Beoordelingen Basis vliegles

4,8
van 5
151 beoordelingen

4,8 van 5

151 beoordelingen
5 sterren
133
4 sterren
12
3 sterren
5
2 sterren
0
1 ster
1

Peter (55)
uit Drunen

· Augustus 2019 · Lelystad

Het was geweldig, helder en duidelijke uitleg.
Dit moet je gedaan hebben bijzonder mooi.
Mooi uitzicht

De vrijheid het gevoel van vliegen.

Als het leuk is, is de tijd altijd tekort.

Nuttig


T.f. (66)
uit NIJMEGEN

· Augustus 2019 · Lelystad

Meer dan geweldig, ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn zelf te vliegen

Bijzonder leuke instructeur, maakte er veel werk van, goede uitleg en liet heel veel zelf doen.

Afspraak bleek bij het bellen vooraf 3 kwartier later te zijn, de rest van de afspraken waren echter prima verlopen.

Nuttig


Jelle (75)
uit Beetsterzwaag

· Juli 2019 · Lelystad

Ja leuke ervaring, weersomstandigheden waren goed. misschien bij vlagen iets te veel wind (AT3 is een erg licht vliegtuigje).

Prettige begeleiding, korte maar duidelijke uitleg.

Intro op tv scherm te veel vlucht momenten die met de instructie an sich weinig te maken had. leek meer PR dan kennis maken met het instrumentarium.

Joeri van Vliegles.nl:
Het introductie filmpje is inmiddels aangepast. We hebben nu verschillende filmpjes voor de verschillende vliegtuigen en er wordt dieper ingegaan op de bediening en het instrumentarium. Bedankt voor je feedback!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Johan (43)
uit Oude-Tonge

· Juni 2019 · Midden-Zeeland

Super

Was een bijzondere en mooie ervaring

Geen toilet

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review!

Nuttig


Guus (54)
uit Dronten

· Juni 2019 · Lelystad

Ik ging er heen met een zenuwachtig gevoel, omdat ik hoogtevrees heb, maar de instructeur hielp me er goed doorheen en uiteindelijk was het geweldige ervaring om op 400 meter van Lelystad naar Dronten te vliegen over de wijk waar ik woon

Rustige, deskundige instructeur.
Speciale ervaring om zo hoog in de lucht te zijn

Nuttig


Leon (47)
uit Stolwijk

· Juni 2019 · Lelystad

Ik vond het een hele mooie en ook wel spannende ervaring! Ik heb veel gevlogen, maar in zo`n klein vliegtuig is toch heel wat anders en ook het feit dat je zelf de controle hebt is spannend, maar ook heel leuk en gaaf!

De piloten waren super aardig en gaven veel uitleg en deden hun best om je wat te leren en uit te leggen.

Eén piloot deed drie keer hetzelfde rondje. We zaten er met z'n drieen in. Ook was er 1 die echt de knuppel losliet en de ander niet. Nou gaan wij natuurlijk alleen uit van het idee en de beleving en niet over het veiligheid aspect.

Nuttig


Dick (57)
uit Hoevelaken

· Juni 2019 · Lelystad

Een zeer leuke ervaring om eens te vliegen en zelf te sturen. Prachtig weer dus mooie plekken van boven kunnen bekijken.

De ervaring van het opstijgen, vliegen en dalen. Interessant om te leren hoe je een vliegtuig kunt besturen

Ik had een arrangement van 30 minuten vliegen. Achteraf ben ik eigenlijk vrij kort in de lucht geweest: ca. 20 minuten.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Dick. Jammer om te horen dat je de vliegles als kort hebt ervaren. De vliegtijd is inclusief het taxiën, opstijgen en landen. Dat duurt ongeveer 5 minuten.

Nuttig


Willem Bakker (58)
uit Zwanenburg

· Juni 2019 · Lelystad

Was een mooie vlucht en een gerelaxde instructeur.

Het besturen van het toestel met vrijheid om te vliegen waar ik heen wilde gaan.

Was warm in de cockpit.

Nuttig


Joep (18)
uit Leiden

· Juni 2019 · Lelystad

Super mooie, en rustgevend, ervaring

Zelf besturen, gave ervaring

Geen

Nuttig


Jappe (16)
uit Brussel

· Juni 2019 · Midden-Zeeland

Super coole ervaring !

Ik vond ook de theoretische uitleg erg boeiend om te horen

Vlucht was een beetje kort. Tijd "vliegt" voorbij ! ;-)

Nuttig


Harry (54)
uit Soest

· Mei 2019 · Lelystad

Geweldig mooie dag, geweldig mooie ervaring. Smaakt naar meer.

Schitterend weer, ervaren piloot, van genoten.

Nuttig


Irma (50)
uit NIEUWEGEIN

· Mei 2019 · Lelystad

Waanzinige mooie ervaring. Ik heb er van genoten.

De vlucht, de instructeur gaf hele goede uitleg. Alles was heel duidelijk.

Niet echt minpunten gevonden, ga zo door!!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Andre (34)
uit Rijswijk

· Mei 2019 · Midden-Zeeland

De les met Erik was fantastisch! We begonnen met een korte theorieles en een blik op de luchtvaartkaart. Daarna aan boord van de PH-3L9 voor de eerste actie: gas geven voor take-off! Erik vertelde tijdens de les enthousiast over wat we zagen, en liet me al vrij snel het sturen en klimmen naar de juiste hoogte uitvoeren. Tijdens de les kon ik zelf uitkiezen welke route we namen, waardoor we een 360 boven o.a. mijn ouderlijk huis konden maken.
Het vliegtuigje reageert heel snel op je stuurbewegingen, wat het erg leuk maakt om wat uit te proberen. De steep-turn boven de Lange Jan in Middelburg was ook een hele ervaring.
Aan het eind van de les ook nog + en - 1.5G ervaren, prachtig!
Erik laat je tijdens de les volledig op je gemak voelen en het is duidelijk dat hij met z'n jarenlange ervaring een erg goede instructeur is!

Het gevoel van vrijheid, zelf je route bepalen en daar vervolgens zelf met roer en stuurknuppel op zicht naartoe navigeren!

Werkelijk geen idee

Nuttig


André (49)
uit Emmeloord

· Mei 2019 · Lelystad

Bijzonder een keer mee te maken en zelf te voelen wat vliegen eigenlijk echt is.
Smaakt naar meer.

Top uitleg gehad. En verder gewoon los gelaten om zelf te ervaren en doen

Nuttig


Wessel (16)
uit De Kwakel

· April 2019 · Lelystad

Super vet om te doen, je vliegt echt zelf en ik had een super aardige instructeur.

Laag vliegen, hoe makkelijk het was, hoe betrouwbaar het vliegtuig voelde

Even wachten totdat de regen weg was, maar is logisch

Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling! Het weer werkt niet altijd mee inderdaad, gelukkig klaarde het vrij snel op.

Nuttig


Kasper (35)
uit Donderen

· Maart 2019 · Lelystad

Erg leuk.

Het gemak waarmee ze je vanaf het begin zelf laten vliegen. Heerlijk zelfstandig en zonder poeha de lucht in.

