Reviews Skydive Texel

4.9

out of 5

35 reviews

4.9 out of 5

35 reviews

5 stars
34
4 stars
0
3 stars
1
2 stars
0
1 star
0
Chantal
Dongen

· October 2021

Ik was super bang maar mijn mede springer was super aardig en legde alles goed uit!! Het was een super ervaring!! Ga het zeker nog eens doen!

  • Het was geweldig!!!!! Super lieve mensen die je op je gemak stellen!!
Raymond
Weert

· September 2021

Waanzinnig 👌🏻

  • Alles
  • Nada
Ida (49)
Nieuwerkerk aan den IJssel

· July 2021

GEWELDIG!!! Tandemsprong met het gezin in Texel was een belevenis voor de zintuigen. Mede door instructeurs hebben wij een ervaring opgedaan en herinneringen gemaakt voor het leven!

  • Instructeurs!!!…. Weer!!!… Locatie!!!
    Gezelschap!!!!…
  • Nvt
Miguel (27)
Amstredam

· June 2021

It was cool!

  • The crew was upbeat and the cameraman did high quality work filming us.
Desiree (60)
Almere

· September 2020

FANTASTIC! The whole crew were great/fun/and calm ur nerves...

  • EVERYTHING was 10 plus
  • Nothing!!!
Magdalena (1985)
Voorburg

· August 2020

Great!!!!

Alette (32)
Heemskerk

· August 2020

Hele toffe ervaring! Duidelijke uitleg vooraf, vriendelijke&geruststellende parachutist en een perfecte landing! Ook de 'achtbaan'experience was gaaf!

  • Kundigheid van de mensen
Suzanne Blokdijk (60)
Purmerend

· July 2020

Geweldig

  • Goed uitgelegd, vriendelijk en heel professioneel
  • Ik had verwacht op en mooie diploma of iets
Alex (46)
Medemblik

· September 2019

Geweldig

  • Service uitleg vriendelijke mensen de vlucht de sprong . Gewoon een mega beleving
  • Absoluut geen
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt!
Olly (72)
Gouda

· August 2019

Het was in een woord geweldig!!!!!!!!!

  • De begeleiding werd erg goed uitgevoerd
  • Die heb ik niet
Kees (59)
Ridderkerk

· August 2019

Eenmooie ervaring. Mede door het mooie weer en goede springbuddy

  • Zeer goede voorbereiding zowel op de grond als in de lucht
  • De prijs( wel te begrijpen) is wel hoog.
Leroy boelman (16)
Leeuwarden

· July 2019

Machtig! Prachtig! En gewoon geweldig!!!!

  • Als je zenuwen van te voren hebt? Geen probleem! Als je bij het paracentrum aankomt en je meld je aan en je loopt daar rond , dan zul je door de sfeer en geweldige relaxte medewerkers daar , sws de helft van je zenuwen al verdwijnen. HELEMAAL TOP!
  • GEEN!!! GOED GEREGELD!!!
Joeri of Vliegles.nl:
Leuk om te horen Leroy, we geven je compimenten door aan de crew!
Andrei (24)
Cernavoda

· July 2019

The best experiece ever!

  • Only +++
Wilco (20)
IJzendoorn

· July 2019

Het was erg bijzonder zeker een aanrader.

  • Het uitzicht was heel mooi en de sprong nog beter
Marco (49)
Kampen

· May 2019

Springen was super!!!

  • Locatie, begeleiding en wat een super ervaring!
  • Connectie met Texel, veel disscussie aan balie over betaling ed.
Joeri of Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat sprong super was Marco. Ook bedankt voor je feedback, discussie over betalingen en dergelijk zijn natuurlijk niet de bedoeling. We nemen hierover even persoonlijk contact met je op.
Rob (50)
Purmetend

· September 2018

Geweldige ervaring die ik een ieder aanraad om ook op te doen. Ronduit geweldig. Zeer professionele begeleiding en uitvoering.

