Reviews Basis vliegles Lelystad

4,9

van 5

195 reviews

4,9 van 5

195 reviews

5 sterren
175
4 sterren
14
3 sterren
5
2 sterren
0
1 ster
1
Eyal Yeruham
The Hague

· Oktober 2021

I received a 45 minute flight for my birthday. It was an amazing experience, from start to finish! The instructor was very nice, explained everything and answered all of my questions. The 45 minutes felt like just the right amount of time to experience flying myself for the first time but also to look around and enjoy the view.
Also, definitely worth to get the video so that you can look back at this great memory!

  • Would have been nice to find out about the air vents before the flight rather than when I started feeling a bit sick 😅
Carla Van Benten
Bussum

· Oktober 2021

Geweldig en een hele leuke een goede instructeur

  • Het vliegen op zich
  • Niets
Aad Blok
Amersfoort

· Oktober 2021

Geweldig : een prachtige ervaring en een hele gebeurtenis.

  • Duidelijke voorbereiding en instructie. Het weer speelde goed mee : het was zonnig en heel goed zicht.
  • 20 minuten is veel te kort en er is feitelijk geen sprake van een "vliegles". Zelfs de piloot / instructeur beaamde dat en zei dat je in 20 minuten er 'slechts aan kan ruiken' en niet meer dan dat. Hij adviseerde om minimaal 60 minuten te vliegen zodat hij de basis van vliegen kan uitleggen en toepassen in een instructie c.q. vliegles
Ramon
Brussels

· Oktober 2021

The flight was a very good experience in which I had to chance to have the feeling of the controls of a real aircraft. In 1h and 30m I could do lots of turns and practice climbs and descents at altitude. The instructor also showed me how to do stalls and recovery. I was surprised on how easy it is to do turns as well as climbs and descents. I also got surprised about how sensitive the yoke of the Aero AT-3 is.

We covered a quite great area around Lelystad airport. It was quite impressive to see from above some roads and infrastructures in The Netherlands.

  • The instructor was very helpful providing constant guidance about how to maneuver the aircraft, as well as how to correctly use both hands while controlling the aircraft. He also provided plenty of explanations about the aircraft's systems.
  • Despite having a headset, it was quite hard for me to correctly hear the radio communications due to the noise of the engine.
HennyN
EDE GLD

· September 2021

Schitterend

  • De enthousiaste en verrassende reactie van de deelnemers
  • Eén deelnemer bleek tijdens de vlucht een defecte headset op te hebben waardoor er geen communicatie was tussen hem en de instructeur. Het gevolg was dat de cursist niet de opdracht kon horen om de controle van het vliegtuig over te nemen. Hij heeft dus niet zelf kunnen "vliegen".
Rene
Den Haag

· September 2021

Helemaal top, fijne vlieginstructeur, goed ontvangst, vriendelijke sfeer!

  • Veel zelf gedaan bij zo'n eerste keer vliegen.
  • De bank op het terras lijkt op instorten te staan.
Hans
Akkrum

· Augustus 2021

Super leuk. Echt genoten van de 1e vliegles. Veel geleerd en zelf gedaan. Naar het opstijgen gelijk aan de stuurknuppel. Eerst even wennen, daarna ook al bochten maken en dalen en stijgen.

  • Auke was een uitstekende leraar. Goed uitleg en wist mijn vragen begrijpelijk te beantwoorden. Er leuk om ook een stuk op 500 ft. te vliegen
  • Video vooraf was meer een "reclame" film. Het onderdeel over de bediening van het vliegtuig was wel erg leuk en leerzaam.
Esger (48)
Menaam

· Augustus 2021

Top!

  • Vliegtuig moest worden gewisseld door omstandigheden, waardoor ik uiteindelijk mee kon vliegen met mijn zoon. Instructie was duidelijk en leuk. Vlucht zelf was 25 minuten en zeer de moeite en het geld waard.
  • Nvt
Erik (41)
Schinveld

· Augustus 2021

Fantastisch

  • Precies zoals ik verwacht had.
  • Geen
Bruggeman (47)
Duiven

· Augustus 2021

Vliegles voor onze zonen van 9 en 12. Topervaring! Ze vonden het spannend maar Harry/Harrie stelde ze gerust, legde alles goed uit en bracht de rust over op de kinderen. Ze hebben zo genoten! Onze jongste vroeg meteen of hij morgen weer mag. We komen zeker nog een keer terug. En het filmpje wat we meekregen is echt superleuk. Wat een mooie ervaring zeg

  • De kinderen werden op hun gemak gesteld. Alles werd goed uitgelegd. Vriendelijke mensen, nemen echt de tijd voor je
  • Geen minpunten
Ros (50)
Amersfoort

· Augustus 2021

Een geweldige ervaring. Goede instructie/begeleiding gehad van Sander.

  • Alle handelingen en vliegbewegingen met de PH-EVB, Aero AT-3 R100.
Rick (24)
Bladel

· Augustus 2021

Goed uitgelegd en een fijne instructeur.
Ook leuk dat je zelf even mocht vliegen.

  • N.v.t
  • N.v.t
Martin de Groot (60)
Amstelveen

· Augustus 2021

De proefles was zeer leuk. Enthousiaste instructeur. Kon veel zelf vliegen t/m de landing (had wel eerdere vliegervaring). Ook gewenste route was geen probleem.

  • Leuke vlucht. Enthousiaste instructeur.
  • Welkom. Had om 14 uur afgesproken voor de proefles. Pas 3 kwartier later kwam de instructeur kennis maken (geen communicatie over vertraging). Daarna nog wat wachten (papierwerk en wachten op voorbij gaan wolken), dus best wat wachttijd. En een kopje koffie had er ook wel af gekund. Briefingsvideo kan wat mij betreft ook iets beter. Qua veiligheid (deur, riemen, gebaseerd op ander vliegtuigtype, en verhaal van besturing komt wat complex over met al die plaatjes van kabels...)
Klaas Oevering (57)
Lelystad

· Augustus 2021

Helemaal geweldig

  • Uitgebreide uitleg. Vriendelijke instructeur dit me veel heeft geleerd en laten doen.
  • Het duurde te kort.
Nandika (20)
Utrecht

· Juli 2021

What an incredible experience, a dream come true. Sander is coolest instructor I could have hoped for, whose passion and knowledge about flying made it even better!! Great service, great flight, unforgettable <3

Chris can Loo (55)
Utrecht

· Juli 2021

Mooie belevenis met een fijne instructeur.

  • Zelf vliegen was een sensatie en heel ontspannen.
Annemiek Belinda de Rooij (55)
Almere Buiten

· Juli 2021

Hartstikke leuk

  • Duidelijke uitleg. Aardige instructeur. Goed bereikbaar.
  • Stoel in vliegtuig was te laag voor mij
Will walkwr (18)
Wassenaar

· Juli 2021

Fabulous! I did 45 minutes but wish it had been longer! Restaurant at the airfield for family to watch is handy but book if you want a table with a better view.

  • Great instructor!
André (58)
Snelrewaard

· Juni 2021

Enorm leuk

  • Goede uitleg, jonge piloot
  • Beetje onduidelijke communicatie over start tijd als je bent aangekomen
Piet Kerkstra (65)
Joure

· Juni 2021

Super, ik heb genoten.

  • Goede, gezellige instructeur
  • Geen
Shirley Piekstra (43)
Amsterdam

· Juni 2021

Wat tof om dit mee te maken! Ik zou het iedereen aanraden die zichzelf een beetje wilt uitdagen en grenzen wilt verleggen!

  • Mooi om te ervaren hoe je een vliegtuig bestuurd en een toffe leraar!
  • Het filmpje zou digitaal aangeleverd kunnen worden.
Guno With (57)
ALMERE

· Mei 2021

Het was een onvergetelijke ervaring voor mij. De piloot/instructeur was heel helder in zijn uitleg en de begeleiding was super. Zelfs over mijn huis gevlogen. Ik denk dat ik dit nog een keer zal doen.

  • Het was heel gaaf.
  • De video was niet opgenomen, maar ik kreeg wel de kosten ervoor terug.
Mark (18)
Hoorn

· Mei 2021

Een enorm leuke ervaring. Top dag gehad!

  • Goede uitleg en alles was goed geregeld.
    Rustige en vriendelijke instructeur.
Aukje van Gurp (42)
Enschede

· Mei 2021

Bedankt voor de geweldige en complete ervaring! De kinderen hebben onwijs genoten! Super instructeur, ontspannen welkom en omgeving.