De communicatie bij het binnenkomen. Er werd helaas niet verteld wat de planning is en wat ke kan verwachten.
Verder miste ik een bakkie koffie :)

Nuttig


Gijs (16)
uit Eerbeek

· Februari 2019 · Lelystad

Ik vond de vlucht echt kicke! ik ben over Walibi gevlogen en het Dolfinarium.Zelf mocht ik ook ff vliegen.vet gaaf

De introductievideo was erg interessant, ik heb er wel wat van geleerd

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Dedikov (32)
uit Hoofddorp

· Januari 2019 · Lelystad

It was my first experience riding (?) a plane. It was awesome. I like it very much. I hope I could become a pilot in a time. I would remember that experience for a long time. Many thanks.

Great instructors, good organization, good location. I would recommend that course to everybody.

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you for your good review! We look forward to seeing you again.

Nuttig


Nathalie (23)
uit Harderwijk

· December 2018 · Lelystad

Fantastisch!

Het echt zelfstandig vliegen en de passievolle uitleg over het vliegen.

Mijn vlieginstructeur wilde niet van baan met mij ruilen. Haha

Nuttig


Wesley (24)
uit Cothen

· November 2018 · Lelystad

Verrast dat ik zoveel mocht doen.

Enthousiaste instructeur

Geen

Nuttig


Marita (60)
uit Elburg

· November 2018

Keurige e-mail verkeer, wordt serieus genomen de afhandeling prettig ervaren.

Prettige e-mail verkeer.

Geen

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Wim (60)
uit Boskoop

· November 2018 · Lelystad

Leuk, maar met tweehonderd vlieguren achter me, liet de instructeur me weinig vrijheid om mijn eigen vaardigheden te herontdekken

Het mooie weer

De instructeur

Nuttig


Friso (21)
uit Bilthoven

· November 2018 · Lelystad

Jaa super gaaf!

De piloot was heel relaxd en gaf goeie info.

Was er niet echt, was pas de eerste keer. Zou graag volgende keer wel willen proberen zelf te landen. Als dat kan... dankjewel

Nuttig


Mirko (45)
uit Venlo

· Oktober 2018 · Lelystad

Heel leuk! Het gevoel van het vliegen.

Opstijgen sturen, bochten maken..

Kon instructeur erg slecht verstaan door de headset.

Evan van Vliegles.nl:
Hoi Mirko,
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Communicatie in de lucht valt niet altijd mee helaas.

Nuttig


Rob (58)
uit

· Oktober 2018 · Lelystad

Super ervaring, het zelf vliegen is relaxed, mede door een fijne instructeur, geweldig leuk om boven je eigen omgeving te vliegen.

Helder zicht, lekkere buiten temperatuur

Nuttig


Ko (66)
uit Huizen

· Oktober 2018 · Lelystad

Fantastische belevenis, heel interessant, aardige instructeur,

Eigenlijk alles, de instructie, het vliegen, het landen, even napraten.

Het ligt niet aan jullie maar jammer dat er een gebouw tussen de landingsbaan en jullie gebouw staat zodat de medekijkers het vliegtuig even kwijt zijn.

Nuttig


Jan (40)
uit Lelystad

· September 2018 · Lelystad

Heel gaaf!!

Wat ik gaaf vond was het gevoel van een klein vliegtuig dat je het veel meer beleefd, vooral het opstijgen, bochten maken en dalen was écht super leuk.

Geen min punten

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling! Het sportvliegtuig waarmee de Basis vliegles gevlogen wordt is inderdaad compact, licht en super wendbaar!

Nuttig


Jaap (64)
uit Amstelveen

· September 2018 · Lelystad

Heel gaaf!

Gevoel van vliegen,controle,uitzicht,mooie Nederland,vriendelijke instructeur.

Nvt

Nuttig


Stephanie (42)
uit Hain

· September 2018 · Lelystad

Geweldig!

Leuke vliegschool, goede instructeur, geweldig om een keertje zelf te mogen vliegen. Wat een ervaring!

Geen

Nuttig


Timo (30)
uit Beverwijk

· September 2018 · Lelystad

Samen met m'n 2 broers als verjaardagscadeautje van onze moeder ieder 20min gevlogen. Zelf nog nooit eerder zoiets gedaan. Was top! Even bang dat ik de hoogte niet chill zou vinden in zo'n klein vliegtuigje maar geen last van gehad. Gezellige instructeur die gemakkelijk al je vragen beantwoorde. Het vliegen mocht best wat langer of met z'n 4re in 1 vliegtuig maar dat koste ons wat veel. Toch erg vet om gedaan te hebben en zelf ook wat mogen sturen. Zeker een aanrader!

De ervaring

Als ik dan iets moet verzinnen. De extra kosten om in een 4 persoonvliegtuigje te vliegen.

Evan van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag gehad hebben!

Nuttig


Aldert (58)
uit Hoekstra

· September 2018 · Lelystad

Geweldig. Het was precies wat ik hoopte te ervaren om lekker met die elementen in de weer te zijn.

Dat ik bijna alles al zelf kon doen onder professionele leiding.

Geen Idee

Nuttig


J. (71)
uit Odijk

· September 2018 · Lelystad

Perfecte belevenis. Naar boven en "sturen". Eigenlijk te kort.

Fantastische instructeur

Geen

Nuttig


Finn (18)
uit Lelystad

· September 2018 · Lelystad

Geweldig. Je hebt totale controle over het vliegtuig

Het uitzicht, de vrijheid.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Finn!

Nuttig


Elmar (51)
uit Amersfoort

· September 2018 · Lelystad

Supergaaf! Zelf vliegen is ook echt zelf vliegen. Van halverwege opstijgen tot vlak voor inzetten landing. Alle complimenten voor de rust en het vertrouwen van de instructeur. En ja, 30 min is het meer dan waard!

Echt zelf vliegen, super instructeur!

Aandachtspunten....wat onduidelijkheid over hoe lang van tevoren je aanwezig moet zijn en wachttijd duurde net iets te lang (25 min).

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Tony (54)
uit Wegewijs

· Augustus 2018 · Lelystad

In één woord geweldig! Half uur heerlijk gevoeld hoe het is om zelf te vliegen. Een aanrader!

Vriendelijke ontvangst, goede instructie en de vrijheid die je krijgt tijdens de vliegles zelf.

De GoPro camera was helaas niet goed ingesteld dus de opnames tijdens het vliegen...die waren er niet. Echt jammer. Maar herinnering is er niet minder om.

Nuttig


Jaimy (23)
uit Nieuwegein

· Augustus 2018 · Lelystad

Mijn ervaring was super !
Ik heb een uur gevlogen en wat heb ik genoten !
Had een super aardige instructeur die me alles uitgelegd heeft !

Instructeur die lol in zijn werk heeft en de tijd voor je neemt

Niet

Nuttig


Tom (63)
uit Huizen

· Augustus 2018 · Lelystad

Magnifiek!!

Duidelijke uitleg, procedure! Prettige instructeur

Misschien bij ontvangst iets te drinken aanbieden?

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling Tom!

Nuttig


Bastiaan (47)
uit Haarlem

· Augustus 2018 · Lelystad

Spannend en meteen leerzaam. Nu weet ik dat ik dit nog een keer wil om dan te besluiten of ik voor mijn brevet wil gaan.

Start en landing maar vooral het moment dat je het gevoel krijgt de controle echt te hebben en je vrijer gaat voelen

Niets

Nuttig


Rehan (28)
uit Weesp

· Augustus 2018 · Lelystad

Great! I highly recommend it.

