Reseñas Helicóptero con pasajeros

5,0

de 5

24 reseñas

5,0 de 5

24 reseñas

5 estrellas
24
4 estrellas
0
3 estrellas
0
2 estrellas
0
1 estrella
0
Louis
Dronrijjp

· Agosto 2022

Fantastisch leuke middag! Goede uitleg en zeer relaxte en deskundige instructeur

  • De opbouw in uitleg, het steeds meer zelf doen en daarbij het volledige vertrouwen in de instructeur.
  • Nvt
Thomas Bronzwaer
Arnhem

· Agosto 2022

Geweldige ervaring! Tim was een goede rustige instructeur en het helikoptervliegen was fantastisch, alles wat ik ervan hoopte.

  • Het oefenen van hoveren of stilhangen in de heli was spectaculair en uitdagend.
Van Splunter
Lisse

· Julio 2022

Supergaaf. Leuk prachtig uitzicht

  • Zelfvliegen.
  • Geen
Laura
Tilburg

· Mayo 2022

Heb mijn man een helicopter les cadeau gedaan. En het was fantastisch! We hadden prachtig weer. Piloot Tim heeft alles goed uitgelegd en mijn man heeft best veel helemaal zelf mogen vliegen. Een ervaring om nooit te vergeten!

  • Het stil hangen in de lucht vraagt echt wat oefening. Daar werd ook goed de tijd voor genomen. Ook leuk om de helicopters in de hangaar te zien.
  • Geen. Ik zou minimaal 45 min aanraden. Want de tijd ‘vliegt’ voorbij! ;-)
Bas
Oss

· Abril 2022

Super gave ervaring en geweldig hoe de instructeur Robin mij erbij heeft geholpen en duidelijk uitleg heeft gegeven

  • Het gevoel van zelf vliegen en de ervaring zelf
    Je kan en mag meteen alles doen
  • Met onze ervaring van vandaag zijn we niks tegenkomen dat ons tegen zat
Jeroen Harlaar
Heemskerk

· Abril 2022

Geweldige ervaring, bijzonder om mee te maken

  • Uistekende uitleg, rustig en bekwaam
Ron
Kerkrade

· Septiembre 2021

Super vet. Hele ervaring. Niet verwacht.

  • Het hele plaatje was een 10.
  • Niks
Younes (30)
Hellevoetsluis

· Noviembre 2020

Geweldige ervaring!

  • Duidelijke, ervaren en rustige houding van piloot
Edward Groenland (65)
Zaltbommel

· Noviembre 2020

Het was een fascinerende ervaring: snel vliegen, stil hangen, en de besturing uitvoeren!

  • Een bijzonder leuke instructeur: ongedwongen, gezellig, legde alles goed en deskundig uit, en had er zelf ook plezier in.
  • Ik zou het warempel niet weten!
Martin Wijbenga (60)
Zwolle

· Agosto 2020

Een geweldig leuke belevenis. Met een zeer enthousiaste instructeur Eddy die theorie en praktijk heel duidelijk uitlegde. Al met al een zeer mooie ervaring welke voor herhaling vatbaar is.

  • Vliegen was erg leuk.
  • Geen.
José Rutten (60)
Ridderkerk

· Agosto 2020

Fantastische ervaring!

  • Leuk ontvangst.
    Goede en gezellige instructeur.
    Fantastische ervaring.
  • Geen.
Liraz (1976)

· Diciembre 2019

What a wonderful experience! A memory for life!
The service was extraordinarily professional, kind, warm and fun, all along the way. Highly recommended.

Tom (60)
Volendam

· Noviembre 2019

Super leuk. Top ervaring

  • Zelf sturen en de stilhangende oefening
  • Geen idee
Ron Peters (40)
Zwolle

· Noviembre 2019

Goed ontvangst, goede en duidelijke uitleg.
Ontspannen sfeer, relaxte piloot!
Zelf allerlei oefeningen mogen doen en heerlijk gevlogen! Absoluut een aanrader!!

  • Zelf oefenen met moeilijke handelingen.
  • Geen
Alex (30)
Hoogvliet

· Julio 2019

Super! Ik heb meer mogen doen dan wat ik ooit verwacht had.. sommige momenten mocht ik alle besturing tegelijk bedienen, en dan voel je pas echt hoe gevoelig en complex zo'n apparaat is!