  • ZELF vliegen
Ivan

· Mei 2021

Amazing flight

L van der Velden (41)
Zoetermeer

· April 2021

Cadeau gegeven aan mijn man, hij vond het geweldig! Een uur vliegen was een mooie tijd, niet te kort niet te lang. We hadden prachtig weer, dus genoten.

  • Professineel begeleid, duidelijke uitleg, vooraf goed gecommuniceerd over het weer, want het was vreselijk mistig in de ochtend.
Corina (32)
Amsterdam

· April 2021

It was a great experience, the instructor explained everything perfectly and he was fun, kind and patient from the onboarding to the landing. The doggies in the office were a cute plus :)

  • The instructor told us more about his experience flying. Stories make the experience even better.
  • Too short flight, the 20 minute one. That is of course my fault, I'll need to buy a longer flight next time.
Birgit (47)
Maurik

· Maart 2021

In een woord: fantastisch!!

  • Heel vriendelijk ontvangst, super uitleg, ik zou dit iedereen aanraden die er al eens van heeft gedroomd. Het is werkelijk een belevenis om niet meer te vergeten. Super aardige instructeur die alles heel duidelijk uitlegt. Ondanks behoorlijk wat wind mocht ik na het opstijgen direct zelf vliegen. Ik heb me werkelijk geen seconde onveilig gevoeld alhoewel mijn maag daar anders over dacht, helaas. Maar het is voor mij ondanks dat voor herhaling vatbaar.
  • De communicatie tussen boeking en organisatie werkt niet optimaal, ik had meer instructiebook en lief vaker film geboekt. Het book kwam nooit aan maar na navragen werd het bedrag netjes terug gestort. Na floop besefte ik me dat ik geen belden heb ontvangen ondanks dat ik met camera beelden had geboekt. Dus de organisatie staat nog een beetje in de kinderschoenen
Veldman (20)
Otterlo

· Maart 2021

Het was echt heel erg leuk! Alles was goed geregeld en goede klantenservice.

  • De manier waarop alles wordt uitgelegd.
Miranda (44)
Delft

· November 2020

Vanmiddag met prachtig weer vliegles gehad van Jamie!
Super leuke ervaring!

  • Het zelf mogen vliegen was erg gaaf!
    Goede uitleg en relaxte sfeer.
  • Geen, alleen jammer dat de tijd zo snel ging ;-)
Corné Lock (23)
Goes

· November 2020

Gaaf!

  • Goede uitleg, mooie ervaring
Chris (40)
Noordwijkerhout

· November 2020

Leuke ervaring, Instructeur was Jeroen, legt het goed uit.
Bij aankomst voel je je meteen thuis, ontspannen sfeer en leuke behulpzame mensen

  • Gezellige bijna huiselijke sfeer bij aankomst. Goed onderhouden vliegtuigen en goede instructies.
Jaap vonk (17)
Almere

· November 2020

Het leukste dat ik ooit gedaan heb. Het vliegen was helemaal niet zo moeilijk

  • Hele aardige piloot, mooi toestel
Sanne Sigterman (31)
Haarlem

· November 2020

Onvergetelijke ervaring heb zeker 75 procent van de tijd zelf mogen vliegen heb vandaag meteen mijn volgende les al geboekt voor aankomend weekend echt super snel en makkelijk met 1 telefoontje echt top service!!

  • Het zelf mogen vliegen was echt onwijs vette ervaring heb ook het grootste gedeelte zelf mogen vliegen en bochten maken!!had een gezellige piloot mocht zelf een stukje taxien alles was heel leerzaam en interessant van de veiligheid checks tot het contact met de verkeerstoren en de vlucht route die we gemaakt hebben heel leerzaam allemaal
  • Niet zo zeer een min punt maar gewenning aangezien het een super licht sportvliegtuigje was en er wat wind en bewolking en lichte regen was bewoog het vliegtuig veel maar na 10 minuutjes had ik het volle vertrouwen en ben ik verliefd geraakt op het vliegen!!
Dogan (40)
Oss

· Oktober 2020

Was bijzonder mooi alleen weer viel tegen op laatste moment maar instructeur was ook vriendelijk en vakbekwaam
Al met al mooie ervaring en voor herhaling vatbaar

  • Het vliegen in de lucht en zelf besturen
  • Geen idee
Rick (31)
Rijswijk

· Oktober 2020

Het was een leuke ervaring, ik kon voor het eerst zelf een vliegtuig besturen.

  • Ik kon merendeels zelf vliegen
    Ik kon veel vragen stellen aan de instructeur.
Jaap van den Dikkenberg (45)
Opheusden

· Oktober 2020

Geweldig

Robby (40)
Deventer

· Oktober 2020

Geweldige ervaring! Top instructeur.

  • Service, uitleg, zelf vliegen!
  • Geen
Hans Kieft (51)
Harderwijk

· Oktober 2020

Helemaal goed!

  • De ervaring en de piloot
  • Filmcamera werkte niet goed waardoor de video opname is mislukt. Had niet mogen gebeuren wat mij betreft!
Tonnie Mulders (60)
Kerkdriel

· September 2020

Super leuk

David (50)
Utrecht

· September 2020

Superleuk om een keer te doen

  • Heel klein toestel met mooi uitzicht
  • -
Debanjan Sengupta (36)
Amersfoort, Netherlands

· September 2020

Awesome experience! Jelle (my co-pilot) let me control the aircraft for most of the time and kept explaining the technical details every now and then.

  • Perfect weather. Letting me control the aircraft.
Rick van den Berg (61)
Assendelft

· September 2020

Top vlucht gehad! 90% zelf kunnen sturen. Uiteraard het opstijgen en het landen niet.

  • Vriendelijk en bekwaam personeel.
  • Wellicht begrijpelijk tijdens de corona crisis maar ik had mijn partner graag mee gehad om mijn vreugde te delen en daarop te kunnen proosten.
Mourits van Tienhoven (72)
Rotterdam

· September 2020

Weer prima vlieg ervaring vandaag met de Fuji en ook weer als piloot Charles Gonzales

  • Soepele ontvangst, prima uitleg
Jan Zwamborn (82)
Purmerend

· September 2020

Het was de eerste ervaring met zelf vliegen en ik vond het fantastisch. Hoop het nogmaals te doen in de toekomst.

  • Zeer vriendelijke ontvangst zelfs mijn familie was welkom en hebben ook de instructie op het tv scherm mogen meemaken. super!!!!!
  • Geen.
Ryan Kennedy (16)
Westwoud

· September 2020

Heel leuk, 5 sterren waarde

  • Dat er geen minpunten waren en dat ik zelf het vliegtuigje mocht besturen.
  • Evt
Philippe Vlam (16)

· Augustus 2020

Het was een te gekke ervaring. Echt cool. Sander was een fijne piloot en ik heb heel veel zelf kunnen sturen. Ik ben 12 jaar en wil al vanaf mijn 8e piloot worden. Nu weet ik het zeker.

Arno van Oort (49)
Ameide

· Augustus 2020

Ik vond het vliegen geweldig....ook de uitleg en de ervaring met het type vliegtuig was top!!de instructeur/piloot legde het heel goed en top aan me uit.....

  • Het zelf vliegen....en bochten maken
Kim van Zomeren (42)
Nijmegen

· Augustus 2020

Heel vriendelijk en veilig. Zijn heel ontspannen in de omgang.

  • Ze denken met je mee.
  • Het weer denkt niet mee. Maar daar kunnen zij natuurlijk niks aan doen.
Robin (18)
Zeewolde

· Augustus 2020

Helemaal top! Geweldige ervaring.

  • Alles. Hele fijne en leuke instructeur (Eric) . Bedankt nog!
  • Eigenlijk niets. Behalve dan misschien dat taxiën en wachten op je beurt om op te stijgen al van de tijd af gaat. Je vliegt dus niet de daadwerkelijke geboekte minuten. Goed om te weten.
Terry (25)
Heemskerk

· Augustus 2020

Ik had niet verwacht dat een proefles zo leuk zou zijn.
Ik ging mee met een enthousiaste insteucteur en hij zat naast me in het vliegtuig. Na het opsteigen mocht ik al snel zelf het vliegtuig besturen. Het geeft echt een gevoel van vrijheid en krappe bochten maken is enorm gaaf om te doen.

