Wat kost Drone vliegles in Almere, Amersfoort, Leiden, Oss of Purmerend?

De prijs voor Drone vliegles in Almere, Amersfoort, Leiden, Oss of Purmerend is vanaf € 99. Deze prijs is voor 45 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 45 minuten. Voor beginners adviseren we vlieglessen vanaf 90 minuten. Wanneer je naast vliegen met de lesdrone ook met je eigen drone wil leren vliegen adviseren een les van 120 minuten.

45 minuten € 99
60 minuten € 119
90 minuten € 159
120 minuten € 199   Meest gekozen
150 minuten € 239
180 minuten € 279

Examen voor vliegbewijs

Als je drone meer weegt dan 250 gram moet je een vliegbewijs hebben om te mogen vliegen. Deze vliegles bereid je voor op het examen. Wil je dit online examen er met korting bij bestellen? Kijk hier <a href="/trivia/drone-regels-2021" target="_blank">welk vliegbewijs je nodig hebt</a> (opent in een nieuw tabblad).

Online examen A1/A3 € 89
Online examen A1/A2/A3 € 189

Waar wil je vliegen?

Voor Amersfoort en Leiden geldt een toeslag in verband met de reistijd van de instructeurs. Wil je op een andere locatie vliegen, neem dan contact met ons op.

Amersfoort € 25
Leiden € 25
Oss € 35

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag vliegen? De extra kosten hiervoor bedragen € 20.

Cadeaupakketje

Wil je het cadeaupakketje met onze theorieboekjes "Hoe vliegt een Vliegtuig" en "Theorie helikopter vliegen" per post opgestuurd krijgen? Dit kost € 11 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van Maart t/m november. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 1.5 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Vanwege de Coronacrisis is je bon extra lang geldig, namelijk 1.5 jaar. Zo heb je genoeg tijd om een afspraak te maken.
  • Geschikt als voorbereiding voor de nieuwe drone regelgeving in 2021
  • De vliegles is altijd een privéles, er zijn geen andere deelnemers bij
  • Huisdieren zijn niet toegestaan op de start- en landingsplaats
  • Er wordt niet gevlogen bij slecht zicht, sterke wind (hoger dan windkracht 4), kou of neerslag. In de winter geven we deze les helaas zelden
  • Bel op de dag van je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Drone vliegles in Almere, Amersfoort, Leiden, Oss of Purmerend? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?