Beoordelingen Parachutespringen Texel

4,9
van 5
31 beoordelingen

4,9 van 5

31 beoordelingen
5 sterren
30
4 sterren
0
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0

Desiree (60)
uit Almere

· September 2020 · Texel

FANTASTIC! The whole crew were great/fun/and calm ur nerves...

EVERYTHING was 10 plus

Nothing!!!

Nuttig


Magdalena (1985)
uit Voorburg

· Augustus 2020 · Texel

Great!!!!

Nuttig


Alette (32)
uit Heemskerk

· Augustus 2020 · Texel

Hele toffe ervaring! Duidelijke uitleg vooraf, vriendelijke&geruststellende parachutist en een perfecte landing! Ook de 'achtbaan'experience was gaaf!

Kundigheid van de mensen

Nuttig


Suzanne Blokdijk (60)
uit Purmerend

· Juli 2020 · Texel

Geweldig

Goed uitgelegd, vriendelijk en heel professioneel

Ik had verwacht op en mooie diploma of iets

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Alex (46)
uit Medemblik

· September 2019 · Texel

Geweldig

Service uitleg vriendelijke mensen de vlucht de sprong . Gewoon een mega beleving

Absoluut geen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Olly (72)
uit Gouda

· Augustus 2019 · Texel

Het was in een woord geweldig!!!!!!!!!

De begeleiding werd erg goed uitgevoerd

Die heb ik niet

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Kees (59)
uit Ridderkerk

· Augustus 2019 · Texel

Eenmooie ervaring. Mede door het mooie weer en goede springbuddy

Zeer goede voorbereiding zowel op de grond als in de lucht

De prijs( wel te begrijpen) is wel hoog.

Nuttig


Leroy boelman (16)
uit Leeuwarden

· Juli 2019 · Texel

Machtig! Prachtig! En gewoon geweldig!!!!

Als je zenuwen van te voren hebt? Geen probleem! Als je bij het paracentrum aankomt en je meld je aan en je loopt daar rond , dan zul je door de sfeer en geweldige relaxte medewerkers daar , sws de helft van je zenuwen al verdwijnen. HELEMAAL TOP!

GEEN!!! GOED GEREGELD!!!

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen Leroy, we geven je compimenten door aan de crew!

Nuttig


Andrei (24)
uit Cernavoda

· Juli 2019 · Texel

The best experiece ever!

Only +++

Nuttig


Wilco (20)
uit IJzendoorn

· Juli 2019 · Texel

Het was erg bijzonder zeker een aanrader.

Het uitzicht was heel mooi en de sprong nog beter

Nuttig


Marco (49)
uit Kampen

· Mei 2019 · Texel

Springen was super!!!

Locatie, begeleiding en wat een super ervaring!

Connectie met Texel, veel disscussie aan balie over betaling ed.

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat sprong super was Marco. Ook bedankt voor je feedback, discussie over betalingen en dergelijk zijn natuurlijk niet de bedoeling. We nemen hierover even persoonlijk contact met je op.

Nuttig


Rob (50)
uit Purmetend

· September 2018 · Texel

Geweldige ervaring die ik een ieder aanraad om ook op te doen. Ronduit geweldig. Zeer professionele begeleiding en uitvoering.

Goede fotograaf en goede jumpmaster. Zij stellen je gerust en doen heel goed wat er gevraagd is. Top gewoon.

Nvt

Nuttig


Sylvia en Evert (54)
uit Maarssen

· September 2018 · Texel

Het was een super dag voor ons tweeën. Wat een ervaring en spanning. Super leuke mensen ontmoet.

Je wordt van de eerste minuut gerustgesteld. Wat een super team hebben ze daar op Texel.

Niet

Nuttig


Hubertus (74)
uit Bocholt Belgie

· Augustus 2018 · Texel

In 1 woord: fantastisch en direct voor herhaling vatbaar. Ik kom beslist nog eens terug (mits mijn gezondheid dit toelaat).

De wijze van kennismaking met mijn medespringer en degene die de video maakte, erg sympathiek.

Voor mij was alles 100 procent.

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat het een mooie ervaring was, we zien je graag nog eens terug Hubertus!

Nuttig


Esther (39)
uit ALKMAAR

· Augustus 2018 · Texel

Het was de sprong van me leven! Fantastisch.

Leuke mensen en alles zeer goed geregeld

Geen.

Nuttig


Gerda (56)
uit Wervershoof

· Augustus 2018 · Texel

GEWELDIG!!!

Alles was leuk, het moment van de sprong tot de landing. De vrije val, het uitzicht over het eiland, het contact met de instructeur als de parachute eenmaal open gaat en het zelf sturen tijdens de sprong. In één woord fantastisch!
,

Wat mij betreft geen minpunten. Ik had een Australische instructeur. Communicatie kan misschien voor anderen wat lastiger zijn.

Nuttig


Lisa (19)
uit Breukelen

· Augustus 2018 · Texel

Het was geweldig! Een onvergetelijke ervaring

Het personeel & de ervaring

Dat we best lang moesten wachten, maar dat hadden we er zeker voor over!

Nuttig


Wim (59)
uit

· Juli 2018 · Texel

Een fantastische ervaring

Ze legde heel goed uit wat er ging gebeuren. Heeft service verleend.

De communicatie over het reserveren.

Nuttig


Mirthe (20)
uit Neede

· Juli 2018 · Texel

De service was super. We waren iets te laat aanwezig maar dat was geen probleem. We konden zonder problemen 's middags nog worden ingepland.

De sprong was geweldig. Vooral de eerste keer was het een super ervaring. De instructeurs waren aardig en konden de procedure goed uitleggen.

Nuttig


Lilian (48)
uit ANNA PAULOWNA

· Juni 2018 · Texel

Ik vond het GEWELDIG!!! Goed geregeld en onwijs leuke mensen die er werken.
Je krijgt goed uitleg en de ervaring van de vrije val is gewoon te gek!

De vrije val is gewoon te gek. Ik heb een sprong vanaf 13000ft gedaan en dan heb je een vrije val van zo'n 60 sec. Echt super en daarna de rust van het zweven onder de parachute.

Geen idee. Alles was goed geregeld.

Nuttig


Monique (55)
uit St.-Annaparochie

· Juni 2018 · Texel

Wij vonden het een geweldig mooie ervaring! Enorm genoten.

Eigenlijk alles!

Geen minpunten

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Fijn dat we jullie hier zo'n mooie herinnering aan hebben.

Nuttig


Peter (58)
uit Hoogkarspel

· Juni 2018 · Texel

Prachtig een hele belevenis

De sprong uit het vliegtuig

Geen

Nuttig


Bennie (58)
uit Zwolle

· Juni 2018 · Texel

Geweldige ervaring
Prachtig
Ook leuke mensen van de begeleiding (dirk )

Alles

Wachttijd

Nuttig


Marcel (50)
uit Krommenie

· Mei 2018 · Texel

Super gaaf!!!

Vrije val was adembenemend mooi

Nuttig


Anke (24)
uit Mariahout

· Mei 2018 · Texel

Gaaf!

Goed geregeld, week ervoor via de telefoon alles nog doorgenomen. Op de dag zelf liep alles snel door.

Prijs

Nuttig


Thecla (17)
uit Angeren

· Mei 2018 · Texel

Ik vond het echt heel erg gaaf !!

Iedereen is heel vriendelijk, gezellige sfeer!

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?