Reviews Parachutespringen Zeeland

4,9

van 5

48 reviews

4,9 van 5

48 reviews

5 sterren
46
4 sterren
1
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0
Maikel
Nieuw-vennep

· Oktober 2021

Het was echt een kick om te doen.
Dat is veel vaker voor herhaling vatbaar.

  • De Vlucht tot de vrijeval.
    en het uitzicht.
Nico Grijpink
Sommelsdijk

· September 2021

Grandioos! Heerlijke vlucht gehad., genoten

  • Leuke instructeur, hele ervaring
  • Consumptie mogelijkheid.
    Jammer dat familie/kijkers niet dichterbij kunnen komen
Nancy
Kwadendamme

· September 2021

Het was geweldig, unieke ervaring!

  • Toffe instructeur, gewoon topervaring!
  • Supporters hadden het leuk gevonden om dichter bij de landingsspot te kunnen zijn.
Jan Karel van Gent (57)
Zeist

· Augustus 2021

Goed georganiseerde activiteit met als resultaat voor mij een mooie sprong.

  • De vrije val geeft natuurlijk een kick. Het vervolg met het openen van de parachute is echter ook een mooie ervaring. Goed gedaan Helder Soussa.
  • Mogelijk meer uitgebreide catering ?
    Bij wachttijden fijn.
Ton (61)
Bergambacht

· Augustus 2021

Het was super, we gaan
Het nog 1x doen.

  • Mooie omgeving
  • Niet.
Nel (54)
Zaltbommel

· Juli 2021

Mijn meisjes zijn goed en super gezellig begeleidt.
Als moeder werd ik er ook leuk bij betrokken

  • Super gezellig team en het lijkt/is veilig
  • Geen
Yvonne (52)
‘s-Heerenhoek

· Juni 2021

Super geweldige ervaring.

  • Netjes geregeld allemaal.
Noreen (18)
Delft

· Juni 2021

Super gave ervaring en een hele fijne begeleider!

Dorine (67)
Eindhoven

· Juni 2021

Spannend leuk te gek plezier en het smaakte naar meer

  • De rust van mijn buddy de uitleg de hele Entourage er om heen
  • Geen
Franny (46)
Made

· Juni 2021

Het was geweldig om mee te maken

  • Vooral de vrije val was gaaf om te doen
  • Geen
Rob (55)
Wehl

· Oktober 2020

Een heel erg leuke ervaring, was voor mij de eerste keer, een kado voor mijn verjaardag.

  • Leuke ontvangst, gezellige sfeer.
  • Ik had geen instructie gehad, voordat dat ik ging springen, daar kwamen we tijdens de sprong achter, dus tijdens mijn sprong werd ik nog op de hoogte gebracht, dit had niet mogen gebeuren.
Johnny (44)
Zeebrugge

· September 2020

Super de Max kom snel terug

  • Alles top uitgelegd..de begeleiding en de ervaring
Cees puts (55)
Eindhoven

· September 2020

Super

  • Geweldig
  • Niks
Jeffrey Voet-Kagenaar (29)
Vlissingen

· September 2020

Super gaaf!

  • De sprong.
  • Dat de instructie in het Engels was.
Gerben Grobben (44)
Hilversum

· Augustus 2020

Een onvergetelijke ervaring

  • Aardige medewerkers
Lydia de Jonge (52)
Heinkenszand

· Augustus 2020

Fantastisch. Het was mijn 2e sprong dus was al een beetje voorbereid maar bij de 2e keer geniet je nog meer

  • Het was goed geregeld. Door slecht weer in de ochtend liep het allemaal wat uit maar dit werd goed opgevangen.
    Deze keer was er wat bewolking zodat je letterlijk door de wolken viel
  • Ik had via mail gevraagd of het mogelijk was om met mijn beide kinderen tegelijk te springen. Het antwoord was dat dit in Zeeland niet mogelijk was. Helaas bleek bij aankomst op het vliegveld dat er nu met een groter toestel gelogen werd waardoor het wel mogelijk was geweest. Erg jammer dat dit niet goed is aangegeven.
Laura van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring en je verbeterpunt!
Cynthia de Geus (37)
De Glind

· Augustus 2020

Hele gave ervaring!! Die vrije val is echt zo vet.

