Wat kost Cessna vliegles in Kortrijk?

De prijs voor Cessna vliegles in Kortrijk is vanaf € 189. Deze prijs is voor 30 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

De vliegles is beschikbaar vanaf 30 minuten, maar hoe langer hoe leuker natuurlijk! De gekozen tijd is de tijd in het toestel. De prijs is bij deze vliegles inclusief de passagier.

30 minuten € 189   Meest gekozen
45 minuten € 279
60 minuten € 379
75 minuten € 469
90 minuten € 569
120 minuten € 759

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Cirrus vliegles Kortrijk is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,10 m lang zijn. De leerling en passagiers mogen samen maximaal 240 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. De instructeur wordt hierin niet meegerekend. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Naast de leerling mag je één passagier meenemen
  • De prijzen zijn het totaal voor het vliegtuig, inclusief eventuele passagier. Jullie zijn de enigen aan boord
  • De gekozen tijd is de tijd in het vliegtuig. Reken ongeveer 40 minuten voor theorie, voorbereiding en dergelijke
  • Er wordt alleen gevlogen bij daglicht, met voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • De instructeur belt jou de dag van tevoren of we veilig kunnen vliegen. Je vult je telefoonnummer in bij je reservering
  • De lessen worden gevlogen tussen 9.00 uur en 18.00 uur
  • Afhankelijk van de (weers)omstandigheden en drukte op het vliegveld kunnen afgesproken tijden wat uitlopen
  • De les kan ook in het Engels of Frans worden gegeven
  • Is de leerling jonger dan 12 jaar? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Cessna vliegles in Kortrijk? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?