They took the time, everything went smoothly. Instructor was experienced. You really get to fly yourself. It was both thrilling and beautiful to be up in the air.

Nothing!

Nuttig


Ton (65)
uit Denhaag

· Augustus 2018 · Lelystad

Super leuk

Alles goed uitgelegd

Heb ik niet

Nuttig


Thomas (27)
uit Utrecht

· Augustus 2018 · Lelystad

Geweldig!

Alles!

Het was heel warm in de cockpit maar dat lag aan het weer.

Joeri van Vliegles.nl:
Met normale omstandigheden is het in de cockpit lekker koel zodra je in de lucht bent. Tijdens de hittegolf viel er helaas niet tegenin te koelen. Leuk om te horen dat je vliegles verder wel goed beviel!

Nuttig


Cees (73)
uit Voorhout

· Augustus 2018 · Lelystad

Ik vond het een ontzettend mooie ervaring om iets zelf te kunnen doen in zo'n toestel.

Vooral het stijgen en landen

Het enige wat misschien een puntje is, dat de meegereisde personen, niet zoveel zien van zo'n vliegles.

Nuttig


Mabel (60)
uit Goes

· Juli 2018 · Midden-Zeeland

Het was een top ervaring; genoten vanaf het eerste (ogen)blik op het vliegveld. Instructies waren helder en passie voor vliegen blijft.

De prachtige locatie Midden Zeeland en natuur.. Het zien van vertrouwde plekken in de woonomgeving. Een visueel herkenbaar terrein vanuit de lucht.

Geen

Nuttig


Erik (59)
uit Kloetinge

· Juli 2018 · Midden-Zeeland

Het was een geweldige ervaring onder leiding van een geweldige instructeur!

Ondanks dat het weer niet heel erg mee viel, een fantastische vlucht gemaakt waarin wij veel zelf hebben mogen vliegen.

Geen

Nuttig


Jack (21)
uit Amsterdam

· Juli 2018 · Lelystad

Super!

Leuke mensen, veel vrijheid!

Joeri van Vliegles.nl:
Heb je het 'vliegvirus' nu ook te pakken Jack?

Nuttig


AJ (60)
uit Haarlem

· Juli 2018 · Lelystad

Fantastisch en geheel volgens mijn verwachting

Geduldige, heldere en rustige uitleg van de instructeur Mervin. Hij gaf de keus om wat sight seeing te doen maar ik wilde graag de basishandelingen van het vliegen uitgelegd krijgen en daar mee aan de slag en dat ging helemaal super!

Slechte koffie :)

Nuttig


Peter
uit

· Juli 2018 · Lelystad

Goed georganiseerd, relaxte piloot, erg leuk om zo in de lucht aan het stuur te zitten. Unieke ervaring.

Relaxte piloot, leuke ontvangst, mooie vluchtomgeving

Geen

Nuttig


Arjan (60)
uit IJsselstein

· Juli 2018 · Lelystad

Fantastische ervaring!!

Het vliegen op hoogte, de subtiele besturing van het toestel (vliegen vond ik makkelijker dan taxiën), spontane instructeur. Maar overall, het over je eigen grenzen heen gaan.

Voor mij geen.

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je zo'n mooie ervaring hebt opgedaan, daar doen we het voor!

Nuttig


Jorgen (53)
uit Nuenen

· Juli 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring. Het zelf voelen hoe een vliegtuigje reageert op mijn commando's is bijzonder.

Je vrij voelen in de lucht. Geen file. Indrukwekkende theorie.

Heb ik niet

Nuttig


Hans (50)
uit Egmond

· Juli 2018 · Lelystad

Zeer bijzondere ervaring. Vlak na opstijgen mocht de stuurknuppel al overgenomen worden tot aan vlak voor de landing. Een vliegtochtje over Lelystad, Almere, Naarden en Harderwijk, genoeg te zien vanaf 500 meter hoogte. Het is vooral enerverend om het toestel 'te voelen', hoe het reageert op luchtstromingen en eigen stuurbewegingen. Iets compleet anders dan op rij 27 tijdens de bekende chartervluchten naar het zuiden!

Met dank aan 'co-pilot' Eddie voor de relaxte aanwijzingen!

Alles goed geregeld, kleinschalig, weinig onnodige opsmuk, what you see is what you get.

Geen belangrijke (ook geen onbelangrijke).

Nuttig


Harm (78)
uit Emmeloord

· Juli 2018 · Lelystad

Een zeer slechte communicatie de eerste keer kon niet door gaan door te weinig zicht maar wij, kregen geen bericht.
De tweede keer kwam de instructeur niet opdagen waardoor een ander werd gebeld dat was weer anderhalf uur wachten om vervolgens 20 minuten te vliegen

Niet

Heel veel

Joeri van Vliegles.nl:
Beste Harm,

Wat vervelend om te horen. Door een miscommunicatie bij de planning moest er inderdaad op het laatste moment nog een instructeur 'ingevlogen' worden. Hierdoor liep je vliegles vertraging op. Bedankt voor je geduld.

We nemen ook nog even persoonlijk contact met je op.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Raymond (18)
uit Almere

· Juni 2018 · Lelystad

Top

Top beleving

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Ajo (34)
uit Nieuw-Vennep

· Juni 2018 · Lelystad

Unieke ervaring. Had een hele leuk instructeur mee. Je mag het vliegtuig zelf ook besturen wat echt heel erg vet is!!! Dit was mijn eerste keer en wellicht kom ik nog wel eens terug :)

Je mag zelf aangeven wanneer het vliegtuig wilt besturen of de controle wilt terug geven aan de instructeur. Daarnaast krijg je tijdens het vliegen ook nog wat uitleg over de cockpit. Voor iedereen die een keer zelf vliegen wil.....DOEN!!!

Geen

Nuttig


Alexander (43)
uit Wormerveer

· Juni 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring, helemaal TOP!!

Fantastisch dat ik tijdens het stijgen al zelf veel mocht doen. Hele leuke video, het enthousiasme van de instructeur.

Nuttig


Peter (70)
uit Zandvoort

· Mei 2018 · Lelystad

Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen!

Ik mocht van het begin af aan heel veel besturing wel doen

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn dat je het leuk vond, we zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Tom (26)
uit Vlissingen

· Mei 2018 · Lelystad

Fantastische ervaring waar ik al lang naar uit gekeken had. De ervaring deed niet onder aan de verwachting.

Groot deel zelf de besturing over mogen nemen. Slechts opstijgen en laatste stuk van de inzet van de landing uit handen hoeven geven.Er werden foto's voor mij gemaakt met mijn eigen telefoon.

-

Nuttig


Pieter (40)
uit Delft

· Mei 2018 · Lelystad

Supergave ervaring om zelf te vliegen!

Aardige instructeur. Duidelijke uitleg. Leuk stuk (zelf) gevlogen. Hele leuke ervaring!

Niets

Nuttig


Jeroen (55)
uit Molenaar

· Mei 2018 · Lelystad

Geweldig om te doen met een gezellige instructeur

Uitzicht. Doordat we een ruime volledig doorzichtige 'koepel' kon je heel veel zien. Mooi om zelf te vliegen en de effecten van het 'sturen' te ervaren.

Aangeven dat de vliegtijd in gaat bij start motor en eindigt bij uitzetten motor. Het daadwerkelijk vliegen wordt hierdoor met ongeveer 10 minuten beperkt en je betaald voor een vlucht van 30 minuten.