  • Leuke gasten waarmee we sprongen.
  • Lopende band werk, waardoor je weinig tijd had even bij te komen.
Ed van Wieringen (62)
Eindhoven

· Augustus 2020

Geweldige ervaring

  • Aardige mensen!
  • Eigenlijk geen .
T.Schultz (29)
Leiden

· Augustus 2020

Waanzinnig een ervaring rijker

  • Een waanzinnig team met vrolijke mensen die er wat leuks van maken jullie zijn top
Ronald (50)
Poeldijk

· Juli 2020

Waanzinnig gaaf om deze beleving voor je verjaardag te krijgen, dit kado vergeet ik nooit meer

  • Super gave crew, met een geweldige tandem instructeur genaamd Dean, die deze ervaring nog net dat beetje meer gaf wat het nog specialer maakte!
Lily Broekaart (60)
Kloosterzande

· Juli 2020

Ik vond de sprong geweldig! Had voor mij nog veel langer mogen duren, maar helaas..........voor je gevoel sta je zo weer beneden.

  • Het was een spectaculaire ervaring. Personeel erg vriendelijk en vrolijk.
  • Helaas hebben we ruim 2,5 uur moeten wachten voordat we konden springen. Jammer dat men dit bij aankomst niet meteen gezegd heeft. Hadden we in het restaurant kunnen wachten i.p.v op 'n gammele tuinbank.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback Lily. Soms is het moeilijk in te schatten hoe lang het gaat duren. Bijvoorbeeld bij de wisselende weersomstandigheden of drukte op het veld en in de lucht. We gaan nadenken hoe we dit kunnen verbeteren.
Rolf (30)
Breda

· Oktober 2019

Parachute springen is een super ervaring. Zelfs met (een beetje) hoogtevrees is het super gaaf! Als je de eerste keer springt is het filmpakket wel echt aan te bevelen! Voor de foto's hoef je het niet te doen want dat zijn stills uit de video's. Al met al een super ervaring, een must do!

  • Goede ontvangst, leuke crew, ik zat bij de deur dus mooi uitzicht.
  • Beelden van mijn vriendin vond ik iets beter, maar dat ligt puur aan diegene die filmt.
Tonnie (71)
Breda

· Oktober 2019

Geweldige ervaring. Vooral de vrije val was het meest spannend.

  • Het uitzicht over het landschap zowel in het vliegtuig als tijdens de vlucht. En de familie zien staan wachten tijdens de perfecte landing.
  • De ontvangst op het vliegveld had wat hartelijker gemogen, niemand nam de moeite om ons welkom te heten en uitleg te geven wat wel prettig zou zijn als je voor de eerste keer gaat springen.
Shama (27)
Utrecht

· September 2019

It was a breath taking euphoric experience of my life. This was my first jump ever but I do not think I will let it be the last one.
The Tandem partner Liam was amazing as well and made the experience a lot more fun for me.

  • I loved the weather conditions and location of the jump.
    The control I was let to take for steering the parachute. Loved the smooth landing.
  • Not too high. want more free fall.
Jamiro van Vliegles.nl:
Thanks for the nice and positive review! We really appreciate it.
Derk (59)
Zwolle

· September 2019

Een bijzondere ervaring, moet je een keer gedaan hebben, was ook spannend!

  • De instructeur, Naam Helder een Portugees, hij deed er alles aan om het je naar de zin te maken en op je gemak te stellen
  • De ontvangst, het was bij aankomst rommelig, je wist niet bij wie of waar je je moest melden. Vervolgens liep er iemand naar me toe en daarna werd ik geregistreerd. Vervolgens liep ze weg en wist ik nog niks. Het zou aan te bevelen zijn, om even kort uit te leggen hoe het dan verder gaat en de mensen om hun gemak stellen, met een praatje en een kop koffie zou ook niet verkeerd zijn.
Jamiro van Vliegles.nl:
Ik vind het jammer om te horen dat je de aankomst zo hebt ervaren, maar de sprong was zeker weten een bijzondere ervaring!
Maarten (27)
Den Haag

· September 2019

Top! Mooie foto edit ook en alles goed geregeld!