  • - zelf mogen sturen tijdens de vlucht
    - zelf het vliegtuig verrijden (op de grond)
    - vlucht werd gefilmd
Michel Dirkx (50)
Dordrecht

· Augustus 2020

Ik schrijf dit uit naam van Victor en Florian die 14 jaar zijn.
Ze vonden het allebei geweldig!
Ze kunnen niet wachten tot ze zelf mogen gaan lessen.

  • Je mag veel zelf doen.
    Uitleg door de instructeur.
Paul (51)
Uelsen

· Augustus 2020

Nog leuker als gedacht, gewoon super.

  • Ervaren piloot die alles op een leuke Manier vertelde.
  • Geen.
R.Vleut (71)
Lelystad

· Juli 2020

Precies wat ik er van haf verwacht, en we hebben de dingen gedaan die ik van te voren met de instructeur heb doorgesproken. Weer heel veel geleerd

  • Alles
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van uw ervaring!
H Bijlsma (31)
De Westereen

· Juni 2020

Het was een super leuke ervaring om in zo'n klein vliegtuigje te vliegen. De instructeur wat heel vriendelijk en legde van alles uit.

  • De hele vlucht
  • Ik heb geen verbeterpunten
Thijs van der Kaay (75)
Wijk bij Duurstede

· Juni 2020

Geweldig, voor herhaling vatbaar maar eerst de staatsloterij winnen.

  • Leuk vliegtuigje en een prettige instructeur van Veen
Hans (43)
Leusden

· Juni 2020

Echt te gek. Superleuk

  • Snel, betrouwbaar en gewoon heel tof
  • Nog iets meer het gevoel van zelf vliegen geven.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Hans. Bij de lessen van 20 minuten is er niet heel veel tijd voor verschillende oefeningen. Bij langere lessen kan je zelf meer vliegen, misschien voor een volgende keer?
Hero Torenbeek (55)
Nijkerk

· Juni 2020

Een prachtige ervaring, een heel nieuw perspectief: in zo'n kleiner vliegtuig ben je behoorlijk in beweging, omdat de lucht dat is.

  • Zelf aan de knuppel behalve opstijgen en landen
    Ervaren en 'laid-back' instructeur, ik kon aangeven waar ik heen wilde
    Boekje Theorie van het vliegen is heel toegankelijk geschreven
  • De instructievideo op locatie kan informatiever
P. Swinkels (40)
Zwaag

· Juni 2020

Geweldig en spannend.

  • De goede voorbereiding, uitleg over de te vliegen route en het zelf vliegen/ de handelingen onderweg die gedaan moesten worden.
  • N.v.t
L. Olieman (50)
Oss

· Juni 2020

Fantastische ervaring. Fijne sfeer. Goede uitleg van een top instructeur.

  • Dat je op de start en laatste stukje van de landing zelf in control was.
  • Geen :)
Joeri van Vliegles.nl:
Ook namens de instructeur, bedankt! Nu tijd voor de volgende stap?
Rachel (24)

· Juni 2020

Ik vond het een fantastische ervaring! Na een introductiefilmpje over het vliegtuig zelf en de veiligheidsvoorschriften, gingen we naar het toestel. Eenmaal in de stoel geklommen, kreeg ik nogmaals duidelijke uitleg over het sturen en de meters van de instructeur. Toen mochten we taxiën en opstijgen. Direct na het opstijgen was het laatste beetje spanning verdwenen en was het volop genieten! Zelf mogen sturen was heel gaaf en leerzaam en het uitzicht was top! Helaas 'vliegt' de tijd om, maar het was elke euro helemaal waard!

  • Met geen ervaring op het toestel zelf mogen sturen, zeer capabele en rustige instructeur, je kan op elk moment het sturen weer overgeven aan de instructeur en even foto's maken of genieten van het uitzicht.
Leon de Vries (28)
Almere

· Mei 2020

Hij vond het geweldig en denkt zelf aan brevet halen

  • De ervaring van het zelf besturen
  • Waren niet echt 1 uur in de lucht zoals beloofd, maar 45 minuten, en dat is niet wat wij dachten. Wel 1 uur in het vliegtuig vanaf instappen en uitstappen.
Marije (39)
Tilburg

· Januari 2020

Fantastische ervaring

  • Goede begeleiding
Mathijs (24)
Almere

· Oktober 2019

Leuk om alle aspecten van vliegen te ervaren

  • Uitleg, goede begeleiding en geweldige instructeur.
  • Geen
Jisk (19)
Tiel

· September 2019

Top

  • Super uitleg
  • Geen
Jamiro van Vliegles.nl:
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Martin (60)
Broer

· September 2019

Ik vond het een geweldige ervaring en ik zou het een ander ook aanraden dit is heel speciaal en verslavend.

  • Zeer ervaren vliegschool,vriendelijke mensen en een geweldige instructeur
  • Geen
Martin (43)
Rijswijk

· September 2019

Helemaal top

  • Het volledig zelf besturen van het vliegtuig was erg gaaf. De begeleiding was super.
Herman (63)
Harderwijk

· September 2019

Er werd gevraagd of ik het LEUK vond. Nee heb ik gezegd, het was FANTASTISCH. Het was bewolkt en er stond een stevige wind. Dat maakte het helemaal "echt". Toch nog gevlogen in mijn 'thuisblijf' vakantie.

  • Mijn instructeur Charles was rustig maar ook heerlijk spraakzaam. Was natuurlijk alert op de omgeving en vliegtuigen in de buurt en hij maakte mij daar ook opmerkzaam op. Werd mede hierdoor een belevenis.
  • Bij het filmpje zit geen geluid. Telefonisch werd duidelijk gemaakt dat er alleen maar motorgeronk op gehoord zou worden. Laat dit a.u.b. van te voren weten zodat het niet een teleurstelling achteraf wordt.
Jamiro van Vliegles.nl:
Wat leuk dat je het als fantastisch ervaren! Goeie tip trouwens zal ik doorgeven.
Ronald (40)
Bilthoven

· September 2019

Een super leuke ervaring. Ik had mooi weer en erg goed zicht. Leuk om eens in een klein vliegtuig “zeg te vliegen” en te ervaren dat deze erg direct reageren en minder stabiel zijn dan een groot vliegtuig.

  • Vriendelijke piloot.
    Mooie omgeving om te vliegen.
    Geweldige ervaring.
  • Geen.
Alex (45)
Oude Pekela

· Augustus 2019

Erg leuke ervaring. Smaakt naar meer.

  • Rustige duidelijke instructeur. Genoten van het uitzicht en de omgeving.
Joeri van Vliegles.nl:
Smaakt naar een opstapcursus? ;-)
Peter (55)
Drunen

· Augustus 2019

Het was geweldig, helder en duidelijke uitleg.
Dit moet je gedaan hebben bijzonder mooi.
Mooi uitzicht

  • De vrijheid het gevoel van vliegen.
  • Als het leuk is, is de tijd altijd tekort.
T.f. (66)
NIJMEGEN

· Augustus 2019

Meer dan geweldig, ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn zelf te vliegen

  • Bijzonder leuke instructeur, maakte er veel werk van, goede uitleg en liet heel veel zelf doen.
  • Afspraak bleek bij het bellen vooraf 3 kwartier later te zijn, de rest van de afspraken waren echter prima verlopen.
Jelle (75)
Beetsterzwaag

· Juli 2019

Ja leuke ervaring, weersomstandigheden waren goed. misschien bij vlagen iets te veel wind (AT3 is een erg licht vliegtuigje).

  • Prettige begeleiding, korte maar duidelijke uitleg.
  • Intro op tv scherm te veel vlucht momenten die met de instructie an sich weinig te maken had. leek meer PR dan kennis maken met het instrumentarium.
Joeri van Vliegles.nl:
Het introductie filmpje is inmiddels aangepast. We hebben nu verschillende filmpjes voor de verschillende vliegtuigen en er wordt dieper ingegaan op de bediening en het instrumentarium. Bedankt voor je feedback!
Guus (54)
Dronten

· Juni 2019

Ik ging er heen met een zenuwachtig gevoel, omdat ik hoogtevrees heb, maar de instructeur hielp me er goed doorheen en uiteindelijk was het geweldige ervaring om op 400 meter van Lelystad naar Dronten te vliegen over de wijk waar ik woon

  • Rustige, deskundige instructeur.
    Speciale ervaring om zo hoog in de lucht te zijn
Leon (47)
Stolwijk

· Juni 2019

Ik vond het een hele mooie en ook wel spannende ervaring! Ik heb veel gevlogen, maar in zo`n klein vliegtuig is toch heel wat anders en ook het feit dat je zelf de controle hebt is spannend, maar ook heel leuk en gaaf!

