Reviews Parachutespringen Breda

5,0

van 5

106 reviews

5,0 van 5

106 reviews

5 sterren
103
4 sterren
2
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0
Etienne Bollen
Heerlen

· Oktober 2021

Ik heb een geweldige ervaring gehad. Prachtig open weer. Ik was wel wat gespannen vooraf ,maar door de professionele uitleg, voelde ik mij snel op mijn gemak, en kon hierdoor optimaal genieten. Wat een adrenaline kick geeft het springen uit een vliegtuig!

  • Het was heel gaaf. Stond al lang op mijn bucket list. Ben heel blij met deze onvergetelijke ervaring.
  • Kan geen minpunten opnoemen
Ronnie Maas
Riethoven

· Oktober 2021

We vonden het alle 7 een fantastische en mooie memorabele ervaring

  • Goede enthousiaste begeleiding, gemoedelijke sfeer. Hierdoor waren de angstige onder ons snel gerustgesteld . Kortom erg goed
  • Te kort! Was zelf zo enthousiast dat ik wel een cursus wil gaan volgen. Las echter dat dit voor je 50 jaar moest, is daar nog een mouw aan te passen? Ben 53....
Hanneke
Sleeuwijk

· Oktober 2021

Het was een enorm bijzondere ervaring. Ik had allerlei verwachtingen vooraf, maar ik had nooit gedacht dat het zo gaaf zou zijn!

  • Hele fijne begeleider, die je op je gemak stelde, want het was wel een beetje spannend!
  • Geen
Ilse
Nijmegen

· Oktober 2021

Super gave ervaring! Kan niet wachten tot de volgende keer en dan natuurlijk nog hoger

  • Goede sfeer en aardige begeleiders. De video was ook heel erg gaaf!
Largo en Dante Bastiaans
Nuenen.

· September 2021

Het was helemaal geweldig.

  • De vrije val was het leukste. Maar de manier waarop jullie het filmpje maken is heel erg leuk
  • Niks kunnen ontdekken
Rijan van Geene
Breda

· September 2021

Geweldig!

  • Leuke bemanning. Erg goed uitgelegd
  • Had veel langer mogen duren 😄
Boris Noordegraaf
Roosendaal

· September 2021

Heel gaaf! En een super leuke instructeur!

  • De vrije val was het beste!
  • Niets, het was perfect.
Hans van kessel
S-Hertogenbosch

· September 2021

Dochter en schoonzoon laten springen voor hun 40ste verjaardag, was geweldig,

  • SUPER GAAF
  • We kunnen geen minpunten verzinnen
Herman Oldenhuis
Dordrecht

· September 2021

Het was geweldig: goede begeleiding en een geweldige sprong

  • Het moment dat je uit het vliegtuig gaat
  • Prima zo!!
Carla Oostvogels
Oss

· September 2021

Super

  • Wil zo nog een keer
  • Geen idee
Paul
Lieshout

· September 2021

Helemaal super iets wat je een keer moet mee maken.

  • De kick die je krijgt van je vrije val en het uitzicht.
  • Tip is dat je oordopjes in doet. De oren zijn dicht geklapt en een dag laten is dat nog zo waardoor ik nog duizelig ben.
J van der Pol
Wijchen

· Augustus 2021

Supercoole ervaring!

  • De vrije val vanaf 3 km was fantastisch!
  • Er was geen gastvrije ontvangst en daarnaast ontbreekt sws een sfeervolle plek om na te genieten.
Jan (67)
Werkendam

· Augustus 2021

Het was een geweldige ervaring.

  • Mooie locatie, aardige mensen en prijzen van consumpties normaal.
  • Het was die morgen mistig daardoor was het die middag heel druk, hectisch en hebben we lang moeten wachten.
Marcel (56)
Hoeven

· Augustus 2021

Superleuk, once in a lifetime ervaring!

  • De instructie, de begeleiding naar de vlucht en de sprong zijn om nooit te vergeten.
  • Het verblijf tijdens het wachten is wat ongeorganiseerd. De hoeveelheid rokers was zeker storend
Sven Klijs. (30)
Etten-Leur

· Augustus 2021

Super leuke/moor ervaring! Heel goed geregeld!