Dolf (66)
Overijse

· September 2019

Geweldige ervaring

  • Prachtig om Zeeland zo te zien!
  • Geen
Siebrich (49)
Hoekstra

· Augustus 2019

Ik vond het een fantastische ervaring! De instructeurs waren erg geruststellend en legden de gebeurtenissen goed uit. Om uit een vliegtuig te vallen op een hoogte van 9000 ft, is een van de meest bizarre dingen die ik ooit heb gedaan!

  • De vliegtocht naar boven was heel mooi, de uitleg en vriendelijkheid van de instructeur was heel fijn, zijn professionele begeleiding was geruststellend. Ik heb er heel erg veel van genoten! Het was een lifechanging ervaring.
  • Ik zou niets weten!
Damir (40)
Vlissingen

· Augustus 2019

Suuuuuuuuuuuuper vet!
Goede begeleiding....een aanrader!!!!!

  • De vrije val is fantastisch
  • Uuuuuuuuuuh die zijn er naar mijn mening niet!!!!!
Arno (47)
Leende

· Juli 2019

Super goed en super mooi

  • Goede uitleg, super team ook aan de grond
  • Geen, ( het was te snel voorbij , maar dat is met alles wat leuk is haha)
Janet (50)
Oost-Souburg

· Juni 2019

Wat een prachtige ervaring.
Een hoop adreline kwam er wel vrij met de vrije val. Trots op mezelf!

  • De vlucht met prachtig uitzicht. Goede begeleiding door de instructeur en was erg gemoedelijk.
  • Geen!
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Janet, fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad!
Adriaan (37)
S'Heer Arendskerke

· Juni 2019

Prachtige ervaring

  • Vrije val is heerlijk gevoel. Daarna lekker zweven dood de lucht.
Paul (41)
Nijmegen

· Juni 2019

Fantastische ervaring!

  • Unieke ervaring! vriendelijk personeel, het gezin kon meerijden naar de landingsplaats om foto’s te maken.
  • Koffie schenken tijdens het wachten vooraf de sprong?
Tom (41)
Hove

· Mei 2019

Top!

  • Fijne ontvangst, professioneel, vriendelijk, geruststellend
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen Tom!
Thomas (22)
Lepelstraat

· Oktober 2018

Heel gaaf. Iets wat je moet hebben ervaren. Ook heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Personeel, de sprong
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring Thomas. Parachute springen staat bij veel mensen inderdaad bovenaan de Bucketlist!
Hein (55)
Vlissingen

· September 2018

Geweldig

  • Het geheel
  • Geen
Irene (47)
De Meern

· September 2018

Het boekingsproces verliep heel soepel en Joeri stond ons ook telefonisch goed te woord.
Laat ik voorop stellen dat ik het springen ontzettend gaaf vond en tegen mijn verwachtingen in helemaal niet eng (terwijl ik wel een vorm van hoogtevrees heb).
Bij aankomst bij het Paracentrum liep er een vrouw naar ons toe die het administratieve deel op zich nam en de cadeaubon van Funspiration was meteen goed. Vervolgens werd er gezegd dat het nog wel even zou duren en werd je verder aan lot overgelaten. Geen aanwijzingen dat er ergens wat kan gaan drinken of hoe laat je ongeveer aan de beurt bent. Ook anderen keken verder niet naar je om en daar sta je dan met je gezelschap afvragend wat je in de tussentijd moet of kan. Tussentijds werd er ook geen indicatie gegeven of je al de volgende bent. Qua verzorging of begeleiding had er net zo goed een automaat kunnen staan waar je je voucher inscant. "Opeens" is het dan zo ver. Je wordt gevraagd om een overal aan te trekken en men hangt een soort harnas losjes om je heen. De instructeur maakt die dan vervolgens goed vast.
Wij hadden de instructeurs Mike en Leander. De laatste heeft al zo'n 20.000 sprongen op zijn naam. Samen met de piloot en de instructeurs zaten we in totaal met 5 personen in het vliegtuigje en in zo'n 20 minuten klommen we naar de 3000 meter hoogte. Alleen dat al met het prachtige uitzicht was een ervaring op zich. In het vliegtuig kregen we een brilletje verstrekt moesten we strak tegen de instructeurs gaan zitten, die ons vervolgens goed vastgespten. De deur ging open en ik mocht als eerste mijn voeten naar buiten op de opstapplank zetten. Ik voelde totaal geen angst! Voor ik het wist zette Leander af en maakten we eerst een vrije val en die was best snel voorbij. De parachute ging uit en toen was het heerlijk "stil" en genoot ik echt van het prachtige uitzicht op deze mooie heldere dag. 3-4 minuten later stonden we weer op de grond en fantastische ervaring rijker.
Bij terugkomst kregen we een certificaat dat we de sprong hebben gemaakt met de naam van de instructeur erbij.

