Reviews Drone flying lesson

4.9

out of 5

132 reviews

4.9 out of 5

132 reviews

5 stars
122
4 stars
8
3 stars
2
2 stars
0
1 star
0

Lilian (43)
from Amsterdam

· October 2020 · Purmerend

Kevin uit Purmerend nam goed de tijd om me uit te leggen hoe de drone werkt. Hij gaf ook gerichte tips m.b.t. het doel waarvoor ik hem ga gebruiken. Hij is heel vriendelijk, duidelijk en enthousiast. Ik raad iedereen deze cursus bij deze docent aan.

  • Zie hierboven
  • Geen

1 person found this review useful · Useful


Martin Baas (62)
from Dordrecht

· October 2020 · Almere

Leuk en leerzaam

  • Goede uitleg, voldoende tijd en alle vragen werden beantwoord
  • Lokatie was voor ons wat ver weg

Useful


Rits (45)
from AMSTERDAM

· September 2020 · Leiden

Geweldig, zeer gedegen uitleg, mooie moves geleerd

  • Fijn om in alle rust je drone te leren besturen.
  • Volgende keer koffie erbij? :-)

1 person found this review useful · Useful


Sander (50)
from Almere

· September 2020 · Almere

Geweldig!

  • Duidelijke uitleg, goede tips en nog meer enthousiasme gekregen voor drone vliegen.

Useful


Nico (58)
from Teteringen

· September 2020 · Leiden

Fantastisch, ruim 1,5 uur tekst, uitleg en les gehad. Enthousiast geworden om zelf een drone aan te schaffen. Fijne docent en goede materialen, echt super!!!

  • Zie boven
  • Geen

Useful


Fred van der Lande (66)
from Schiedam

· September 2020 · Leiden

Ik vond het een geweldige ervaring met een duidelijke uitleg en mog ik toch iets vergeten zijn mag ik altijd contact opnemen dat vind ik heel fijn

  • Je leert vliegen met de drone van leermeester en hij maakt je ook wegwijs met je eigen drone die je meegenomen hebt ik ben dik tevreden

Useful


Jac Linssen (66)
from Lelystad

· September 2020 · Almere

Super vliegles gehad met Rodney. Veel tips, geduldige uitleg en perfecte locatie. De anderhalve uur was zo om. Dank jullie wel.
Jac

  • Zeer bruikbare tips.
  • Geen.

Useful


Patrick (48)
from Alkmaar

· September 2020 · Purmerend

Leuke middag gehad met leuke mensen !

  • Het enthousiasme van de instructeurs, aanstekelijk.......
  • NVR

Useful


Martin (54)
from Venhuizen

· September 2020 · Purmerend

Goed

  • Enthousiasme, goed over kunnen brengen van de high lights
  • Tijd "vliegt" voorbij. had nog meer info willen krijgen. de lokatie was niet optimaal : wandelaars, fietsers, auto en veel muggen. Een certificaatje zou leuk zijn als de bevindingen goed zijn door de instructeur.

Useful


Jan Hulsbergen (74)
from Haarlem

· September 2020 · Purmerend

Goede en rustige uitleg. Kevin neemt de tijd om je te leren met de drone te vliegen. Nog een keer uitleggen , geen probleem.

  • Geduld en niets is te veel.
  • Geen

Useful


Martijn (34)
from Houten

· September 2020 · Almere

Het waren 2 nuttige en gezellig uurtjes met Rodney. We konden al prima vliegen en dus gingen we wat meer op de details in. Er zaten zeker nuttige tips bij!

  • Prima locatie. Aardige instructeur met kennis. Waar voor je geld.
  • De afspraak maken duurde wat lang. Dat kwam deels door de vakantie, maar ook het weer is een onzekere factor.

Useful


Mack (35)
from Beverwijk

· September 2020 · Purmerend

Helemaal top!

  • Instructeur wist heel veel van de drone en gaf een goede uitleg
  • Geen

Useful


Herman Riethorst (66)
from Neede

· August 2020 · Almere

Zeer leerzaam, heb nu de juiste ervaring om zelf te gaan vliegen met een drone

  • Leuke manier van omgaan door Rodney, nam alle tijd en wist feilloos mijn zwakke punten te benoemen en verbeteren. Ook de communicatie was prima vooraf
  • Heb eigenlijk geen minpunten ervaren

Useful


Abe Kampen (57)
from Middelstum

· August 2020 · Almere

De anderhalf uur waren voorbij voordat ik er erg in had. Ik heb er van genoten! Goede, rustige uitleg van het dronevliegen en de mogelijkheid hiermee te oefenen. Erg enthousiast hierover. Rodney legt de mogelijkheden op een prettige manier uit. Was na afloop nog enthousiaster dan voorheen. Nogmaals dank. Aanrader!

  • Prima uitleg op mooie locatie. Naast het vliegen zelf de technische kant besproken. Je vliegt met super materiaal van DJI
  • Geen minpunten.

Useful


Rik de Boer (72)
from Oosterhout

· August 2020 · Oss

Prima lessen heel veel geleerd ook eigen drone gecontroleerd

  • Efficiënt, veel geduld
  • Geen

1 person found this review useful · Useful


Rob (64)
from Rijnsburg

· August 2020 · Leiden

Leerzaam en onderhoudend. Als overweegt een Drone te kopen zeker een aanrader. Om alvast wat tips te krijgen.

  • Leuke lokatie. Genoeg ruimte om te oefenen.
  • Geen

Useful


Nico van Dijk (65)
from Houten

· August 2020 · Amersfoort

Geweldig. Prima instructeur. Ik heb een hoop geleerd

  • Rondjes vliegen. Goeie tips. Wat ik heb geleerd is: eerst vlieguren maken dan pas fotograferen
  • Niets

Useful


Ronald Hannessen (56)
from Dorst

· August 2020 · Almere

Leerzaam en ontspannen

  • Prettige instructeur. Beter feeling gekregen met besturen en gedrag drone

Useful


Marc Bruggeman (65)
from Amersfoort

· August 2020 · Almere

Ontspannen les, geen vast program, geen lesmateriaal of verwijzing. Wat verwacht je en wat zou je willen weten. Met het antwoord op die vraag is de sessie begonnen en daarnaast veel info over zowel algemene zaken als over de eigenschappen van de door mij meegebrachte drone. Zeer zinvolle sessie waarbij ik veel geleerd heb.

  • Flexibel ingerichte les. Blije instructeur die met veel enthousiasme de tijd heeft genomen om, rekening houdende met de aanwezige skills, het programma op maat te maken.
  • Jammergenoeg niet met ander materiaal kennis gemaakt als alleen wat ik zelf had meegenomen. Van te voren niet duidelijk een opgave van de inhoud van het programma.

Useful


Jan (66)
from Hoorn

· August 2020 · Purmerend

Ik had nul ervaring met het vliegen van een drone en leerde in relatief korte tijd (2 uur) ontzettend veel. Zo'n ding kopen, uit de doos halen en vliegen!! Onzin je moet het van iemand leren. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om dit te doen. Ook handig wanneer je nog geen eigen drone hebt dit te doen. Je kunt dan zelf ervaren of de hobby echt wel wat voor je is. Kevin (instructeur) heeft veel ervaring en kan deze no-how goed overbrengen. Magnafiek!

  • Master sleeve overnemen van jouw controller is heel handig wanneer je het even niet weet. De basisprincipes worden goed uitgelegd, waar moet je op letten voordat je gaat vliegen en ook wat te doen als..? Daarna wordt nog ingegaan op specifieke functies van de drone, de mogelijkheden in de software. Heel goed!
  • Zou het weten

2 persons found this review useful · Useful


Lowie (71)
from Utrecht

· July 2020 · Purmerend

Een heel leerzaam uurtje! Natuurlijk valt er nog heel veel te leren want Drone-vliegen is toch een hele kunst. Maar de grondbeginselen zijn er en vooral een rotsvast vertrouwen. Een hele mooie start dankzij Kevin. Hartstikke bedankt!

  • Nooit gedacht dat vliegen zo leuk kon zijn. Ik heb ook heel veel zin om er alle tijd in te steken en het steeds beter te leren. Fotograferen is altijd mijn passie geweest en dit is een bijzondere en uitdagende uitbreiding!
  • Jammer dat de tijd ook vliegt!