Wouter Schaap (65)
Waalwijk

· Augustus 2021

Het was een geweldige ervaring, ik kom zeker nog een keer, misschien met onze dochter en dan waarschijnlijk ook een video

  • Het was goed georganiseerd, fijne en deskundige mensen
  • Vooral zo doorgaan
Nikki Verwijst (16)
Vorstenbosch

· Augustus 2021

Het was fantastisch, echt supergaaf!!
M'n eerste maar zeker niet m'n laatste keer.

  • We gingen een extra kilometer hoger, de tandemmaster en cameraman waren heel aardig en relaxed. Alles was goed geregeld.
  • Geen
Peter Bakker (lizette de vries) (65)
Bosschenhoofd

· Augustus 2021

GEWELDIG!

  • Alles!!! , Prettig, vertrouwd, de hele beleving t/m de cameraman en tandemmaster
    Smaakt naar meer.
  • Geen helm voor mij?
Bram (47)
Eindhoven

· Augustus 2021

Top super 100% tevreden.

Kantine niet duur
Mensen open
Geen commerciële club. Maar meer een stelletje liefhebbers

  • Alles
  • Het weer.... zo af en toe. Hahahahahaha
Jennifer (32)
Tilburg

· Augustus 2021

Mijn man heeft de sprong gemaakt. Die vond het genieten

  • Dat er op t laatste moment toch nog geschakeld kon worden dat het toch gefilmd kon worden
Jessica (25)
Amsterdam

· Augustus 2021

Een super gave ervaring met mensen die je gelijk op je gemak stellen. Ik zou het zo nog eens doen!

  • De gastvrijheid en de ervaring
  • We moesten vrij lang wachten (3,5u) tot er goed weer was, maar daar kan niemand natuurlijk iets aan doen
Sem Kokkelkorn (17)
Kerkrade

· Augustus 2021

Het was in een woord geweldig. Alles prima geregeld. Hebben i.v.m. het weer lang moeten wachten maar uiteindelijk heeft de sprong alles weten goed te maken. Leuke heren die een praatje met je maken en je kunt zien dat ze dit met veel plezier doen.

  • De sprong was geweldig en heb enorm genoten. Bedankt voor deze geweldige ervaring.
  • Geen, op het weer na waardoor we lang moesten wachten maar hier heeft niemand invloed op.
Arjan (49)
Nederland

· Juli 2021

Super gave en stoere activiteit; goed, gezellig en laagdrempelig georganiseerd. Tip: boek ook de video opname, wordt superleuk gemaakt en is mooi aandenken

  • Unieke activiteit, spannend, veilig, laagdrempelig en gezellig
  • Advies was om overall en warme trui mee te nemen, maar dat was helemaal niet nodig - op een mooie dag is het op 10.000ft ook nog steeds lekker. Alleen een broek die vies mag worden (landing op de kont) is nodig
Marlou Godrie (24)
Schijf

· Juli 2021

2 sprongen cadeau gedaan, en wat vonden ze het gaaf! Een ervaring rijker die ze nooit meer zullen vergeten

Rodrigo (26)
Helmond

· Juli 2021

Echt een onvergetelijke ervaring!!
Dit zou ik echt aan iedereen aanraden!

  • Instructies was duidelijk en de personeel waren vriendelijk.
  • Geen
Rodrigo (26)
Helmond

· Juli 2021

Echt een onvergetelijke ervaring!!
Dit zou ik echt aan iedereen aanraden!

  • Instructies was duidelijk en de personeel waren vriendelijk.
  • Geen
Angela (57)
Aarle-Rixtel

· Juli 2021

Geweldige ervaring, je moet dit minimaal 1 keer in je leven gedaan hebben!

  • Heel fijne begeleiding, die van dit dagje iets extra bijzonders maakte.
  • Nou..... niets eigenlijk.
Stan & Mees (50)
Eindhoven

· Juli 2021

Geweldige kick ervaring. Zeker het aanraden waard.