  • De piloten waren super aardig en gaven veel uitleg en deden hun best om je wat te leren en uit te leggen.
  • Eén piloot deed drie keer hetzelfde rondje. We zaten er met z'n drieen in. Ook was er 1 die echt de knuppel losliet en de ander niet. Nou gaan wij natuurlijk alleen uit van het idee en de beleving en niet over het veiligheid aspect.
Dick (57)
Hoevelaken

· Juni 2019

Een zeer leuke ervaring om eens te vliegen en zelf te sturen. Prachtig weer dus mooie plekken van boven kunnen bekijken.

  • De ervaring van het opstijgen, vliegen en dalen. Interessant om te leren hoe je een vliegtuig kunt besturen
  • Ik had een arrangement van 30 minuten vliegen. Achteraf ben ik eigenlijk vrij kort in de lucht geweest: ca. 20 minuten.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Dick. Jammer om te horen dat je de vliegles als kort hebt ervaren. De vliegtijd is inclusief het taxiën, opstijgen en landen. Dat duurt ongeveer 5 minuten.
Willem Bakker (58)
Zwanenburg

· Juni 2019

Was een mooie vlucht en een gerelaxde instructeur.

  • Het besturen van het toestel met vrijheid om te vliegen waar ik heen wilde gaan.
  • Was warm in de cockpit.
Joep (18)
Leiden

· Juni 2019

Super mooie, en rustgevend, ervaring

  • Zelf besturen, gave ervaring
  • Geen
Harry (54)
Soest

· Mei 2019

Geweldig mooie dag, geweldig mooie ervaring. Smaakt naar meer.

  • Schitterend weer, ervaren piloot, van genoten.
Irma (50)
NIEUWEGEIN

· Mei 2019

Waanzinige mooie ervaring. Ik heb er van genoten.

  • De vlucht, de instructeur gaf hele goede uitleg. Alles was heel duidelijk.
  • Niet echt minpunten gevonden, ga zo door!!
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!
André (49)
Emmeloord

· Mei 2019

Bijzonder een keer mee te maken en zelf te voelen wat vliegen eigenlijk echt is.
Smaakt naar meer.

  • Top uitleg gehad. En verder gewoon los gelaten om zelf te ervaren en doen
Wessel (16)
De Kwakel

· April 2019

Super vet om te doen, je vliegt echt zelf en ik had een super aardige instructeur.

  • Laag vliegen, hoe makkelijk het was, hoe betrouwbaar het vliegtuig voelde
  • Even wachten totdat de regen weg was, maar is logisch
Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling! Het weer werkt niet altijd mee inderdaad, gelukkig klaarde het vrij snel op.
Kasper (35)
Donderen

· Maart 2019

Erg leuk.

  • Het gemak waarmee ze je vanaf het begin zelf laten vliegen. Heerlijk zelfstandig en zonder poeha de lucht in.
  • De communicatie bij het binnenkomen. Er werd helaas niet verteld wat de planning is en wat ke kan verwachten.
    Verder miste ik een bakkie koffie :)
Gijs (16)
Eerbeek

· Februari 2019

Ik vond de vlucht echt kicke! ik ben over Walibi gevlogen en het Dolfinarium.Zelf mocht ik ook ff vliegen.vet gaaf

  • De introductievideo was erg interessant, ik heb er wel wat van geleerd
Dedikov (32)
Hoofddorp

· Januari 2019

It was my first experience riding (?) a plane. It was awesome. I like it very much. I hope I could become a pilot in a time. I would remember that experience for a long time. Many thanks.

  • Great instructors, good organization, good location. I would recommend that course to everybody.
Joeri van Vliegles.nl:
Thank you for your good review! We look forward to seeing you again.
Nathalie (23)
Harderwijk

· December 2018

Fantastisch!

  • Het echt zelfstandig vliegen en de passievolle uitleg over het vliegen.
  • Mijn vlieginstructeur wilde niet van baan met mij ruilen. Haha
Wesley (24)
Cothen

· November 2018

Verrast dat ik zoveel mocht doen.

  • Enthousiaste instructeur
  • Geen
Wim (60)
Boskoop

· November 2018

Leuk, maar met tweehonderd vlieguren achter me, liet de instructeur me weinig vrijheid om mijn eigen vaardigheden te herontdekken

  • Het mooie weer
  • De instructeur
Friso (21)
Bilthoven

· November 2018

Jaa super gaaf!

  • De piloot was heel relaxd en gaf goeie info.
  • Was er niet echt, was pas de eerste keer. Zou graag volgende keer wel willen proberen zelf te landen. Als dat kan... dankjewel
Mirko (45)
Venlo

· Oktober 2018

Heel leuk! Het gevoel van het vliegen.

  • Opstijgen sturen, bochten maken..
  • Kon instructeur erg slecht verstaan door de headset.
Evan van Vliegles.nl:
Hoi Mirko,
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Communicatie in de lucht valt niet altijd mee helaas.
Rob (58)

· Oktober 2018

Super ervaring, het zelf vliegen is relaxed, mede door een fijne instructeur, geweldig leuk om boven je eigen omgeving te vliegen.

  • Helder zicht, lekkere buiten temperatuur
Ko (66)
Huizen

· Oktober 2018

Fantastische belevenis, heel interessant, aardige instructeur,

  • Eigenlijk alles, de instructie, het vliegen, het landen, even napraten.
  • Het ligt niet aan jullie maar jammer dat er een gebouw tussen de landingsbaan en jullie gebouw staat zodat de medekijkers het vliegtuig even kwijt zijn.
Jan (40)
Lelystad

· September 2018

Heel gaaf!!

  • Wat ik gaaf vond was het gevoel van een klein vliegtuig dat je het veel meer beleefd, vooral het opstijgen, bochten maken en dalen was écht super leuk.
  • Geen min punten
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling! Het sportvliegtuig waarmee de Basis vliegles gevlogen wordt is inderdaad compact, licht en super wendbaar!
Jaap (64)
Amstelveen

· September 2018

Heel gaaf!

  • Gevoel van vliegen,controle,uitzicht,mooie Nederland,vriendelijke instructeur.
  • Nvt
Stephanie (42)
Hain

· September 2018

Geweldig!

  • Leuke vliegschool, goede instructeur, geweldig om een keertje zelf te mogen vliegen. Wat een ervaring!
  • Geen
Timo (30)
Beverwijk

· September 2018

Samen met m'n 2 broers als verjaardagscadeautje van onze moeder ieder 20min gevlogen. Zelf nog nooit eerder zoiets gedaan. Was top! Even bang dat ik de hoogte niet chill zou vinden in zo'n klein vliegtuigje maar geen last van gehad. Gezellige instructeur die gemakkelijk al je vragen beantwoorde. Het vliegen mocht best wat langer of met z'n 4re in 1 vliegtuig maar dat koste ons wat veel. Toch erg vet om gedaan te hebben en zelf ook wat mogen sturen. Zeker een aanrader!

  • De ervaring
  • Als ik dan iets moet verzinnen. De extra kosten om in een 4 persoonvliegtuigje te vliegen.
Evan van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag gehad hebben!
Aldert (58)
Hoekstra

· September 2018

Geweldig. Het was precies wat ik hoopte te ervaren om lekker met die elementen in de weer te zijn.

  • Dat ik bijna alles al zelf kon doen onder professionele leiding.
  • Geen Idee
J. (71)
Odijk

· September 2018

Perfecte belevenis. Naar boven en "sturen". Eigenlijk te kort.

  • Fantastische instructeur
  • Geen
Finn (18)
Lelystad

· September 2018

Geweldig. Je hebt totale controle over het vliegtuig

  • Het uitzicht, de vrijheid.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Finn!
Elmar (51)
Amersfoort

· September 2018

Supergaaf! Zelf vliegen is ook echt zelf vliegen. Van halverwege opstijgen tot vlak voor inzetten landing. Alle complimenten voor de rust en het vertrouwen van de instructeur. En ja, 30 min is het meer dan waard!

  • Echt zelf vliegen, super instructeur!
  • Aandachtspunten....wat onduidelijkheid over hoe lang van tevoren je aanwezig moet zijn en wachttijd duurde net iets te lang (25 min).
Tony (54)
Wegewijs

· Augustus 2018

In één woord geweldig! Half uur heerlijk gevoeld hoe het is om zelf te vliegen. Een aanrader!