2 persons found this review useful · Useful


Peter de Jong (54)
from Zoeterwoude

· July 2020 · Leiden

Topervaring en direct drone fan!

  • Goede en deskundige uitleg en Rodney en Kevin zijn toppers
  • -
Joeri of Vliegles.nl:
Ook namens de instructeurs: bedankt!

Useful


Cornelis van Pieterson (66)
from Leusden

· July 2020 · Almere

Geweldige ervaring, super goede instructeur ( Rodney) zoveel tips en duidelijk uitleg hoe je goed kunt vliegen met je eigen drone. Dit een MUST is voor elke beginnende dronevlieger om HIER een les te volgen!!

  • Kennis, duidelijkheid, vriendelijk, Tips om vertrouwen te krijgen om goed te vliegen en geen angst te hebben geven.
    Een 10 voor Rodney!!! (de instructeur)
  • Geen!!!

2 persons found this review useful · Useful


Leon
from

· July 2020 · Amersfoort

Vanochtend een fantastische les gehad van Rodney. Hij sloot aan bij mijn kennis en kunde. Ben nog enthousiaster geworden. Top kerel. Gr. Leon

2 persons found this review useful · Useful


Hans (69)
from Bunnik

· July 2020 · Almere

Uitstekend. Heldere instructie. Was mijn eerste drone-ervaring. Begin even spannend. Ging echter vrij snel beter. Veel geleerd. Instructeur tevreden. En ik ook !!

  • Ontspannen houding tijdens instructie. Voldoende tijd voor ‘n eerste keer
  • Zou ‘t niet weten
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review!

1 person found this review useful · Useful


René Jansen (60)
from Mill

· July 2020 · Almere

Een geweldige leerzame dag. De echte kneepjes van het dronevliegen geleerd en veel zelfvertrouwen gekregen.

  • Persoonlijke 1 op1 les met een ervaren drone instructeur.
  • Geen faciliteiten op de locatie.

1 person found this review useful · Useful


Marc (47)
from Wijk bij Duurstede

· July 2020 · Amersfoort

Leuke en gezellig samenkomen. Ruime opne plek zodat je zeker voor een eerste keer goed kunt oefenen.

  • Persoonlijke aandacht en doordat je 1 op 1 werkt, is de les wel tailormade.
  • Prijs vind ik toch erg hoog achteraf gezien

Useful


Mark simonis (53)
from Leiden

· July 2020 · Leiden

Kevin super gozer gezellige gast en gaf een meer dan duidelijke uitleg .
Het ging zeer goed maar dat ligt natuurlijk ook een beetje bij jezelf.

  • Gaaf
  • Ik zou het niet weten maar miss een soort vervolg cursus

1 person found this review useful · Useful


Marjon (40)
from Noord Scharwoude

· July 2020 · Purmerend

Supergaaf om te doen! Het was voor mij de eerste keer vliegen met een drone, maar wat een toffe ervaring. Door de goede, heldere uitleg van Kevin begreep ik vrij snel hoe het werkte en kon ik al snel zelf gaan vliegen. Tof wat je allemaal kan doen met een drone en vrij snel onder de knie te krijgen als je een sessie van anderhalf uur boekt.

  • De goede en duidelijke uitleg van instructeur Kevin. Straight to the point en gelijk vliegen; de beste methode om te leren!
  • Geen

1 person found this review useful · Useful


Ronald (45)
from Bennebroek

· June 2020 · Purmerend

Het was een leervolle sessie. Mijn nieuw aangeschafte Drone werd geïnstalleerd. De les was waardevol en op een prettige manier gegeven.

  • Prettige manier van lesgeven. Leerzaam
  • Geen

Useful


John Neelemaat (72)
from Purmerend

· June 2020 · Purmerend

Ik heb een drone vliegles van twee uur gekregen van Kevin.
Ik heb mij drone pas een paar weken en merkte dat ik het heel spannend vond om hoog te gaan of verder weg te gaan.
Na een aantal goed gedoseerde stapjes ga ik nu met vertrouwen 100 meter hoog en 500 meter ver.

  • Afgestemd op mijn behoefte.
    Veel aandacht gegeven aan de mogelijkheden die het toestel biedt.
    Het was voor mij een eye opener.
    Als ik nog vragen heb kan ik nog contact opnemen met mijn instucteur.
    Alle lof dus en ik vind het een aanrader!
  • Ik zou het niet weten

1 person found this review useful · Useful


Sjak (60)
from Helmond

· June 2020 · Oss

Geweldig!! Ik heb een erg leuke en leerzame cursus gehad voor het vliegen met een drone. Eveline Is erg helder en rustig in haar uitleg en ze gaf me alle tijd om te oefenen. Ik sta op het punt een drone te kopen maar wilde eerst enige ervaring op doen om te voorkomen dat ik de drone ergens parkeer waar ik spijt van krijg. Deze cursus is echt een must! Je doet de nodige Ideeën en ervaring op en het heeft me enorm enthousiast gemaakt.

  • Helder en duidelijke uitleg, zeer leerzaam, Eveline neemt echt de tijd voor je.
  • Geen.
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt voor deze mooie review Sjak. En fijn dat we ondanks het warme weer nog goed hebben kunnen oefenen met de Mavic. Veel vliegplezier met je eigen drone straks!

1 person found this review useful · Useful


Frans van Doorn (60)
from Steenbergen

· June 2020 · Oss

Leuke nuttige ervaring, duidelijke aanwijzingen en tips.

  • Dubbele afstand bediening, ruim de tijd nemen, mooie oefenlocatie.
  • Geen
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt Frans!

Useful


Arnold (46)
from Den Haag

· June 2020 · Almere

Was leuk voor mijn zoon (12). Les van een enthousiaste en aardige vlieger met een high-end drone. Mooie beelden achteraf.

  • Hoe snel je zelf actief vliegt
  • Ik vond het nogal prijzig maar gezien het materiaal en het risico achteraf wel begrijpelijk.

Useful


Nico (77)
from Almere

· June 2020 · Almere

Super leuke en leerzame les jammer dat het te hard waaide voor mijn eigen drone maar de instructie was er niet minder om
Een absolute aanrader voor hem of haar die zijn Drone heel wil houden

  • Zie boven
  • Geen

Useful


Cees (71)
from Voorburg

· June 2020 · Leiden

Goed Drone weer, instructeur op tijd, jong, vriendelijk, duidelijk en liet mij het werk doen tenzij hij iets wilde voordoen. Eerste keer vliegen. Als je geconcentreerd bent is de basis niet moeilijk

  • Duidelijke instructie
  • Je zou een checklist vooraf mee kunnen sturen zodat de instructeur weet wat eventueel nog niet gedaan is voor men kan vliegen.

Useful


Olaf Aantjes (29)
from Ridderkerk

· June 2020 · Purmerend

Van top tot teen een fantastische ervaring. De drone besturen was een genot. De uitleg en rust die Kevin heeft werkte daarin tegen prima! Nam rustig de tijd om alles uit te leggen zodat het allemaal in 1x goed gaat. Fantastische ervaring!

  • Het vliegen op zich. Daarbij de uitleg perfect
  • Geen
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt!

1 person found this review useful · Useful


Hans de Vries (67)
from Ede

· June 2020 · Almere

De les was geweldig leuk. Op ontspannen wijze hielp Rodney mij op weg om het besturen een beetje eigen te maken. Ik was erg tevreden over het geleerde. Ik had een les van 2 uur en ik vind dat ook wel nodig om het allemaal ontspannen te doen en ook echt wat te leren.

  • Het vliegen op zich met een zeer plezierige instructeur
  • Er was wat onduidelijkheid over een tweetal puntjes (locatie en opname), maar dit hebben we opgelost. Vandaar geen 5, maar 4 sterren.

Useful


Bob Jong (71)
from Emlichheim

· June 2020 · Almere

Zeer leerzaam om zo met een drone kennis te maken in de praktijk en zo een goede keus te maken om een drone aan te schaffen

  • De docent gaf mij steeds goede aanwijzingen op een professionele duidelijke wijze, heb er veel van opgestoken.
  • Geen

Useful


Harry (45)
from Limmen

· June 2020 · Purmerend

De drone les was bijzonder leerzaam en heel leuk. Zeker aanbevelenswaardig !

