Beoordelingen Zweefvliegen

4,8
van 5
241 beoordelingen

4,8 van 5

241 beoordelingen
5 sterren
205
4 sterren
31
3 sterren
3
2 sterren
1
1 ster
1

Anita (50)
uit Apeldoorn

· Oktober 2019 · Terlet 1

Leuk om een x te ervaren!

Goede uitleg en wat ons opviel is dat de medewerkers zeer enthousiast zijn en door hun enthousiasme word je blij van.

Niet

Nuttig


Sridevi (28)
uit Enschede

· September 2019 · Salland

Was very good and exciting

The place was inaccessible by public transport.

Jamiro van Vliegles.nl:
I really liked it that you thought it was exciting!

Nuttig


Antoon (58)
uit Nuenen

· September 2019 · Terlet 2

Een bijzonder mooie ervaring waarvan ik heb genoten. De vrijheid boven en de prachtige vergezichten hebben me aangenaam verrast. Een aanrader voor iedereen die van een uitdaging wil aangaan.

Een goede uitleg over het zweefvliegen, het zweeftoestel en de regels eromheen geven een goed beeld wat het zweefvliegen inhoud. De begeleiding was top!

Helaas was er weinig thermiek waardoor de vluchttijd kort was....heel jammer.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Gerrit (59)
uit Enschede

· September 2019 · Salland

Ik vond het een geweldige ervaring. Zijn erg fijn ontvangen.
Heb 4 vluchten gehad waarvan 2x achterin en 2x voorin. Kreeg veel uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar. En om anderen aan te bevelen.

Het opstijgen en het uitzicht

Geen

Nuttig


Thomas (24)
uit Deventer

· September 2019 · Salland

Top!

Leuke mensen die je te woord staan en uitleg geven en zweefvliegen op zich zelf is al een ervaring.

Was een iets korte vlucht vanwege weinig thermiek maar de ervaring zelf top!

Nuttig


Haco (47)
uit Duiven

· September 2019 · Terlet 1

Geweldige ervaring, echt een topdag!
Super aardige begeleiders en top piloten.
Niet twijfelen, gewoon doen.

Van begin tot eind goed georganiseerd en super enthousiaste mensen

Geen

Nuttig


Lock (43)
uit Soesterberg

· September 2019 · Salland

Super mooie ervaring! Erg leuk dat onze vrouwen ook nog een vlucht konden maken ondanks we die niet geboekt hadden. H&W

Heel enthousiaste en leuke instructeurs!

Nuttig


Roger (52)
uit Eindhoven

· September 2019 · Terlet 2

We hebben een erg leuke middag gehad.

Vriendelijke, ontspannen sfeer.

Geen idee.

Nuttig


Wil (59)
uit Apeldoorn

· September 2019 · Terlet 2

Het was een mooie ervaring om eens in een zweefvlieg meegevlogen te hebben. Mooi weer, fijne mensen, al met al een zeer mooie ervaring

Nuttig


David (40)
uit Apeldoorn

· September 2019 · Salland

Een hele gave invulling van de zondagmiddag!

Toegankelijk, vriendelijke en behulpzame medewerkers met passie voor het zweefvliegen, daar kan je alleen maar enthousiast van worden!

Geen

Nuttig


Jaap (69)
uit Gendringen

· September 2019 · Salland

Heel erg leuk

Vliegen zonder motor, erg leuk, het onthaal was prima en de uitleg goed, de mensen heel vriendelijk

Niets aan doen

Nuttig


Gerrit (64)
uit Doesburg

· September 2019 · Salland

Hele leuke ervaring bij prachtig weer!

Nuttig


Alexander (69)
uit Amsterdam

· September 2019 · Salland

Top. Goed georganiseerd. Prima instructeur en gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Voor herhaling.

De vlucht

Geen

Nuttig


Enzo (26)
uit Zwolle

· September 2019 · Salland

Erg leuk om te ervaren en zeker iets om te overwegen om zelf te leren!

Hele leuke, aardige mensen en geluk met het weer gehad. Fantastisch uitzicht!

Nuttig


Naomi (29)
uit BRUMMEN

· September 2019 · Terlet 2

Erg leuk om een keer gedaan te hebben. Professionele instructeurs die weten waar ze het over hebben en zorgen dat je een onvergetelijke ervaring krijgt. Prachtig om te ervaren hoe je met de wind kan spelen!

* professionele instructeurs
* goed materiaal
* mooie locatie
* ontspannen sfeer

Kan ik zo niet bedenken...

Jamiro van Vliegles.nl:
Bedankt voor de mooie review. Het zweefvliegen is zeker een onvergetelijke ervaring!

Nuttig


Frank (66)
uit Chaam

· September 2019 · Terlet 2

Superleuk

Aardige mensen, relaxed, ervaren, plezierig om mee te praten

Tijdstip van vliegen mogelijkerwijs nauwkeuriger preciseren

Nuttig


Sanne van Vegchel (30)
uit Arnhem

· September 2019 · Terlet 2

Super leuke ervaring! Gastvrije mensen met een prachtige locatie. Er zit een mooie horeca met uitzicht op de vlieglocatie. Het zweefvliegen zelf was erg indrukwekkend. Een ervaring die je zeker moet meemaken!

Duidelijke communicatie voorafgaand, goede ontvangst, snelle doorloop, prettige mensen en een super gave indrukwekkende ervaring.

N.v.t.

Nuttig


Peter (66)
uit Zwijndrecht

· Augustus 2019 · Salland

Het was een onvergetelijke ervaring, die best weleens een vervolg kan hebben in de toekomst

Mooie omgeving en uiterst vriendelijke mensen

Tja dat ik lang moest wachten, maar dat viel in het niet met ontspannen vriendelijke sfeer, dus eigenlijk geen min punten

Nuttig


Ed (58)
uit Meerkerk

· Augustus 2019 · Salland

De ervaring om te kunnen zweefvliegen was top! Jammer dat het maar 13 minuten duurde ;-)

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Ed,
Bedankt voor je beoordeling. De meeste vluchten met het zweefvliegtuig zitten zo rond de 10 minuten.

Nuttig


Roy (41)
uit Emst

· Augustus 2019 · Salland

Fenomenaal, echt een super ervaring. Puurste vorm van vliegen

Super medewerkers/vrijwilligers. Allemaal aardig, ook naar de achterblijvers, alles uitleggen. Top!! En mijn piloot was echt een baas.

Misschien iets meer uitleg over de lengte van het vliegen. ik heb zelf 2 korte vluchten geruild voor 1 langere (omdat het super weer was).

Nuttig


Willem (38)
uit Groningen

· Augustus 2019 · Salland

Vliegen was fantastisch! Al met al zeer de moeite waard. Maar het wachten was echt niet ok.

Piloot was super
Indrukwekkende ervaring

We hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten op een stoeltje in een veld. Geen drinken of toilet in de buurt en niemand die vertelde hoe lang het nog ging duren.

Nuttig


Abe (65)
uit Hardenberg

· Augustus 2019 · Salland

Heel leuk! Vooral aan de lier opgetrokken wordenvond ik mooi, dat gaat gewoon hard.

Prettige, gemoedelijke sfeer. Duidelijke uitleg door piloot.

Ivm weinig termiek duurde het circa 5 minuten en waren we weer op de grond. Dat was weinig. Zou er een vorm bedacht kunnen worden waardoor men bv 15 minuten gegarandeerde vliegtijd krijgt.

Nuttig


Sabine (48)
uit Harmelen

· Augustus 2019 · Salland

Mijn zoon niels 15 jaar heeft gisteren 20 aug voor het eerst gevlogen met het zweefvliegtuig..hij was best zenuwachtig maar hij heeft genoten
Wat een geweldige ervaring...
Wij willen vooral jan bedanken voor zijn bettokkenheid en geruststellende woorden dat was fijn voor niels!!
Jan is erg enthousiast en dat heeft zijn uitwerking gehad...wij komen zeker terug want mijn dochter wil ook nog een keer!!!!
Het was absoluut de moeite waard..
Bedankt.

Aardige mensen,perfecte uitleg..enthousiast

Het is een behoorlijk eind lopem door het gras..dat was voor mij iets lastiger omdat ik een knieklacht heb..maar ik had dit niet willen missen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Sabine. We zien jullie graag nog eens terug!
Misschien is de dagcursus dan ook een leuk idee? Dan krijgt Niels ook echt vliegles in een zweefvliegtuig.

Nuttig


Mirjam (49)
uit Beekbergen

· Augustus 2019 · Terlet 2

Super!

Vriendelijkheid, duidelijkheid

Misschien (nog duidelijker) aangeven dat je best een tijdje op het veld bent en daar niet kan plassen. Wij hadden daar rekening mee gehouden. En water, koek en zonnebrand mee maar ik hoorde mijn buurvrouw mopperen :)

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Willem Jan (40)
uit Berkel en Rodenrijs

· Augustus 2019 · Salland

Een hele leuke middag gehad, met 3 starts en t weer zat mee

Het was lekker rustig op deze maandag

Nuttig


Mayke (45)
uit Nijmegen

· Augustus 2019 · Salland

Fantastische dag gehad!

Vriendelijke mensen, goede uitleg, mooie locatie. Kortom; perfect!

-

Nuttig


Alex (36)
uit Muiderberg

· Augustus 2019 · Salland

Fantastisch! Met veel snelheid de lucht in geworpen en erna een beleving met de elementen. Top! Relatief snel terug: niet de beste weersomstandigheden en helaas na start 2 misselijk door Mn eigen (zwakkere) maag.

Goed geholpen en duidelijke uitleg.

Website en gevlucht boeken mag duidelijker qua navigatie. Zeker ook qua code invullen (verzilveren) want was andere url dan logische leek.

Nuttig


Gerrit (69)
uit Arnhem

· Augustus 2019 · Terlet 1

Ik vond het een fantastische ervaring, de rust die de piloot uitstraalde, en de uitleg vooraf voor je de lucht in gaat.

Eigenlijk vond ik alles gaaf, de spanning vooraf, de uitleg, het opstijgen, en natuurlijk het uitzicht en de stilte.

Misschien de communicatie, ik heb bijna een jaar gewacht op een vlucht

Joeri van Vliegles.nl:
Goedemiddag Gerrit,

Bedankt voor je beoordeling, leuk om te lezen dat je een mooie ervaring opgedaan hebt.

Ik heb ook even gekeken naar je verbeterpunt. Ik zie dat je lang van te voren had gereserveerd, deze reservering moesten wij helaas afzeggen vanwege de weersomstandigheden. Vervolgens was het even flink puzzelen om een dag te vinden waarop we nog voldoende plek hadden én die binnen jouw eigen planning paste. We gaan met de planners bespreken hoe we meer ruimte in de agenda kunnen houden om 'tegenvallers' op te vangen.

Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Tony (52)
uit Heinenoord

· Augustus 2019 · Salland

Geweldige ervaring

Bijzonder mooie vlucht, aardige mensen, leuke sfeer

-

Nuttig


Jan (1958)
uit Niekerk

· Augustus 2019 · Salland

Super ervaring en erg vriendelijke mensen die graag antwoorden op je vragen, toon je interesse dan krijg je echt alle info. Relaxed en welkom.

Extra bezoekje aan de lier.

Geen min te bedenken, sorry.

Nuttig


Theo Aalbers (56)
uit Zutphen

· Augustus 2019 · Salland

Omdat er voor mij twee starts waren geboekt zijn deze samengevoegd tot één en daardoor langer gevlogen. Geweldige ervaring.

Instructie van de vlieger en het vliegen zelf

Als je wordt door verwezen naar de startplek, wordt je aan je lot overgelaten. Iemand zegt gedag en gaat weer verder met eten. Omdat iedereen privékleding draagt of iets van een button is personeel en gasten niet te onderscheiden. Je moet na verloop van een tijd wachten zelf iemand gaan zoeken die uitleg geeft over hoe nu verder. Dit is zeker een verbeterpunt.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt. We gaan dit overleggen met de crew op het veld.

Nuttig


Wim (60)
uit Daarle

· Augustus 2019 · Salland

Geweldig

Leuke piloot goeie uitleg lekker lang doorgevlogen

Nuttig


Jordy (33)
uit Lemelerveld

· Augustus 2019 · Salland

Zaterdag 20 juli wilde ik mijn vriendin verassen met een zweefvlucht. Gezien het weer (buien) was het spannend of het wel doorging, maar ik werd vooraf heel goed op de hoogte gehouden over de vorderingen.
We werden uiterst hartelijk ontvangen.
Uiteindelijk klaarde het ‘s middags even op. Mijn vriendin mocht als laatste in de lucht, niet wetende dat deze verassing nog een staartje ging krijgen.
De piloten hebben een geweldig plan bekokstoofd en maakten het mogelijk dat ook ik mocht vliegen.
We hebben kort synchroom gevlogen en zelfs synchroom geland. Bij de landig stonden bekenden ons op te wachten. Het moment voor mij om op mijn knie te gaan.
Mede door het meedenken van de zweefvliegers Ronald, Wilma en Freddie hebben wij een onvergetelijke ervaring opgedaan en was mijn aanzoek meer dan geslaagd!
We komen zeker nog weer terug!