  • Goede informatie, gezellige, doch ietwat gespannen, sfeer.
  • Erg jammer dat de ruiten in de bus ‘lek’ zijn ;-)
Thom van den Eijnden (25)
Ossendrecht

· Juli 2021

Het was een super ervaring! gaaf om te doen en om iemand mee te verrassen.

  • Goede begeleiding en instructies
  • Geen
Ad van den Bergh (64)
Roosendaal

· Juli 2021

Het totale gevoel over het arrangement is zeer positief en zo goed dat ik het in de toekomst nog zeker een keer ga herhalen.

  • Het contact met de parachutespringers en in het bijzonder mijn duo-parachutist, zowel vooraf, in het vliegtuig, tijdens de sprong en achteraf na de landing gaf hij mij een zeer goede uitleg van wat er ging gebeuren op een vertrouwde en aardige manier. Heb geen moment het gevoel gehad dat er iets mis kon gaan.
  • Bij aankomst de jongelui welke hier achter de kassa zaten kwamen erg amateuristisch over en gaven weinig informatie behoudens het formulier dat moest worden ingevuld kon ik gaan zitten en wachten, geen enkele verdere informatie hoelang het nog kon gaan duren en wat mij te wachten stond. Na de sprong hadden ze een certificaat geproduceerd met de verkeerde achternaam, dus zo goed en professioneel als de duo-parachutist was zo amateuristisch waren zij.
    Zij zijn ook de reden van mijn 4 sterren anders waren het er zeker vijf geweest.
Simona (31)
Capelle aan den IJssel

· Juli 2021

Gewoon geweldig, echt een aanrader.

  • Personeel super aardig, professioneel gefilmd,
  • Ik kan geen bedenken
Richard (40)
Werkendam

· Juli 2021

Echt super vet en hoe de instructeur en camera vrouw met je omgaan echt super fijn heb genoten

  • Dat ik zelf mocht sturen
  • Goedkoper maken kan ik vaker springen haha
Michael Reniers (46)
Breda

· Juli 2021

Prachtig!! Goede begeleiding van Jannes en mooie ervaring.

  • Veel vertrouwen in de tandemmaster, duidelijk korte uitleg, leuk praatje op de weg naar beneden en natuurlijk vanaf de rand het vliegtuig uit!!
  • Heb ik niet. Ik vond het een mooie ervaring met goede service van begin tot eind.
Anneke (41)
Gemert

· Juni 2021

Ik vond het fantastisch. Een hele leuke ervaring rijker

  • Dat de instructeur veel uitlegde.
  • Niets
Jurgita (45)
Hardinxveld-Giessendam

· Juni 2021

Perfect

  • Emoties
  • Geen
Jan Martens (60)
Boxtel

· Juni 2021

1 van de mooiste ervaringen van mijn leven!

  • De begeleiding en instructies waren zeer goed
  • Voor toeschouwers was de landingsplaats heel onduidelijk.
Martijn Poort (47)
Vianen

· Juni 2021

Super gaaf!

  • De vrije val was het meest spectaculair.
  • Het zou goed zijn om de totale instructie wel al op de grond te doen. Nu hoorde ik tijdens het zweven hoe we gingen landen. Voor de rust is het fijn om ook dat al een keer gehoord te hebben.
Esther (18)
Vianen

· Juni 2021

Wat was dit een toffe ervaring! Door de duidelijke uitleg en ervaren instructeur heb ik mij geen moment onveilig gevoeld. Ik heb optimaal genoten van de ervaring en raadt het aan iedereen aan om te doen.