  • Goede heldere uitleg over de drone en het vliegen. Veel tijd om zelf met de drone te vliegen en manoeuvres te trainen.

1 person found this review useful · Useful


Rob (66)
from Amstelveen

· May 2020 · Almere

Was erg leerzaam, het bochten vliegen en landen

  • Film en foto's maken
  • Geen
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review Rob!

1 person found this review useful · Useful


Leo Cornelissen (71)
from Papendrecht

· May 2020 · Leiden

Gezellige en leerzame ervaring

  • Vriendelijke en Persoonlijke contact met de instructeur
  • Geen

Useful


Tim (31)
from De Lier

· May 2020 · Leiden

Was een leuke ervaring en bij naderinzien was het super makkelijk. Als je niks beidend beweegt de drone zelf ook niet. Zou het zeker ook aanraden aan vrinden of familie. Sfeer met instructeur was erg goed, ze zijn jong en erg gedreven voor het vliegen.

  • Wij hadden heel goed weer en dat was wel een groot pluspunt.
    Je kan makkelijk een gevoel er bij krijgen en ervaren of het vliegen je ligt.
  • -

1 person found this review useful · Useful


Joris de Bruijne (43)
from Culemborg

· May 2020 · Almere

Leuk keer te doen

  • Relaxte setting, leuke ervaring

1 person found this review useful · Useful


Gerda de Quillettes (51)
from Zeewolde

· May 2020 · Almere

Fantastisch ervaring

  • Goed leerproces waardoor je de drone echt in controle hebt
  • Geen

Useful


E.J. van den Bos (63)
from Leersum

· May 2020 · Amersfoort

Geweldig

  • De vrijheid, het in controle zijn.
    De instructeur (Rodney) straalt zelf veel plezier uit en dat slaat over.
  • Geen, les, locatie en weersomstandigheden waren zoals je het mag wensen.

1 person found this review useful · Useful


Jan van der Veer (65)
from Harlingen

· May 2020 · Purmerend

In één woord : GEWELDIG.
Zeer leerzame middag gehad.
Kevin is een erg vriendelijke en zeer goede instructeur. Duidelijk verhaal. Mooie oefeningen. Veel geleerd.

  • Zeer goede en rustige uitleg Kevin.
    2e uur met eigen drone ( mavic air) gevlogen.
    Mooie oefeningen.
    Mooi dat dit 1 op 1 kan.
  • Kan niets bedenken.

1 person found this review useful · Useful


Frans (66)
from Heerhugowaard

· May 2020 · Purmerend

Bijzonder plezierig en leerzaam. Heldere en kundige uitleg. Tijd vloog om.

  • Past zich aan aan je persoonlijke niveau
    Persoonlijk les zonder last van andere drones
  • Niet kunnen ontdekken

1 person found this review useful · Useful


Fons de Haen (74)
from Wijchen

· May 2020 · Almere

Prima instructie. Veel geleerd en geoefend in 2 uur. Prettige instructeur. En we troffen het erg met het weer, heel zonnig.

  • Goede klik met instructeur.
  • Betere voorbereiding van locatie: ontmoetingspunt bleek niet geschikt om met drone te vliegen, en dus moesten we op zoek naar andere locatie.

1 person found this review useful · Useful


Annemarie (43)
from Assendelft

· May 2020 · Purmerend

Ik heb een uur drone les aangeschaft voor mijn zoon van 10. De les werd gegeven door Kevin. Mijn zoon heeft het super gehad! Professionele spullen en begeleiding!

Ideaal om te boeken alvorens een eigen drone te kopen.

  • Gave ervaring
    Vriendelijke en professionele begeleiding
    Binnen een dag konden we terecht
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt Annemarie! Happy flying!

1 person found this review useful · Useful


Robert Ehrencron (62)
from Alkmaar

· April 2020 · Purmerend

Ik heb een leuk en leerzame ervaring gehad. Ik had 2 uurtjes droneles genomen als beginner, ik had nooit eerder gevolgen. Eerste uur met lesdrone, tweede uur met mijn eigen. Dennis was mijn instructeur. Ervaren en prettuge professioneel die met in korte tijd de belangrijkste vaardigheden bijbracht. Na twee uur les en oefening voelde ik me zeker en kon mijn drone al aardig alleen besturen. Ik kan nu met goed gevoel verder blijven oefenen. Kortom, de ervaring was boven verwachting

  • Prettige en professionele instructeur, direct aan het stuur, dus veel praktijk door gebruik van dubbele besturingsconsole, veel tips en uitleg, in korte tijd veel geleerd
  • Geen

Useful


Hugo Kortbeek (62)
from DRIEBERGEN-RIJSENBURG

· April 2020 · Almere

Zeer leerzaam. Voor drone-piloten die meer willen weten over het veilig vliegen een aanrader.

  • Prima instructeur, geduldig en terzake kundig.
    Goede wijdse en rustige locatie (Almere)
  • Zou ik niet weten.

Useful


Geert (68)
from Buren

· April 2020 · Almere

Leerzaam, ik heb als onervaren vlieger door de vliegles van 120 minuten een goed gevoel voor de besturing van mijn drone (DJI Mavic Air) gekregen.

  • Mijn vriendelijke instructeur gaf mij korte en duidelijke opdrachten, ik moest dan direct zelf met de handen aan de sticks van mijn drone om airborn te gaan. Ik zag direct wat mijn handelen voor effect had op de drone, zodat ik leerde om op een veilige manier te vliegen. Daarnaast kreeg ik goede tips om zelf verder te oefenen.
    Ook leerde ik dat er over het nog veel te leren overblijft.
  • Een kleine puntje is dat de aanrijtijd naar mijn leslocatie één uur was, dichterbij huis was fijner geweest. Betere spreiding over NL van leslocaties?

1 person found this review useful · Useful


Judah (35)
from Zutphen

· April 2020 · Almere

Leuk en leerzaam. Instructeur van Droneloket weet goed uit te leggen hoe alles werkt en enthousiasmeert.

  • Veel zelf kunnen vliegen op prima locatie. Zelfde avond beelden ontvangen.

1 person found this review useful · Useful


Pedro klomp (50)
from Mill

· April 2020 · Amersfoort

Was heel leerzaam en sloot prima aan bij mijn reeds vergaarde vaardigheden

  • Goeie oefeningen om verder te groeien in skills

1 person found this review useful · Useful


Hans (80)
from Rotterdam

· April 2020 · Leiden

Leuk,heel erg leuk. ondanks dat ik te laat op de site was.

  • Goede begeleiding en het één op één contact ondanks het coronavirus goed uitgevoerd
  • De tijd wat langer maken ,de les ging veel te snel voorbij.

1 person found this review useful · Useful


Kees de Bie (65)
from Rotterdam

· April 2020 · Leiden

Een hele leuke ervaring

  • Het was bijzonder gaaf
  • Er zijn geen min-maar alleen maar pluspunten de uitleg was zeer
    helder en duidelijk

1 person found this review useful · Useful


Sebastiaan (36)
from Amsterdam

· March 2020 · Purmerend

Een erg professionele en goed georganiseerde les door een goede, duidelijke en vriendelijke instructeur.

  • Professioneel en erg interessant!
  • Geen

1 person found this review useful · Useful


Marco (42)
from Amsterdam

· March 2020 · Purmerend

Ontzettend leuk om voordat ik zelf een drone aan wil schaffen, eerst op deze wijze het Dronevliegen onder leiding van een ervaren vlieger te kunnen uitproberen.

  • Duidelijke uitleg en Kevin nam alle tijd en in de 90 minuten welke ik geboekt had kwamen heel veel tips ter sprake
  • Geen

1 person found this review useful · Useful


Hans (80)
from Rotterdam

· March 2020 · Leiden

Leuke ervaring en de tijd ging veel te snel voorbij.(te veel info in een zo korte tijd).

  • Attente ondersteuning bij het duo vliegen en later bij het in de lucht houden van mijn eigen drone.
  • Ontvangstcomite zou leuk zijn met veel drone liefhebbers

Useful


Marco (50)
from Leusden

· November 2019 · Amersfoort

De een-op-een les was in een woord: Geweldig! Ondanks dat ik al een tijdje met mijn eigen drone gevlogen had heb ik toch weer nieuwe tips gekregen.

