Reviews Skydive Texel

4.9

out of 5

31 reviews

4.9 out of 5

31 reviews

5 stars
30
4 stars
0
3 stars
1
2 stars
0
1 star
0

Desiree (60)
from Almere

· September 2020 · Texel

FANTASTIC! The whole crew were great/fun/and calm ur nerves...

  • EVERYTHING was 10 plus
  • Nothing!!!

Useful


Magdalena (1985)
from Voorburg

· August 2020 · Texel

Great!!!!

Useful


Alette (32)
from Heemskerk

· August 2020 · Texel

Hele toffe ervaring! Duidelijke uitleg vooraf, vriendelijke&geruststellende parachutist en een perfecte landing! Ook de 'achtbaan'experience was gaaf!

  • Kundigheid van de mensen

Useful


Suzanne Blokdijk (60)
from Purmerend

· July 2020 · Texel

Geweldig

  • Goed uitgelegd, vriendelijk en heel professioneel
  • Ik had verwacht op en mooie diploma of iets

1 person found this review useful · Useful


Alex (46)
from Medemblik

· September 2019 · Texel

Geweldig

  • Service uitleg vriendelijke mensen de vlucht de sprong . Gewoon een mega beleving
  • Absoluut geen
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt!

Useful


Olly (72)
from Gouda

· August 2019 · Texel

Het was in een woord geweldig!!!!!!!!!

  • De begeleiding werd erg goed uitgevoerd
  • Die heb ik niet

1 person found this review useful · Useful


Kees (59)
from Ridderkerk

· August 2019 · Texel

Eenmooie ervaring. Mede door het mooie weer en goede springbuddy

  • Zeer goede voorbereiding zowel op de grond als in de lucht
  • De prijs( wel te begrijpen) is wel hoog.

Useful


Leroy boelman (16)
from Leeuwarden

· July 2019 · Texel

Machtig! Prachtig! En gewoon geweldig!!!!

  • Als je zenuwen van te voren hebt? Geen probleem! Als je bij het paracentrum aankomt en je meld je aan en je loopt daar rond , dan zul je door de sfeer en geweldige relaxte medewerkers daar , sws de helft van je zenuwen al verdwijnen. HELEMAAL TOP!
  • GEEN!!! GOED GEREGELD!!!
Joeri of Vliegles.nl:
Leuk om te horen Leroy, we geven je compimenten door aan de crew!

Useful


Andrei (24)
from Cernavoda

· July 2019 · Texel

The best experiece ever!

  • Only +++

Useful


Wilco (20)
from IJzendoorn

· July 2019 · Texel

Het was erg bijzonder zeker een aanrader.

  • Het uitzicht was heel mooi en de sprong nog beter

Useful


Marco (49)
from Kampen

· May 2019 · Texel

Springen was super!!!

  • Locatie, begeleiding en wat een super ervaring!
  • Connectie met Texel, veel disscussie aan balie over betaling ed.
Joeri of Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat sprong super was Marco. Ook bedankt voor je feedback, discussie over betalingen en dergelijk zijn natuurlijk niet de bedoeling. We nemen hierover even persoonlijk contact met je op.

Useful


Rob (50)
from Purmetend

· September 2018 · Texel

Geweldige ervaring die ik een ieder aanraad om ook op te doen. Ronduit geweldig. Zeer professionele begeleiding en uitvoering.

  • Goede fotograaf en goede jumpmaster. Zij stellen je gerust en doen heel goed wat er gevraagd is. Top gewoon.
  • Nvt

Useful


Sylvia en Evert (54)
from Maarssen

· September 2018 · Texel

Het was een super dag voor ons tweeën. Wat een ervaring en spanning. Super leuke mensen ontmoet.

  • Je wordt van de eerste minuut gerustgesteld. Wat een super team hebben ze daar op Texel.
  • Niet

Useful


Hubertus (74)
from Bocholt Belgie

· August 2018 · Texel

In 1 woord: fantastisch en direct voor herhaling vatbaar. Ik kom beslist nog eens terug (mits mijn gezondheid dit toelaat).

  • De wijze van kennismaking met mijn medespringer en degene die de video maakte, erg sympathiek.
  • Voor mij was alles 100 procent.
Joeri of Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat het een mooie ervaring was, we zien je graag nog eens terug Hubertus!

Useful


Esther (39)
from ALKMAAR

· August 2018 · Texel

Het was de sprong van me leven! Fantastisch.

  • Leuke mensen en alles zeer goed geregeld
  • Geen.

Useful


Gerda (56)
from Wervershoof

· August 2018 · Texel

GEWELDIG!!!

  • Alles was leuk, het moment van de sprong tot de landing. De vrije val, het uitzicht over het eiland, het contact met de instructeur als de parachute eenmaal open gaat en het zelf sturen tijdens de sprong. In één woord fantastisch!
    ,
  • Wat mij betreft geen minpunten. Ik had een Australische instructeur. Communicatie kan misschien voor anderen wat lastiger zijn.

Useful


Lisa (19)
from Breukelen

· August 2018 · Texel

Het was geweldig! Een onvergetelijke ervaring

  • Het personeel & de ervaring
  • Dat we best lang moesten wachten, maar dat hadden we er zeker voor over!

Useful


Wim (59)
from

· July 2018 · Texel

Een fantastische ervaring

  • Ze legde heel goed uit wat er ging gebeuren. Heeft service verleend.
  • De communicatie over het reserveren.

Useful


Mirthe (20)
from Neede

· July 2018 · Texel

De service was super. We waren iets te laat aanwezig maar dat was geen probleem. We konden zonder problemen 's middags nog worden ingepland.

  • De sprong was geweldig. Vooral de eerste keer was het een super ervaring. De instructeurs waren aardig en konden de procedure goed uitleggen.

Useful


Lilian (48)
from ANNA PAULOWNA

· June 2018 · Texel

Ik vond het GEWELDIG!!! Goed geregeld en onwijs leuke mensen die er werken.
Je krijgt goed uitleg en de ervaring van de vrije val is gewoon te gek!

  • De vrije val is gewoon te gek. Ik heb een sprong vanaf 13000ft gedaan en dan heb je een vrije val van zo'n 60 sec. Echt super en daarna de rust van het zweven onder de parachute.
  • Geen idee. Alles was goed geregeld.

Useful


Monique (55)
from St.-Annaparochie

· June 2018 · Texel

Wij vonden het een geweldig mooie ervaring! Enorm genoten.

  • Eigenlijk alles!
  • Geen minpunten
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Fijn dat we jullie hier zo'n mooie herinnering aan hebben.

Useful


Peter (58)
from Hoogkarspel

· June 2018 · Texel

Prachtig een hele belevenis

  • De sprong uit het vliegtuig
  • Geen

Useful


Bennie (58)
from Zwolle

· June 2018 · Texel

Geweldige ervaring
Prachtig
Ook leuke mensen van de begeleiding (dirk )

  • Alles
  • Wachttijd

Useful


Marcel (50)
from Krommenie

· May 2018 · Texel

Super gaaf!!!

  • Vrije val was adembenemend mooi

Useful


Anke (24)
from Mariahout

· May 2018 · Texel

Gaaf!

  • Goed geregeld, week ervoor via de telefoon alles nog doorgenomen. Op de dag zelf liep alles snel door.
  • Prijs

Useful


Thecla (17)
from Angeren

· May 2018 · Texel

Ik vond het echt heel erg gaaf !!

  • Iedereen is heel vriendelijk, gezellige sfeer!

Useful

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more