  • Vriendelijke ontvangst, goede instructie en de vrijheid die je krijgt tijdens de vliegles zelf.
  • De GoPro camera was helaas niet goed ingesteld dus de opnames tijdens het vliegen...die waren er niet. Echt jammer. Maar herinnering is er niet minder om.
Jaimy (23)
Nieuwegein

· Augustus 2018

Mijn ervaring was super !
Ik heb een uur gevlogen en wat heb ik genoten !
Had een super aardige instructeur die me alles uitgelegd heeft !

  • Instructeur die lol in zijn werk heeft en de tijd voor je neemt
  • Niet
Tom (63)
Huizen

· Augustus 2018

Magnifiek!!

  • Duidelijke uitleg, procedure! Prettige instructeur
  • Misschien bij ontvangst iets te drinken aanbieden?
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling Tom!
Bastiaan (47)
Haarlem

· Augustus 2018

Spannend en meteen leerzaam. Nu weet ik dat ik dit nog een keer wil om dan te besluiten of ik voor mijn brevet wil gaan.

  • Start en landing maar vooral het moment dat je het gevoel krijgt de controle echt te hebben en je vrijer gaat voelen
  • Niets
Rehan (28)
Weesp

· Augustus 2018

Great! I highly recommend it.

  • They took the time, everything went smoothly. Instructor was experienced. You really get to fly yourself. It was both thrilling and beautiful to be up in the air.
  • Nothing!
Ton (65)
Denhaag

· Augustus 2018

Super leuk

  • Alles goed uitgelegd
  • Heb ik niet
Thomas (27)
Utrecht

· Augustus 2018

Geweldig!

  • Alles!
  • Het was heel warm in de cockpit maar dat lag aan het weer.
Joeri van Vliegles.nl:
Met normale omstandigheden is het in de cockpit lekker koel zodra je in de lucht bent. Tijdens de hittegolf viel er helaas niet tegenin te koelen. Leuk om te horen dat je vliegles verder wel goed beviel!
Cees (73)
Voorhout

· Augustus 2018

Ik vond het een ontzettend mooie ervaring om iets zelf te kunnen doen in zo'n toestel.

  • Vooral het stijgen en landen
  • Het enige wat misschien een puntje is, dat de meegereisde personen, niet zoveel zien van zo'n vliegles.
Jack (21)
Amsterdam

· Juli 2018

Super!

  • Leuke mensen, veel vrijheid!
Joeri van Vliegles.nl:
Heb je het 'vliegvirus' nu ook te pakken Jack?
AJ (60)
Haarlem

· Juli 2018

Fantastisch en geheel volgens mijn verwachting

  • Geduldige, heldere en rustige uitleg van de instructeur Mervin. Hij gaf de keus om wat sight seeing te doen maar ik wilde graag de basishandelingen van het vliegen uitgelegd krijgen en daar mee aan de slag en dat ging helemaal super!
  • Slechte koffie :)
Peter

· Juli 2018

Goed georganiseerd, relaxte piloot, erg leuk om zo in de lucht aan het stuur te zitten. Unieke ervaring.

  • Relaxte piloot, leuke ontvangst, mooie vluchtomgeving
  • Geen
Arjan (60)
IJsselstein

· Juli 2018

Fantastische ervaring!!

  • Het vliegen op hoogte, de subtiele besturing van het toestel (vliegen vond ik makkelijker dan taxiën), spontane instructeur. Maar overall, het over je eigen grenzen heen gaan.
  • Voor mij geen.
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je zo'n mooie ervaring hebt opgedaan, daar doen we het voor!
Jorgen (53)
Nuenen

· Juli 2018

Geweldige ervaring. Het zelf voelen hoe een vliegtuigje reageert op mijn commando's is bijzonder.

  • Je vrij voelen in de lucht. Geen file. Indrukwekkende theorie.
  • Heb ik niet
Hans (50)
Egmond

· Juli 2018

Zeer bijzondere ervaring. Vlak na opstijgen mocht de stuurknuppel al overgenomen worden tot aan vlak voor de landing. Een vliegtochtje over Lelystad, Almere, Naarden en Harderwijk, genoeg te zien vanaf 500 meter hoogte. Het is vooral enerverend om het toestel 'te voelen', hoe het reageert op luchtstromingen en eigen stuurbewegingen. Iets compleet anders dan op rij 27 tijdens de bekende chartervluchten naar het zuiden!

Met dank aan 'co-pilot' Eddie voor de relaxte aanwijzingen!

  • Alles goed geregeld, kleinschalig, weinig onnodige opsmuk, what you see is what you get.
  • Geen belangrijke (ook geen onbelangrijke).
Harm (78)
Emmeloord

· Juli 2018

Een zeer slechte communicatie de eerste keer kon niet door gaan door te weinig zicht maar wij, kregen geen bericht.
De tweede keer kwam de instructeur niet opdagen waardoor een ander werd gebeld dat was weer anderhalf uur wachten om vervolgens 20 minuten te vliegen

  • Niet
  • Heel veel
Joeri van Vliegles.nl:
Beste Harm,

Wat vervelend om te horen. Door een miscommunicatie bij de planning moest er inderdaad op het laatste moment nog een instructeur 'ingevlogen' worden. Hierdoor liep je vliegles vertraging op. Bedankt voor je geduld.

We nemen ook nog even persoonlijk contact met je op.
Raymond (18)
Almere

· Juni 2018

Top

  • Top beleving
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!
Ajo (34)
Nieuw-Vennep

· Juni 2018

Unieke ervaring. Had een hele leuk instructeur mee. Je mag het vliegtuig zelf ook besturen wat echt heel erg vet is!!! Dit was mijn eerste keer en wellicht kom ik nog wel eens terug :)

  • Je mag zelf aangeven wanneer het vliegtuig wilt besturen of de controle wilt terug geven aan de instructeur. Daarnaast krijg je tijdens het vliegen ook nog wat uitleg over de cockpit. Voor iedereen die een keer zelf vliegen wil.....DOEN!!!
  • Geen
Alexander (43)
Wormerveer

· Juni 2018

Geweldige ervaring, helemaal TOP!!

  • Fantastisch dat ik tijdens het stijgen al zelf veel mocht doen. Hele leuke video, het enthousiasme van de instructeur.
Peter (70)
Zandvoort

· Mei 2018

Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen!

  • Ik mocht van het begin af aan heel veel besturing wel doen
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn dat je het leuk vond, we zien je graag nog eens terug!
Tom (26)
Vlissingen

· Mei 2018

Fantastische ervaring waar ik al lang naar uit gekeken had. De ervaring deed niet onder aan de verwachting.

  • Groot deel zelf de besturing over mogen nemen. Slechts opstijgen en laatste stuk van de inzet van de landing uit handen hoeven geven.Er werden foto's voor mij gemaakt met mijn eigen telefoon.
  • -
Pieter (40)
Delft

· Mei 2018

Supergave ervaring om zelf te vliegen!

  • Aardige instructeur. Duidelijke uitleg. Leuk stuk (zelf) gevlogen. Hele leuke ervaring!
  • Niets
Jeroen (55)
Molenaar

· Mei 2018

Geweldig om te doen met een gezellige instructeur

  • Uitzicht. Doordat we een ruime volledig doorzichtige 'koepel' kon je heel veel zien. Mooi om zelf te vliegen en de effecten van het 'sturen' te ervaren.
  • Aangeven dat de vliegtijd in gaat bij start motor en eindigt bij uitzetten motor. Het daadwerkelijk vliegen wordt hierdoor met ongeveer 10 minuten beperkt en je betaald voor een vlucht van 30 minuten.
Yolanda Bennis (53)
Hazerswoude-Dorp

· Mei 2018

Ik vond het heel leuk, helaas was ik misselijk geworden. Ik vond het jammer dat er van te voren weinig uitleg was over hoe het vliegtuig werkt. En filmpje zonder geluid werkt bij mij niet zo goed.

  • Het was leuk om zelf te voelen hoe het vliegtuig reageert op de luchtstroom.
  • Betere uitleg van te voren.
Alicia (36)
Zwaag

· Mei 2018

Het was een fantastische ervaring, eigenlijk een beetje te kort maar kom dan ook zeker een keer terug.

  • De gehele ervaring. Goede uitleg en begeleiding
  • Geen
Guy (17)
Aalsmeer

· Mei 2018

Leuke ervaring, helaas te veel wind waardpor ik niet zelf mocht vliegen.