  • Volle aandacht van de docent, en heel heeeeel veel informatie! top!!
  • Geen
Jamiro of Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve feedback!
En nog veel succes met het drone vliegen!

Useful


Huub (67)
from Deil

· October 2019 · Almere

Super leerzame drone vliegles gehad. Had zelf al een beginners drone die ik dankzij de tips nu veel beter kan benutten

  • Heel goed dat de les 1 op 1 is. Daardoor veel zelf kunnen vliegen. Veel bruikbare tips gekregen om mooie filmopname's te maken. Duidelijke uitleg van de instructeur.
  • Wat mij betreft een top ervaring zonder verbeterpunten

Useful


Victor (53)
from Dordrecht

· September 2019 · Almere

Geweldige middag gehad. Deze workshop gedaan om, voor een eventuele aankoop van een drone, te kijken of het wel iets voor me is. Na afloop wist ik het wel zeker ! :-)

  • Erg vriendelijke en duidelijke uitleg. Instructeur (Rodney) neemt alle tijd om me de basis te leren. Erg blij mee.
  • Ik kan niets verzinnen

Useful


Rolf (52)
from Amsterdam

· September 2019 · Purmerend

Absoluut een must als je nog nooit met een drone gevlogen hebt of als je je skills wil verbeteren.
Onder professionele, duidelijke en rustige begeleiding van Kevin heb ik mijn eerste rondjes met mijn nieuwe drone durven vliegen.
Goede communicatie vooraf, omdat de geplande afspraak door weersomstandigheden een paar keer uitgesteld moest worden.
Leuke ervaring en een aanrader!

  • Leerzame en leuke ervaring!
Jamiro of Vliegles.nl:
Super tof dat je het zo mooi ervaren hebt! Ik wens veel veilige vlieguren toe met je nieuwe drone.

2 persons found this review useful · Useful


Edwin (57)
from Tiel

· September 2019 · Amersfoort

Bijzondere ervaring met bijgeleerd tips en trics

  • De oefeningen, omgang met de drone en de gebruiksers modes
  • Weinig tot niks

Useful


Frank van Hulst (69)
from Hank

· September 2019 · Almere

Super ervaring, zonder de prima uitleg zou het me niet gelukt zijn om alle mogelijkheden en toepassingen uit te kunnen voeren, je moet toch ook op vele aspecten van het drone vliegen gewezen worden die niet in een lesboekje staan

  • Rodney is een geduldige instructeur met veel ervaring dat merk je wel heeft ook alle geduld kortom super ervaring
  • Er is gewoon niks aan te verbeteren

Useful


Eric (58)
from Leiden

· August 2019 · Leiden

Kevin is een zeer goede instructeur, die alle relevante aspecten helder en duidelijk uitlegt. Hij zorgt dat de instructies goed aansluiten bij wat degene die oefent op dat moment kan behappen. Ik heb veel bijgeleerd.

  • Mooi uitzicht over de Kagerplassen, hebben meerdere technieken doorgenomen en geoefend. Mooie opnamen gemaakt.
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt, ook namens Kevin!
Veel veilige vlieguren gewenst.

1 person found this review useful · Useful


Eddy (42)
from Hengelo

· August 2019 · Amersfoort

Het was zeer leuke ervaring. En ik denk er over na om zo een professionele drone te kopen.
Want dat is voor de eigenaar en alles eromheen wel net zo veilig. Dus ook als je direct nog niet zo goed kunt vliegen.
De uitleg en de rust die de instructeur je bezorgd geeft je dan een goede kwaliteit van het leren vliegen met een Drone.
Het was geweldig en ik mag het graag aan de nieuwsgierige mensen aanraden om dit te doen.
Groetjes Eddy

  • Alle accu s leeg gemaakt met de vluchten. Van 5 mrt. Naar 120 mrt. In een paar seconde.
    Fly by wire
    Landen en opstijgen
    Zeer ervaren en rustige instructeur.
    Oefenlocatie
    Google Maps. Locatie om er te komen.
  • Parkeren in of nabij weiland.
    Drinken zelf meenemen ( aanrader want na die tijd heb je echt wel dorst)

Useful


Hans (64)
from Zeist

· August 2019 · Amersfoort

Geweldige ervaring. Noodzaak om goede instructie te krijgen.

  • Zeer goede en rustige uitleg van Rodney
  • Geen

1 person found this review useful · Useful


Theo (60)
from Etten-Leur

· August 2019 · Amersfoort

Rodney deed het leuk speelde goed in op vragen en wensen.

  • Het was gezellig en Rodney deed het goed,
  • Locatie niet spectaculair, meer aandacht naar de klant toe als het gaat om de afspraak maken van de workshop. Zeker als je van ver komt.
    Zorgen voor wat te drinken en een snack gedurende of na de workshop is welkom. Prijs kwaliteit oké

Useful


Nico (69)
from Kudelstaart

· August 2019 · Purmerend

Een hele leuke en vooral leerzame ervaring

  • Duidelijke uitleg en een vriendelijke en geduldige leraar
    Die er voor gezorgd heeft dat ik na 3 uur les zelfs met harde wind kon vliegen
  • Prijs is wat aan de hoge kant
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Nico.

1 person found this review useful · Useful


Fred (67)
from Westzaan

· August 2019 · Almere

Fantastische les, iedereen die een drone wil kopen, zou eerst deze les moeten volgen

  • Leren vliegen met een professionele drone en de mogelijkheid om met je eigen drone te vliegen.
    Ga zeker vervolglessen volgen.
    Ook een top instructeur
  • Geen enkele

Useful


Paul Bos (48)
from Ridderkerk

· August 2019 · Almere

Super geduld duidelijk en nemen de tijd ook al loop het uit er wordt niet zenuwachtig op de klok gekeken

  • Dat jullie ook de tijd nemen om met je eigen drone te vliegen
  • Niets geen min punten

Useful


Kees (66)
from Moerkapelle

· August 2019 · Almere

Ik heb het als zeer nuttig ervaren en heb nu meer vertrouwen gekregen in het vliegen met de drone. Ik heb 2 uur les gehad maar dat lijkt mij een minimum omdat de tijd voorbij vliegt als je bezig bent met allerlei opdrachten.

  • De relaxte en geduldige manier van lesgeven door de instructeur (Rodney), de uitleg en alle oefeningen die je moest doen.
  • Wat meer aandacht aan het doel van het drone-vliegen en dat is voor mij het filmen en fotograferen. Daar zou een aparte cursus kunnen zijn want het toestel beheersen moet op de eerste plaats komen voordat je je aandacht daarop kunt richten.

Useful


Nico (63)
from Wognum

· August 2019 · Purmerend

Vandaag vliegles gehad met mijn drone door Kevin uit Purmerend.
Een uiterst bekwame instructeur, vol passie voor het vliegen, en een rustige en zeer begrijpelijke manier van uitleg, om een drone te vliegen zonder hem te verspelen. Met name de controle en check's voor het vliegen zijn uiterst belangrijke zaken die mij aanspraken.
Ook de uitleg over de diverse opties van de afstands bediening waren zeer verhelderend. Een aanbeveling voor een ieder die voor het eerst met een drone gaat vliegen. Beheersing van de stuurknuppels op de zender is een eerste vereiste, want daarmee geef je de commando's aan de drone.
Ook Kevin gaf hier duidelijke instructies over, ondanks dat ikzelf al de nodige zender bediening ervaring heb met andere radiografische model sporten.

  • Kevin nam voor alle opties ruimschoots de tijd, ook om vlieg opdrachten uit te voeren. Er werd niet op 5 of 10 minuten gekeken.
    Je krijgt echt "waar" les voor je geld.
    Kevin nogmaals bedankt.
  • Kan het niet bedenken.
Joeri of Vliegles.nl:
Ook namens Kevin bedankt voor je goede beoordeling. Veel veilige vlieguren gewenst!

1 person found this review useful · Useful


Rob (63)
from Heerhugowaard

· July 2019 · Purmerend

Ik vond dat Kevin het als instructeur goed deed. De rustige en vriendelijke manier van lesgeven sprak me erg aan.
Tevens de vele bruikbare tips waren verhelderend.