Nuttig


Yolanda Bennis (53)
uit Hazerswoude-Dorp

· Mei 2018 · Lelystad

Ik vond het heel leuk, helaas was ik misselijk geworden. Ik vond het jammer dat er van te voren weinig uitleg was over hoe het vliegtuig werkt. En filmpje zonder geluid werkt bij mij niet zo goed.

Het was leuk om zelf te voelen hoe het vliegtuig reageert op de luchtstroom.

Betere uitleg van te voren.

Nuttig


Alicia (36)
uit Zwaag

· Mei 2018 · Lelystad

Het was een fantastische ervaring, eigenlijk een beetje te kort maar kom dan ook zeker een keer terug.

De gehele ervaring. Goede uitleg en begeleiding

Geen

Nuttig


Nicole en Ron (37)
uit Den Haag

· Mei 2018 · Midden-Zeeland

Geweldige middag! Prachtig uitzicht op Zeeland van boven. Leuk ook om zelf te sturen. Ontspannen vlucht met heel prettige instructeur. Leuke ervaring, aanrader!

Zelf sturen, goede instructeur, 40min is zo om. Het weer was ook erg goed (zon, weinig wind).

Geen!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling!

Nuttig


Guy (17)
uit Aalsmeer

· Mei 2018 · Lelystad

Leuke ervaring, helaas te veel wind waardpor ik niet zelf mocht vliegen.

Mooi zicht met de bollenvelden

Duurde te lang voordat we konden beginnen

Nuttig


Barend (65)
uit Rotterdam

· April 2018 · Midden-Zeeland

Het was een geweldige ervaring onder leiding van een deskundige en vriendelijke instructeur Erik Koldenhof.

Rustige uitleg voor de les
De ervaring om zelf het heft in handen te hebben.

Niets

Nuttig


Avinash (15)
uit Oss

· April 2018 · Lelystad

Het was echt fantastisch. Zelf soms de controle over het vliegtuig nemen en zo rustig over de wolken vliegen. Het was een zeer goede ervaring.

De gecontroleerde stall; Langs de wolken glijden en sturen; Het uitzicht

-

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat de vliegles zo goed bevallen is Avinash.

Nuttig


Jan (51)
uit Zeeland

· April 2018 · Midden-Zeeland

Super leuke ervaring, gehele vlucht zelf gevlogen.

Veel geleerd

Geen

Nuttig


Jan (32)
uit Den Bosch

· April 2018 · Lelystad

Epische ervaring. Als flightsim veteraan voor het eerst echt aan de controls. Ik wil meer!

Zelf vliegen, need i say more.

Nuttig


Martijn (46)
uit Almere

· Maart 2018 · Lelystad

Gewéldige ervaring.! Bijzonder om mee te maken. Na opstijgen direct zelf vliegen, daarnaast ook ruimte voor het maken van foto's. Leuke en duidelijke instructeur die ook nog even wat foto's van mij heeft gemaakt. Al met al zeer geslaagd.

Leerzaam, leuk en bijzondere ervaring

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Martijn. Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad!

Nuttig


Kees (59)
uit Nijkerk

· Maart 2018 · Lelystad

We werden heel vriendelijk ontvangen. We konden niet direct startennivm de mist. Bij het taxiën ging de radio defect, en dus moesten we terug. Ander toestel gepakt en alsnog de lucht in. Is een super ervaring om zelf te mogen vliegen! Erg leuk!

Zelf sturen, het gevoel hebben zelf te vliegen

De uitleg kon wat langer, zodat je ook de voetpedalen kon gebruiken en betere uitleg over de instrumenten. Maar ik begrijp dat in een half uur niet alles kan

Nuttig


Bert (48)
uit Dronten

· Maart 2018 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring, 20 minuten is echt te kort dus ik kom zeker terug voor een langere vlucht.

We werden gastvrij ontvangen en goed begeleid voor en tijdens de vlucht.

Te kort dus nog een keer terug.

Nuttig


Gerard (63)
uit Kapelle

· Maart 2018 · Midden-Zeeland

Fantastisch, goede uitleg , prachtige ervaring.

Goed gevoel van veiligheid

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen Gerard!

Nuttig


Brent (15)
uit Brouwershaven

· Februari 2018 · Midden-Zeeland

Het was geweldig!! De tijd was zo om!

Het zelf besturen gaf echt een kick. Ik had een aardige instructeur (Eric) die mij meenam in zijn passie en enthousiasme

Eigenlijk niets.... t zou wel wat langer mogen ( voor dezelfde prijs) want 20 min is echt zo voorbij!

Nuttig


Eveline (42)
uit Haarlem

· Januari 2018 · Lelystad

Was heel leuk!

Gaaf Vliegtuig, goeie zorgvuldige en duidelijke instructeur.

Geen

Nuttig


Danielle (26)
uit Utrecht

· Januari 2018 · Lelystad

Leuke ervaring en afspraak maken is gemakkelijk.

Afspraak maken is gemakkelijk en duidelijk.

Nuttig


Karel de Hoop (50)
uit Tiel

· December 2017 · Lelystad

Geweldige ervaring zelf te kunnen sturen. prima ontvangst vriendelijke instructeur met kennis van zaken en enthousiast over het vliegen.

Vanaf het moment dat we vliegen zelf te kunnen sturen.

Misschien iets te veel details bij de preflight, denk niet dat ik wil weten dat de levensduur van de motor 2000 uur is. Just the basics is genoeg:-). Desalnietemin erg genoten.

Nuttig


H (44)
uit Leiden

· December 2017 · Lelystad

Top ervaring. Vliegen is echt leuk.

!

Nuttig


Gerrit Swart (54)
uit Hallum

· November 2017 · Lelystad

Het is al weer 2 dagen geleden dan ik een geweldige ervaring heb gehad bij uw vliegschool. Gelukkig was het weer goed en op wat wind na, ging ik de lucht in. Ik was onder begeleiding van een instructeur. In 1 woord geweldig. Ook de ontvangst bij de vliegschool was prima in orde. Ook de uitleg helemaal goed.

De begeleiding van de instructeur. Ik ga de facebooksite even opzoeken zodat ik op de hoogte blijf.

Ik zou het zo niet weten. Kom graag nog es een keertje langs.

Nuttig


Cees (63)
uit Den Bosch

· November 2017 · Lelystad

Super ervaring. We zijn met de hele familie naar Lelystad gereden (ook onze (klein-)kinderen en zijn zeer gastvrij ontvangen in een heerlijk ongedwongen sfeer. Ook instructrice Malou is heel enthousiast en toegankelijk waardoor ze een zeer geruststellende coach is geweest voor mij.

Ongedwongen en gastvrije sfeer

Heb ik niet gemerkt

Nuttig


Gino (24)
uit Rijswijk

· November 2017 · Lelystad

Fantastische ervaring! Erg gaaf om zelf een vliegtuig te besturen, goede instructrice! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Bijzonde ervaring, fijne/ aardige mensen op het kantoor en aanwezige op de dag zelf.

Nvt!