Goede organisatie en heldere communicatie, in overleg is alles mogelijk!

Geen minpunten

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Jaap (65)
uit Harskamp

· Juli 2019 · Salland

Geweldige ervaring, op hoogte rondzweven, luisteren naar de wind rond de cockpit, genieten van het uitzicht

Nieuwe ervaring, spannende start van de vlucht, zweven en en in rustige glijvlucht naar de landing

Niets, alles was prima georganiseerd

Eveline van Vliegles.nl:
bedankt voor je goede beoordeling Jaap, graag tot een volgende keer!

Nuttig


Alex (59)
uit Berghem

· Juli 2019 · Salland

Geweldig mooie ervaring

Ontvangst.. begleiding...en leuke mensen

Wat mij betreft niets

Nuttig


Nicky (18)
uit Hellevoetsluis

· Juli 2019 · Salland

Perfect

Prachtig uitzicht en fijne piloten

De luchtstromen maar daar kunnen de piloten weinig aan doen

Nuttig


Joost
uit

· Juli 2019 · Terlet

We hebben een passagiersstart gedaan, en erg leuk gevonden. Wel heel erg warm geweest.

Nuttig


Liz (56)
uit Apeldoorn

· Juli 2019 · Salland

Wat gaaf om zo de lucht in te gaan en te zweven door de lucht.

Goede piloot Jelle. Goede communicatie en uitleg.

Geen kunnen vinden

Nuttig


Alexander (23)
uit Copenhagen

· Juli 2019 · Terlet

Very useful for finding fun obscure activities. use it yo

I found cool experiences yo

The companies all sent me instructions in dutch, that was rather confusing as the country's native dialect is not one I happen to carry in my arsenal of languages. carry on

Nuttig


Dick (38)
uit Apeldoorn

· Juli 2019 · Terlet

Een erg leuke ervaring!

Vriendelijke en kundige mensen, voldeed zeker aan de verwachting, we vlogen langer dan gedacht..

Nvt

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Peer (75)
uit Nuenen

· Juli 2019 · Salland

Geweldig
Fijne dag met veel leuke en spannende element en

Hele ambiance

Van nuenen uit wel wat ver weg
Retour 300 km

Nuttig


Gerrit (65)
uit DEN HAAG

· Juli 2019 · Salland

SUPER!!!!!

ALLES! Het optrekken. Het feit dat je in een vliegtuigje zit, geen motor hoort, maar wel op 1250 meter vliegt, is overweldigend.

Ontvangst en afsluiting. Medewerkers drinken blikjes fris e.d. Voor klanten is er niets als zij zitten te wachten. Maak de prijs iets hoger en geef of verkoop iets aan de wachtenden en de kijkers.

Nuttig


Rianne (29)
uit

· Juli 2019 · Salland

Gaaf! De piloot en andere mensen op de vliegbasis deden echt hun best om ons een hele mooie vlieg ervaring te geven.

Relaxte sfeer, vriendelijke mensen en een echte vliegervaring

Communicatie vooraf kon iets duidelijker.

Nuttig


Geert de Reiger (52)
uit Soest

· Juli 2019 · Salland

Hele relaxte vluchten. Leuke instructeurs die veel vertelden over het vliegen an sich en de omgeving

Leuke sfeer, mooi uitzicht

Is heel warm in de. Cockpit

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven Geert. Fijn om te horen dat je een mooie vlucht hebt gemaakt. Op zonnige dagen kan het inderdaad best warm worden in de cockpit.

Nuttig


Harrow (47)
uit Elst Gld

· Juli 2019 · Salland

Ontzettende gave ervaring, de kick van de start, 't uitzicht en het vrije gevoel.
Machtige ervaring..!!

Sfeer, openheid en rustige professionele gemoedelijkheid

Niks te vinden

Nuttig


Dennis (41)
uit Maastricht

· Juli 2019 · Salland

Een mooie beleving die de rit meer dan waard was met leuke en bekwame piloten

Nuttig


Nadine (30)
uit Delft

· Juli 2019 · Terlet 1

Geweldig! Was een super leuke ervaring op terlet. Superaardige mensen en mooie plek om te genieten van het mooie weer en de zweefvliegtiigen op het terras vh restaurant na afloop.

Restaurant, aardige mensen, duidelijk

Ver weg

Nuttig


Orphélie (23)
uit Gentbrugge

· Juli 2019 · Terlet 2

Prachtige ervaring! Een echte aanrader. Er werd ook veel kennis over het zweefvliegen gedeeld, interessante ervaring.

Leuke, gemoedelijke sfeer!

Door omstandigheden liepen we een vertraging op van 1.5 uur maar op zich niet zo heel erg.

Nuttig


Cindy (30)
uit Oirschot

· Juli 2019 · Salland

De lancering dmv de lier was we wat snel en stijl, dus ik kan me voorstellen dat mensen dit eng vinden, maar wij(ik en mijn vriend zijn achtbanen gewent) wij vonden het geweldig. Personeel is vriendelijk. Regelen was makkelijk en snel dmv systeem en vlucht en nazorg waren dik ik orde.

Kick van opstijgen en daarna de rust van zweven door de lucht en opwaarts termieken zoeken, was zeer relaxt en mooi allemaal

Niks

Nuttig


Erwin (40)
uit Dalerpeel

· Juli 2019 · Salland

Geweldig. Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke uitleg, mooi uitzicht, prachtige omgeving. Waar voor je geld.

Nuttig


Adriaan (61)
uit Vlaardingen

· Juni 2019 · Terlet 2

Fantastisch !

De acceleratie bij het opstijgen en de explicaties van de piloot tijdens de vlucht.

Geen.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Annelies (61)
uit Wormer

· Juni 2019 · Salland

Leuke middag gehad. Iedereen was erg aardig en spraken vol passie over het zweef vliegen. Het is een gemoedelijke laagdrempelige club. Was erg gezellig.

Dat de mensen zeer enthousiast over het vliegen vertellen, alsof zij het voor het eerst doen.

Nee hoor, alles houden zo!!!

Nuttig


Natasja (46)
uit NAARDEN

· Juni 2019 · Salland

Fantastisch; zo kalm daarboven, zeer ervaren piloot.

Goede uitleg, ontspannen sfeer.

None.

Nuttig


Robert (50)
uit Dieren

· Juni 2019 · Terlet 2

GEWELDIG.
NA een duidelijke uitleg in 3 sec de lucht in.In een termiekstroom klomomen tot 1550 meter hoogte.
En toen op naar Dieren , echt geweldig.
Na wat rondjes boven mijn dorp weer terug naar Terlet.Echt een geweldige ervaring.

De instructeur was zeer enthousiast en boeiend.
De gehele ervaring
Gewoon geweldig

GEEN

Nuttig


Marijke (60)
uit Apeldoorn

· Juni 2019 · Terlet

Geweldig!

De uitleg, de start was super en het uitzicht grandioos

Nuttig


Dirk (60)
uit Vaassen

· Juni 2019 · Salland

Fantastisch. Ongedwongen sfeer. Het geduld van de piloot en ons werd beloond met een prachtige vlucht van bijna een half uur. Door gebrek aan thermiek was de eerste vlucht maar 7 minuten.

Het vliegen op zich was erg leuk. De piloot was erg ervaren en kundig. Kende ook de omgeving op z'n duimpje.

Catering. Wij moesten bijna 1 1/2 uur wachten op thermiek en het enige wat er te koop was, was frisdrank en ijs. Een broodje vanuit het naburige restaurant was zeer welkom geweest. Wij zouden vliegen om 11.00 uur, maar dat werd 13.00 uur. Dan heb je wel trek.

Nuttig


Giel (39)
uit Hengelo

· Juni 2019 · Terlet 2

We vonden het een leuke ervaring!

Leuk

Nuttig


Joost (30)
uit Ter Aar, Nieuwkoop

· Juni 2019 · Salland

Hartstikke leuk, ik had alleen meer spanning verwacht, het was eigenlijk zo veilig en alles liep zo soepel, dat het bijna een klein beetje saai was. wel was ik met 5 minuten weer beneden, omdat er geen thermiek was. als je langer aan het zweven bent, is het waarschijnlijk leuker.

De ontvangst, uitleg en vliegervaring waren super. het is niet alleen vliegen, je leert ook een hoop over de sport.

Afspraak was dat we om 13:00 gingen zweven, dit werd echter 14:30.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Joost.
Het zweefvliegen is, op de start na, vrij gemoedelijk. Als je wat meer spanning wil kan je bijvoorbeeld eens kijken naar de Stuntvliegtuig proefles
We zijn inderdaad afhankelijk van de weersomstandigheden. Hierdoor lopen we soms wat uit, en soms zit het helaas tegen met de thermiek. Fijn om te horen dat je het verder wel leuk vond.

Nuttig


Jaqueline (52)
uit Wijk Bij duurstede

· Juni 2019 · Terlet 2

Geweldige ervaring, top mensen, goede uitleg.

Fijne ervaring, leuk dat de mensen die vliegen er zoveel over kunnen vertellen.

Kan er geen bedenken.

Nuttig


Jan (65)
uit Koopman

· Juni 2019 · Terlet 2

Een prachtige ervaring, en een groot compliment voor piloot Gijs, de manier waarop hij met mensen omgaat en bij mij de spanning weghaalde door zijn rust kennis uitleg en afleiding, waardoor ik echt kon gaan genieten.
Top!, kom zeker terug,,

Kwaliteit, deskundigheid en vriendelijk, ook de medewerkers in het restaurant

Geen.

Nuttig


Marijke (56)
uit Tilburg

· Juni 2019 · Terlet 1

Kikken om de lucht in te gaan met die snelheid!!!
Ik heb genoten om heerlijk te zweven boven de mooie Veluwe.
Dank aan ieder die mij deze mooie beleving heeft laten beleven :-)

Alleen maar pluspunten.
Goede uitleg vooraf en tijdens de vlucht.

Ik heb géén minpunten!

Nuttig


Wouter
uit

· Juni 2019 · Salland

Geweldig om zo rustig door de lucht te zweven. Spannend als je een termiekbel hebt gevonden. Absolute aanrader.

Goede begeleiding, mooie ervaring

Toch wel een heel eind door het gras lopen voor je bij het startpunt aankomt. Niet voor minder-validen.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Wouter!

Nuttig


Bram (39)
uit Huissen

· Juni 2019 · Terlet 1

Super! Heel veel gezien en Leo was een topvlieger. Wist veel te vertellen en bereid je voor wat komen gaan.

Uitzicht, adrenaline, relaxtheid, verwachtingsmanagement

Thermiek is er niet altijd helaas, maar ja hoort erbij

Nuttig


Jeroen (40)
uit Duiven

· Juni 2019 · Terlet 1

Wat een waanzinnige ervaring.

Piloot was een top vent

Nuttig


Arend (76)
uit Zwolle

· Juni 2019 · Salland

Geweldige ervaring, niet enkel als soort kermisattractie, maar echt het vliegen als een vogel in de lucht. Samen met instructeur vlieger de introductievlucht gedaan en zeker 15 minuten in de lucht geweest.!

Als eerste kennismaking met zweefvliegen is dit geweldig; alle instrumenten en bediening zijn dubbel uitgevoerd.

De voorwaarden om zelf het basisbrevet zweefvliegen te halen zijn mij niet duidelijk geworden. (en misschien verschilt dit van persoon tot persoon) en mag je dan zelfstandig met kistje van de club?

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Rick (25)
uit Arnhem

· Mei 2019 · Salland

Ik heb twee zweefvlieg vluchten mogen maken. Ik vond het fantastisch! Met name de trekkracht bij de start, de betrokkenheid van de instructeurs/vrijwilligers en de verkregen uitleg over hoe zweefvliegen werkt. Ik raad het aan!

Uitleg, betrokkenheid instructeurs, adrenaline

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Rick. De lierstart blijft inderdaad gaaf!

Nuttig


Robert (39)
uit Sneek

· Mei 2019 · Salland

Een hele mooie ervaring.

Goed bereikbaar, mooie omgeving, gezellig clubhuis.

Het was een heel stuk lopen naar de startbaan. Misschien een paar elektrische segway's ofzo?

Nuttig


Janno (45)
uit Oosterbeek

· Mei 2019 · Terlet 1

Heel persoonlijk, gezellig en bijzonder. Zeer geslaagd

Langer gevlogen dan aanvankelijk aangegeven

Misschien een stoeltje voor diegene die niet vliegt maar mee is om te kijken.