  • Voor het eerst laten vliegen en weer laten landen van de drone vond ik spannend.
    De relaxte manier van de instructie.
    De instructie heeft mijn angst om te gaan vliegen met mijn drone weggenomen.
  • Die kan ik zo gauw niet verzinnen.

2 persons found this review useful · Useful


Pieter (67)
from Hoofddorp

· July 2019 · Purmerend

Docent Kevin bouwde de les goed op en nam me steeds een stapje verder. Ongemerkt durfde ik steeds meer. Kevin had al snel door dat met name mijn onzekerheid, angst om de drone te verspelen, me belemmerde. Door meer kennis en veel tips kan ik beter en vaker oefenen.

  • Er was een ontspannen sfeer, dat motiveert en maakt de les ook prettig om aan deel te nemen.
  • Geen minpunten.

1 person found this review useful · Useful


Rene (52)
from Hoofddorp

· July 2019 · Purmerend

Vandaag vliegles van Kevin gehad.
Was mijn eerste ervaring met een drone.
Na een goede uitleg, waar de basis beginselen werden uitgelegd, gelijk gestart met vliegen.
Kevin was duidelijk in het geven van instructies en begon al redelijk snel met wat behendigheid aan te leren.
Ik heb het als zeer positief ervaren en raad iedereen aan dit te doen.

  • Het enthousiasme van Kevin
    De kennis en kunde van drones en regelgeving
    De verhouding, uitleg/vliegtijd.
    Leuke vlieglocatie in purmerend
  • N.v.t
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede en uitgebreide beoordeling!

1 person found this review useful · Useful


Harry (59)
from Zwolle

· July 2019 · Almere

In een woord geweldig! Hebben een fanatische middag gehad waar we veel geleerd hebben,

  • Rustige, duidelijke uitleg.
  • Zou het zo niet weten.

Useful


Dennis (40)
from Sommelsdijk

· June 2019

Geweldige ervaring! Samen met mijn zoon van 9 les gehad van Kevin, Duidelijke uitleg en Kevin nam ruim de tijd. Verschillende mogelijkheden doorgenomen van de drones. Maakt het toch makkelijker om er zelf eentje te bestellen. Ook nog gevlogen met een drone met VR bril.

  • Duidelijke uitleg, genoeg tijd, goede kwaliteit van de drone met prachtige beelden.

1 person found this review useful · Useful


Michel (66)
from Haarlem

· June 2019 · Purmerend

Vandaag les gehad van Kevin die op een zeer bekwame, plezierige en rustige manier de eerste beginselen van mijn Mavic Pro 2 bijbracht. Ook locatie en weer bleken prima. Het vliegen met een redelijk complexe drone vereist echt wel enige begeleiding in de beginfase. Het is zoals autorijden: een goede instructeur zorgt voor een stabiele en zorgvuldige basis voor de vele jaren die volgen. De expertise van Kevin bleek zeer toereikend en doeltreffend met oog voor gebruik en veiligheid.

  • Vliegen met deze drone is een echte kick, zeker voor een hobby filmer zoals ik ben. En het ontdekken van de zeer vele mogelijkheden betekent gewoon veel vlieguren gaan maken. Dat gaat met deze cursus gewoon beter en veiliger. Pluspunt was ook dat de 60 minuten wat ruimer werden toegepast dan de strikte klok.
  • Wellicht een overweging om pure beginnelingen altijd minimaal 90 of 120 minuten aan te bieden; die heb je eigenlijk wel nodig. En dan tegen bijvoorbeeld een starterstarief met de optie om vervolg lessen tegen korting aan te bieden. Zo bouw je nog meer vakkundige ervaring op.

1 person found this review useful · Useful


Peter (48)
from Purmerend

· June 2019 · Purmerend

Hoewel ik al een (speelgoed) drone bezit en al wat vlieguren heb gemaakt was dit de kans om eens met de DJ Marvic pro te vliegen. Ook het vliegen met de goggles van DJI stond om mijn lijstje.

Ik moet zeggen... het was een fijn (ruim) uurtje vliegen. Vooral het uitwisselen van ideeën en technieken van het vliegen waren erg welkom.

Kevin is een top instructeur. Het is net alsof je hem al jaren kent. Alsof je met een goeie vriend aan het vliegen bent. Dat maakt het erg aangenaam :-). Ik had een afspraak voor de zaterdag maar het weer was erg slecht. Omdat ik zelf ook uit Purmerend kom konden we snel schakelen. Op Pinksteren zijn we alsnog gaan vliegen.

Vliegen met de goggles is heel bijzonder. Je moet er dan zeker iemand bij hebben staan. Je hebt namelijk geen idee wat er in je omgeving gebeurt. Vrij als een vogel...

De belangrijkste tips...
Een goede drone kopen en meer vlieguren maken ga ik zeker opvolgen.

  • Kevin is een fijne instructeur
    snel en flexibel een nieuwe afspraak gemaakt (ivm slecht weer)
    goede uitleg
    goed materiaal
    mogelijkheid voor het vliegen met de goggles
  • Misschien hadden we een andere locatie moeten hebben.
    Het was wat druk op de dijk. Maar wel lekker overzichtelijk!
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide review!
We waren genoodzaakt op het laatste moment uit te wijken naar een andere locatie. Normaal staan we op een betere plek. We gaan op zoek naar een rustigere back-up locatie. Bedankt voor je feedback!

Useful


Patrick (51)
from Middenbeemster

· June 2019 · Purmerend

De droneles was echt super. Professionele dronevlieger die weer waar hij over praat. Ik zou iedereen die gaat beginnen met de hobby eerst even een les te nemen. Vergroot je zelfvertrouwen en je leert echt een hoop. Aanrader !!!!!!

  • Goeie locatie. De les is niet meteen na 60 minuten voorbij. Neemt echt de tijd voor je.
  • Geen!!!!

Useful


Leo en Pascal (68)
from Rhenen

· May 2019 · Almere

In een woord “ fantastisch” duidelijk en zeer de moeite en geld waard!

  • De rustige en zeer duidelijke uitleg can de zeer sympathieke instructeur!
  • Naar onze mening zo doorgaan, wij gaan zeker verder

Useful


Pier (81)
from

· May 2019 · Almere

Klokke 10.30 kwam Kevin naar het ontmoetingspunt. Hij is een keurige KEREL en heel behulpzaam. Hij kan heel duidelijk uitleggen waar het om gaat. De demo met de goggles was zeer verhelderend. Alles bij elkaar was het hartstikke leuk en leerzaam. Ik adviseer deze cursus aan ROC-light toe te voegen.

  • Zijn uit mijn ervaring te extraheren.
  • Ook extraheerbaar uit mijn ervaring. . . die waren er NIET.

2 persons found this review useful · Useful


Lis (61)
from Leidschendam

· May 2019 · Leiden

Geweldig !!! Daar sta je dan, onervaren met afstandsbedieningen zoals voor deze drone, laat staan met drone vliegen, legt Kevin het allemaal rustig uit, en vlieg je binnen een paar minuten met de drone weg! En ook de tijd vliegt, want voor ik het door heb, is de eerste batterij na 25 minuten al bijna leeg. Uiteraard heeft Kevin nog een paar batterijen bij zich. Vlieg eens ‘eventjes’ vooruit, achteruit, rondje draaien, landen, en nog veel meer. Ontzettend leuk om te doen! Ik vind het een grandioze ervaring! Nooit gedacht dat ik met joysticks en een drone uit de voeten kan, maar de uitleg begeleiding is zo goed, dat ik er een hobby bij heb!!!!

  • Alles: de lokatie, de instructie, de drone, de opbouw van de acties, en het snel zelfstandig leren vliegen, het advies en de tips, enz.
  • Geen
Joeri of Vliegles.nl:
Wat superleuk om te horen Lis, hier doen we het voor! We hebben je complimenten doorgegeven aan instructeur Kevin.

Heel veel plezier met je nieuwe hobby!

