Wat kost Dagcursus zweefvliegen in Lemelerveld (Salland) of Terlet?

De prijs voor Dagcursus zweefvliegen in Lemelerveld (Salland) of Terlet is vanaf € 149. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

Met hoeveel mensen wil je de dagcursus volgen? Op Terlet zijn maximaal 2 dagcursisten per dag mogelijk.

1 persoon € 149   89% kiest dit
2 personen € 298
3 personen € 447

Cadeaupakketje

Wil je het cadeaupakketje met onze theorieboekjes "Hoe vliegt een Vliegtuig" en "Theorie helikopter vliegen" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van April t/m september. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 14 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,00 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Vanwege de Coronacrisis is je bon extra lang geldig, namelijk 2 jaar. Zo heb je genoeg tijd om een afspraak te maken.
  • Het zweefvliegen is seizoensgebonden en heeft een beperkte capaciteit. Reserveer dus ruim van te voren, in ieder geval binnen 6 maanden na aanschaf van je bon
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel de middag voor je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het nummer bij je reservering
  • Mocht het weer omslaan tijdens de cursusdag dan kun je op een later tijdstip de resterende vluchten afronden
  • De bon is niet persoonsgebonden maar als de cursus gestart is kan er niet meer van leerling gewisseld worden
  • Het programma start om 9.15 uur en duurt tot circa 17.00 uur
  • De les kan ook in het Engels worden gegeven
  • Honden zijn toegestaan op het veld, mits aangelijnd

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Dagcursus zweefvliegen in Lemelerveld (Salland) of Terlet? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?