Nuttig


Joke (58)
uit Wanders

· Mei 2019 · Terlet 1

Gaaaf! Zo’n bijzondere ervaring. Heb mijn ogen uitgekeken en alleen maar genoten. Duidelijke uitleg gekregen en gezellig gebabbeld. Kortom: een top verjaardagscadeau.

Duidelijke uitleg nog voor de start en in de lucht. En Ymke gaf me meteen een veilig gevoel!

Een mailtje week voor het vliegen en een sms dag ervoor of het wel/niet doorgaat.

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Joke,
Bedankt voor je beoordeling en je verbeterpunt. Hier gaan we zeker over nadenken!

Nuttig


Mark (59)
uit Bennebroek

· Mei 2019 · Salland

Een geweldige ervaring
prachtige vergezichten goede instructeur (thankx Maarten) en mazzel met de termiek

Gewoon echt club gevoel
alles kan niks moet

Nuttig


Maaike (38)
uit Amersfoort

· Mei 2019 · Terlet 2

Fantastisch, de mensen bij de club waren allervriendelijkst, heel relaxed, niks was te gek.

Nuttig


Marcel (50)
uit Harderwijk

· Mei 2019 · Terlet 2

Geweldig! Soms heel smooth, soms rollercoaster of snelle lift gevoel, geweldig zicht, en zeer informatieve leuke instructeur.

Zoals gezegd gewoon geweldig gevoel om op thermiek en wind te vliegen boven magnifiek mooi stukje NL. Magnifiek gevoel van controle in een heel eigen stukje van de wereld moet dat zijn voor de piloot. Organisatie goed, begeleiding naar plaats goed, véél uitleg, waarmee gevoel van volledige controle over wordt gebracht.

Weinig. Voor mensen die snel zeeziek zijn is het misschien nog wel een uitdaging... :) Misschien hebben jullie dat ergens staan, en anders wel goed om te noemen. Geen zakje nodig gehad gelukkig ...

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review Marcel. Soms kan het door de thermiek / turbulentie behoorlijke hobbelen in de lucht inderdaad. Gelukkig hebben we de zakjes weinig nodig.

Nuttig


Gerben (30)
uit Veenendaal

· Mei 2019 · Terlet 2

Het zweefvliegen was een bijzondere ervaring en helemaal geweldig. Heel mooi hoe met gebruik van enkel natuurlijke kracht hoogte en afstand bereikt kan worden, ik had niet verwacht dat dat zo sterk is. Het vliegen is een actieve bezigheid door het constant zoeken naar de juiste plekken om omhoog te komen/blijven. Dit was heel bijzonder waarbij elementen als luchtstromen gezien worden die altijd om ons heen zijn zonder het in de gaten te hebben. Ook de sfeer is heel fijn en ongedwongen.

Het vliegen zelf is een leuke ervaring en mooi om alles vanuit de lucht te zien. De sfeer is heel goed met leuke mensen.

Niets

Nuttig


Conny (54)
uit Tiel

· Mei 2019 · Terlet 2

Ik vond het een geweldige ervaring, prachtig uitzicht!
Helaas weinig thermiek deze dag.
Iets wat iedereen een keer mee moet maken?

Hartelijk ontvangst, goede uitleg, ongedwongen sfeer, geweldig stel vrijwilligers die hun ervaringen graag met je deelde en je op je gemak stelde.

Weinig thermiek! Helaas kunnen jullie hier niets aan doen!

Nuttig


Michiel (41)
uit Beekbergen

· Mei 2019 · Terlet 2

Samen met 2 dochters een vlucht gemaakt. Bijzondere ervaring om zonder aandrijving te vliegen. Door te stijgen puur op basis van thermiek is geweldig. Het weer en het zicht was goed, en de Veluwe van boven gezien fraai.

Bovenstaand.

Geen, vlucht had hooguit langer mogen duren!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring!

Nuttig


René (50)
uit Nijmegen

· Mei 2019 · Terlet 2

Geweldige middag met m'n twee zoontjes. Jongens mochten alle vragen stellen en dat waren er een boel!

Leuke sfeer, bedankt Ludo!

Nuttig


Renate (52)
uit Moordrecht

· Mei 2019 · Terlet 2

We hebben een prachtige dag gehad met een prachtige ervaring!

Een prachtige omgeving, we kregen veel en uitgebreid uitleg hoe alles in z'n werk gaat van een aantal enthousiaste zeer ervaren en vriendelijke zweefvliegers. Er werd veel moeite gedaan om ons een heel bijzondere ervaring te bezorgen en dat is zeker gelukt! Het contact en de info vooraf was heel goed, ook toen het wegens weersomstandigheden op een eerdere afgesproken datum niet door kon gaan.

Ik zou het niet weten

Nuttig


Oxie (16)
uit Nieuwegein

· Mei 2019 · Terlet 2

Superleuke ervaring

Hele aardige en behulpzame instructeurs

Het weer in Nederland

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Nuttig


Kasper (35)
uit Burgers

· Mei 2019 · Terlet

Erg leuke ervaring om te doen. Vooraf kregen we veel tekst en uitleg. De mensen staan open om al je vragen te beantwoorden en nemen je graag mee in hun passie

Uitleg, de ervaring, de locatie

Geen

Nuttig


Diana (44)
uit Nieuwerkerk aan den IJssel

· April 2019 · Terlet 2

Het zweefvliegen was een erg leuke ervaring. Mooi om de omgeving te zien, de wind te horen en de vrijheid te voelen

Vliegers waren erg vriendelijk, gaven veel uitleg over het vliegtuig, het vliegen en de omgeving

Geen

Nuttig


Rob (17)
uit Heino

· April 2019 · Salland

Bijzondere ervaring. Leuk om een keer te doen

Ik dacht dat het gelijk zou zijn aan een regulier vliegtuig. Dit was echt bijzonder.
Veel uitleg gekregen van de piloot

Mijn lengte, 190 cm. Was we een beetje lang, zat met mn hoofd tegen het dak of moest meer onderuit gaan zitten.

Nuttig


Lavinia (44)
uit Barendrecht

· April 2019 · Terlet 2

Mn zoon van 14 jaar heeft de zweefvlucht gedaan en vond t erg leuk!

Het optrekken met de lier, het zweefvliegen zelf en de landing vond hij allemaal erg leuk om mee te maken.

Helaas was er wat weinig thermiek vandaag waardoor de vlucht vrij kort was. Wat helemaal top is dat mn zoon om die reden geheel gratis nog een keer een zweefvlucht is een aangeboden. Hij vindt dit erg leuk en super van t vliegbedrijf dat ze dit aanbieden!

Nuttig


Germ (58)
uit Norg

· April 2019 · Salland

Geweldig, het pure vliegen... nog milieuvriendelijk ook!

Alles vlot en heel plezierig geregeld, prima sfeer, heerlijk

Graag wat meer thermiek. maar ja.... toch optimaal kunnen profiteren dankzij enthousiaste clubleden, dank daarvoor!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review Germ. We doen ons best de thermiek te vinden maar soms is het een moeilijke samenwerking met moeder natuur.

Nuttig


Laura (35)
uit Rotterdam

· April 2019 · Salland

Het was een geweldige ervaring. Het zweven als een vogel door de lucht is een ervaring die je een keer in je leven gehad moet hebben!

Allemaal erg vriendelijke mensen, die je zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op je vlucht. Duidelijke uitleg over de apparatuur en wat je om je heen ziet. Onze ingeplande dag ging niet door, maar de planning is erg flexibel en zo konden we de volgende dag al wel terecht.

Wij hadden 2 vluchten en zaten 1x voorin en 1x achterin. Het voorin zitten was veel leuker en had meer beleving.

Nuttig


Evert (46)
uit Wezep

· April 2019 · Terlet 2

Een fantastische ervaring.

Het enthousiasme van de leden van de vliegclub.

Helemaal niks, alles was top! Tot de volgende keer.

Nuttig


Casper (21)
uit Hoevelaken

· April 2019 · Terlet 2

Super dag. Ik had geweldig weer en de vlucht was heel gaaf. Het was mijn eerste zweefvliegtocht, en de begeleider/instructeur heeft zeker bijgedragen aan mijn voldane gevoel achteraf. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden. Ook een leuk cadeau om met een groep vrienden oid te geven!

Fantastische instructeur, goede prijs/kwaliteit-verhouding, gave ervaring, enthousiaste begeleiding, mooie omgeving

Aan de korte kant

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je enthousiaste beoordeling Casper!

Nuttig


Maarten (41)
uit Nieuwegein

· April 2019 · Terlet

Prachtige ervaring en ook goed mogelijk om zelf te leren onder begeleiding van enthousiaste instructeurs.

De start. Toch wel even spannend en net een rollercoaster. Prachtige dag, geweldig uitzicht, rust en gevoel van vrijheid.

We moesten weer landen, omdat de tijd er op zat.

Nuttig


Mathijs (42)
uit Aalten

· April 2019 · Salland

Super leuke ervaring! Was echt prachtig. Had nog langer mogen duren wat mij betreft :-)

Zeer gepassioneerde vliegers in Salland

Toeschouwers zaten in een open veld en dat was met de wind best koud. Misschien als tip: kleine party tent opzetten zodat je uit de wind kunt zitten.

Nuttig


Myrthe (19)
uit Alkmaar

· April 2019 · Salland

Erg leuk!!

De communicatie met de instructeur

De sneeuw

Evan van Vliegles.nl:
Sneeuw? Dat is bijzonder! Gelukkig heb je wel een leuke vlucht gehad zo te horen.

Nuttig


Richard (51)
uit Dinxperlo

· April 2019 · Terlet 2

In 1 woord fantastisch. Goede service, omdat de eerste vlucht ivm het weer maar 5 min was mocht ik na een half uur nog een keer de lucht in. Nergens om gevraagd. Instructeur bood het zelf aan. fantastisch

Dat we 2x de lucht in mochten. Vriendelijke en gastvrije mensen. Veel uitleg gehad.

Niets

Nuttig


Lieke (21)
uit Breda

· April 2019 · Terlet 2

Een supergave ervaring! Ik had twee vluchten geboekt, maar beide vluchten waren helaas heel erg kort omdat we niet in de goede luchtstroom kwamen. Gelukkig krijg ik toen gratis nog een extra vlucht, deze was wel heel lang!

Alle piloten en begeleiders waren erg betrokken en legde erg veel uit over het zweefvliegen.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Sebastiaan (41)
uit Barneveld

· April 2019 · Terlet 2

Was een mooie en bijzondere ervaring

Start was heel leuk en de persoonlijke en relaxte sfeer op het vliegveld

Nuttig


E.jers (40)
uit Rotterdam

· April 2019 · Terlet 2

Super leuke ervaring echt een aanrader

Super goeie instructeur

Geen

Nuttig


Jolanda (58)
uit Maarssen

· December 2018

Ik had mijn man een zweefvliegles cadeau gedaan . Maar dit kon niet doorgaan . Ik kreeg een super snelle reactie dat mijn geld terug gestort gaat worden .

Snelle reactie .

Niets

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Jolanda. Binnen de 14 dagen bedenktermijn kan je inderdaad je bestelling gewoon met een mailtje annuleren.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Piet (75)
uit Arnhem

· Oktober 2018 · Salland

Nadat er wat problemen waren met de startlier, die toch nog verholpen kon worden, verliep het geheel van start t/m landing (3 maal) geheel naar verwachting soepel. Ik heb er echt van genoten.

De ongedwongen bijna amicale omgang met de piloot en andere aanwezige clubleden.

Bij het doorsturen naar de startplaats bij welke persoon je je dient te melden.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je feedback!

Nuttig


Yvo (31)
uit Huissen

· Oktober 2018 · Salland

Was een erg leuke en aparte ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!

De stilte en rust. Alleen de wind horen die langs het vliegtuig gaat.

Was wel aan de korte kant +/- 9 min in de lucht geweest

Nuttig


Judith (54)
uit WOERDEN

· September 2018 · Terlet 1

Het was een leuke ervaring. Dat het mooi weer was hielp natuurlijk ook wel mee. We werden door een medewerker opgehaald van de parkeerplaats en konden achter hem aanrijden naar waar het allemaal ging gebeuren. Door gebrek aan thermiek duurde mijn vlucht wat korter maar dat maakte het niet minder leuk of spectaculair.

Ik voelde me in vertrouwde handen bij de piloot. Hij heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd maar is nog steeds actief als instructeur en examinator. Er is een hele positieve sfeer met allemaal gezellige mensen. Met campingstoeltjes en de tafel vol broodjes/koffie en lekkers lijkt het één grote familie, leuk!

Wat Vliegles.nl betreft niets; het was allemaal prima! Qua locatie kan ik me voorstellen dat het bij lagere temperaturen of minder mooi weer wat behelpen is. Er is weinig of geen beschutting, daar zou men wel iets op mogen bedenken (party-tent, pergola?).