  • Goede fotograaf en goede jumpmaster. Zij stellen je gerust en doen heel goed wat er gevraagd is. Top gewoon.
  • Nvt
Sylvia en Evert (54)
Maarssen

· September 2018

Het was een super dag voor ons tweeën. Wat een ervaring en spanning. Super leuke mensen ontmoet.

  • Je wordt van de eerste minuut gerustgesteld. Wat een super team hebben ze daar op Texel.
  • Niet
Hubertus (74)
Bocholt Belgie

· August 2018

In 1 woord: fantastisch en direct voor herhaling vatbaar. Ik kom beslist nog eens terug (mits mijn gezondheid dit toelaat).

  • De wijze van kennismaking met mijn medespringer en degene die de video maakte, erg sympathiek.
  • Voor mij was alles 100 procent.
Joeri of Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat het een mooie ervaring was, we zien je graag nog eens terug Hubertus!
Esther (39)
ALKMAAR

· August 2018

Het was de sprong van me leven! Fantastisch.

  • Leuke mensen en alles zeer goed geregeld
  • Geen.
Gerda (56)
Wervershoof

· August 2018

GEWELDIG!!!

  • Alles was leuk, het moment van de sprong tot de landing. De vrije val, het uitzicht over het eiland, het contact met de instructeur als de parachute eenmaal open gaat en het zelf sturen tijdens de sprong. In één woord fantastisch!
    ,
  • Wat mij betreft geen minpunten. Ik had een Australische instructeur. Communicatie kan misschien voor anderen wat lastiger zijn.
Lisa (19)
Breukelen

· August 2018

Het was geweldig! Een onvergetelijke ervaring

  • Het personeel & de ervaring
  • Dat we best lang moesten wachten, maar dat hadden we er zeker voor over!
Wim (59)

· July 2018

Een fantastische ervaring

  • Ze legde heel goed uit wat er ging gebeuren. Heeft service verleend.
  • De communicatie over het reserveren.
Mirthe (20)
Neede

· July 2018

De service was super. We waren iets te laat aanwezig maar dat was geen probleem. We konden zonder problemen 's middags nog worden ingepland.

  • De sprong was geweldig. Vooral de eerste keer was het een super ervaring. De instructeurs waren aardig en konden de procedure goed uitleggen.
Lilian (48)
ANNA PAULOWNA

· June 2018

Ik vond het GEWELDIG!!! Goed geregeld en onwijs leuke mensen die er werken.
Je krijgt goed uitleg en de ervaring van de vrije val is gewoon te gek!

  • De vrije val is gewoon te gek. Ik heb een sprong vanaf 13000ft gedaan en dan heb je een vrije val van zo'n 60 sec. Echt super en daarna de rust van het zweven onder de parachute.
  • Geen idee. Alles was goed geregeld.
Monique (55)
St.-Annaparochie

· June 2018

Wij vonden het een geweldig mooie ervaring! Enorm genoten.

  • Eigenlijk alles!
  • Geen minpunten
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Fijn dat we jullie hier zo'n mooie herinnering aan hebben.
Peter (58)
Hoogkarspel

· June 2018

Prachtig een hele belevenis

  • De sprong uit het vliegtuig
  • Geen
Bennie (58)
Zwolle

· June 2018

Geweldige ervaring
Prachtig
Ook leuke mensen van de begeleiding (dirk )

  • Alles
  • Wachttijd
Marcel (50)
Krommenie

· May 2018

Super gaaf!!!

  • Vrije val was adembenemend mooi
Anke (24)
Mariahout

· May 2018

Gaaf!

  • Goed geregeld, week ervoor via de telefoon alles nog doorgenomen. Op de dag zelf liep alles snel door.
  • Prijs
Thecla (17)
Angeren

· May 2018

Ik vond het echt heel erg gaaf !!

  • Iedereen is heel vriendelijk, gezellige sfeer!

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more