbij een snelheid van zo'n 200 km/u. Dat duurt zo'n halve minuut en dan gaat de grote parachute open.

Zweef naar beneden

Aan de parachute zweef je langzaam naar beneden. Geniet van het uitzicht en luister naar de geluiden op de grond. Het is een surrealistische ervaring. Onder het toeziend oog van je familie en vrienden maken jullie de perfecte landing.

Geen ervaring nodig

Omdat je samen met een instructeur springt heb je geen ervaring nodig. Je krijgt een duidelijke uitleg. Alles staat natuurlijk ook in het teken van de veiligheid.

Pics or it didn't happen!

Je kunt je sprong laten vastleggen door een handycam. Deze unieke beelden worden gemaakt met een camera op de hand van de instructeur. De voorbereiding, de vlucht omhoog en de sprong worden vastgelegd. Je krijgt na afloop een DVD mee naar huis. Je kunt de handycam opname meteen reserveren bij je sprong. Alleen beschikbaar op Ameland en Midden-Zeeland.

Zelf samenstellen Geheel vrijblijvend!

Beschikbaarheid

Parachute springen

Bij het bestellen kun je direct doorgeven op welke dag je wil komen vliegen en waar.
Je kunt natuurlijk ook gewoon de cadeaubon geven zonder een datum te prikken.
Om je een idee te geven waar en wanneer dit arrangement beschikbaar is:

Beschikbaar
Nog 1 plaats vrij!
Niet beschikbaar
Op aanvraag
Samenstellen Geheel vrijblijvend!

Prijzen

Dit arrangement is al te koop voor € 199

Aantal starts

Standaard inbegrepen is 1 start/landing. Je kunt extra starts/landingen erbij kopen als je dat wil:
 • 2 starts in totaal: € 190 meerprijs
 • 3 starts in totaal: € 376 meerprijs
 • 4 starts in totaal: € 566 meerprijs
 • 5 starts in totaal: € 756 meerprijs

Extra opties

 • Laat je eerste vliegles vastleggen op video voor € 75. De opnames worden gemaakt met een GoPro camera en na afloop krijg je de SD kaart mee naar huis.

Opmerkingen

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Zelf samenstellen Geheel vrijblijvend je arrangement samenstellen en zien wat het kost

Praktische punten

  • Er is geen maximum of minimum lengte
  • De afgesproken tijden kunnen uitlopen als het weer slecht is
  • Onder de 18 jaar is schriftelijke toestemming van de ouders nodig
  • Er kan alleen gesprongen worden als de weerstomstandigheden goed zijn. Het zicht moet goed zijn, de wind niet te sterk en het mag niet regenen
  • Bel de dag voor je sprong of s'ochtends naar het paracentrum om te horen of de weersomstandigheden goed genoeg zijn. Je ontvangt het telefoonnummer per e-mail bij de reservering
  • Op Texel wordt op vaste tijden afgesproken: tussen 8:30 en 12:15 (zondagen) of tussen 9:30 en 11:15 (andere dagen). Na het inchecken wordt je ingedeeld en krijg je je vluchttijd. Het kan zijn dat er wat wachttijd is op drukke dagen of wanneer het weer marginaal is
  • De bonnen zijn 1 jaar geldig. Houd er rekening mee dat als wegens weersomstandigheden afgebeld zou worden een nieuwe afspraak binnen de geldigheidsduur gemaakt kan worden
  • Tot twee weken na aanschaf zijn de bonnen kosteloos te annuleren
Zelf samenstellen Geheel vrijblijvend!