Nuttig


Lous (58)
uit Wittelte

· September 2018 · Salland

Geweldig !! In 3 sec. naar 400m hoogte, de piloot geeft duidelijke uitleg onderweg, heb geen angst gehad.

Lekker relaxte sfeer en flexibel
Nagenieten met een lekker drankje op terras. Alle medewerkers bedankt!

We moesten een uur wachten.
Was beetje draaierig van rondjes vliegen om hoogte te winnen, maar ik ga volgend jaar wéér!

Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Lous, we zien je volgend jaar graag terug!

Nuttig


André (56)
uit Capelle aan den IJssel

· September 2018 · Salland

Top! Geweldige ervaring om zo te vliegen. En daaromheen aardige, gepassioneerde mensen die wisten wat ze deden.

Zweven, met gebruik van thermiek. De wisselwerking tussen natuur en vliegtuig. De uitleg die ik daarbij van de instructeur kreeg. Ervaren, begrijpen, leren....

Ik vond het prima zoals het ging!

Nuttig


Bart (50)
uit Amsterdam

· September 2018 · Terlet

Geweldige ervaring. Dit was m'n eerste zweefvliegtuig vlucht. Prettige en plezierige ontvangst. Duidelijke uitleg en instructies.

Enthousiaste club mensen met passie voor het zweefvliegen.

Helaas was m'n vlucht van korte duur(10 min), omdat er op dat geen thermiekbel was. Als tip: een extra start aanbieden met een kleine bijbetaling. Maar ondanks de korte duur een erg leuke ervaring.

Nuttig


Kim (25)
uit Ommen

· September 2018 · Salland

Een erg leuke ervaring!

Het was bijzondere en leuke ervaring

Geen

Nuttig


Corry (64)
uit Vorden

· September 2018 · Salland

Het was een supergave belevenis om te zweefvliegen.
Hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg.

Het was heel plezierig om persoonlijk benaderd te worden en het gevoel te krijgen dat het voor de vliegers ook leuk was om te doen en het niet als een verplichting voelde voor hen.

Geen!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Corry.
Fijn om te horen dat je je welkom voelde. Het zweefvliegen is echt een passie van onze piloten, en dat merk je aan hun enthousiasme.

Nuttig


Cor (65)
uit Hattink

· September 2018 · Salland

In één woord, geweldig!!! Bij aankomst hartelijk ontvangen. Eerst even een kopje koffie gedronken en toen door het weiland naar de plek gewandeld waar de zweefvliegtuigen opstijgen. Gemeld en een hartelijk ontvangst. Gevraagd hoe ik hierbij ben gekomen en gezegd dat het een verjaardagskado is van mijn vrouw. Toen ik 60 werd kreeg ik een duo parachutesprong van mijn vrouw en nu op mijn 65 ste dit. Ik hou altijd wel van deze uitdagingen dus was zeer enthousiast dat het dan nu ging gebeuren. Eerst een korte uitleg gehad wat we allemaal gaan doen en informatie over het zweefvliegtuig. Toen ingestapt en cheque van de instructeur en toen beide het duimpje omhoog als teken dat wij er klaar voor zijn. Kabel werd strakgespannen en in no time te lucht in. Wat gaat dat snel, super. Eenmaal in de lucht genieten van de rust en vrijheid. Instructeur heeft ruim voldoende uitleg gegeven en op alle vragen wordt antwoord gegeven. Tijdens de vlucht en een aantal bochten te hebben gemaakt, vraagt de instructeur aan mij, om samen met hem een bocht te maken, leuk toch!! Dit ging redelijk rustig en hierna mocht ik zelf een bocht gaan maken, mooie ervaring en leuk om te doen. Na een tijdje in de lucht hebben gezweefd gingen we tenslotte weer landen en wat de sessie ten einde. Zweefvliegtuig terug gebracht voor de volgende en afscheid genomen van de zeer enthousiaste instructeur nadat ik een certificaat heb ontvangen. Leuke herinnering. Bedankt voor de zeer gezellige in informatieve vlucht.

Zeer enthousiaste instructeur.
Zelf een bocht mogen maken.
Hartelijke ontvangst

Had van mij wel langer gemogen, maar ja de tijd en de volgende staat te wachten.

Nuttig


Daphne (50)
uit Berkel en Rodenrijs

· September 2018 · Terlet 1

Het zweefvliegen was een fantastische ervaring. Ik kan het iedereen aanraden. Erg leuke en ervaren piloot die diverse malen informeerde of het goed ging met mij.

Ervaren piloot

Geen

Nuttig


Jolien (28)
uit Kampen

· Augustus 2018 · Salland

Super leuke ervaring

Het vliegen. De instructeur was aardig.

Nuttig


L.J. (67)
uit Daarle

· Augustus 2018 · Terlet

Ik kreeg deze les als verjaardagscadeautje. Op den duur heb je alles al en dan is dit leuk. En het was ook leuk. Het opstijgen is spectaculair en het rondjes vliegen is leuk. Het landen ging trouwens ook prima.

-goed georganiseerd t.a.v. de afspraken

-een goede ervaren instructeur die onderweg ook van alles vertelde.

Ik heb geen minpunten.

Eveline van Vliegles.nl:
bedankt voor je beoordeling

Nuttig


Peet (55)
uit Amstelveen

· Augustus 2018 · Salland

Erg positief. Zeer vriendelijke, rustige mensen. Duidelijk is dat haast niets met zweefvliegen te maken heeft. Ook werd duidelijk dat deze vrije tijdsbeoefening zonder vrijwilligers erg kostbaar zou zijn.

De eenvoud van het geheel

Geen punten

Nuttig


Kyra (20)
uit Ede

· Augustus 2018 · Terlet

Het Zweefvliegen was super leuk! Voordat we de lucht in gingen heeft de instructeur alle instrumenten uit gelegd, dit was heel interessant. Tijdens het vliegen kwam de instructeur terug op de instrumenten, en legde hij uit hoe je zo lang mogelijk in de lucht kan blijven. Het vliegen zelf en het uitzicht was geweldig. Je zou eventueel wel misselijk kunnen worden tijdens het vliegen, dus als je ziek bent (of een kater hebt) is het af te raden.

De Instructeurs waren heel aardig en een enthousiast!

Nuttig


Lobke (30)
uit Herwijnen

· Augustus 2018 · Terlet 1

We waren met zes en uiteindelijk zeven man met iedereen één start.
- een extra persoon kon ook mee vliegen omdat we de laatste groep waren
- vriendelijke mensen die graag uitleg geven
- prima locatie, mooie vlucht gehad met uitleg wat waar is

- we waren met een grote groep op het einde van de dag. Er werd gevraagd of we erg op de tijd zaten, dit was niet het geval. Ondanks dat hebben we drie uur op de baan gestaan voor dat iedereen geweest was. De laatste paar gingen steeds met hetzelfde vliegtuigje, waardoor het wachten lang duurt. Om het kwartier een start was duidelijk niet aan de orde.
- We wilde graag weten of het door ging, aangezien er onweer in de lucht zat en er regelmatig buien waren.. niemand te pakken kunnen krijgen. Planner was niet bereikbaar (diverse malen geprobeerd) deze man bleek in Tsjechië te zitten. Telefoonnummer van het restaurant werd gegeven, deze gebeld maar was ook niet blij mij te spreken. Gaf aan dat we niet bij hem moesten zijn (snap ik, maar waar dan wel.....). Hij gaf aan dat ze op dat moment (eind ochtend) wel vlogen. We zijn toen maar op hoop van zegen gaan rijden (voor ons toch een uur rijden met twee auto's). Aan de ene zou er ongetwijfeld contact met ons opgenomen worden als het niet door zou gaan. Maar we hebben ook een keer op Teuge gestaan dat het parachute springen toch niet door ging.... Hierin miste ik dus een aanspreekpunt.

De minpunten lijken nu veel groter, maar we hebben het eigenlijk gewoon erg leuk gehad hoor! Ook opa en oma (van 76 en 81) hebben genoten!

- een extra persoon kon ook mee vliegen omdat we de laatste groep waren
- vriendelijke mensen die graag uitleg geven
- prima locatie, mooie vlucht gehad met uitleg wat waar is

Zie hierboven

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Lobke,
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunten. Vervelend dat je niemand te pakken kreeg bij de vliegclub. Je had hiervoor ons ook even kunnen bellen, dan hadden wij je kunnen helpen.
Het lange wachten kwam door een combinatie van factoren, waarvoor onze excuses.
Gelukkig was het vliegen zelf wel een mooie ervaring.

Nuttig


Ruud (55)
uit Apeldoorn

· Augustus 2018 · Terlet 1

Het zweefvliegen, en dan vooral de startn was helemaal te gek! Nog veel en veel gaver dan ik gedacht had dat het zou worden!!

De start

Hele lange wachttijd. De afspraak stond om 12 uur en ik weet dat e.e.a. kan uitlopen maar we gingen pas om 13 uur naar het veld. Mijn 2e start heb ik tot later datum uitgesteld, want er was nog iemand met een afspraak om 12 uur.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Ruud. Fijn om te horen dat het zweven goed beviel. We hadden een hele drukke dag op het veld met veel starts. Toen we vanwege een buitje het vliegen even stil moesten leggen gooide dat roet in het eten voor de planning.

Nuttig


Annamiek (50)
uit Raalte

· Augustus 2018 · Salland

Blij het gedaan te hebben! Ik vond de kriebels in mijn buik net voelen alsof je meerdere malen in een luchtzak terechtkomt - vandaar geen herhaling voor mij, haha. Maar ik raad t zeker aan om eens uit te proberen.

Alles. Ik was behoorlijk zenuwachtig en wist niet eens of ik wel echt zou durven. Maar "mijn" piloot, Ronald, was zo fantastisch - leuk, zorgzaam, degelijk, betrouwbaar, ervaren, geruststellend.

Het vliegen zelf was 10 minuten - voor mij genoeg, maar dat mag wel wat duidelijker gezegd worden.

Nuttig


Arjan (39)
uit Rotterdam

· Augustus 2018 · Salland

Super, geweldige ervaring. Cadeau gedaan aan mijn vader voor zijn pensioen en hij heeft er eveneens enorm van genoten

Gezellige sfeer, super leuke ervaring, vriendelijk

Afhankelijkheid van het weer

Nuttig


Monique (50)
uit Rheden

· Augustus 2018 · Terlet 1

Ik vond het een prachtige ervaring

De vlucht zelf, mijn aardige piloot Tim,

Geen minpunten. Goede ontvangst, duidelijke uitleg, fijne piloot

Nuttig


Cees (73)
uit Barneveld

· Augustus 2018 · Salland

Het zweefvliegen was een hele ervaring.
We hebben met het gezin een leuke dag gehad.

Gezellig en ontspannen! Vriendelijk personeel!

-

Nuttig


Henk (36)
uit ‘S Gravenmoer

· Augustus 2018 · Terlet 1

Leuk zeker een aanrader om het keer te doen.

Mooi weer. Goed geregeld.

Nuttig


Ruud (38)
uit Zwolle

· Augustus 2018 · Terlet 1

Super leuke ervaring!

Goed geregeld, leuke begeleiding en mooie plek om daarna ff een biertje te pakken.

Nuttig


Eric (60)
uit Delft

· Augustus 2018 · Terlet 1

Super! Harde wind maakt de thermiek onstuimig en lastig om in te blijven, maar 2 prima vluchten gehad van gemiddeld 15 minuten. Kon dat maar langer....:zo gaaf!

Aardige mensen, sympathieke club van gelijkgestemden, en zo gaan ze ook met hun gasten om. Liep gesmeerd en veilig.

Zou het niet weten; aan het weer kunnen jullie niets doen!

Nuttig


Selma (47)
uit Den Haag

· Augustus 2018 · Salland

Leuk, stil boven je hoort alleen de wind. Leuke club, met heel aardige instructeur Jan. Legt het je goed uit en verteld over de omgeving. Een aanrader.

Vriendelijke club, gave ervaring om in een zweefvliegtuig te zitten.

Geen, was goed/

Nuttig


Fred (60)
uit Gouderak

· Juli 2018 · Salland

Zweefvliegen was super
Alleen er naar toe lopen was ver
Maar terug werden we gebracht met de auto

Zweefvliegen

Naar het toestel lopen

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat het zweefvliegen goed bevallen is Fred!

Nuttig


Koos (62)
uit S gravenzande

· Juli 2018 · Salland

Geweldig ,zeer symphatieke instructeurs. Mooie belevenis om mee te maken

Goede ontvangst en duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren.

Hebben we niet kunnen ontdekken.