Nuttig


Dirk (70)
uit Vlaardingen

· Oktober 2017 · Midden-Zeeland

Super gaaf zeeland van bovenaf te zien

Vliegen boven de oude zeeuwse steden en dorpen

Die waren er niet

Nuttig


Kees (50)
uit Breda

· Oktober 2017 · Midden-Zeeland

Voor mijn werk vlieg ik veel,achter in het vliegtuig, voor mijn verjaardag van mijn lieve dochters een vliegles gekregen om zelf eens te kunnen vliegen. Door het vele reizen was ik wat minder flexible in de beschikbare tijd, maar hier werd goed op ingespeeld en dus afgelopen week was het zover.
Na ontvangst met een kop koffie, een korte duidelijk uitleg over het vliegen, daarna de kist in te stappen en de uitleg te vervolgen.
Als dan de motor gestart word, voel je de kriebels van ja gaaf nu eens echt vliegen. Direct na het opstijgen even mee voelen en dan al gelijk zelf vliegen en zo een rondje boven zeeland gevlogen, waarbij ik zelf het over grote deel gevlogen heb. Super ervaring die ik ieder een eens kan aanraden, gewoon het gevoel van het zelf doen is super.
Eric bedankt voor de goede uitleg en het gave vlieg uurtje

Goed georganiseerd, flexible in boeking, waanzinnige gave ervaring

Uurtje was te snel voorbij

Nuttig


George (30)
uit Vleuten

· Oktober 2017 · Lelystad

We zijn Super gastvrij ontvangen waarna een kundige vriendelijke pilote de ervaring van het zelf vliegen compleet maakte.

Gastvrij (ook voor de kleintjes), vriendelijk, kundig

Nuttig


Jan (80)
uit Boogaard

· Oktober 2017 · Lelystad

goede organisatie prettige ontvangst leuke instuctrice
EEN FANTASTISCHE MIDDAG

ALLES

GEEN

Nuttig


Maria Louise (27)
uit Beusichem

· September 2017 · Lelystad

Helemaal geweldig mocht gelijk heel veel zelf doen, dat vond ik ook heel leuk. Perfecte instructie vanninstructeur Eddie

Het vele zelfdoen

Geen, echt nul

Nuttig


Aart (84)
uit Dronten

· September 2017 · Lelystad

Een geweldige ervaring! Wist niet dat zelf vliegen zo leuk kan zijn. Was een prachtig kado bij mijn 84ste verjaardag.

Prettige instructeur

Communiceren via de hoofdtelefoon had beter gekund

Nuttig


Jaap (65)
uit Lelystad

· September 2017 · Lelystad

Heel erg genoten leuke ervaring

Leuk filmpje kan je nog eens terug kijken

Geen min punten

Nuttig


Martin (56)
uit Houten

· September 2017 · Lelystad

Ontvangst in sfeervolle ruimte. Snel op gemak gesteld. Goede uitleg. Vliegen wat een te gekke ervaring. Ga ik zeker vaker doen!

Goede uitleg, fijne instructeur, zelf vliegen!

Nuttig


Arnoud (44)
uit Leiderdorp

· September 2017 · Lelystad

Voor mijn verjaardag vliegles gehad van mijn vrouw. Hartelijk ontvangen door de dame achter de balie en door de vlieginstructrice. Een unieke ervaring, ik kwam ogen te kort.
voor herhaling vatbaar.

Alles

Geen

Nuttig


Paul (65)
uit Zoetermeer

· September 2017 · Lelystad

Leuk, maar een half uur is erg snel voorbij. Ik heb de tijd niet opgenomen, maar volgens mij is de taxi-tijd en het wachten voor opstijgen meegeteld.

Een heel aardige instructrice die veel probeert te laten zien van de omgeving.

Korte duur

Nuttig


Ronald (52)
uit Rotterdam

· September 2017 · Midden-Zeeland

Vandaag heel leuke ervaring en kennismaking met het vliegen gehad. Na een korte introductie ging ik met piloot Erik in een tweezitter de lucht in én kreeg ik de kans om boven Middelburg en Veere zelf rondjes te draaien. Een mooi verjaardagskado van mijn kinderen.

Zelf mogen vliegen

20 minuten in de lucht is wel kort

Nuttig


Michiel (29)
uit Hellevoetsluis

· September 2017 · Lelystad

Mooie vlucht gemaakt bij Zelf Vliegen. Schitterend weer en uitstekend zicht.

Het hostmanship/hospitality van Zelf Vliegen kan wel een stuk beter. We voelden ons soms wat verloren, het verkeerde vliegtuig was geboekt en de instructeur wist niet hoe hij met de bijgeboekte GoPro om moest gaan. Dit moest ik als klant zelf regelen.

Prima vliegtuig, redelijk filmpje

Ontvangst was mager tot slecht, instructeur wist niet hoe hij met de GoPro om moest gaan, afhandeling aan het eind was mager, verkeerde vliegtuig was geboekt

Nuttig


Emilmaes (76)
uit Ranst België

· Augustus 2017 · Midden-Zeeland

1 1/2 uur vliegen, en daarvan zélf meer dan 1 uur zelf sturen (zonder enige voorkennis) daar heb ik geen woorden voor! Ik geeft toe de zogenaamde microbe te hebben, maar de ervaring zélf overtreft de dromen eromheen. Ik dank dan ook piloot Erik om zijn bondige en terzake instructie en zijn veilige aanwezigheid.
Mijn familie "ziet me nog genieten" bij het afspelen van de video. Echt bedankt!

Het zélf vliegen, met besturing en instrumenten. het "zicht" vanuit de lucht.

Niets

Nuttig


Jan (43)
uit Leeuwarden

· Augustus 2017 · Lelystad

Het vliegen in een Cesna (onder begeleiding) was een hele leuke ervaring.
De instructeur heeft duidelijk uitleg gegeven over het vliegen.
Kan het iedereen aanraden om een keer te gaan proberen.

Het zelf vliegen is een leuke ervaring

Als ondernemer vallen mij een aantal zaken op op het gebied van klantenontvangst., Mag maar 255 tekens gebruiken en in zo weinig woorden kan ik dit niet uitleggen

Nuttig


Annemarie (25)
uit Zeewolde

· Augustus 2017 · Lelystad

Ik heb echt een geweldige ervaring gehad met zelf vliegen. Ik ben op mijn vrijgezellenfeest geblinddoekt naar het vliegveld gebracht dus ik wist van niets. Ik vind vliegen vaak wel spannend maar de instructeur heeft me volledig op mijn gemak gesteld (Hij liet zelfs zien dat het vliegtuig zonder motor in de lucht kan blijven). Ontzettend gave ervaring en een absolute aanrader voor een ieder die nog twijfelt!

Unieke, leuke en vooral veilige ervaring!

Niets op aan te merken.

Nuttig


David (18)
uit Nijmegen

· Augustus 2017 · Lelystad

Het was een ontzettend gave ervaring, iets totaal anders. Je voelt je (althans dat had ik) ontzettend vrij zo in de lucht, en dat is iets wat ik nog nooit op die manier gevoeld heb. Zo'n gevoel en ervaring neemt niemand je meer af.

Hartelijk bedankt!

Alles eigenlijk, ik heb ontzettend genoten van de gehele ervaring. Nogmaals hartelijk bedankt!

Het volume van de headset was iets aan de lage kant.

Nuttig


Richard (39)
uit Lelystad

· Augustus 2017 · Lelystad

Fantastische beleving! Na opstijgen, echt "zelf vliegen".

..goede instructeur, gaaf uitzicht en bovenal het zelf vliegen op 700 en 100 voet!

