Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Aerobatics/stuntvliegen

Maak loopings, spins en barrel rolls in een aerobatics vliegles (Lelystad) of thrillride.

Over de productgroep Aerobatics/stuntvliegen

In deze productgroep vind je de aerobatics (stuntvlieg) belevenissen. Deze vinden plaats op 2 locaties. Merk op dat de ene locatie een vliegles aanbiedt en bij de andere vlieg je alleen maar mee. Bij de Aerobatics vliegles in Lelystad ga je dus veel meer zelf vliegen dan in Aken. Daar staat tegenover dat in Aken gevlogen wordt met een Extra 300, het toestel dat ook gebruikt werd in de welbekende airraces. In Lelystad wisselt het toestel, meestal wordt er gevlogen met een Fuji FA200.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: .

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?