Nuttig


Anne (30)
uit Nieuwleusen

· Juli 2018 · Salland

Echt een waanzinnige ervaring. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. Iedereen is gastvrij en behulpzaam. De piloot die we hadden, echt een top vent! Heeft ons van alles uitgelegt en laten zien. Zeker een MUST DO voor iedereen.

Stijgen was geweldig, waanzinnig uitzicht, vriendelijke mensen.

Zijn er geen!

Nuttig


Sander (17)
uit Rouveen

· Juli 2018 · Salland

Ik vond het echt een geweldige ervaring. totaal wat anders dan andere manieren van vliegen. echt een aanrader!

De begeleiding van het hele proces. we werden hartelijk ontvangen en erg vriendelijk begeleid. de piloot die met ons mee ging was ook erg open en vriendelijk!

Ik heb geen minpunten voor deze ervaring.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, hier doen we het voor!

Nuttig


Patrick (33)
uit Rotterdam

· Juli 2018 · Terlet

Het was een hele bijzondere ervaring waar ik zelf helaas niet zo goed tegen kon. De korte periode dat ik het in de lucht vol heb gehouden was wel super met een prachtig uitzicht.

Hele aardige personen die op een leuke manier heel veel en enthousiast uitleggen. Ze hebben duidelijk plezier in hun hobby.

Het was een hele warme dag. Op de zweefvlieg locatie zelf (Terlet - boven op 'de berg') is het lastig schaduw te zoeken en er is ook geen horeca dus zorg dat je genoeg drinken en evt. eten bij je hebt.

Nuttig


Ronald (32)
uit Nunspeet

· Juli 2018 · Salland

Het was echt erg leuk om mee gemaakt te hebben en een prachtig uitzicht van de omgeving vanuit de lucht. (het was overigens erg goed weer die dag)

Goede ontvangst en vriendelijk personeel.

Geen!

Nuttig


Rinie (56)
uit Ommen

· Juli 2018 · Salland

Het vliegen op zich was echt super. Wat een prachtig uitzicht.
Heel erg relaxed zo in de lucht!

De rust, het zweven....het uitzicht. Echt fantastisch.

Verbeter punt is het niet zo lang laten wachten .........

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling. Wanneer de hele dag volgeboekt is moet je soms even wachten inderdaad. Gelukkig is er genoeg te zien op het vliegveld.

Nuttig


Jocelynn (23)
uit Vleuten

· Juli 2018 · Salland

Hele leuke ervaring en bijzonder om mee te maken. Leuke locatie, gemoedelijke sfeer/ontvangst. Super leuk om te ervaren dat hobbyisten gewoon met passagiers willen vliegen en het één en ander vertellen!

De hele ervaring! Enorm genoten van het vliegen zelf, de piloten, het ontvangst en de omgeving.

Wat mij betreft niets!

Nuttig


Sebastian (34)
uit Deventer

· Juli 2018 · Salland

Top

Fun

Nuttig


Ayman (16)
uit Amersfoort

· Juli 2018 · Salland

Ik vond het vliegen een hoop energie en ik vond dat de mensen die bij vlieg veld salland heel erg leuk en aardijge

Lekker eeten

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Ayman.

Nuttig


Daan (16)
uit Deventer

· Juli 2018 · Salland

Echt een geweldige belevenis!

Het opstijgen. De snelheid waarmee dat gaat.

Alles was goed geregeld.

Nuttig


Hendrik (50)
uit Hellevoetsluis

· Juli 2018 · Salland

Het was een hele mooie ervaring om te vliegen met alleen de natuur als motor. Echt super cool!

Goede en vriendelijke ontvangst.Goede uitleg door de verschillende piloten zowel voor als tijdens de vluchten.

Wat jammer was dat de laatste vlucht wel erg aan de korte kant was omdat er onvoldoende termiek gevonden kon worden. Zou chique zijn geweest om opnieuw een start te mogen doen.Ontbreken toiletvoorziening bij de startplaats

Nuttig


Judith (37)
uit Rosmalen

· Juli 2018 · Terlet

Het was super leuk om een keer te doen!

Tijdens en voor het vliegen vertelden de piloten van alles over het zweefvliegen en de omgeving. Ze hadden er zichtbaar plezier in. Door de harde wind was er tijdens het landen behoorlijk wat turbulentie, dat vond ik zelf nou juist extra leuk.

Jammer dat er geen wc in de buurt was.

Joeri van Vliegles.nl:
Beste Judith,

bedankt voor je reactie. Uiteraard doen wij er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. We vinden het heel leuk dat je het naar je zin hebt gehad.

Onze excuses dat we niet vooraf gemeld hebben dat er geen wc op de startplaats aanwezig is. Op de plek waarvan we vlogen was het een ritje van 15 minuten, hier hadden we vooraf niet aan gedacht. We zullen dit voortaan vooraf melden.

Nuttig


Cris (32)
uit Apeldoorn

· Juli 2018 · Terlet 1

Ontzettend gaaf! De jongens nemen echt de tijd voor je en ik vermoed dat we dit nog wel een paar keer zullen gaan doen!

Super gaaf.

Nuttig


Ramon (18)
uit Lutten

· Juli 2018 · Salland

Het was echt een super gave ervaring

Het leukste vond ik het opstijgen. Wat ging dat hard zeg

Heb niks geen minpunten het was super

Nuttig


Jo (87)
uit Roosendaal

· Juni 2018 · Salland

Ontzettend leuke ervaring ;-)

Vriendelijke en behulpzame mensen

Nuttig


Marjolein (61)
uit Enschede

· Juni 2018 · Salland

Een heel mooie ervaring

De uitleg door de instructeur, de stilte in de lucht en het fantastisch mooie uitzicht. En niet te vergeten de (club)sfeer op het veld. Kijken naar vliegtuigen die aankomen, vertrekken en de geur van pas gemaaid gras. Het was een dagje uit voor ons.

Geen minpunten.Tip; maak vooraf duidelijk dat een afspraak op een bepaalde tijd kan betekenen dat daarvan wordt afgeweken en vertel daarbij waarom dat zo kan zijn.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve feedback! Het zweefvliegen is een sport welke afhankelijk is van het weer, soms moeten we dus helaas afspraken verzetten.

Nuttig


Arnold (48)
uit Zeist

· Juni 2018 · Terlet 1

Super gaaf

Geweldige ervaring

Geen

Nuttig


Danielle (32)
uit Koudekerk aan den Rijn

· Juni 2018 · Salland

Wat een geweldige ervaring! Gewoon doen!!

Zeer fijne en geschikte mensen, relaxte club en alles goed geregeld!

Nuttig


Maarten (41)
uit Gouda

· Juni 2018 · Salland

Het is een mooie ervaring! Alles goed en ontspannen geregeld. Geen haast en eenmaal boven is het genieten!

Rustig en ontspannen setting

Watertappunt oid bij de startplek

Nuttig


Ina (68)
uit Middelie

· Juni 2018 · Salland

In 1 woord... een SENSATIE! Alles was leuk, het vriendelijke team, de ontspannen sfeer, de uitleg, en dan de start, de vlucht en het landen. Wauwwww....dit was zeker niet de laatste keer.

Helemaal super dat mijn enthousiaste vrienden die mee waren ook spontaan een vlucht konden maken (uiteraard tegen betaling) dankzij het flexibele ingestelde team. Verrassend was dat we ook een 1ste zweefvlucht certificaat kregen.

Nuttig


E (39)
uit Sneek

· Mei 2018 · Salland

Leuk, maar duurde erg kort. Na 5 minuten stond ik alweer op de grond (piloot kon de termiek niet vinden) en ik kreeg geen nieuwe mogelijkheid om op dat moment nogmaals de lucht in te gaan.

Zweefvliegen is een leuke ervaring

Zou mooi zijn als de termiek niet gevonden kan worden door de ene piloot, en je dus na 5min alweer beneden bent, dat je dan direct een nieuwe vlucht aangeboden krijgt

Joeri van Vliegles.nl:
Bij het zweefvliegen zijn we erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Meestal duurt een vlucht ongeveer 10 minuten, als het tegenzit kan het inderdaad zijn dat je na 5 minuten weer beneden bent. Vervelend dat dit niet vooraf duidelijk was.

Nuttig


Bart (50)
uit Apeldoorn

· Mei 2018 · Salland

Vergeet de 8-banen van pretparken, dit is de ultieme beleving en je krijgt er nog een fantastisch uitzicht bij.

Ondanks de sensatie blijft vliegen een serieuze bezigheid, veiligheid staat voorop, dit door duidelijke instructie vooraf.De mensen van de vliegclub zijn zeer vriendelijk en weten enthousiasme over te brengen.

Het is wel een lange wandeling langs het veld voor je bij de start bent; aanbieden om mensen met een golfkarretje te halen / brengen.De mensen vooraf inseinen dat een zweefvluchtje ook heel kort kan duren als er onvoldoende thermiek is.

Nuttig


Stephanie (50)
uit Vijfhuizen

· Mei 2018 · Terlet 1

Wat een geweldige ervaring! Kan het iedereen aanraden die niet bang is aangelegd. Kon kiezen of twee keer een start en twee keer een kwartier, of één start en een half uur vliegen. Heb het aan de piloot gelaten. Met zeer ervaren en vriendelijke piloot Ad boven Arnhem en omgeving gevlogen. Het weer was prachtig, heb eindeloos ver zicht gehad. Ga dit zeker nog een keer doen, wat een belevenis!

De belevenis an sich is geweldig! Goede communicatie, op tijd doorgegeven als vlucht door slechte weer niet door kon gaan. Enthousiaste piloten.

Vlucht is afhankelijk van de weersomstandigheden. Drie keer moeten cancellen, maar komt uiteindelijk goed. Niet voor mensen met een zwakke maag, het kan behoorlijk turbulent zijn

Nuttig


Peter (66)
uit Rhenen

· Mei 2018

Ik ben gied geholpen bij een onverwacht probleem

Constructieve en coulante opstelling bij het zoeken naar een oplossing

Geen

Nuttig


Kevin (28)
uit Utrecht

· Mei 2018 · Biddinghuizen

Leuke en interessante ervaring! Vriendelijke begeleiders en een goede uitleg over de werking van de kist, thermiek en wat we gingen doen.

Vriendelijk begeleiders en goede uitleg hoe alles werkt. :D Leuke ochtend gehad!

Weinig thermiek in de ochtend ondanks het warme weer. Dan ben al met 10 min beneden, logisch ook!

Nuttig


Jan (62)
uit Nijverdal

· Mei 2018 · Salland

Ik vond het supergaaf, ik weet zeker dat ik in de toekomst dit vaker ga doen.

De uitleg, de ontvangst was alsof je er al veel vaker geweest was, ik voelde me er eigenlijk gelijk thuis.

Dat is een moeilijke vraag, ik had prachtig weer dus we konden lekker even buiten zitten ik weet natuurlijk niet hoe het gaat als het weer wat slechter is, als je dan buiten moet zitten wachten bij de toren.?....?

Nuttig


Frits (53)
uit Amersfoort

· Mei 2018 · Terlet 1

Tot vandaag kon ik zeggen dat ik nog nooit met een zweefvliegtuig was gevlogen. Na vandaag kan dit niet meer. Het was een geweldige ervaring met een piloot die alles goed heeft uitgelegd. De bedieningspanelen waar ik verder niets mee ging doen, de mogelijke draaiibgen die wij in de lucht zouden maken. Het vliegen verder was voor mij onbeschrijfelijk mooi en ik ga het zeker nog een keer doen. en ik raad het iedereen aan die geen hogte vrees heeft , nogmaals het was voor mij een bijzondere ervaring.

Goede instructies, goede piloot die zijn taak goed uitvoerde.één woord geweldig

De termiek in de lucht liet het een beetje afweten maar het weer heeft zijn eigen regels waar wij geen invloed op uit kunnen oefenen

Joeri van Vliegles.nl:
Zweefvliegen is en blijft inderdaad heel bijzonder, we zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Dennis (46)
uit Duiven

· Mei 2018 · Terlet

Mooie ervaring om mee te maken. Echt een aanrader!

Op het moment dat we opgehaald werden kregen we al uitleg over het zweefvliegen, Terlet en de omgeving.
Daarna het zweefvliegen zelf; super!

Geen

Nuttig


Ria (69)
uit Cothen

· April 2018 · Salland

Een geweldige ervaring,de snelheid van het optrekken van het zweefvliegtuig zo op de 500 mtr. met een snelheid al van 100 km. dan genieten van het uitzicht, en de info van de piloot zoals opwaardse lucht boven boerderij, snelweg en omgeploegd land ,het wolkendek, heel belangrijk om de thermiek te voelen en nog veel meer info over het uitzicht, en dat je zweeft op de wind, fantastisch.

Ik ben overal zeer betrokken bij geweest(ben ook nieuwsgierig van aard)

Jullie kunnen alleen het onmogenlijke verbeteren en dat is het weer.