Na twee dagen nog steeds niks

Nuttig


Ruud (55)
uit Oude Meer

· Augustus 2017 · Lelystad

Een hele mooie ervaring zeker omdat je niet hoog vliegt kon ik een hoop zien op de grond. de instructeur was vriendelijk en gaf een duidelijke uitleg van het vliegtuig in de avond de opnames bekeken die gemaakt zijn tijdens de vlucht erg leuk voor de rest van de familie!

Video opname

Te kort :-)

Nuttig


Peter (69)
uit Helmond

· Augustus 2017 · Lelystad

Geweldig en voor herhaling vatbaar

Ontvangst, uitleg, instructie door instructeur

Wachttijd hoewel alles volgens afspraak was gemaakt

Nuttig


Danny (33)
uit Barneveld

· Augustus 2017 · Lelystad

In één woord geweldig! Erg bijzonder om dit meegemaakt te hebben!

Leuke instructeur met veel humor! Hij vertelde een hoop en je kon hem alles vragen.

Het tonen van het instructiefilmpje: beamer hangt scheef, updatemeldingen van software tijdens het hele filmpje in beeld en en was geen medewerker die het uit kon zetten (uiteindelijk hebben we zelf nog een pop-up melding weggeklikt).

Nuttig


Carlos (53)
uit Velserbroek

· Augustus 2017 · Lelystad

Heel erg leuk gehad en een goede uitleg van een aardige instructeur.

De uitleg over het vliegen

Geen ?

Nuttig


Kees (53)
uit Dijkstra

· Juli 2017 · Lelystad

Superleuk verjaardagscadeau! Wat een spannende en leuk ervaring! Instructrice was heel hartelijk en relaxed. Terwijl ik vloog nam zij foto's met mijn eigen telefoon. Bedankt, ze zijn leuk geworden!

Duidelijke uitleg. Instructrice was heel hartelijk en relaxed. Leuk dat je het filmpje van de vlucht direct na afloop mee krijgt.

Verbeterpunten: De koffie... brrrr!

Nuttig


Carlo (16)
uit Woerden

· Juli 2017 · Lelystad

Ik vond het echt heel leuk. Heb eigenlijk de hele tijd mogen vliegen

De gehele tijd vliegen

Iets meer informatie geven over waar we naartoe gaan

Nuttig


Gerwin (23)
uit Staphorst

· Juli 2017 · Lelystad

Ik vond het erg apart maar mooi! Nog nooit deze ervaring gehad.

Uiteindelijk het zelf vliegen. Daarbij kon en mocht erg veel. Dat haf ik niet zomaar verwacht!

Ik heb zo niks!

Nuttig


Bartho (60)
uit Alkmaar

· Juli 2017 · Lelystad

Het was een fantastische ervaring om zelf te vliegen.
Van het uur mocht ik het vliegtuig, een AT3, 75% van de tijd zelf besturen.
Prima uitleg van de instructrice over alle metertjes en de bediening.
Uitzicht vanuit de cockpit is op een hoogte van tussen de 300 en 400 meter fantastisch.
Je bent zo vrij als een vogel in de lucht.
Prima vlucht gehad naar Alkmaar op en neer.

Enthousiaste instructrice

Nuttig


Rob (50)
uit Tilburg

· Juli 2017 · Lelystad

Geweldige ervaring om zelf een keer een vliegtuig(je) te mogen besturen. Heel gezellige vlucht gehad, waarin ik best wel veel zelf mocht doen!

De ontvangst met koffie, de uitleg, de vlucht, eigenlijk alles!

Ik had het leuk gevonden als je een soort van oorkonde of certificaatje kreeg na afloop.

Nuttig


Remi (23)
uit BREUKELEN UT

· Juni 2017 · Lelystad

Leuk, het weer was wat minder maar een gave ervaring.

Leuke instructeur

Tja, het weer dus. En ook relatief kort.

Nuttig


Tom (20)
uit Purmerend

· Juni 2017 · Lelystad

Het was geweldig!
aardig personeel, goede service, duidelijke uitleg.
Het zelf ervaren om te kunnen vliegen was een geweldige ervaring!
Heel erg bedankt!

Zelf kunnen vliegen

Eerder aanbieden of de achterblijvers iets willen drinken.

Nuttig


Martijn (42)
uit Den Haag

· Juni 2017 · Lelystad

Mijn eerste ervaring als "piloot". Al heel vaak gevlogen, maar nog niet eerder de stuurknuppel mogen bedienen. Zelf een vliegtuig besturen en het gevoel de controle te hebben is machtig. Een superleuke ervaring die naar meer smaakt! De instructeur was vriendelijk, gaf veel uitleg over de bediening en wat het toestel doet en nam alle tijd.

Ontvangst, vriendelijkheid, instucties, instructeur, vliegen, uitleg, geduld

De ruimte waar de achterblijvers moeten wachten kan iets gezelliger gemaakt worden.

Nuttig


Gerben (50)
uit Emmeloord

· Juni 2017 · Lelystad

Geweldig leuk om zelf een keer een vliegtuig te besturen onder leiding van een aardige, gezellige en ook zeer zeker een ervaren intructeur.

Zelf doen! Ervaren wat een vliegtuig doet.

? Geen.

Nuttig


Patrick (18)
uit Hilversum

· Juni 2017 · Lelystad

Persoonlijk vond ik het geweldig want het weer zat mee en de co piloot was heel aardig. Aangezien dit mijn kleine jongens droom was extra gaaf. Dus mocht je je droom willen vervullen zeker doen.

Het weer en de gezellige co piloot

Nuttig


Robert (46)
uit Hollandscheveld

· Mei 2017 · Lelystad

Het vliegen zelf vond ik een superleuke ervaring. Echter, de beleving en de entourage van het arrangement kan vele malen beter. Dat hebben wij ervaren als een domper.

Het vliegen

Best veel. Eigenlijk te veel om op te noemen, een persoonlijk gesprek zou beter zijn.

Nuttig


Rene (60)
uit Lelystad

· Mei 2017 · Lelystad

Geweldige ervaring, goede en aardige instructeur, goed verzorgd. Zeker de moeite waard!

Geweldige ervaring

Koude douche: achteraf werd extra 15 euro in rekening gebracht omdat we vlogen op een feestdag. Dat was bij de reservering kennelijk niet bekend...? Nu voelde het als een instinkertje!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Rene. Vervelend dat het in de communicatie over de toeslag in het weekend of op feestdagen niet goed is gegaan. We gaan dit verbeteren!

Nuttig


Gerard (50)
uit Veenendaal

· Mei 2017 · Midden-Zeeland

Erg leuk, rondje over de kust van zeeland gevlogen met 23 graden.

Leuke ervaring

Verslavend :-)

Nuttig


Kelly (28)
uit Delft

· Mei 2017 · Midden-Zeeland

Was een leuke ervaring! Mooi stukje zeeland gezien. Leuke uitleg over het vliegen gehad.

Het vliegen in een klein vliegtuigje

Nuttig


Berend (38)
uit Amsteveen

· April 2017 · Lelystad

Fantastisch, mooi gevoel, een beetje het kartgevoel
Leuke tocht gemaakt richting Amsterdam

Alles is (lijkt) simpel in zo'n klein vliegtuigje. Ik mocht zelf meteen aan de knuppel

Het was veeeeeel te kort :-)

Nuttig


Jacob (56)
uit Tholen

· April 2017 · Midden-Zeeland

Fantastische ervaring!, heel goed ontvangst door piloot Erik Koldenhof, eerst een stukje elementaire zaken rond het vliegen, dan instructies in het vliegtuig, en dan de lucht in!, ook zelf het vliegtuig op koers houden dat zit er ook bij, geweldig.