1 person found this review useful · Useful


Matthijs (38)
from Nieuwegein

· May 2019 · Amersfoort

Drone vliegen

  • Goede instructies en veel tijd besteed aan het vliegen
  • De tijd minder snel voorbij laten gaan

1 person found this review useful · Useful


Philip (58)
from Utrecht

· May 2019 · Amersfoort

Heel bijzondere ervaring. Kreeg er meteen een beter gevoel bij het vliegen. En ook nog mijn eigen nieuwe drone gevlogen zodat daar ook de angst van af is. Thanks!!

  • Vond het super dat we even naar een andere locatie gingen om de vogelbroed niet te verstoren. Fijne 1op1 uitleg en mogelijkheid om zelf te sturen/vliegen.
  • Locatiekeuze is misschien een dingetje.

Useful


Els (67)
from Deventer

· May 2019 · Almere

Droneles als verjaarscadeau voor mijn lief (73) was groot succes. Aanrader ook als je niet van plan bent zelf met drones te gaan vliegen

  • Goede uitleg en snel zelf aan de slag
  • Aangeven dat er geen voorzieningen op locatie zijn. Ik had het nagevraagd waardoor we ons hadden voorbereid
Evan of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt.

Useful


Bart (60)
from Bosch en Duin

· May 2019 · Amersfoort

Helemaal top

  • Doelstellingen werden direct opgepikt en goede handige tips! zeker reden voor vervolg!
  • Evt tips voor oefen lokaties?

Useful


Dave (29)
from Edam

· May 2019 · Purmerend

Prima uitleg, veel leerpunten, veel hands-on oefenen en mooie drones om mee te vliegen.

  • Veel praktische tips en veel vliegtijd
  • Geen

Useful


Arnout (29)
from Zaal

· April 2019 · Purmerend

Goede heldere uitleg van een drone kenner van het eerste uur. Hij neemt de tijd, laat verschillende mogelijkheden zien en is professioneel.

  • De drone is een prachtig stukje techniek, fascinerend.
  • Helemaal niets
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt, we gaan je complimenten doorgeven aan de instructeur!

Useful


Marjolijn (31)
from Everdingen

· April 2019 · Amersfoort

Super leuke ervaring! Rodney legde alles goed uit. Voor we het wisten was de tijd al om!

  • Goede instructeur, duidelijke uitleg
  • Boekje over vliegtuigen bij een drone les is een beetje raar

1 person found this review useful · Useful


Michiel (48)
from Wormerveer

· April 2019 · Purmerend

Goede en duidelijke uitleg.
Zowel met drone van opleider als met eigen drone.

  • Diversiteit.
    meedenken over toepassing.
    Goede kennis van zaken.
  • N.v.t.

Useful


Andre (56)
from Oudhuis

· April 2019 · Purmerend

Afgelopen vrijdag heeft Kevin mij de eerste kneepjes van het vliegen met een drone bijgebracht. Wat een geweldige morgen!!! Alle spullen stonden klaar en op een hele duidelijke en rustige manier werd e.e.a. uitgelegd. Kevin is een hele rustige en fijne leraar.
Hij heeft oog voor de veiligheid en gaf ook aan dat de locatie waar hij oefende was afgestemd met alle bewoners. Netjes in afstemming vliegen en je ook realiseren dat jou hobby overlast voor andere kan veroorzaken is misschien is dit wel dé basisles van vliegen met een drone!
Na een kwartiertje uitleg mocht ik zelf vliegen. Hij geeft duidelijke instructies en vooral de handige tips die je van hem krijgt zijn erg waardevol. Kortom wat heb, met deze geweldige ervaring, al een grote stap gemaakt om op een verantwoorde wijze met mijn nieuwe drone te vliegen. Ik leek weer de jongen van 6 die voor het eerst een brandweerauto kreeg. Dennis bedankt voor alles en zeker ook voor je tips om extra zaken aan te schaffen.

  • De leraar, de locatie, duidelijke uitleg, snel ook kunnen vliegen, zeer deskundig, oog voor zijn omgeving
  • Niets, maar wel een TIP. Het was best een beetje koud. Een kopje thee (thermoskannetje) op locatie zou het voor mijzelf en voor mijn zwager nog aantrekkelijker hebben gemaakt. Het is natuurlijk best wel een open locatie. Kleine simpele investering en je straalt hiermee nog meer gastheerschap uit
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt dat je de tijd genomen hebt zo'n uitgebreide beoordeling te schrijven. Daar hebben we echt iets aan!

Useful


Anja (56)
from Almere

· April 2019 · Amersfoort

Ik heb een heerlijke ochtend gehad. Rodney nam alle tijd om alles uit te leggen en voor te doen.

  • Door deze ervaring heb ik genoeg vertrouwen om zelf te vliegen. Een heerlijk gevoel
  • Niets.

Useful


Menno (42)
from Hoofddorp

· April 2019 · Purmerend

Fantastische ochtend drone vliegles gehad van Kevin. Erg gaaf om zo de eerste vlucht met je drone onderbegeleiding te doen. Het is prettig om direct feedback te krijgen wat je doet, dit geeft je vertrouwen. En te ervaren wat je met de drone allemaal kan doen, zelfs op een winderige dag.

  • 1 op 1 begeleiding, en de duo controller. Kevin weet waar hij het over heeft, en geeft nog vrijblijvend advies over accessoires voor de drone.
  • Geen

Useful


Ron (60)
from Alkmaar

· April 2019 · Purmerend

Drone vliegles
Het aanmelden en de daarop volgende communicatie verliep prima.
Locatie waar de vliegles plaats vond was rustig genoeg. En ook handig om te weten hoe je je moet gedragen als er toevallig iemand langs komt.
Een top ervaring!

  • Instructeur prima kennis van zaken.
    Voldoende ruimte om te oefenen.
    Locatie goed. (Purmerend)
  • Niet kunnen vinden.
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt dat je de moeite hebt genomen een beoordeling te schrijven. Leuk om te lezen dat je een nuttige les hebt gehad.

Useful


Peter (61)
from Haarlem

· March 2019 · Purmerend

We hebben een top dag gehad, heerlijk relaxed en een geweldige ervaring.
Kevin is geweldig! Gaan dit beslist nog een keer doen!

  • Prima plek, en uiterst rustig en relaxed uitgelegd, met veel zelf vliegen
  • Geen

Useful


Romeo
from Geleen

· March 2019 · Amersfoort

In één woord: "GEWELDIG" Rodney, mijn privé instructeur voor deze les, heeft alles voortreffelijk uitgelegd. Kort, krachtig, duidelijk en voor mij zeer leerzaam. Het was gewoon een gesprek dat wij hadden,. Heb er veel aan gehad en ook meer vertrouwen gekregen door hem om het vliegen eigen te maken. "GEWELDIG" , en zeker aan te bevelen.

  • Teveel om te benoemen, maar samengevat; elke seconde van de les was top.
  • Tja, toch wel ééntje: net te koud voor mij na 2 maanden in de tropen geweest te zijn.

1 person found this review useful · Useful


Rianna (22)
from Drachten

· February 2019 · Purmerend

Op de verjaardag van mijn man zou ik hem als cadeau een dronevliegles geven, maar (zo dom als ik ben) had ik de verkeerde datum doorgegeven, waar we pas op het laatste moment achter kwamen. Kevin heeft speciaal voor ons dingen geprobeerd te regelen, zodat de les alsnog door kon gaan op de verjaardag, echt super! Mijn man vond de les zelf hartstikke leuk en Rodney hield mij gezelsschap, die mij onder de les heel veel vertelde over hoe alles werkt, waar ze drones voor bruiken etc. 2 leuke gozers, die je echt helpen het dronevliegen onder de knie te krijgen. Zeker een aanrader dus!

  • Goede uitleg, humor, de basis van het drone vliegen echt onder de knie krijgen!
  • Niets
Evan of Vliegles.nl:
Leuk om te horen Rianna! Bedankt voor je goede beoordeling, daar doen we het voor.

1 person found this review useful · Useful


Richard (62)
from Nieuwerkerk aan den IJssel

· February 2019 · Amersfoort

Ik vond het heel fijn om dit te doen, want je hebt het echt nodig om te weten wat je met een drone kan doen. De instructeur weet waar hij het over heeft en komt heel relaxed over.