Nuttig


Richard (28)
uit Rotterdam

· April 2018 · Salland

Erg leuke om te doen! En duidelijke uitleg over hoe het zweven werkt.

De rust als je in de lucht bent, en het uitzicht.

Nuttig


Yolanda (53)
uit Ede

· April 2018 · Salland

Het zweefvliegen was een superleuke ervaring. Mooi om een keer beleefd te hebben. dat ga ik zeker nog een keer vaker doen.

Enthousiaste, gemotiveerde, gepassioneerde en aardige mensen. Duidelijke uitleg hoe het vliegen in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten voor, tijdens en na de vlucht.

Ik kan geen minpunten bedenken. het was super leuk.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling!

Nuttig


Nadine (19)
uit Arnhem

· April 2018 · Salland

Mijn vriend heeft mogen vliegen en vond het ronduit geweldig. Het is iets om nooit te vergeten en de mensen die het allemaal regelen op Salland zijn ontzettend aardig, gastvrij en enthousiast.

De prachtige foto die de instructeur tijdens het vliegen van mijn vriend gemaakt heeft.

Het “opstarten” duurde wat langer dan gehoopt (kabels ophalen en spannen) maar in die tijd hebben we uitgebreid uitleg gekregen over de vlucht en zweefvliegen, dus erg storend was het niet.

Nuttig


Ronald (24)
uit Barneveld

· April 2018 · Salland

Zeer leuke middag gehad, echt het proberen waard!

Het vliegen zelf was echt bijzonder leuk!

Je moet best een end lopen door een weiland (de startbaan) dit is niet erg alleen je schoenen worden er wel erg vies van. Advies is dus een paar oude schoenen mee zodat je zondagse stappers niet vies worden.

Nuttig


Mariëlle (48)
uit Almere

· Maart 2018 · Biddinghuizen

Voor zijn verjaardag kocht ik twee starts voor mijn partner. We werden vriendelijk ontvangen, met de auto naar de startplek gebracht waar al veel leuke gesprekken ontstonden over het zweefvliegen.
De sfeer was ontspannen en gezellig en er was een duidelijk plan over wat we wanneer en waar gingen doen. Het weer was heerlijk maar niet al teveel zon dus dat maakte de vlechtjes redelijk kort.

De ontvangst, de duidelijke uitleg, de enthousiaste mensen met hart voor de zaak en het vliegen, de vluchten met het prachtige uitzicht, de professionaliteit van iedereen daar en het plezier zijn herinneringen om te koesteren

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag gehad hebben Mariëlle!

Nuttig


Steven (35)
uit Almere

· Oktober 2017 · Biddinghuizen

Geweldige ervaring, leuke en aardige mensen die de tijd nemen voor al je vragen

De hele ervaring

Geen minpunten

Nuttig


Marij (31)
uit Naarden

· September 2017 · Salland

Wauw, wat een ervaring! Mijn vriend heeft twee vluchten gedaan, ik één. Bij de eerste vlucht wist de piloot thermiek te vinden en bleven ze bijna een kwartier in de lucht. De tweede vlucht was wat sneller voorbij (omdat mijn vriend zelf het vliegtuig mocht bedienen). Mijn vlucht was gemiddeld, na een kleine 10 minuten stonden we weer op de grond. Dankzij de piloot die ook instructeur was, hebben we een prachtige ervaring gehad. Het opstijgen is indrukwekkend, daarna liet onze piloot ons de hele omgeving zien (en omdat we in het instructeursvliegtuig zaten, mochten we voorin en hadden we perfect uitzicht) om vervolgens een verbazingwekkend zachte landing te maken.

Zelf gevlogen, dat was erg gaaf

Het is om voor je het weet (maar dat staat wel overal netjes, dus het viel niet tegen)

Nuttig


Nell (80)
uit Epe

· September 2017 · Salland

Leuke sfeer opstijgen wel even afzien dan heel mooi boven. Maar het was maar zo Met groet Nell

Vriendelijk

Ik had willen zweven

Nuttig


Tina (35)
uit Arnhem

· September 2017 · Salland

Sensationele ervaring!
In het begin was ik nerveus bij het kijken naar mijn voorgangers. Je gaat met een enorme snelheid best steil omhoog.
Maar wat was het leuk! En fijn om bijna de wolken aan te raken. Het ultieme vliegen. Gewichtloos en windstil daarboven. Heel rustgevend! En dan heb ik het niet eens over het uitzicht gehad!

Goede begeleiding en uitleg

Geen

Nuttig


Auko (87)
uit Steenwijk

· September 2017 · Salland

Het was een prachtige ervaring. Zwevend in de lucht.Zonder lawaai,net of je
in de luiestoel zat..
Zeker voor herhaling vatbaar.

Hartelijke en vriendelijke mensen waarbij je meteen thuis voelt

Voor vervoer zorgen naar startplaa

Nuttig


Anita (58)
uit Alphen aan den Rijn

· September 2017 · Salland

Leuk en spannend

Aardige mensen, leuk vluchtje

Nuttig


Jeroen (54)
uit Assen

· September 2017 · Salland

10 min was wel kort. Na de ervaring van een aantal jaren geleden. één dag cursus. gaar me interesse voor de volgende keer hier naar uit. Ja het weer zat denk ik ook niet mee.

Moeilijk nu zo te beantwoorden, was heel matig door het weer.

Ja het weer, maar dat heb je niet in de hand.

Nuttig


Henk (70)
uit Arnhem

· September 2017 · Salland

Leuke sfeer en goede begeleiding, uitgebreide uitleg.

Zie boven.

Korte duur van vlucht, weersafhankelijk natuurlijk, maar 2e start ter compensatie?

Nuttig


Teus (650)
uit Barneveld

· September 2017 · Biddinghuizen

Mijn eerste keer zweven, een bijzondere ervaring, voor herhaling vatbaar.
Het was overigens op zaterdag 22 juli

Vriendelijke ontvangst

Net geen gelegenheid om zelf stuurknuppel vast te houden, weinig thermiek.

Nuttig


Kees (26)
uit Amsterdam

· September 2017 · Salland

Het zweefvliegen was geweldig, mooie ervaring. Aardige piloot die veel kon vertellen.

Mooi weer, goede piloot, gave ervaring, leuk café

Natte schoenen;)

Nuttig


Kevin (30)
uit Wormerveer

· September 2017 · Biddinghuizen

Supergaaf om te doen! De persoon die met mij vloog legde alles goed uit, luisterde naar mijn vragen en heeft mij een mooie vlucht bezorgd. Helemaal goed

Mooi uitzicht, goed geregeld qua vervoer, leuk om mee te maken

Nuttig


Wouter (17)
uit Kalmthout

· Augustus 2017 · Salland

Zweefvliegen. Was een leuke ervaring, ook voor mijn ouders.

Stijgen en dalen en de rust in de lucht

Duurde te kort. 1 vlucht van 8 minuten, 1 van 19, 1 van 12 en 1 van 18 minuten.

Nuttig


Chris (42)
uit Gouda

· Augustus 2017 · Salland

Ik vind het geweldig. Ben 2 x omhoog geweest. Helaas weinig thermiek maar toch een prachtige ervaring en goede uitleg van de piloot

Locatie, uitleg

De thermiek;-)

Nuttig


Jolanda (49)
uit Rotterdam

· Augustus 2017 · Salland

Ik heb dit als cado gekregen van mijn vriendin boven genoemd.
Mijn naam is cees
Vandaar dat ik reageer, het was een geweldige beleving voor mij
kom het zeker nog eens doen.

De spontane ontvangst,en de uitstekende begeleiding

Geen Het was heerlijk ongedwongen ,nog bedankt Cees

Nuttig


Liese (38)
uit Den Haag

· Augustus 2017 · Salland

Wauw! Wat een super ervaring: in 10 sec op 400 meter en daarna lekker zweven! De ontvangst was prima en leuk om nog een drankje te doen na het zweven.

Het opstijgen!

In de uitnodiging misschien een foto van de locatie.

Nuttig


Debbie Meijers (50)
uit Almere

· Augustus 2017 · Salland

Ik vond het een fantastische ervaring. En iedereen was zo aardig! Ik heb die aardige man en de piloot niet eens kunnen bedanken. De aardige man was volgens mij bij de lierwagen en de piloot zat al weer in de lucht, toen wij weggingen. Ik heb mogen kijken in de `toren`, ik heb mogen kijken bij de lierwagen en ik kreeg allemaal uitleg over de instrumenten. En we vonden een hele mooie bel in de lucht, waardoor we wel een half uur konden vliegen. Ik heb genoten van het mooie uitzicht en voelde me net een vogel zo vrij.
Dank je wel Gerrit-Jan de piloot! En die andere aardige man natuurlijk !

Dat ik overal uitleg over kreeg en mocht kijken

Niets, iedereen was heel gastvrij

Nuttig


Hans (51)
uit Barendrecht

· Augustus 2017 · Salland

Mijn vriendin en ik hebben al 's eerder een vlucht gemaakt, maar al lang geleden. Dit was weer een unieke ervaring, gemoedelijke sfeer, niet gehaast, duidelijke uitleg . Prachtige uitzichten, al met al een leuke trip gemaakt.
Daarna doorgereden naar Münster, een geweldige stad. Oftewel een leuke dag gehad!

Gemoedelijke sfeer, duidelijke uitleg

Geen minpunten!

Nuttig


Tako (34)
uit Leiderdorp

· Augustus 2017 · Salland

Geweldig!

Leuke mensen, mooie omgeving, veilig gevoel

Geen!

Nuttig


Cor (42)
uit LEMMER

· Augustus 2017 · Salland

Het was een indrukwekkende belevenis was de eerste keer zweefvliegen en was zeer onder de indruk
mijn piloot bleek een instructeur en dit had wel zijn voordelen door zijn oplettendheid hebben wij een goede thermiek gevonden en konden we op een hoogte van 1100 m komen wat die dag erg uitzonderlijk was.

Alles netjes voor elkaar en de omgeving Salland is ook erg mooi van uit de lucht

De afstand van het parkeer terrein naar de start toren dit was wel erg ver lopen door het gras.

Nuttig


P. (47)
uit Z.

· Augustus 2017 · Salland

TOP! Geholpen door het mooie weer was er deze dag veel thermiek en konden we een klein halfuurtje zweven boven het mooie Salland. Je kon kilometers kijken, tot wel aan de Flevopolder. De ontvangst was goed en ik voelde me direct welkom bij deze vliegclub. De begeleiding was keurig geregeld en ik voelde me ook in de cockpit veilig thuis. Echt de moeite waard.

De vlucht zelf, de ontvangst en de sfeer/omgeving

Zou ik eigenlijk niet kunnen noemen...

Nuttig


Lennert (50)
uit S-Hertogenbosch

· Augustus 2017 · Salland

Onwijs gave belevenis welke zeker voor herhaling vatbaar is. Wel plannen met betere weersomstandigheden om het echte zweven te beleven

Vriendelijke mensen, relaxte instructeur, mooie omgeving, goede uitleg/instructie

Door het weer weinig tot geen thermiek. Dat maakt het dan wel een duur vluchtje van 10-15 min

Nuttig


Henk (62)
uit Staphorst

· Augustus 2017 · Salland

Prima

Het stijgen en de verrassing van het weer en opstijgende lucht verder een hoeie uitleg

Kan niet bedenken het was goed geregeld

Nuttig


Siebe (75)
uit Almelo

· Augustus 2017 · Salland

Dit. vlieguitje was een berjaardagsgesxhenk van mijn vriendin Annelies.
Het was een totale verrassing. Ik had me er wel eens over uitgelaten, dat ik wel eens wilde zweefvliegen en zowaar........

Het was super mooi. Ben daarna nog een keer geweest. Het wqs zo relaxed daar boven in de lucht. Gewoon lekker zweven. Heerlijk.

Prettige opvang enthousiaste begeleiders, en een super mooie vlucht !!!

Weet ik niet te bedenken

Nuttig


Erna (57)
uit Zeewolde

· Augustus 2017 · Biddinghuizen

Heel erg spannend en heel indruk wekkend
eerste vlucht was erg kort tweede keer wat langer

De mooie uit zichten en het verre kunnen zien

Moest 8 augustus er zelf achter aan bellen om 13.15 uur of het vliegen wel door ging Wij hadden GEEN bericht gehad van de vlieg school dus als we niet gebeld hadden was er gewoon niets gebeurd erg jammer

Nuttig


Joost (37)
uit Maassluis

· Augustus 2017 · Salland

Het was een hele leuke ervaring. Ik zou het graag nog eens doen, hoewel lemelerveld wel ver rijden is voor ons. De jongeren / twintigers die ons begeleidde deden het erg leuk. Er hing een goede sfeer.

