Wat kost Vliegles Kortrijk - Le Touquet in Kortrijk?

De prijs voor Vliegles Kortrijk - Le Touquet in Kortrijk is vanaf € 759. Deze prijs is voor 1 vlucht. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal vluchten

Deze vliegles is geschikt voor maximaal 2 personen. Naast de leerling mag er dus nog een extra passagier meevliegen. Deze prijs is inclusief een hapje en een drankje in Le Touquet.

1 vlucht € 759

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Vliegles Kortrijk - Le Touquet is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,10 m lang zijn. De leerling en passagiers mogen samen maximaal 240 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. De instructeur wordt hierin niet meegerekend. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Vanwege de Coronacrisis is je bon extra lang geldig, namelijk 1.5 jaar. Zo heb je genoeg tijd om een afspraak te maken.
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Naast de leerling mag je één passagier meenemen
  • De prijzen zijn het totaal voor het vliegtuig, inclusief eventuele passagier en een hapje en drankje. Jullie zijn de enigen aan boord
  • Er wordt gevlogen tussen 9.00 uur en 18.00 uur
  • Is de leerling jonger dan 12 jaar? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden
  • De instructeur belt jou op de dag voor je les of we veilig kunnen vliegen. Je vult je telefoonnummer in bij je reservering
  • Afhankelijk van de (weers)omstandigheden en drukte op het vliegveld kunnen afgesproken tijden wat uitlopen
  • De les kan ook in het Engels of Frans worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Vliegles Kortrijk - Le Touquet in Kortrijk? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?