Wat kost Cadeaubon met bedrag in ?

De prijs voor Cadeaubon met bedrag in is vanaf € 20. Deze prijs is voor 20 euro. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Bedrag

Welk bedrag wil je op de waardebon?

20 euro € 20
50 euro € 50
75 euro € 75
100 euro € 100
150 euro € 150   Meest gekozen
200 euro € 200
250 euro € 250
300 euro € 300
350 euro € 350
400 euro € 400
450 euro € 450
500 euro € 500

Cadeaupakketje

Wil je het cadeaupakketje met onze theorieboekjes "Hoe vliegt een Vliegtuig" en "Theorie helikopter vliegen" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Cadeaubon met bedrag is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het cadeaupakketje past door je brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven
  • We kunnen alleen in Nederland bezorgen
  • De bonnen zijn niet in te wisselen voor geld, ook niet als het gebruikt wordt voor een goedkopere belevenis
  • Je kan waardebonnen niet samenvoegen bij het inwisselen. Wil je een ander bedrag? Neem dan even contact met ons op!
  • Vrijwel alle lessen worden ook in het Engels gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Cadeaubon met bedrag in ? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?