Lekker ontspannende sfeer, komt grotendeels door Erik, geen stress!

Geldigheid ticket door laten lopen, er is ten slotte voor betaald.

Nuttig


Joachim (61)
uit 's-Hertogenbosch

· April 2017 · Lelystad

Klein vliegtuig, een beetje zijwind, kortom sportief vliegen. Zeer professionele instructrice, met 30 jaar ervaring, die zichtbaar plezier in haar vak heeft.
Vliegen is altijd leuk, en helemaal in een sportvliegtuig.

Goed materiaal, prettige mensen

Te kort. Nee hoor, was allemaal prima geregeld.

Nuttig


Gert Jan (52)
uit Gorinchem

· Maart 2017 · Lelystad

Goed

Sfeer Relaxed

Geen

Nuttig


Carel (49)
uit Ijmuiden

· Maart 2017 · Lelystad

Fantastisch! Na de start echt zelf vliegen met een instructeur naast je. Zelf het gevoel ervaren hoe het is om een vliegtuig te besturen. Druk met het in de gaten houden van de instrumenten, weinig tijd om naar buiten te kijken. Na een paar krampachtige bochtjes de instructeur gevraagd wat het dingetje eigenlijk allemaal kan. En dan wordt het eens soort vliegende kermisattractie! Schitterend, een geweldige ervaring, ik heb genoten!

Het zelf vliegen is fantastisch. Ik had een leuke enthousiaste instructeur (Jeroen) die al mijn vragen beantwoordde en heeft laten zien wat vliegen eigenlijk allemaal inhoudt!

Kan er geen bedenken...

Nuttig


Marten (60)
uit Zeewolde

· Maart 2017 · Lelystad

Was een verjaardagskado. Geweldig genoten, vrijwel de hele tijd "zelf" mogen vliegen . Erg aardige instructeur. Ik ga wellicht nog meer lessen nemen en eventueel brevet halen.

Het vliegen uiteraard. Prachtig uitzicht omdat het prima weer was (vrijwel onbewolkt).

Geen

Nuttig


Casper (21)
uit Utrecht

· Maart 2017 · Lelystad

Top ervaring

Goeie begeleiding

Een half uur is te kort ;p

Nuttig


Tiara Panjer (21)
uit Amsterdam

· Maart 2017 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring om zelf te vliegen! Ik vond het eerst wel even spannend, want het leek me toch wel een kwetsbaar vliegtuigje die AT-3, maar toen we eenmaal opstegen viel de spanning weg.

Aardige instructrice, warm welkom,

Misschien nog iets meer uitleg van te voren naast het filmpje

Nuttig


Andrej (48)
uit Hoofddorp

· Februari 2017 · Lelystad

Ik kreeg de vliegles als een cadeau en ben heel blij mee ! Leuke ervaring, positieve emoties, hele professionele en vriendelijke instructeur en de hele team ! Het is een echte aanrader, ik wil volgende keer wat langer vliegen :-)

Goed georganiseerd, leuk en professioneel

Geen

Nuttig


Huub Holthuizen (68)
uit Amsterdam

· Februari 2017 · Lelystad

Op grensgebied van vliegen niet vliegen gevlogen in de zeer wendbare at 3.Uiterst vriendelijke instructeur. Graag kom ik een keer terug. Zo ook mijn vrouw om iets meer te proeven van het luchtruim en zijn wetten.
Ik heb genoten!

In het jargon heet het zeer klantgericht en persoonlijk .Dat klinkt heilig maar is zo.

Graag meer introductie over het zelf vliegen de stok de meters film was iets te glossy zo ook de ifo op internet

Nuttig


Marco (40)
uit Lelystad

· Januari 2017 · Lelystad

Ik vond het een zeer leuke ervaring om alles eens vanuit de lucht te bekijken

Boven eigen huis langs te vliegen

Geen idee

Nuttig


Peter (52)
uit Assendelft

· December 2016 · Lelystad

Vriendelijk personeel goede uitleg dmv een voorlichting film en dmv een model vliegtuig. Verder een leuke vlucht, alleen is in een half uur onvoldoende tijd om een rondvlucht te maken over woonplaatsen die iets verder weg liggen.
Maar voldoende mogelijkheid om te ervaren zelf te vliegen.

Stunts

Communicatie via headset had storing

Nuttig


Twan (24)
uit Barneveld

· December 2016 · Lelystad

Super ervaring, erg leuke begeleiding en ondanks dat het zicht minder was toch een vlieginstructeur die er het beste van maakte!

Instructeur, vliegtuig

Nuttig


Stephanie (24)
uit Zoetermeer

· December 2016 · Lelystad

Het was echt onwijs gaaf een super leuke beleving ! het zal ook wel leuk zijn als je bij de volgende vlucht dan korting zal krijgen dat trekt nog meer bezoekers is namelijk voor een verjaardag van een ouden man met een laag inkomen dus als dit mogelijk zal zijn zullen jullie mij dan een email willen sturen naar stephanie_dans@hotmail.com

Het vliegen zelf en goede beleving met de piloot

Nuttig


Marco (27)
uit Delft

· December 2016 · Midden-Zeeland

Onwijs leuke ervaring. Leuke en leerzame uitleg gekregen van te voren, en heel leuk dat je zelf mocht vliegen!

Gaaf om te zien en meemaken wat zo'n klein vliegtuigje kan.

-

Nuttig


Marciano van Grol (18)
uit Breskens (NL)

· November 2016 · Midden-Zeeland

Het was een geweldige ervaring, dit is één van de mooiste dingen die ik al gedaan heb.
Zeker voor herhaling vatbaar en wie weet het vliegbrevet halen ! Erik had mij erover verteld en het zette me direct aan het denken !

Ook was het gezellig en gelijk een geruststellend gevoel, zeer zeker dat ik terug kom.

Bedankt voor een geweldige dag Erik !

Het vliegen was bijzonder gaaf! G-krachten waren heel erg gaaf om te voelen, het geeft een ''kick''

N.v.t.

Nuttig


Frans (75)
uit Lanaken , België

· Oktober 2016 · Midden-Zeeland

Heb mijn vier kleinkinderen ( 18 tot 13 jaar ) laten vliegen.
Zijn alle vier super enthousiast!!
Naast het vliegen zelf en het prachtige uitzicht droeg de ervaren piloot ( Erik ) veel bij met zijn leerzaam enthousiasme. Mijn oudste kleinzoon wil nu ook piloot worden.
Grote dank voor deze unieke ervaring!

Alles

Geen

Nuttig


Olivier (13)
uit Den Haag

· Oktober 2016 · Lelystad

Supercool!!! Ik had dit cadeau gekregen van m'n oma en opa. ik vond het echt super! aardige instructrice, leuk vliegtuigje en het is erg gezellig in de kantine

Supercool, aardige instructice, leuk vliegtuigje

Geen!

Nuttig


Jan (50)
uit 's-Gravenpolder

· Oktober 2016 · Midden-Zeeland

Was prachtig weer. Heel geschikte instructeur. Heel vriendelijk en geïnteresseerd. Prachtige belevenis!