  • De vrije val was voor mij het hoogte punt van de hele ervaring!
  • Doe een oude broek aan, want bij de landing glijd je door het gras heen, waardoor je vlekken op je broek krijgt.
Marina (62)
Tilburg

· Juni 2021

Hartstikke gaaf, het was voor mij de tweede sprong. Nu beleefde ik alles nog bewuster als bij de eerste sprong

  • Leuke ambiance, goede uitleg wat je moest doen. Het weer werkte mee.
    Leuke vriendelijke professionele instructeurs.
  • Als je in het vliegtuigje zit, kun je niets zien van. Dat vond ik jammer.
Ton Heusinkveld (68)
BREDA

· Juni 2021

Geweldig! Gastvrije ontvangs, mooie film en Dimi een professionele begeleider.

  • Het gevoel van vrijheid in de lucht.
  • Houden zo.
Wendy van der Gun (42)
SCHALKWIJK

· Mei 2021

Vandaag parachute gesprongen. Hiervoor moest ik grote angsten opzij zetten. Dankzij Rick Hoof is het een mooie sprong geworden.

  • Ondanks mijn grote angst heb ik door het vertrouwen die Rick mij gaf een super sprong gehad.
  • Geen enkel Minpunt
Joris (17)
Dahlhaus

· Mei 2021

Heel vet!!

  • Hele leuke crew
  • Absoluut niets
Niels (45)
Helmond

· Mei 2021

Top!

Anouk (36)
Breda

· December 2020

Super!

  • Goede sfeer! Geruststellende gesprekken, professionele begeleiding.
  • Geen minpunten, ik raad het iedereen aan.
Linda van hertom (36)
Nuenen

· Oktober 2020

Ik vond het een mega leuke ervaring. Echt een aanrader

  • Goede begeleiding voor tijdens en na de sprong
  • Geen minpunten
Olivier (38)
Leiden

· Oktober 2020

Geweldige ervaring

  • De medewerkers waren erg relaxed. Geen moment voelde ik me onveilig. Ondanks dat ik hoogtevreeds heb.
  • Misschien leuk als er na de sprong nog gelegenheid is wat na te kletsen met de begeleiders.
Rina van roosmalen (64)
Hoeven

· Oktober 2020

Geweldige ervaring

  • Bijzonder om dat samen met mijn dochter te doen
  • Ontvangst?
Ronald van elewout (37)
Breda

· September 2020

Een woord Awsome.

  • Leuke mensen waar we mee springen. Kreeg de gehele weg beetje uitleg over hoe en wat. Instructies waren duidelijk. Vrije val was geweldig maar wat wij zeker top vonden dat zodra de parachute open was er gelijk gevraagd werd wil je sturen. Was zeker gaaf
  • ?????????
Tina (18)
Roosendaal

· September 2020

Geweldig! Wil zeker nog een keer....

  • Eigenlijk alles..
  • Niet
Jacqueline (53)
Boxtel

· September 2020

Wij hebben met 3 personen uit een familie een tandemsprong gemaakt. Het was super mooi weer en we hebben er allemaal van genoten.

  • Goede uitleg voor de sprong en ook tijdens de vlucht. Wij hadden nog een speciale vraag en die hebben we ook mogen doen, met veel respect.
  • Hebben we geen
Peter Ammerlaan (70)
Drunen

· September 2020

Ik ben een ervaring rijker geworden

  • Het was super,en Leon gaf goede uitleg
  • Het was niet echt covid vrij buiten,de militairen stonden allemaal bij elkaar,en de organisatie voor de mensen die een tandem sprong gingen doen,die werden aan hun lot over gelaten,heel ongeorganiseerd.Bij binnenkomst moest je een papier invullen,en verder werd er niet gezegd van ,gaat u maar even zitten,en u word geroepen door de leiding gevende.Dit kan beter.
Angelique de Graaff (46)
Nootdorp

· September 2020

Op de dag van mijn verjaardag uit een vliegtuig springen. MAGISCH dwars door de wolken heen en dan hang je ineens in de lucht en zie je de omgeving onder je liggen. Zo blij dat mijn man dit moment heeft vast laten leggen op video. De uitleg was heel duidelijk en goed begeleid. Deze ervaring zou ik aan iedereen Aanraden. Nogmaals bedankt dat jullie de kers op mijn taart waren.