Bijzonder: in het gebouw waar je de administratie regelt betaal je meer voor een blikje frisdrank (2 euro versus 1,50), dan in het barretje net voorbij de hangar (20 meter daar vandaan).

  • Supergaaf ervaring van vlucht en sprong
    Prettig rustige instructeur (Leander)
  • Verzorging, cq ontvangst tot het moment dat je je kunt voorbereiden.
    Geen uitleg wat je kunt verwachten bij ontvangst (zelfs niet de melding dat de instructeurs e.e.a. gaan uitleggen).
    Vooral voor de personen die met je mee komen om te kijken is dat wel onprettig.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide verslag en verbeterpunten Irene. We gaan hierover in gesprek met de locatie.
Wim (59)
Made

· Augustus 2018

Gaaf. Alle mensen van het parachute team hebben hun uiterste best gedaan om het ons ze leuk mogelijk te maken. Ik kan ze niet meer dan ‘n 10 geven. (Ik blijf docent hè) De video die ze van de sprong gemaakt hebben, hebben we al verschillende keren bekeken. Nogmaals bedankt voor jullie inzet! TOP!!!

  • Men legde precies uit wat er ging gebeuren zodoende hoefde je niet bang te zijn.
  • Misschien had je op de grond ook wel kunnen vertellen hoe de procedure ging
Joeri van Vliegles.nl:
Een 10, daar doen we het voor!
Wieke (17)
Utrecht

· Augustus 2018

Het was ge wel dig. Heel erg bedankt voor de ervaring die ik niet meer zal vergeten.

  • Aardige instructeurs, geweldig vrije val
  • Was er niet
Marcel (45)
Kortgene

· Juli 2018

Een super leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar.

  • Goede uitleg en hele aardige mensen
  • Ben ik niet tegen gekomen.
Luc (23)
Born

· Juli 2018

Super tof, geweldige ervaring!

  • Goed georganiseerd, goede instructies.
  • ?
Joeri van Vliegles.nl:
Het is een goed teken dat je geen minpunten kon vinden, bedankt voor je beoordeling!
Seyrian (24)
Van Aelst

· Juni 2018

De enkele seconden vrije val gaf mij het meest ontspannende gevoel die ik ooit heb gehad.

  • De vloeiende toegankelijkheid om te kunnen springen.
  • /
Tamara (33)
Oost Souburg

· Mei 2018

Geweldig..

  • Duidelijk uitleg en vriendelijk
Joeri van Vliegles.nl:
Dankjewel voor je positieve reactie!
Floris (14)
Papendrecht

· April 2018

Een enorme kick! van tevoren een beetje zenuwachtig maar in de lucht was het echt een te gekke ervaring.

  • De instructeurs zijn heel vriendelijk en je krijgt goeie instructies
  • Niks, alles is goed genoeg :)
Joeri van Vliegles.nl:
Het is inderdaad een kick! Bedankt voor je goede beoordeling Floris!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?