Rustige omgeving, goede relaxen sfeer, de jongeren deden dat leuk, ik begreep dat hier hoger mag worden gevlogen dan op andere locaties in het land

Wachten duurde lang. Een lid vloog tussendoor meerdere malen. Op zich zijn goed recht, maar hij hield geen rekening met de planning van de proefvluchten. Mede hierdoor moest een van ons bijna 2 uur wachten.

Nuttig


Jac (82)
uit Bladel

· Juli 2017 · Salland

Het op lieren is al een hele beleving. Als je in een thermiek bel hangt krijg je een lesje toegepaste natuurkunde en ervaar je de relativiteit van snelheid. Zonder de instrumenten heb je als je niet om je heen kijkt, geen idee van snelheid, stijgen of dalen.
Gast te zijn van deze enthousiaste en zeer flexibele Aeroclub is een voorrecht. Ik heb dagen nodig gehad om alles goed te verwerken en te begrijpen. Wat rekenwerk achteraf met de opgedane kennis, gaf een leuke napret.

Het team, de locatie, de mogelijkheden, het materiaal, afspraak is afspraak en de instructeur.

Geen minpunt, maar jammer dat het 200 km van mijn woonplaats is.

Nuttig


Jakob (79)
uit Enschede

· Juli 2017 · Salland

Prachtig nieuwe ervaring na 50 jaar niet aan zweefvliegen gedaan te hebben

Iedereen van de vliegclub was bijzonder: zeer aardig en attent, bijzonder de mensen die nodig waren om de vlucht mogelijk te maken

Geen enkel minpunt

Nuttig


Mark (21)
uit Nunspeet

· Juli 2017 · Salland

Superleuke ervaring, de piloot legt van te voren en tijdens de vlucht precies uit wat hij doet. Daarnaast wist hij goed te vertellen wat je zag met het geweldige uitzicht.

Uitleg en vlucht.

Het enige 'minpunt' zou het lopen naar de start en terug zijn.

Nuttig


Joël (37)
uit Zaandam

· Juli 2017 · Biddinghuizen

Vanaf mijn huis was het een 1 uur rijden op de heen weg, ongeveer een uurtje wachten en vervolgens was ik aan de beurt. Het vliegen zelf was leuk, vooral het opstijgen maar ook het zelf mogen sturen toen we in de lucht waren. Na wel geteld 6 minuten stond ik weer beneden en kon ik weer naar huis. Ik was dus 3 uur kwijt om 6 minuten te mogen zweef vliegen. Ik vind dat echt te kort. Ondanks dat er nog ruimte was na mijn vlucht heb ik ook niet een "herkansing" aangeboden gekregen.

Ik was achteraf erg teleurgesteld, en voor mij dus geen herhaling!

Zelfsturen in de lucht.

Zeer kort in de lucht, in mijn geval maar 6 minuten.

Nuttig


Nynke (44)
uit Utrecht

· Juli 2017 · Salland

Ik vond het GEWELDIG!! Waarschijnlijk speelde ook het prachtige weer mee, want ik zweefde zo'n 20 minuten met piloot Erik in de lucht!

Relaxte sfeer

Van te voren even uitleggen dat wanneer de lier loslaat, je het gevoel hebt dat je over een heuveltje gaat. Nu merkte ik dat achteraf. Vond het een naar gevoel. Dat was het enige. Verder geen minpunten! Ik had een tòp dag!!

Nuttig


Reinier (50)
uit Goor

· Juli 2017 · Salland

Leuk ik had al wel eens in een chesna gevlogen, maar nog nooit in een zweefvliegtuig.

Het hele vliegen

Tijdplanning. We hebben vanaf de afgesproken tijd een uur moeten wachten voor ik aan de beurt was.

Nuttig


Jeannette (30)
uit Huis ter Heide

· Juni 2017 · Biddinghuizen

Geweldig ervaring. Smaakt absoluut naar meer. We kregen veel uitleg over de verschillende vliegtuigen en meters etc. In de lucht deed de piloot echt zijn best om zo lang mogelijk boven te blijven. We gaan absoluut nog een keer zweefvliegen boeken.

Enthousiaste piloot, duidelijke uitleg, veilig gevoel bij de piloten

Geen

Nuttig


Marion (50)
uit Montfort

· Juni 2017 · Biddinghuizen

Het was aanvankelijk een mooie dag. Helaas op moment suprêm veranderde het weer. Donkere wolken en het ging een beetje regenen. Hierdoor helaas maar 7 minuten in de lucht geweest.
Maar desondanks heb ik genoten.

Leuk team. Enthousiast bezig met de sport.

Je moet het weer mee hebben

Nuttig


Marten (32)
uit Utrecht

· Juni 2017 · Salland

Heel leuk en heel anders dan normaal in een vliegtuigje

Leuke ervaring en erg mooi uitzicht. De start en landing zijn ook altijd mooi om te zien vanuit het vliegtuig

Ondanks dat ik niet snel misselijk wordt toch een beetje zweeterig klamme huid door de bewegingen

Nuttig


Coen (29)
uit Lobith

· Juni 2017 · Biddinghuizen

.

.

.

Nuttig


W. (24)
uit

· Juni 2017 · Salland

We hebben erg genoten van de vlucht. De instructeur gaf duidelijke aanwijzingen en was zeer vriendelijk. De sfeer bij de Aero Club deed prettig aan.

Vriendelijke sfeer, er werd de tijd voor je genomen

Nuttig


Jelle (24)
uit Hegeman

· Juni 2017 · Salland

Een geweldige ervaring gehad die ik niet zou willen missen. De instructeur had voor en tijdens de vlucht alle tijd en beantwoorde vragen en toonde interesse. Verder was het personeel aanwezig ook klantvriendelijk en nam de tijd om vragen te beantwoorden.

Het enthousiasme van de vluchtinstructeur en de uitleg die bij het geheel werd gegeven. Tevens was het mooi weer dus had geluk dat ik ver kon kijken.

Niet echt minpunten, wellicht een bevestiging sturen op de dag dat je gaat vliegen ongeacht of het doorgaat of niet.

Nuttig


André (60)
uit Ridderkerk

· Juni 2017 · Salland

Erg leuk, een aanrader. kom zeker een keer terug.
Leuke mensen, gaan goed om met de kleintjes onder ons, weten ze enthousiast te maken.

Goede uitleg, enthousiaste mensen, wordt veel verteld in de cockpit. Doen hun best om je vragen te beantwoorden

Door het grasveld banjeren naar de startplaats was wat minder. maar mag de pret niet drukken.

Nuttig


Gert Jansen (71)
uit Ede

· Mei 2017 · Salland

Ik had een afspraak om 14.00 uur maar ik moest ruim een uur wachten voor ik mee kon vliegen. Verder was het een geweldige ervaring om te zweefvliegen.

De gehele ervaring was geweldig.

Beter aan de afgesproken tijd houden.

Nuttig


Tim (58)
uit Ootmarsum

· Mei 2017 · Salland

Ronduit geweldig! Fijne mensen. Geweldige service.

Kleine club met betrokken leden.

Geen. Wens: mindervaliden iets beter toegankelijk maken?

Nuttig


Bart (43)
uit Zwolle

· Mei 2017 · Salland

Leuke ervaring en aardige mensen

Unieke ervaring!

Geen

Nuttig


Ben (56)
uit Dedemsvaart

· Mei 2017 · Salland

Ik had dit als kado aan mijn vrouw gegeven en uiteraard een tweede vlucht erbij genomen voor mezelf. Het was een erg leuke ervaring mede door de relaxte sfeer bij de vliegclub en de duidelijke uitleg van de piloot. Top!

Sfeer en uitleg en de vlucht zelf

Weer :-)

Nuttig


Ed (54)
uit Amsterdam

· Mei 2017 · Salland

Het was geweldig om mee te maken. We werden vriendelijk ontvangen en hebben een ontzettende leuke dag gehad. Het zweefvliegen was geweldig en heeft mij enthousiast gemaakt.

Eigenlijk alles was gaaf, maar de duikvluchten en het steil omhoog gaan waren super.

Het is geen minpunt, maar een idee. Eigen vervoer aanbieden voor mensen die met OV komen. Die komen met OV niet verder dan Dalfsen en moeten een taxi nemen.

Nuttig


Paula (17)
uit Soest

· Mei 2017 · Salland

Geweldig! die start! en dan zo vanuit de lucht het uitzicht over het landschap. Echt een aanrader voor mensen (die niet voor een kleintje vervaard zijn)

Het vliegen was echt super cool!

? we moesten even wachten, maar dan is het ook al leuk om te kijken wat er allemaal bij starten en landen komt kijken

Nuttig


Inge (31)
uit Lelystad

· Mei 2017 · Biddinghuizen

Het was een top middag. Iedereen was vriendelijk en je kreeg veel uitleg. Fantastische ervaring!

De ontvangst, de uitleg, het vliegen opzich

Geen

Nuttig


Erik (60)
uit Driebergen

· Mei 2017 · Biddinghuizen

Twee starts. De eerst zonder enige thermiek, dus we waren zo weer terug. De tweede keer ging het veel beter. Piloot wist zelfs de "uitstervende bellen" goed te vinden en te gebruiken. Paar keer van 350 naar ruim 800 m weten te stijgen en een stukje richting Elburg kunnen vliegen voor wat mooie foto's. Tot we van de grond te horen kregen: "komen jullie ook nog een keer terug?";-)
Jullie heel erg bedankt voor deze fijne ervaring!

Sfeer, profesionele aanpak, kundigheid piloten,

De beloofde koffie voor mijn achterblijvende vrouw moet nóg komen ;-)

Nuttig


Hans (59)
uit Steenenkamer

· April 2017 · Salland

Ik vond het een geweldige ervaring. Helaas was het een dag met veel wind, maar er werd gewoon gevlogen. Hele mooie ervaring en zeker een aanrader.
Start van 0-100 in 3 seconden en in 15 seconden op 600 meter hoogte .

Zeer vriendelijk en gemoedelijk ging eea er aan toe

Geen, hoewel, na afloop was de slagroom voor de warme chocolademelk op.

Nuttig


Amber (19)
uit Eindhoven

· April 2017 · Biddinghuizen

Het was echt heel erg leuk!

Leuke piloot, heel mooi uitzicht

2,5 uur gewacht

Nuttig


Rick (14)
uit IJsselmuiden

· April 2017 · Salland

Erg leuk, vooral ook leerzaam en leuk om een keer te doen.

Leuk, leerzaam en een leuke ervaring.

Geen.

Nuttig


Cees (66)
uit Woerden

· April 2017 · Biddinghuizen

Prachtig!!!!

Het zweven en het uitzicht. Een hele belevenis

Geen

Nuttig


Adri (65)
uit Putten

· April 2017 · Biddinghuizen

Ik geloof dat ik een nieuwe hobby heb ontdekt voor na mijn pensioen. Ik moet er nog even over nadenken, maar de oefenvluchten die ik van de kinderen kreeg voor mij 65e verjaardag waren in ieder geval spectaculair.
Ondanks mijn latente hoogtevrees voor herhaling vatbaar! Een fantastische ervaring dankzij ook de uitstekende begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers. Jongens bedankt!

Nieuwe belevenis. Gastvrije, rustige uitstekende begeleiding.

Weer, maar dat zal ik de vliegclub niet aanrekenen.

Nuttig


Elza (30)
uit Utrecht

· Oktober 2016 · Biddinghuizen

Het was heel erg leuk om een keer te zweefvliegen.

Goed geregeld, snelle antwoorden op je vragen per mail. Vriendelijke ontvangst en de piloten gaven veel uitleg over hoe alles werkt.

Geen.

Nuttig


Colette (50)
uit Weesp

· September 2016 · Salland

Ik zag er best tegen op maar het was zo leuk dat ik het iedereen aan zou willen raden. Geweldige ervaring!

De ongedwongen sfeer, de

Jammer dat je op het veld niet wat te drinken kunt kopen. Op de website het adres van vliegveld Salland vermelden

Nuttig


Joop van Lente (51)
uit Genemuiden

· September 2016 · Salland

Het was een hele belevenis en zeker om het nog eens te doen

9

Nuttig


Arjan (40)
uit Emmeloord

· September 2016 · Biddinghuizen

Wij vonden het een erg leuke dag waarop we met veel plezier terug kunnen kijken. Dit vraagt naar meer.

Sfeer, flexibiliteit van de mensen, uitleg.

Afstemming. We zouden 6 keer vliegen + les. De lessen waren niet bekend bij de mensen op het veld. Dit werd vervolgens wel goed opgepakt. Telefoniste heeft niet voldoende kennis. Ze heeft vooraf verwarring veroorzaakt.

Nuttig


Evert (68)
uit Veenendaal

· September 2016 · Salland

Een geweldige ervaring,goede bergeleiding alles word goed uitgelegd.Leuk voor een dagje uit er is genoeg te beleven ,echt een aanrader en dat voor een redelijke prijs.
Doen we beslist nog een keer.

