Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Breezand. Breezand zelf ligt in Noord-Holland, Nederland en heeft ongeveer 3.400 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Zaanstad, Alkmaar, Purmerend, Lelystad, Hoorn, Velsen-Zuid, Den Helder, Heerhugowaard, Medemblik, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, Volendam, Heiloo, Enkhuizen, Harlingen, Harenkarspel, Franeker, Uitgeest, Opmeer, Bolsward, Zaandijk, Edam en Limmen. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Breezand, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

Al deze plaatsen liggen in Nederland.

We hebben in totaal 4 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenissen op deze pagina van de zoekresultaten zijn Basis vliegles Den Helder en Parachutespringen Texel, voor een bedrag van € 199. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Basis vliegles Middenmeer.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?