  • Uiteindelijk om beheerst een rondje te vliegen
  • Vandaag geen

1 person found this review useful · Useful


Peter (55)
from Delft

· February 2019 · Purmerend

Was erg leuk veel geleerd en wat een prachtig weer heel profesioneel en super gezellig zou het zo weer doen bedankt kevin

  • Was super
  • Geen

2 persons found this review useful · Useful


Marco (50)
from Nederland

· December 2018 · Purmerend

Gisteren met een maatje drone-vliegles gehad van Kevin ! Zeker een aanrader als je jezelf vanaf de start niet de verkeerde handelingen wilt aanleren, een drone is een serieuze investering, je wilt je nieuwe aanwinst heel houden en rekening houden met de omgeving waarin je vliegt. Terugkijkend op de drone vliegles kan ik mij eigenlijk niet voorstellen dat je zonder instructie of begelijding de eerste keer lucht in gaat met je drone.

Kevin legt alles duidelijk uit en helpt je met de juiste settings, verder geeft Kevin erg goede tips. We wisten vooraf dat het koud zou zijn, we hebben doorgezet omdat we allebei heel graag goed willen leren vliegen. Maar eh,....het was echt koud !

  • Drone echt leren besturen, zien welke potentie er in je nieuwe aanwinst zit !
  • Kou was wel een dingetje, onlangs de absolute fun gaat de kou je na verloop van tijd wel raken.
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt voor je 5 sterren Marco!
In de wintermaanden geven we deze vliegles zeer zelden, in verband met de kou. Jullie waren zo enthousiast (en bereid de kou te trotseren) dat we een uitzondering maakte.

1 person found this review useful · Useful


Patrick (24)
from Soutendijk

· November 2018 · Purmerend

Geweldige ervaring met een goede docent en en een mooie quadcopter om mee te vliegen

  • Locatie, apparatuur, docent, lokatie (Pumerend)
  • De kou op de locatie. Het was een koud lesje maar wel heel gezellig. De batterijen hielden ons lekker warm.

Useful


Chris (72)
from Uithoorn

· October 2018 · Purmerend

Vanmorgen les gehad van Kevin. Eerst goede uitleg gekregen en daarna met de drone van Kevin gevlogen.
Daarna met mijn eigen drone. Kevin heeft eerst alles gecheckt en aantal dingen ingesteld alvorens te vliegen.
Zeer veel bruikbare tips gekregen.
Het uur "vloog" voorbij.

  • Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
    Goede locatie om te vliegen
    Veel van opgestoken
  • Geen

Useful


Bo (50)
from Amsterdam

· October 2018 · Amersfoort

Het was top! Ik ben een beginner en heb veel aan deze les gehad. Veel tips. Zowel met drone docent, als eigen drone gevlogen. Heel fijn voor het vergelijk. En zeker voor herhaling vatbaar.

  • Erg prettige docent, kundig, vriendelijk, relaxed.
  • Kan zo geen verbeterpunten bedenken.
Evan of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Useful


Reinder (53)
from HERVELD

· September 2018 · Amersfoort

Ik heb deze les gevolgd omdat ik graag de beginselen wilde leren van het drone vliegen. Instructeur Rodney heeft mij in de 2 uur vliegles veel kunnen leren. We vlogen met behoorlijk veel wind, dus een extra uitdaging. Verder heb ik veel tips rondom het drone vliegen gekregen, waar ik veel aan kan hebben.

  • Er wordt goede apparatuur gebruikt. Instructeur Rodney speelde flexibel in op de punten waar ik extra aandacht wilde schenken.
    Top instructeur, heerlijk relaxed.
  • Eigenlijk kan ik zo geen minpunten bedenken.
    2 uur vliegen waren te snel voorbij, maar dat is natuurlijk eigenlijk juist een pluspunt

Useful


Jan (72)
from Soest

· September 2018 · Amersfoort

Bijzonder leerzaam. Geld meer dan waard. Bezielende begeleiding door Rodney die overal tijd voor had.

  • De sensatie om de Inspire te vliegen en te landen (zonder schade!).
  • Ik zou het niet weten.

Useful


Jasper (45)
from Mijdrecht

· August 2018 · Purmerend

Hele leuke, gezellige, leerzame en informatieve middag (samen met neef van 15).

Onze Dronepiloot Kevin had een mooie locatie geregeld.
Met nul start ervaring in stappen naar een leuk niveau. Heldere uitleg met de juiste informatie bij elke stap (niet te veel en te weinig). Leuke achtergrond informatie voor de liefhebber erbij (zowel wat voor mij als voor mijn Neef). Meerdere drones mogen proberen, meerdere accu's opgevlogen. Mega gezellige middag (met een goed Top Gun verhaal om het af te toppen ;-)

  • Dronepiloot Kevin

    Mooie locatie

    Opbouw middag

    Heldere uitleg
  • Advies: voucher vliegles cadeau zou ik aanpassen. (naam+plaatjes vliegtuig en helikopter lijkt over te komen als vliegles)
Joeri of Vliegles.nl:
Goed verbeterpunt Jasper! We hebben dit gelijk aangepast, bedankt voor de tip.

Useful


René (51)
from Nieuwegein

· August 2018 · Purmerend

Had op 31-7 samen met mijn dochter van 14 drone les/instructie van Kevin. Zeer goede uitleg en geduldig, eerst met z'n drone om te zien en te voelen wat vliegen met een drone is daarna met die van ons.
Dit is een aanrader voor iedereen die met een drone wil vliegen of er meer van wil weten. Ook nog tips gekregen gewoon TOP!

  • - Mooie en goede omgeving om te vliegen
    - Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
    - Uitstekende uitleg en geduldig
    - Kwaliteit/geld staat zeker in verhouding
    - Er wordt niet op de klok gekeken!!
  • - Ik zou het niet weten!
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling René! Leuk om te horen dat jullie een leerzame dag hebben gehad.

Useful


Paul (59)
from Hoofddorp

· July 2018 · Purmerend

Leuke ervaring. Werd goed uitgelegd.

  • Aha.....leuke ervaring hoe het mis kan gaan. Een van de propellers vloog er af......
  • Ik vond het prima zo.

Useful


Paul (50)
from Alkmaar

· July 2018 · Purmerend

Ik vond het fantastisch! Super uitleg en heb er veel van opgestoken. Er waren veel tips en handigheidjes voor de drone die we nog niet wisten. Het was duidelijk uitgelegd en was op een goede plek!

  • Veel van opgestoken
    Goede plek
    Veel tips

Useful


Cor (66)
from Oostzaan

· July 2018 · Purmerend

Mijn ervaring met DroneLoket met Kevin was Super goed, ik heb er ontzettend veel van opgestoken, ben echt heel blij dat ik deze les van 5 kwartier gedaan heb. Het kleine probleem waar ik mee zat werd zeer vakkundig door Kevin opgelost. De beelden zijn bij thuiskomst gelijk bekeken en uitstekend bevonden. Thanx Kevin.

  • Zeer fijne en goede begeleiding, met een zeer heldere en duidelijke uitleg. Eerst met de drone van Kevin wat geprobeerd en daarna met eigen drone wat perfect ging.
  • Tijd was te snel om hahahahahah nee geen enkele minpung TOP dus
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Cor! Leuk om te horen dat je veel opgestoken hebt tijdens de vliegles. Veel plezier met het vliegen met je Drone, je gaat vast veel mooie plaatjes schieten!

Useful


Ruud (62)
from Coenraads

· June 2018 · Amersfoort

Super goede uitleg

  • Alles was goed
  • Zou leuk zijn als je na einde van je les een Nederlandse beschrijving mee krijgt van jou eigen droneDan wel in het NederlandsWat handige tip en aanwijzingen

Useful


Ron (63)
from Nieuwegein

· June 2018 · Amersfoort

Goede uitleg op een mooie lokatie nabij Amersfoort. Na een instructie gevlogen met de drone van de hogeschool en ook de nodige tips gekregen. Daarna met eigen drone geoefend. Ging prima tot het moment dat door onbekende oorzaak mijn drone spontaan uit de lucht viel . Behuizing is gescheurd maar de instructeur bood hulp aan bij het plaatsen van een nieuwe behuizing, zodra ik deze heb ontvangen. Kortom toch een goede leerzame dag gehad !

  • Geduldige instructie!

