Wat kost Ballonvaart in Luik?

De prijs voor Ballonvaart in Luik is vanaf € 189. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Personen

Het meevaren in de heteluchtballon is beschikbaar vanaf 1 persoon. Je vaart in een mand met maximaal 12 personen. Met hoeveel wil je komen varen?

1 persoon € 189   Meest gekozen
2 personen € 379
3 personen € 569
4 personen € 759
5 personen € 949

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van April t/m oktober. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er geldt een minimale lengte van 1,30 m. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het varen duurt ongeveer een uur, het hele programma duurt ongeveer 3 uur inclusief de montage en demontage van de ballon
  • Er wordt alleen gevaren bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Je ontvangt op de dag van de vlucht een bericht of we kunnen varen
  • Gedeelde mand met 12 passagiers
  • Instructies worden gegeven in het Engels of Frans
  • Toost na afloop
  • Kinderen vanaf 130 cm mogen mee varen onder begeleiding van een volwassene
  • Deelname tijdens de zwangerschap is niet mogelijk
  • Deelname met een heup- of knieprothese is niet mogelijk
  • Vervoer terug naar de opstap locatie is niet inbegrepen

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Ballonvaart in Luik? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?