  • Mooi zicht met de bollenvelden
  • Duurde te lang voordat we konden beginnen
Avinash (15)
Oss

· April 2018

Het was echt fantastisch. Zelf soms de controle over het vliegtuig nemen en zo rustig over de wolken vliegen. Het was een zeer goede ervaring.

  • De gecontroleerde stall; Langs de wolken glijden en sturen; Het uitzicht
  • -
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat de vliegles zo goed bevallen is Avinash.
Jan (32)
Den Bosch

· April 2018

Epische ervaring. Als flightsim veteraan voor het eerst echt aan de controls. Ik wil meer!

  • Zelf vliegen, need i say more.
Martijn (46)
Almere

· Maart 2018

Gewéldige ervaring.! Bijzonder om mee te maken. Na opstijgen direct zelf vliegen, daarnaast ook ruimte voor het maken van foto's. Leuke en duidelijke instructeur die ook nog even wat foto's van mij heeft gemaakt. Al met al zeer geslaagd.

  • Leerzaam, leuk en bijzondere ervaring
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Martijn. Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad!
Kees (59)
Nijkerk

· Maart 2018

We werden heel vriendelijk ontvangen. We konden niet direct startennivm de mist. Bij het taxiën ging de radio defect, en dus moesten we terug. Ander toestel gepakt en alsnog de lucht in. Is een super ervaring om zelf te mogen vliegen! Erg leuk!

  • Zelf sturen, het gevoel hebben zelf te vliegen
  • De uitleg kon wat langer, zodat je ook de voetpedalen kon gebruiken en betere uitleg over de instrumenten. Maar ik begrijp dat in een half uur niet alles kan
Bert (48)
Dronten

· Maart 2018

Het was een geweldige ervaring, 20 minuten is echt te kort dus ik kom zeker terug voor een langere vlucht.

  • We werden gastvrij ontvangen en goed begeleid voor en tijdens de vlucht.
  • Te kort dus nog een keer terug.
Eveline (42)
Haarlem

· Januari 2018

Was heel leuk!

  • Gaaf Vliegtuig, goeie zorgvuldige en duidelijke instructeur.
  • Geen
Danielle (26)
Utrecht

· Januari 2018

Leuke ervaring en afspraak maken is gemakkelijk.

  • Afspraak maken is gemakkelijk en duidelijk.
Karel de Hoop (50)
Tiel

· December 2017

Geweldige ervaring zelf te kunnen sturen. prima ontvangst vriendelijke instructeur met kennis van zaken en enthousiast over het vliegen.

  • Vanaf het moment dat we vliegen zelf te kunnen sturen.
  • Misschien iets te veel details bij de preflight, denk niet dat ik wil weten dat de levensduur van de motor 2000 uur is. Just the basics is genoeg:-). Desalnietemin erg genoten.
H (44)
Leiden

· December 2017

Top ervaring. Vliegen is echt leuk.

  • !
Gerrit Swart (54)
Hallum

· November 2017

Het is al weer 2 dagen geleden dan ik een geweldige ervaring heb gehad bij uw vliegschool. Gelukkig was het weer goed en op wat wind na, ging ik de lucht in. Ik was onder begeleiding van een instructeur. In 1 woord geweldig. Ook de ontvangst bij de vliegschool was prima in orde. Ook de uitleg helemaal goed.

  • De begeleiding van de instructeur. Ik ga de facebooksite even opzoeken zodat ik op de hoogte blijf.
  • Ik zou het zo niet weten. Kom graag nog es een keertje langs.
Cees (63)
Den Bosch

· November 2017

Super ervaring. We zijn met de hele familie naar Lelystad gereden (ook onze (klein-)kinderen en zijn zeer gastvrij ontvangen in een heerlijk ongedwongen sfeer. Ook instructrice Malou is heel enthousiast en toegankelijk waardoor ze een zeer geruststellende coach is geweest voor mij.

  • Ongedwongen en gastvrije sfeer
  • Heb ik niet gemerkt
Gino (24)
Rijswijk

· November 2017

Fantastische ervaring! Erg gaaf om zelf een vliegtuig te besturen, goede instructrice! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  • Bijzonde ervaring, fijne/ aardige mensen op het kantoor en aanwezige op de dag zelf.
  • Nvt!
George (30)
Vleuten

· Oktober 2017

We zijn Super gastvrij ontvangen waarna een kundige vriendelijke pilote de ervaring van het zelf vliegen compleet maakte.

  • Gastvrij (ook voor de kleintjes), vriendelijk, kundig
Jan (80)
Boogaard

· Oktober 2017

goede organisatie prettige ontvangst leuke instuctrice
EEN FANTASTISCHE MIDDAG

  • ALLES
  • GEEN
Maria Louise (27)
Beusichem

· September 2017

Helemaal geweldig mocht gelijk heel veel zelf doen, dat vond ik ook heel leuk. Perfecte instructie vanninstructeur Eddie

  • Het vele zelfdoen
  • Geen, echt nul
Aart (84)
Dronten

· September 2017

Een geweldige ervaring! Wist niet dat zelf vliegen zo leuk kan zijn. Was een prachtig kado bij mijn 84ste verjaardag.

  • Prettige instructeur
  • Communiceren via de hoofdtelefoon had beter gekund
Jaap (65)
Lelystad

· September 2017

Heel erg genoten leuke ervaring

  • Leuk filmpje kan je nog eens terug kijken
  • Geen min punten
Martin (56)
Houten

· September 2017

Ontvangst in sfeervolle ruimte. Snel op gemak gesteld. Goede uitleg. Vliegen wat een te gekke ervaring. Ga ik zeker vaker doen!

  • Goede uitleg, fijne instructeur, zelf vliegen!
Arnoud (44)
Leiderdorp

· September 2017

Voor mijn verjaardag vliegles gehad van mijn vrouw. Hartelijk ontvangen door de dame achter de balie en door de vlieginstructrice. Een unieke ervaring, ik kwam ogen te kort.
voor herhaling vatbaar.

  • Alles
  • Geen
Paul (65)
Zoetermeer

· September 2017

Leuk, maar een half uur is erg snel voorbij. Ik heb de tijd niet opgenomen, maar volgens mij is de taxi-tijd en het wachten voor opstijgen meegeteld.

  • Een heel aardige instructrice die veel probeert te laten zien van de omgeving.
  • Korte duur
Michiel (29)
Hellevoetsluis

· September 2017

Mooie vlucht gemaakt bij Zelf Vliegen. Schitterend weer en uitstekend zicht.

Het hostmanship/hospitality van Zelf Vliegen kan wel een stuk beter. We voelden ons soms wat verloren, het verkeerde vliegtuig was geboekt en de instructeur wist niet hoe hij met de bijgeboekte GoPro om moest gaan. Dit moest ik als klant zelf regelen.

  • Prima vliegtuig, redelijk filmpje
  • Ontvangst was mager tot slecht, instructeur wist niet hoe hij met de GoPro om moest gaan, afhandeling aan het eind was mager, verkeerde vliegtuig was geboekt
Jan (43)
Leeuwarden

· Augustus 2017

Het vliegen in een Cesna (onder begeleiding) was een hele leuke ervaring.
De instructeur heeft duidelijk uitleg gegeven over het vliegen.
Kan het iedereen aanraden om een keer te gaan proberen.

  • Het zelf vliegen is een leuke ervaring
  • Als ondernemer vallen mij een aantal zaken op op het gebied van klantenontvangst., Mag maar 255 tekens gebruiken en in zo weinig woorden kan ik dit niet uitleggen
Annemarie (25)
Zeewolde

· Augustus 2017

Ik heb echt een geweldige ervaring gehad met zelf vliegen. Ik ben op mijn vrijgezellenfeest geblinddoekt naar het vliegveld gebracht dus ik wist van niets. Ik vind vliegen vaak wel spannend maar de instructeur heeft me volledig op mijn gemak gesteld (Hij liet zelfs zien dat het vliegtuig zonder motor in de lucht kan blijven). Ontzettend gave ervaring en een absolute aanrader voor een ieder die nog twijfelt!

  • Unieke, leuke en vooral veilige ervaring!
  • Niets op aan te merken.
David (18)
Nijmegen

· Augustus 2017

Het was een ontzettend gave ervaring, iets totaal anders. Je voelt je (althans dat had ik) ontzettend vrij zo in de lucht, en dat is iets wat ik nog nooit op die manier gevoeld heb. Zo'n gevoel en ervaring neemt niemand je meer af.