Useful


C.M. (76)
from Erica

· May 2018 · Amersfoort

Ik vond het een geweldige ervaring goede uitleg van Rodney ik heb nu pas goed leren vliegen met de drone en dan geweldig met GPS blijft stil in de lucht hangen op de zelfde plaats als je wil en rondjes vliegen
ik denk dat ik er een koop met GPS ik krijg van Rodney bericht welke drones goed zijn.mijn hartelijke dank groetjes Kees.

  • Bijzonder goed en vriendelijk
  • Voor mij geen minpunten alleen maar pluspunten
Joeri of Vliegles.nl:
Dankjewel voor deze positieve reactie, hier doen we het voor!

Useful


Erik (53)
from Wormer

· May 2018 · Amersfoort

Zeer nuttige ochtend gehad. Kevin nam alle tijd voor uitleg.
Eerste uur met de "les-drone" laatste half (was veel meer) met eigen drone. Is een must voor de beginnende drone-vlieger

  • Na bijna 2 uur vliegen verslapte de concentratie en stopte Kevin terecht de vliegsessie. Onderweg teruglopend kreeg ik nog vele tips.
  • Hoezo?

Useful


Tijn (13)
from Gendt

· May 2018 · Amersfoort

Superleuk! En nuttig!

  • Het echt leren vliegen met de drone
  • Die zijn er niet!

Useful


Rob (44)
from Amersfoort

· May 2018 · Amersfoort

Totaal geen drone ervaring, dus eerste kennismaking. Resultaat is dat er een nieuwe drone fan bij is! :)
Samen met collega 2 uur kennismakingsles gehad. Goed begeleid door de instructeur. Met een paar handige oefeningen basis geleerd voor het besturen. Ook veel nuttige informatie ontvangen tijdens de les. Tijd vloog voorbij.
Zeker een aanrader voor iedereen die iets met drones wilt gaan doen!

  • Goede begeleiding in de vorm van zowel oefeningen als informatie. Verder ook de vrijheid om wat dingen te proberen en adviezen te vragen.
  • Heb ik niet kunnen ontdekken

Useful


Oda (65)
from Ermelo

· April 2018 · Amersfoort

Het was super leuk!!!!!!! ik had veel vragen nadat ik zelf al allerlei had uitgevonden met mijn Spark. Maar ik zat vol vragen en op alles kreeg ik antwoord. Het vliegen met een grote drone was ook heel erg leuk en minder anders dan met mijn kleine Spark. we hadden veel wind en zo nu en dan regen waardoor we moesten stoppen tot de bui over was. Gelegenheid voor veel vragen en antwoorden. Het is steeds verbazend hoe de drones zich aanpassen aan de wind. zonder GPS konden we toen niet vliegen maar dat ga ik met rustig weer nu zelf proberen. Ik begreep het verschil nog niet zo goed. Nu wel! en de toegift om met mijn Spark vanuit de hand met handgebaren te vliegen was ook top. ik vond het alleen net even te eng om dit alleen te uit te proberen, maar nu weet ik dat je de besturing altijd met de controller kan overnemen. Eindoordeel van de instructeur Rodney: je kan vliegen hoor! Je hebt je drone onder controle. Ik natuurlijk super trots!! Echt een aanrader zo'n les, ook als je al kan vliegen. De instructeur past zich aan, aan jouw niveau. En nu maar vlieguren maken en hartjes in de lucht gaan vliegen. Ha,ha. En mooie filmpjes maken natuurlijk!!

  • Antwoord op alle vragen, vliegen met een grote drone en met je eigen drone, nieuwe vliegtechnieken leren waar je dan zelf weer verdere mee kunt gaan oefenen/vliegen.
  • Windkracht 4 is best wel veel maar ook sensationeel!
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling!

Useful


Erik (12)
from Heerenveen

· April 2018 · Purmerend

Leuk

  • Dat ik met hun dure drones mocht vliegen en dat er niet zoveel theorie was
  • Dat je 3x van accu moest wisselen

Useful


Jonny (75)
from Amsterdam

· April 2018 · Purmerend

In een woord geweldig. Prettige ontv angst. Veel wetenswaardigheden opgedaan. De leraar heeft zich heel goed van zijn taak gekweten. Kevin bij deze een grote pluim. Vr. Gr. Jon

  • Zie hier boven.
  • Geen

Useful


Bob (71)
from Kranenburg

· April 2018 · Amersfoort

Leuke en goede ervaring. Instructeurs zeer behulpzaam, goede uitleg en veel geleerd

  • Na de instructie in ieder geval meer duidelijkheid over de bediening, de wijze waarop en alle mogelijkheden van de eigen drone leren kennen
  • Brr, wat koud

Useful


Marco (23)
from Boskoop

· April 2018 · Leiden

Het was een mooie locatie, en het was erg gaaf om een keer met een inspire te vliegen.

  • Leuk, erg leerzaam, en je krijgt duidelijk uitleg, op een rustige manier.
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, wij vinden de drone ook erg gaaf ;-)

Useful


Leo & Hetty (64)
from Ameide

· April 2018 · Purmerend

Voordat we een drone aangeschaften boekten we een vliegles. Dat is iedereen aan te raden!!
De zeer ervaren instructeur Kevin legde alles geduldig en vakkundig uit.
We hebben de dag na de vliegles zelf een drone aangeschaft en hadden direct profijt.

  • Zeer ervaren en vriendelijke instructeurs die een geweldige drone gebruikten.. De dubbele bediening van de drone gaf zeker in het begin veel vertrouwen.
  • Geen echte minpunten. Handig is om een kleine (digitale) flyer of folder af te geven met (een vewjzing naar) de meest belangrijke (wettelijk) vliegregels en dergelijke.

Useful


Wim (69)
from Haarlem

· April 2018 · Purmerend

Geweldig

  • Uitstekende ontvangst in Purmerend. Zeer professionele Drone,zeer goede instructeur met goede uitleg en goed voorbeeld. Prima Priis/ kwaliteit verhouding..
  • Geen

Useful


Bas (37)
from Weesp

· April 2018 · Purmerend

Een prima vliegles onder begeleiding van Kevin. Ook Rodney nog even mogen ontmoeten en beide heren weten waar ze over spreken. Super goede ervaring gehad en perfecte uitleg op maat gekregen waarmee ik zelfstandig met mijn drone mee aan de slag kan!

  • De les onderdelen waren prima op niveau aangepast!

Useful


Dajo (34)
from Nunspeet

· March 2018 · Amersfoort

Ik vond het een erg leerzame ervaring, zeker een aanrader als men de dure drone niet meteen stuk wil laten gaan.

  • Heldere uitleg, de eerste vlucht met de backup piloot geeft vertrouwen!
  • De gierdag even wat beter afstemmen ;) haha
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Dajo, fijn om te horen dat je dat je een goede les hebt gehad. De landelijke frisse buitenlucht hoort er soms bij. Het leven van een Dronepiloot gaat niet altijd over rozen.

Useful


Arjen (55)
from IJsselstein

· March 2018 · Amersfoort

Prettig informeel, op maat, kundig informatief, relaxed en een tikje fris.

  • Direct vliegen met een professionele drone, volwassen begeleiding, persoonlijke aandacht,
  • Jij i.p.v. U voelt jonger ;)

Useful


Alice (46)
from Haarlem

· March 2018 · Purmerend

De drone vliegles die jullie aanbieden is super leerzaam, nuttig en leuk om te doen. Ik had nog nooit met een drone gevlogen, maar heb nu meer zelfvertrouwen om er zelfstandig mee aan de slag te gaan. Ontzettend veel dank voor jullie duidelijke praktische uitleg en ook voor het installeren van bepaalde informatie op mijn telefoon die nodig is om met de controller aan het werk te gaan.

  • Duidelijk, nuttig, praktisch, hebben antwoorden op al je vragen

Useful


John (73)
from Rotterdam

· October 2017 · Amersfoort

Kevin is een uitstekende instructeur,geduldig,vriendelijk en met kennis van zaken.Ik heb plezierig gevlogen en de les beantwoorde aan mijn verwachtingen.
Kortom:Zeer aan te bevelen.

  • De hele les was zo voorbij.zo gaaf was het.
  • Koffie op de lokatie ( geintje)
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

2 persons found this review useful · Useful

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more