Rondje over ons huis gevlogen.

Geen

Nuttig


Florian (40)
uit Driebruggen

· Oktober 2016 · Lelystad

Super leuk! Echt een aanrader. Vriendelijk ontvangen en een enthousiaste piloot. Alles top!

Alles

Geen

Nuttig


Edivan da Silva (12)
uit Harlingen

· September 2016 · Lelystad

Ik vond het super gaaf om zelf te vliegen en vanalles te leren! Ik ga sparen om weer terug te komen. Want als het aan mij lag bleven we nog veel langer in de lucht! Bedankt piloot- instructeur voor deze ervaring!

Leuk om zelf te vliegen en om zelf bochten te maken

Ik vond het zo kort.

Nuttig


Marcel (36)
uit Amsterdam

· September 2016 · Lelystad

Een super ervaring!
Werd goed begeleid door Alexander. Naast een prettig gesprek ontstond er vanwege de vragen ook een snelcursus over de instrumenten en de mogelijkheid zelf een momentje te vliegen. Het was ook echt service om mee te denken zodat mijn toeschouwers niet aan de grond hoefden te blijven staan maar mee konden vliegen

Goede begeleiding en service

Getrikkert worden en dan lijkt de stap groot om zelf te gaan vliegen

Nuttig


Niels (16)
uit Nijverdal

· September 2016 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring, met een leuke en enthousiaste instructeur. 10/10 would do again.

Het zelf vliegen

Nuttig


Frank (31)
uit Wachtum

· September 2016 · Lelystad

Een 8 op n schaal van 1 tot 10

Het vliegen

Had het normaal gevonden wanneer de al betaalde weekendtoeslag verrekend zou worden met de passagier. Zulke dingetjes maakt vliegles.nl geen aanraadbaar familiebedrijf bij vrienden/familie

Nuttig


Richard (50)
uit Hoogvliet

· September 2016 · Midden-Zeeland

In één woord fantastisch. Goed opgevangen door de instructeur, rustige duidelijke uitleg. Je mag al vrij snel zelf vliegen.

Ook tijdens de vlucht uitleg en heldere instructie. Kortom inspannend maar ook relaxend.

Omgeving, instructeur, uitleg.

Geen

Nuttig


Guus (60)
uit Midwoud

· September 2016 · Lelystad

Het vliegen was een enorm leuke ervaring. Het was super helder weer, dus ik trof het enorm. De instructrice die ik had was helder, behulpzaam en geduldig. Ook de uitleg vooraf door haar was heel duidelijk.

Het vliegen zelf, prachtig uitzicht en ik had ondanks dat ik het voor de eerste keer deed genoeg rust om even om je heen te kijken. Goede begeleiding/les van instructrice.

Mijn lestijd werd zonder overleg verlaat. De instructrice vergat de camera voor het filmpje mee te nemen de cockpit in en na het filmen af te geven (moest ik beide keren om vragen), en achteraf blijkt: alles op zijn kop gefilmd. Dus klantgerichtheid...

Nuttig


Piet (75)
uit Spijkenisse

· September 2016 · Midden-Zeeland

Wij werden keurig op tijd door Erik Koldenhof opgehaald. De informatie die door Erik verstrekt werd was interessant. Het vliegen in een klein vliegtuig en het zelf een stukje sturen was een belevenis.

De video waaruit blijkt dat ik een vliegtuig(je) bestuurd heb kan ik vol trots aan mijn zussen, van wie ik de vliegles cadeau heb gekregen, laten zien.

De bevestiging van de reservering liep niet helemaal vlekkeloos,dit zou verbeterd kunnen worden.

Nuttig


Anko (68)
uit Doornspijk

· September 2016 · Lelystad

Prachtig, als ik het geld had ging ik voor een brevet.
Super!

Het zelf besturen en het zelf aanvliegen van de landingsbaan.

Te kort

Nuttig


Tijmen (13)
uit Voorhout

· September 2016 · Lelystad

Het was super gaaf mijn eerste zelfvlieg ervaring. Aardige instructeur, nam alle tijd en vertelde alles heel duidelijk. 20 minuten vliegen is cool maar best kort. We zijn over het Dolfinarium gevlogen dus we zagen de dolfijnen vanuit de lucht.

Een fantastiche revaring om nooit te vergeten

Tijdens de vlucht is gefilmd. Deze staat op zn kop. Heel jammer

Nuttig


Mandy Faber (31)
uit Haarlem

· September 2016 · Lelystad

Ik vond het heel erg leuk!

Gaaf

Het ontvangst bij de receptie boven, mag wel wat vriendelijker en enthousiaster !!

Nuttig


Mariette (38)
uit Millingen aan de Rijn

· Augustus 2016 · Lelystad

Geweldige ervaring! Super leuk om een keer te doen!

Goede instructeur, top vliegtuigje en leuke ervaring

Jammer dat het zo snel voorbij was!

Nuttig


Brian
uit Voorburg

· Augustus 2016 · Lelystad

Brilliant experience.
Great pilot, great views and so much fun flying the aircraft.

The whole experience!

None

Nuttig


John (60)
uit Heerlen

· Juli 2016 · Midden-Zeeland

Ik moest even wennen (al weer jaren niet gevlogen) maar uiteindelijk vond ik het prachtig.

Het vliegen, het weer, de info via de instructeur.

Ik heb geen minpunten te melden

Nuttig


Anton (55)
uit Bleiswijk

· Juli 2016 · Midden-Zeeland

Mijn eerste keer echt vliegen. Een windstille zomerse dag in Zeeland. Prachtige dag met een erg leuke eerste ervaring. Aardige instructeur die me alles Behalve opstijgen en landen zelf liet vliegen. Prachtig uitzicht!

Leuke instructeur; veel kans om zelf te vliegen

Korte theorie les en het vliegtuigje had van mij iets groter gemogen.

Nuttig


Lars (15)
uit Bollenstreek

· Juli 2016 · Lelystad

Het was een fantastische belevenis. Geniet nog steeds na van deze geweldige dag.

Leuke instructrice. Vliegen boven Harderwijk en de dolfijnen zien zwemmen.

Op de website de effectieve vliegtijd die een aspirantpiloot vliegt per tijdsduur die je boekt vermelden.

Nuttig


Benjamin (19)
uit Amsterdam

· Juli 2016 · Lelystad

Geweldige ervaring. Ik vond het super om in zo een klein vliegtuig te zitten en zelf even te sturen.

Interessant gesprek met aardige en professionele instructrice, duidelijke instructievideo, extra goed zicht op die dag, de harde wind maakte het spannend, lekker kopje thee erbij

Ik had langer willen vliegen, maar dat is wel duur.

Nuttig


Paul (42)
uit Kaag

· Juni 2016 · Lelystad

Geweldige ervaring. Bijzonder dat je in die zeg maar korte tijd in de lucht bent toch al snel een gevoel krijgt dat je zelf het vliegtuig kunt besturen.

Zodra je op een behoorlijke hoogte begeeft vliegt het toestel bijzonder lekker en degelijk.

Eigenlijk niets maar als ik toch iets moeten aangeven dan: snelheid van introductiefilm was voor mij niet geheel te volgen. Uitleg met besturing ging voor mij te snel

Nuttig


Johan (62)
uit Almere

· Mei 2016 · Lelystad

Echt geweldig, voor herhaling vatbaar

Het zelf vliegen

Geen

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?