Hartelijk bedankt!

  • Alles eigenlijk, ik heb ontzettend genoten van de gehele ervaring. Nogmaals hartelijk bedankt!
  • Het volume van de headset was iets aan de lage kant.
Richard (39)
Lelystad

· Augustus 2017

Fantastische beleving! Na opstijgen, echt "zelf vliegen".

  • ..goede instructeur, gaaf uitzicht en bovenal het zelf vliegen op 700 en 100 voet!
  • Na twee dagen nog steeds niks
Ruud (55)
Oude Meer

· Augustus 2017

Een hele mooie ervaring zeker omdat je niet hoog vliegt kon ik een hoop zien op de grond. de instructeur was vriendelijk en gaf een duidelijke uitleg van het vliegtuig in de avond de opnames bekeken die gemaakt zijn tijdens de vlucht erg leuk voor de rest van de familie!

  • Video opname
  • Te kort :-)
Peter (69)
Helmond

· Augustus 2017

Geweldig en voor herhaling vatbaar

  • Ontvangst, uitleg, instructie door instructeur
  • Wachttijd hoewel alles volgens afspraak was gemaakt
Danny (33)
Barneveld

· Augustus 2017

In één woord geweldig! Erg bijzonder om dit meegemaakt te hebben!

  • Leuke instructeur met veel humor! Hij vertelde een hoop en je kon hem alles vragen.
  • Het tonen van het instructiefilmpje: beamer hangt scheef, updatemeldingen van software tijdens het hele filmpje in beeld en en was geen medewerker die het uit kon zetten (uiteindelijk hebben we zelf nog een pop-up melding weggeklikt).
Carlos (53)
Velserbroek

· Augustus 2017

Heel erg leuk gehad en een goede uitleg van een aardige instructeur.

  • De uitleg over het vliegen
  • Geen ?
Kees (53)
Dijkstra

· Juli 2017

Superleuk verjaardagscadeau! Wat een spannende en leuk ervaring! Instructrice was heel hartelijk en relaxed. Terwijl ik vloog nam zij foto's met mijn eigen telefoon. Bedankt, ze zijn leuk geworden!

  • Duidelijke uitleg. Instructrice was heel hartelijk en relaxed. Leuk dat je het filmpje van de vlucht direct na afloop mee krijgt.
  • Verbeterpunten: De koffie... brrrr!
Carlo (16)
Woerden

· Juli 2017

Ik vond het echt heel leuk. Heb eigenlijk de hele tijd mogen vliegen

  • De gehele tijd vliegen
  • Iets meer informatie geven over waar we naartoe gaan
Gerwin (23)
Staphorst

· Juli 2017

Ik vond het erg apart maar mooi! Nog nooit deze ervaring gehad.

  • Uiteindelijk het zelf vliegen. Daarbij kon en mocht erg veel. Dat haf ik niet zomaar verwacht!
  • Ik heb zo niks!
Bartho (60)
Alkmaar

· Juli 2017

Het was een fantastische ervaring om zelf te vliegen.
Van het uur mocht ik het vliegtuig, een AT3, 75% van de tijd zelf besturen.
Prima uitleg van de instructrice over alle metertjes en de bediening.
Uitzicht vanuit de cockpit is op een hoogte van tussen de 300 en 400 meter fantastisch.
Je bent zo vrij als een vogel in de lucht.
Prima vlucht gehad naar Alkmaar op en neer.

  • Enthousiaste instructrice
Rob (50)
Tilburg

· Juli 2017

Geweldige ervaring om zelf een keer een vliegtuig(je) te mogen besturen. Heel gezellige vlucht gehad, waarin ik best wel veel zelf mocht doen!

  • De ontvangst met koffie, de uitleg, de vlucht, eigenlijk alles!
  • Ik had het leuk gevonden als je een soort van oorkonde of certificaatje kreeg na afloop.
Remi (23)
BREUKELEN UT

· Juni 2017

Leuk, het weer was wat minder maar een gave ervaring.

  • Leuke instructeur
  • Tja, het weer dus. En ook relatief kort.
Tom (20)
Purmerend

· Juni 2017

Het was geweldig!
aardig personeel, goede service, duidelijke uitleg.
Het zelf ervaren om te kunnen vliegen was een geweldige ervaring!
Heel erg bedankt!

  • Zelf kunnen vliegen
  • Eerder aanbieden of de achterblijvers iets willen drinken.
Martijn (42)
Den Haag

· Juni 2017

Mijn eerste ervaring als "piloot". Al heel vaak gevlogen, maar nog niet eerder de stuurknuppel mogen bedienen. Zelf een vliegtuig besturen en het gevoel de controle te hebben is machtig. Een superleuke ervaring die naar meer smaakt! De instructeur was vriendelijk, gaf veel uitleg over de bediening en wat het toestel doet en nam alle tijd.

  • Ontvangst, vriendelijkheid, instucties, instructeur, vliegen, uitleg, geduld
  • De ruimte waar de achterblijvers moeten wachten kan iets gezelliger gemaakt worden.
Gerben (50)
Emmeloord

· Juni 2017

Geweldig leuk om zelf een keer een vliegtuig te besturen onder leiding van een aardige, gezellige en ook zeer zeker een ervaren intructeur.

  • Zelf doen! Ervaren wat een vliegtuig doet.
  • ? Geen.
Patrick (18)
Hilversum

· Juni 2017

Persoonlijk vond ik het geweldig want het weer zat mee en de co piloot was heel aardig. Aangezien dit mijn kleine jongens droom was extra gaaf. Dus mocht je je droom willen vervullen zeker doen.

  • Het weer en de gezellige co piloot
Robert (46)
Hollandscheveld

· Mei 2017

Het vliegen zelf vond ik een superleuke ervaring. Echter, de beleving en de entourage van het arrangement kan vele malen beter. Dat hebben wij ervaren als een domper.

  • Het vliegen
  • Best veel. Eigenlijk te veel om op te noemen, een persoonlijk gesprek zou beter zijn.
Rene (60)
Lelystad

· Mei 2017

Geweldige ervaring, goede en aardige instructeur, goed verzorgd. Zeker de moeite waard!

  • Geweldige ervaring
  • Koude douche: achteraf werd extra 15 euro in rekening gebracht omdat we vlogen op een feestdag. Dat was bij de reservering kennelijk niet bekend...? Nu voelde het als een instinkertje!
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Rene. Vervelend dat het in de communicatie over de toeslag in het weekend of op feestdagen niet goed is gegaan. We gaan dit verbeteren!
Berend (38)
Amsteveen

· April 2017

Fantastisch, mooi gevoel, een beetje het kartgevoel
Leuke tocht gemaakt richting Amsterdam

  • Alles is (lijkt) simpel in zo'n klein vliegtuigje. Ik mocht zelf meteen aan de knuppel
  • Het was veeeeeel te kort :-)
Joachim (61)
's-Hertogenbosch

· April 2017

Klein vliegtuig, een beetje zijwind, kortom sportief vliegen. Zeer professionele instructrice, met 30 jaar ervaring, die zichtbaar plezier in haar vak heeft.
Vliegen is altijd leuk, en helemaal in een sportvliegtuig.

  • Goed materiaal, prettige mensen
  • Te kort. Nee hoor, was allemaal prima geregeld.
Gert Jan (52)
Gorinchem

· Maart 2017

Goed

  • Sfeer Relaxed
  • Geen
Carel (49)
Ijmuiden

· Maart 2017

Fantastisch! Na de start echt zelf vliegen met een instructeur naast je. Zelf het gevoel ervaren hoe het is om een vliegtuig te besturen. Druk met het in de gaten houden van de instrumenten, weinig tijd om naar buiten te kijken. Na een paar krampachtige bochtjes de instructeur gevraagd wat het dingetje eigenlijk allemaal kan. En dan wordt het eens soort vliegende kermisattractie! Schitterend, een geweldige ervaring, ik heb genoten!

  • Het zelf vliegen is fantastisch. Ik had een leuke enthousiaste instructeur (Jeroen) die al mijn vragen beantwoordde en heeft laten zien wat vliegen eigenlijk allemaal inhoudt!
  • Kan er geen bedenken...
Marten (60)
Zeewolde

· Maart 2017

Was een verjaardagskado. Geweldig genoten, vrijwel de hele tijd "zelf" mogen vliegen . Erg aardige instructeur. Ik ga wellicht nog meer lessen nemen en eventueel brevet halen.