  • Mijn doofheid stond niet in de weg, het was juist een uitdaging om extra gebaren te maken.
  • Zijn er niet
John van der Kant (40)
Helmond

· Augustus 2020

Onwijs vet!

  • Te gekke instructeurs. Heel cool filmpje. En een fantastische sfeer.
Charlotte Hultermans (41)
Goirle

· Augustus 2020

Ik vond het echt heel spannend, maar ik werd goed op mijn gemak gesteld.

  • Goede uitleg, geen seconde gedacht dat ik niet in goede handen zou zijn!
  • Die kan ik niet bedenken!
José vd Broek (46)
Tilburg

· Augustus 2020

Het was absoluut top.
Onvergetelijk

  • Goede uitleg, leuke enthousiaste mensen die de sprong begeleiden.
  • Het was bij aankomst beetje onduidelijk waar we ons moesten aanmelden, maar was al snel duidelijk
Erik de Wit (53)
Etten leur

· Augustus 2020

Ik vond het een super leuke, mooie en een gave belevenis

  • Dat ik kon genieten van het uitzicht en de ervaring zelf was super leuk en dat je dan gewoon uit een vliegtuig springt
Roel Fischer (60)
Wagenberg

· Augustus 2020

Lang gehoopte ervaring. Geweldige belevenis

  • Leuke spontane mensen en jumpmasters
  • Geen vermelding in correspondentie dat strak sluitende kleding en eventueel oordopjes te prefereren zijn
Stijn de Vries (17)
Etten-Leur

· Augustus 2020

Geweldig! Zou het heel graag nog een keer doen

  • De behulpzaamheid van de medewerkers, het springen zelf, het uitzicht
  • -
Pascale van Gastel (51)
Roosendaal

· Augustus 2020

Het was waanzinnig tof! Goede uitleg en begeleiding. Gezellig en een super ervaring rijker

  • De vlucht de sprong
  • Kan ik zo niet echt bedenken
Karin Koster (50)
Koewacht

· Augustus 2020

Waanzinnig, spannend, fantastisch, te gek, top, geweldig!!

  • Alles was leuk, van begin tot eind
  • Geen
Jeroen Damen (50)
Werkendam

· Augustus 2020

Het was een geweldige ervaring die ik niet had willen missen

  • Relaxt zweertje, gemoedelijk, fijne vent die Robin de ridder. Goede uitleg.
  • Dat mijn maag en evenwicht een beetje in de war was maar daar konden jullie niets aan doen. Zou het zo weer doen.
Lesley van Oirschot (40)
Bergen op zoom

· Juli 2020

Ik was samen met mijn zoon van 17 jaar, ondanks dat ik zelf ziek werd tijdens het springen, hebben wij het super naar onze zin gehad. Lieve mensen, goede uitleg en een ontspannen sfeer.

  • Sfeer, uitleg, sprong en de begeleiding daar bij.
  • Ik kreeg na de sprong de tip om bij een volgende keer een reis tabletje in te nemen en bananen te eten tegen de misselijkheid. Misschien dit ergens verwerken op de site, als het er al niet staat. Dit zou mijn ervaring nog mooier hebben gemaakt.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review & verbeterpunt.
Hermans (30)
Amersfoort

· Juli 2020

Super leuk!

  • Vriendelijke en duidelijke uitleg vooraf. Ontspannen sprong
  • Niets
Christian (30)
Tilburg

· Juli 2020

Het was een unieke en zeer leuke ervaring! Ik heb er vol van genoten.

  • De activiteit zelf uiteraard. Aardige begeleiders en een goede sfeer
  • Bij aankomst was het wat rommelig en onduidelijk wat de bedoeling was. Toen we eenmaal werden opgeroepen vertrokken we ook binnen 10 minuten.
Dion Seetsen (24)
Heerlen

· Juli 2020

Geweldige ervaring! Super begeleiding, tot de volgende keer!

  • Hoe open je werd ontvangen en hoe duidelijk alle uitleg was.
  • N.V.T.!
Robbert (33)
Reusel

· Juni 2020

Best experience of my life!
Kom het graag snel nog een keer doen.