Het opstijgen met de lier geweldig.

Nuttig


Frans (64)
uit Hedikhuizen

· September 2016 · Salland

Geweldig. nieuwe manier van vliegen aan mijn reeds bekende toegevoegd.

Vluchten onderhoudend en duidelijk uitgelegd door voormalig en klm-piloot.

Nuttig


Kees
uit Nijkerk

· September 2016 · Salland

Leuk om een keer te doen, aanrader! Vliegles.nl is een valide aanbieder en staat achter het product. Omdat ik de vliegles had gekregen, ging ik direct naar vermelde de link om een vliegles aan te vragen. Daar ging het mis. In het formulier is het frustrerend om er achter te komen welke data er beschikbaar zijn. Dat zie je pas als je alles hebt ingevuld. Kijk eerst op de site welke data beschikbaar zijn. Ook was me niet duidelijk dat het seizoen tot oktober loopt, en dat in augustus eigenlijk de rest van het jaar al is volgeboekt, vooral de weekenden. Dus: lees de info op de site en boek op tijd, anders verloopt je waardebon!

Leuke ervaring, erg vriendelijke instructeurs

Informatie voor de "krijger" van de vliegles kan beter

Nuttig


Wout (52)
uit Oud beijerland

· September 2016 · Salland

Het was voor mij de eerste keer zweefvliegen.
De start vond ik bijzonder spectaculair.
En bij het vliegen het bijzondere gevoel van vrijheid.
Voor mij een soort motorrijden in de lucht.

Erg vriendelijke menseno

Geen

Nuttig


Gerard (64)
uit Dordrecht

· September 2016 · Salland

Een geweldige ervaring,voor herhaling vatbaar

Alleen maar pluspunten !!!!!!!

Die kan ik niet vinden

Nuttig


Mart (49)
uit Haarlem

· September 2016 · Salland

Zweefvliegen is een geweldige belevenis: spectaculaire start, beetje spannend ook, mooi zicht en als beloning een veilige landing ;-)

Relaxte sfeer bij de aeroclub, zowel in het clubhuis als op het veld

Nuttig


Willem (55)
uit Deventer

· September 2016 · Salland

Fantastische dag. Wat een geweldige beleving, Vijf vluchten gemaakt, alle facetten van het zweefvliegen zelf ervaren. Gewelige instructeurs en mooie vluchten gemaakt.

Unieke gebeurtenis

De dag was veel te kort ( van 09.15 tot 19.00 uur)

Nuttig


Adi (56)
uit BARNEVELD

· September 2016 · Salland

Het was een geweldig mooie ervaring. Een uiterst plezierige piloot, Lou, die duidelijk vertelde wat er ging gebeuren

Prachtig uitzicht in de lucht. Plezierige piloot

Geen

Nuttig


Herbert (65)
uit Enschede

· Augustus 2016 · Salland

Super leuke interesante ervaring.
Ik had het geluk, dat er thermiek beschikbaar was

Het d.m.v. cirkelen gebruik maken van de thermiek om hoogte te winnen.

Geen

Nuttig


Ruud (50)
uit Budel

· Augustus 2016 · Salland

Geweldige ervaring. Prachtig uitzicht en mooie vlucht.

Geweldige vlucht met leuke piloot die veel te vertellen had.

Onpersoonlijke ontvangst op het veld. De mogelijkheid wat te drinken bij het wachten op je vlucht.

Nuttig


Hans (65)
uit Zoetermeer

· Augustus 2016 · Salland

In een woord TOP. Een echte aanrader voor hen die kennis willen maken met de zweefvleigsport. Overweeg zelfs om volgend jaar een cursus van een week te gaan volgen.

Goed georganiseerd, jammer dat er weinig tot geen thermiek was, maar dat kan niemand garanderen. Heb zelf ook even mogen vliegen, een erg toffe ervaring. Instructeur was erg enthousiast

Was me niet bewust dat het maar een vlucht van max 15 minuten zou worden. Mogelijk dat het wel ergens stond vermeld, maar het was mij niet opgevallen.

Nuttig


Caspar (36)
uit WINTERSWIJK

· Augustus 2016 · Salland

Was een bijzonder leuke ervaring ,vooral het stijgen was gaaf

Erg enthousiaste leden en instructeurs

Niks meer aan doen

Nuttig


Tim (16)
uit Assen

· Augustus 2016 · Salland

Leuke ervaring, echt gaaf een keer mee te maken.
leuk om te krijgen als kado.

Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel en leuke ervaring

Geen idee

Nuttig


Vera (55)
uit Delft

· Augustus 2016 · Salland

Het zweefvliegen was helemaal geweldig! Goede ontvangst, vriendelijke begeleiding, geen WC op het veld (moet je helemaal teruglopen naar de kantine).
Zeker een aanrader.

Om tot de afspraakte komen was echter een moeizaam proces, had allemaal wat makkelijker gekund.

Het vliegen op zich was super, begeleiding prima.

De afspraak maken was een crime

Nuttig


Jose (48)
uit Zwaag

· Augustus 2016 · Salland

Het was top. Het opstijgen ging snel en behoorlijk stijl omhoog (bijna verticaal). Uitzicht was geweldig en je voelde je even vrij als een vogel. Uiteindelijk 15 min. gevlogen. Advies is dan ook om meerdere vluchten te boeken. Daling en landing gingen zonder problemen.

Uitleg was goed. Het vliegen was fantastisch. Mocht ook zelf even vliegen.

De vlucht duurde helaas kort; 15 min., daar er weinig thermiek was.

Nuttig


Jolanda prijs (51)
uit Amersfoort

· Augustus 2016 · Salland

Het was geweldig. Echt leuk. Gekregen als verrassing voor verjaardag.

Uitzicht, mooie ervaring, vriendelijke mensen, lange vlucht, bewolking en zon. Duidelijke uitleg. Aanrader

Geen

Nuttig


Cor (60)
uit Dordrecht

· Augustus 2016 · Biddinghuizen

Een unieke ervaring
een geweldig sympathieke vlieger (Lieuwe Folkertsma), die goed kan vertellen en het enthousiasme goed kan overbrengen

Spanning, indrukwekkende vergezichten, unieke ervaringen (je wordt gelanceerd, je landt op een spectaculaire manier, je ziet van alles en je leert veel over thermiek)

Koppel iemand aan een bezoeker van begin tot eind; dat verhoogt het gevoel van welkom zijn

Nuttig


Leon (48)
uit Heerlen

· Augustus 2016 · Salland

In 1 woord : Fantastisch. het weer maar ook de vlieginstructeur maakten het tot een ongelooflijke ervaring. Het gevoel van zweven in de lucht is zo onnatuurlijk maar o zo geweldig. Ik ga dit zeker nog een keertje doen☺

De start, de omgeving van boven af te kunnen zien, mede door het goeie weer, het gevoel van zweven : vrijheid....

Om de introductievlucht toch iets langer te laten duren. ± 10 min. is toch wel kort.

Nuttig


Jaap (72)
uit Alkmaar

· Augustus 2016 · Salland

Erg leuk en mooie ervaring. Super om te doen.
Alleen erg jammer dat een vlucht bij jullie €49,- is en via externe sites het meervoudige. Als ik dat had geweten was ik meteen naar jullie gekomen.

Flexibel, aardige en hartelijke mensen

Ontvangst is onduidelijk.

Nuttig


Mirjam (51)
uit Didam

· Augustus 2016 · Salland

Een geweldige ochtend gehad. Leuke en vriendelijke mensen die hun best dien om het voor jou leuk te maken.

Ontvangst

Helaas geen minpunten ;-))

Nuttig


Hemen (34)
uit Amersfoort

· Augustus 2016 · Biddinghuizen

Fantastisch!

Vriendelijkheid, ontvangst, de mensen.

Geen

Nuttig


Katja (25)
uit Nijmegen

· Augustus 2016 · Salland

Het was een erg leuke ervaring! Ik vond het jammer dat het (voor mijn gevoel) zo snel voorbij was, ik was graag nog langer gevlogen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Een enthousiaste, ervaren piloot die veel uitleg gaf

Redelijk lange wachttijd voordat ik kon vliegen

Nuttig


Selma (33)
uit Nuenen

· Augustus 2016 · Salland

Helaas de afspraak 3x moeten verplaatsen ivm niet vliegbaar weer. Op 3 augustus was er helaas geen thermiek, waardoor de vlucht maar 10 minuten duurde.
Aardige piloot die je alles kon vragen en ook veel vertelde.

Starttijd is niet heel precies, je stapt in wanneer er weer een vliegtuig gereed staat ; handig als je van verderweg moet komen!

Reserveringsformulier op vliegles.nl werkt niet (je krijgt geen bericht terug)

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je verbeterpunt Selma. Het probleem met het reserveren is inmiddels opgelost.

Nuttig


Yvonne (57)
uit Odijk

· Augustus 2016 · Salland

de 4 zweefvliegbonnen cadeau gegeven,
Aan 2 jarigenjuppen als verrassing, ze wisten niet dat ze gingen zweefvliegen.
Tot het laatste moment stil gehouden!!!!
(We hebben er gelijk een weekendje uit van gemaakt met een overnachting in B&B te Haarle)

Ze waren dolenthousiast, leuke instructies en uitleg over het zweefvliegen gehad

Kan ik niet zogauw bedenken

Nuttig


Tamara (36)
uit Amsterdam

· Juli 2016 · Biddinghuizen

Het was geweldig! Zelfs mijn dochter van 11 is geweest, wat een top team stond daar op de baan.

Het team en de opstijging was geweldig

Nuttig


Daniel (60)
uit Wageningen

· Juli 2016 · Biddinghuizen

Erg leuk. Echt een aanrader

Eigenlijk de hele ervaring was alleen een plus

Kan niks bedenken

Nuttig


Filip
uit Rotterdam

· Juli 2016 · Biddinghuizen

Het was een leuke middag. We hebben met 4 mensen gevlogen en iedereen vond het een beleving. De vlucht kan aan de korte kant zijn dat heeft te maken met thermiek, begreep ik.

Als er 1 vliegtuig ter beschikking is en je bent met een wat grotere groep van 4 of meer personen dan duurt het allemaal aardig lang. We waren er om 11.00 en gingen om 14.00 weg dus 3 uur. Toekomstige bezoekers zou je per zweefvlieg locatie kunnen informeren over eventuele faciliteiten of het gebrek eraan. Als er dan weinig is kan je suggesties geven om bijv. picknick spullen mee te nemen voor de lunch oud, want er is verder niets in het weiland.

Mooie ervaring, spannend, leuke crew die enthousiast zijn.

Vlucht kan kort zijn (5 minuten)

Nuttig


Frank (29)
uit Coevorden

· Juli 2016 · Salland

Super gaaf om te zweefvliegen!!

Het vliegen is erg gaaf. De uitleg van de piloot en het vliegen van de piloot was ook erg goed.

Reserveren via de site kan niet. Kunt alleen telefonisch reserveren.

Nuttig


Vincent (28)
uit Utrecht

· Juli 2016 · Salland

Leuk en spannend.

Goede uitleg, vriendelijke mensen, goede uitleg, leuke vlucht.

Nuttig


Wim (70)
uit Hoofddorp

· Juli 2016 · Biddinghuizen

Misselijkheid was ik wel we waren lang in de lucht en draaide in het begin veel rondjes.
Wel een leuke ervaring 3 starts waarvan een voor mijn vrouw.

Goed berijdbaar.

Geen er was goed materiaal en veilig.

Nuttig


Erik (40)
uit Den Bosch

· Juli 2016 · Biddinghuizen

Het zweefvliegen was een top-ervaring. Jammer genoeg was er weinig thermiek waardoor de vlucht kort duurde. De vliegclub loste dit super op door mij mee te nemen voor een tweede vlucht. Ik kan me levendig voorstellen dat mensen verslaafd raken aan zweefvliegen. Voor herhaling vatbaar!

Gezellige sfeer op de startplek, aardige mensen

Nuttig


Ineke (26)
uit Amsterdam

· Mei 2016 · Biddinghuizen

Super middag gehad! De mannen van de vliegschool hebben ons een fantastische middag bezorgd!

Service van de mannen

Niet

Nuttig


H.W. (75)
uit Zeist

· Mei 2016 · Biddinghuizen

Ik vond het een leuke ervaring. Al had ik wel moeite met het optrekken met de lier. We moesten wel lang wachten voor we konden opstijgen. En dan zijn de voorzieningen om te wachten wel erg mager. Er waren slechts een paar stoelen en er zijn geen sanitaire voorzieningen. Wel bij het clubhuis maar dat is dan weer te ver weg.

Eenmaal in de lucht was genieten van het uitzicht.

Sanitaire voorzieningen bij de landingsbaan is geen overbodige luxe.

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?