  • Het vliegen uiteraard. Prachtig uitzicht omdat het prima weer was (vrijwel onbewolkt).
  • Geen
Casper (21)
Utrecht

· Maart 2017

Top ervaring

  • Goeie begeleiding
  • Een half uur is te kort ;p
Tiara Panjer (21)
Amsterdam

· Maart 2017

Het was een geweldige ervaring om zelf te vliegen! Ik vond het eerst wel even spannend, want het leek me toch wel een kwetsbaar vliegtuigje die AT-3, maar toen we eenmaal opstegen viel de spanning weg.

  • Aardige instructrice, warm welkom,
  • Misschien nog iets meer uitleg van te voren naast het filmpje
Andrej (48)
Hoofddorp

· Februari 2017

Ik kreeg de vliegles als een cadeau en ben heel blij mee ! Leuke ervaring, positieve emoties, hele professionele en vriendelijke instructeur en de hele team ! Het is een echte aanrader, ik wil volgende keer wat langer vliegen :-)

  • Goed georganiseerd, leuk en professioneel
  • Geen
Huub Holthuizen (68)
Amsterdam

· Februari 2017

Op grensgebied van vliegen niet vliegen gevlogen in de zeer wendbare at 3.Uiterst vriendelijke instructeur. Graag kom ik een keer terug. Zo ook mijn vrouw om iets meer te proeven van het luchtruim en zijn wetten.
Ik heb genoten!

  • In het jargon heet het zeer klantgericht en persoonlijk .Dat klinkt heilig maar is zo.
  • Graag meer introductie over het zelf vliegen de stok de meters film was iets te glossy zo ook de ifo op internet
Marco (40)
Lelystad

· Januari 2017

Ik vond het een zeer leuke ervaring om alles eens vanuit de lucht te bekijken

  • Boven eigen huis langs te vliegen
  • Geen idee
Peter (52)
Assendelft

· December 2016

Vriendelijk personeel goede uitleg dmv een voorlichting film en dmv een model vliegtuig. Verder een leuke vlucht, alleen is in een half uur onvoldoende tijd om een rondvlucht te maken over woonplaatsen die iets verder weg liggen.
Maar voldoende mogelijkheid om te ervaren zelf te vliegen.

  • Stunts
  • Communicatie via headset had storing
Twan (24)
Barneveld

· December 2016

Super ervaring, erg leuke begeleiding en ondanks dat het zicht minder was toch een vlieginstructeur die er het beste van maakte!

  • Instructeur, vliegtuig
Stephanie (24)
Zoetermeer

· December 2016

Het was echt onwijs gaaf een super leuke beleving ! het zal ook wel leuk zijn als je bij de volgende vlucht dan korting zal krijgen dat trekt nog meer bezoekers is namelijk voor een verjaardag van een ouden man met een laag inkomen dus als dit mogelijk zal zijn zullen jullie mij dan een email willen sturen naar stephanie_dans@hotmail.com

  • Het vliegen zelf en goede beleving met de piloot
Olivier (13)
Den Haag

· Oktober 2016

Supercool!!! Ik had dit cadeau gekregen van m'n oma en opa. ik vond het echt super! aardige instructrice, leuk vliegtuigje en het is erg gezellig in de kantine

  • Supercool, aardige instructice, leuk vliegtuigje
  • Geen!
Florian (40)
Driebruggen

· Oktober 2016

Super leuk! Echt een aanrader. Vriendelijk ontvangen en een enthousiaste piloot. Alles top!

  • Alles
  • Geen
Edivan da Silva (12)
Harlingen

· September 2016

Ik vond het super gaaf om zelf te vliegen en vanalles te leren! Ik ga sparen om weer terug te komen. Want als het aan mij lag bleven we nog veel langer in de lucht! Bedankt piloot- instructeur voor deze ervaring!

  • Leuk om zelf te vliegen en om zelf bochten te maken
  • Ik vond het zo kort.
Marcel (36)
Amsterdam

· September 2016

Een super ervaring!
Werd goed begeleid door Alexander. Naast een prettig gesprek ontstond er vanwege de vragen ook een snelcursus over de instrumenten en de mogelijkheid zelf een momentje te vliegen. Het was ook echt service om mee te denken zodat mijn toeschouwers niet aan de grond hoefden te blijven staan maar mee konden vliegen

  • Goede begeleiding en service
  • Getrikkert worden en dan lijkt de stap groot om zelf te gaan vliegen
Niels (16)
Nijverdal

· September 2016

Het was een geweldige ervaring, met een leuke en enthousiaste instructeur. 10/10 would do again.

  • Het zelf vliegen
Frank (31)
Wachtum

· September 2016

Een 8 op n schaal van 1 tot 10

  • Het vliegen
  • Had het normaal gevonden wanneer de al betaalde weekendtoeslag verrekend zou worden met de passagier. Zulke dingetjes maakt vliegles.nl geen aanraadbaar familiebedrijf bij vrienden/familie
Guus (60)
Midwoud

· September 2016

Het vliegen was een enorm leuke ervaring. Het was super helder weer, dus ik trof het enorm. De instructrice die ik had was helder, behulpzaam en geduldig. Ook de uitleg vooraf door haar was heel duidelijk.

  • Het vliegen zelf, prachtig uitzicht en ik had ondanks dat ik het voor de eerste keer deed genoeg rust om even om je heen te kijken. Goede begeleiding/les van instructrice.
  • Mijn lestijd werd zonder overleg verlaat. De instructrice vergat de camera voor het filmpje mee te nemen de cockpit in en na het filmen af te geven (moest ik beide keren om vragen), en achteraf blijkt: alles op zijn kop gefilmd. Dus klantgerichtheid...
Anko (68)
Doornspijk

· September 2016

Prachtig, als ik het geld had ging ik voor een brevet.
Super!

  • Het zelf besturen en het zelf aanvliegen van de landingsbaan.
  • Te kort
Tijmen (13)
Voorhout

· September 2016

Het was super gaaf mijn eerste zelfvlieg ervaring. Aardige instructeur, nam alle tijd en vertelde alles heel duidelijk. 20 minuten vliegen is cool maar best kort. We zijn over het Dolfinarium gevlogen dus we zagen de dolfijnen vanuit de lucht.

  • Een fantastiche revaring om nooit te vergeten
  • Tijdens de vlucht is gefilmd. Deze staat op zn kop. Heel jammer
Mandy Faber (31)
Haarlem

· September 2016

Ik vond het heel erg leuk!

  • Gaaf
  • Het ontvangst bij de receptie boven, mag wel wat vriendelijker en enthousiaster !!
Mariette (38)
Millingen aan de Rijn

· Augustus 2016

Geweldige ervaring! Super leuk om een keer te doen!

  • Goede instructeur, top vliegtuigje en leuke ervaring
  • Jammer dat het zo snel voorbij was!
Brian
Voorburg

· Augustus 2016

Brilliant experience.
Great pilot, great views and so much fun flying the aircraft.

  • The whole experience!
  • None
Lars (15)
Bollenstreek

· Juli 2016

Het was een fantastische belevenis. Geniet nog steeds na van deze geweldige dag.

  • Leuke instructrice. Vliegen boven Harderwijk en de dolfijnen zien zwemmen.
  • Op de website de effectieve vliegtijd die een aspirantpiloot vliegt per tijdsduur die je boekt vermelden.
Benjamin (19)
Amsterdam

· Juli 2016

Geweldige ervaring. Ik vond het super om in zo een klein vliegtuig te zitten en zelf even te sturen.

  • Interessant gesprek met aardige en professionele instructrice, duidelijke instructievideo, extra goed zicht op die dag, de harde wind maakte het spannend, lekker kopje thee erbij
  • Ik had langer willen vliegen, maar dat is wel duur.
Paul (42)
Kaag

· Juni 2016

Geweldige ervaring. Bijzonder dat je in die zeg maar korte tijd in de lucht bent toch al snel een gevoel krijgt dat je zelf het vliegtuig kunt besturen.

  • Zodra je op een behoorlijke hoogte begeeft vliegt het toestel bijzonder lekker en degelijk.
  • Eigenlijk niets maar als ik toch iets moeten aangeven dan: snelheid van introductiefilm was voor mij niet geheel te volgen. Uitleg met besturing ging voor mij te snel
Johan (62)
Almere

· Mei 2016

Echt geweldig, voor herhaling vatbaar

  • Het zelf vliegen
  • Geen

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?