Wat kost Parachutespringen in Texel?

De prijs voor Parachutespringen in Texel is vanaf € 199. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

Voor hoeveel personen wil je een tandemsprong bestellen? Je wordt (zoveel mogelijk) ingepland in hetzelfde vliegtuig.

1 persoon € 199   Meest gekozen
2 personen € 398
3 personen € 597
4 personen € 796
5 personen € 995

Vanaf welke hoogte wil je springen?

De gewone tandemsprong is vanaf 9.000 voet (3 kilometer). De Extreme Skydive vanaf maar liefst 13.000 voet (4 kilometer). De extra kosten hiervoor bedragen € 75 per sprong.

Filmopname door cameraman

De cameraman filmt het hele avontuur, inclusief de vrije val. Beschikbaar van april tot en met oktober.

Cameraman (1x) € 100
Cameraman elke sprong € 100 per sprong

Cadeaupakketje

Wil je het cadeaupakketje met onze theorieboekjes "Hoe vliegt een Vliegtuig" en "Theorie helikopter vliegen" per post opgestuurd krijgen? Dit kost € 11 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Parachutespringen Texel is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,20 m. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Parachute springen kan alleen bij goede weersomstandigheden: voldoende zicht, de wind niet te sterk en droog
  • Bel op de dag van je sprong de locatie of we kunnen springen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Afhankelijk van de weersomstandigheden en de drukte op het veld kunnen afgesproken tijden wat uitlopen
  • Het totale programma duurt ongeveer 2 uur
  • Op drie kilometer hoogte is het frisser dan op de grond. Je zit zo vol adrenaline dat je dit niet eens merkt
  • Bij het reserveren boek je direct een meldtijd. Dit is het tijdstip waarop je aanwezig moet zijn om je in te schrijven
  • Deze belevenis is ook in het Engels te volgen
  • Er is een uitloop mogelijk tot 115 kg gewicht. Geef dat aan in de opmerkingen bij je reservering en hou er rekening mee dat de beschikbaarheid minder kan zijn

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Parachutespringen in Texel? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?