  • De piloot was echt heel tof! Hele open houding en onwijs vriendelijk. Gaf goede uitleg! Het voelde ook wel echt alsof hij ook aan het aftasten was wat betreft de kennis en het gevoel wat de 'leerling' erbij zou hebben. En dit maakt de ervaring van mij vanzelfsprekend ook onwijs goed! Echt grote complimenten.
  • Niks! .
Peggy (41)
Ulestraten

· Julio 2019

Beste Youri en Jordi,

Vanuit het zuiden willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige ervaring!! Een helikoptervlucht! Samen met ons gezin de lucht in, onderleiding van piloot Jordi.
Wat zijn wij goed geholpen, ondanks dat wij door heeeeel veel files veel te laat bij jullie aankwamen, mocht de verrassing van onze Jordi ( papa en manlief) toch doorgaan.
Onze extra complimenten voor piloot Jordi, wij voelden ons helemaal speciaal, onze dochter Zina heeft het er de hele tijd over!

Dank jullie wel!

Groetjes Jordi, Peggy en Zina van Kan

Arnold (50)
Geldermalsen

· Junio 2019

Fantastisch, hele leuke ervaring om zelf een stukje te mogen vliegen.

  • Ontvangst top! Er waren een aantal vrienden mee en iedereen kreeg koffie.
    Duidelijke uitleg over wat we gingen doen
  • Ik kan niets bedenken, alleen dat 30 minuten veel te snel voorbij gingen
Joeri de Vliegles.nl:
De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!
Merel (29)
Heemskerk

· Abril 2019

Super! Wat een prachtige machine is een helikopter toch :D Ik vond het enorm moeilijk te besturen, maar heel fijn hoe de goede instructeur alles heel relaxed uitlegde. Mooie tocht over de tulpen en niet te vergeten de dolfijnen! Verder ontvangen met een lekkere kop koffie en erna nog even tijd om na te praten over onze ervaring.

  • Fijne instructeur die goede en rustige instructies gaf!
  • Als het goedkoper zou kunnen zouden we vaker komen ;)
    Een herinnering voor je reservering paar dagen tevoren zou nog prettig zijn (voor als je ver tevoren hebt gereserveerd).
Paul (50)
Gouda

· Octubre 2018

Superleuk. Dacht dat je maar even zelf zou vliegen maar heb het merendeel van de tijd echt zelf gevlogen.

  • Zelf vliegen. Goede uitleg hoe iets werkt en waarom.
Claudia (57)
Bathmen

· Octubre 2018

Geweldig

  • Alles, van het begin tot het eind.
  • Tijd gaat te snel
Eveline de Vliegles.nl:
De gevleugelde uitspraak: "Time flies when you're having fun" is hier dan ook zeker van toepassing.
Alex (60)
Hendrik ido ambacht

· Septiembre 2018

Zeer geslaagde dag goede ontvangst kopje koffie en goede uitleg over hoe de helikopter werkt .

  • Dat men zelf vliegt zeer gaaf om te doen en goede uitleg van de instructeur
    zou het zeker weer gaan doen 20 min is eigenlijk te kort
  • Geen
Daan (35)
Wormer

· Septiembre 2018

Een droom die uitkwam, echt geweldig!

  • Ik heb vanaf de briefing tot aan de landing genoten. De briefing was duidelijk en prettig. het vliegen zelf met instructeur Jordi was erg goed!
  • Nvt
Niels (52)
Blaricum

· Agosto 2018

Ongeëvenaard.. best ever :D

  • Het weer was fantastisch, dus zicht geweldig. We konden zelf route mee bepalen. Als laatste proberen stil te hangen :D Dan weet je wat het zo'n bijzondere skill maakt om met zo'n machine te vliegen.
  • Heb er geen kunnen vinden.
Joeri de Vliegles.nl:
Gefeliciteerd! Je hebt met het schrijven van je beoordeling een bol.com cadeaubon gewonnen! We nemen hiervoor persoonlijk contact met je op.
Gilberd (41)
Hardenberg

· Mayo 2018

20 minuten zelfstandig helikopter vliegen, geweldige ervaring met een super instructeur (eddy dacht ik) twee vrienden mee in de Robinson r44, een echte aanrader!

  • Goede instructie, duidelijk, organisatorisch prima in orde
  • Eigenlijk niet, alles was boven verwachting!
Joeri de Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad!

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more