  • Leuk team, goede communicatie vooraf en natuurlijk een geweldige ervaring.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we zien je graag nog eens terug!
Peter van Schilt (75)
Tilburg

· Juni 2020

Met name de eerste duizend meter naar beneden waren geweldig.

  • Met Dimi was het contact uitstekend.
  • Geen
Laura (31)
Ede

· Juni 2020

Ge-wel-dig! Ik heb genoten van iedere minuut. Er gaat voor mij op korte termijn zeker nog een tandemsprong komen.

  • De vrije val was heel gaaf. De opnames die door de cameraman gemaakt zijn, zijn van goede kwaliteit en het filmpje is heel erg leuk geworden! Het personeel was leuk en behulpzaam. Het voelde erg professioneel aan allemaal.
  • Geen verbeterpunten tot nu toe.
Manja (29)
Gorinchem

· Juni 2020

Het was echt een hele gave ervaring en zou het zo weer doen!

  • De mensen daar waren heel relaxt, aardig en er hing een hele goede sfeer. Echt genoten!
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen Manja!
Jonathan "Frost" Heppener (25)
Haarlem

· Juni 2020

Het was een onwijs en onbeschrijfelijke ervaring. Het is iets wat je moet doen om te begrijpen hoe het echt voelt.

  • Fijne instructeurs en de vitale sfeer
  • Geen
Christel Segbars-Ector (50)
Geldrop

· Juni 2020

Super leuke middag gehad, vriendelijke instructeurs en cameraman, onvergetelijke sprong

  • Alles, het de hele ervaring
Brigittebakx (37)
Bergen op zoom

· Maart 2020

Geweldig was het. IK was van te voren erg zenuwachtig want ik had dit niet verwacht dat ik dit werkelijk zou doen, was een verassing dus ik kon me niet voorbereiden het was spannend om de hoogte te zien vanuit de lucht. Maar wat was het gaaf en zeker door de gene waar ik mee sprong de Griekse trainer. Naam even kwijt hij stelde me echt gerust en zorgde dat ik me op me gemak voelde bij hem hij legde alles goed uit.ik had dit echt niet willen missen. Een ervaring rijker en ik kan het iedereen aanraden.

  • Alles was gaaf gaat zo snel dus je moet echt elke seconde genieten.
  • Niks
Joeri van Vliegles.nl:
Wat een gave verrassing! Fijn om te horen dat je tandemmaster je een goed gevoel kon geven. Bedankt voor je review!
Juri (28)
Oudenbosch

· Maart 2020

Zeer goede ervaring, ze waren duidelijk met alle informatie

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review Juri!
Huub (48)
Best

· November 2019

Echt een gave ervaring en absolute fijne en professionele instructeurs.

  • Instructeurs zorgde niet allen voor vertrouwen, maar ook dat er een optimale beleving mogelijk was. Communicatie vanuit vliegles.nl was super met reminders en duidelijke communicatie
  • We moesten omboeken wegens slecht weer. Het omboeken ging goed, maar nu was er enkel mailcontact de locatie en kwam er geen bevestiging meer vanuit vliegles.nl. Dit was jammer, maar de communicatie is wel goed verlopen
Alexander (30)
Brussel

· Oktober 2019

Was echt een super ervaring, moeilijk om zoiets in woorden om te zetten! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Bedankt!

  • Zeer professionele begeleiding, er werd op alles gelet & voelde zeer veilig aan
  • Weinig op aan te merken
Monique (51)
Van Neutegem

· Oktober 2019

In 1 woord geweldig! Wat een ervaring! Super mooie en gave sprong gemaakt! Instructeurs top!!

  • De vrije val is wel het gaafste... te kort haha Ga zeker nog een keer!
  • Absoluut geen minpunt te ontdekken.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Monique!
Asylbek (35)
Dordrecht

· Oktober 2019

Tandemjump! It was amazing! Spectacular! Great! Cool! I don't know any other english positive words))

  • I am really wondering about professional video you gave me! It was 7 minutes video which shows each stage of jump. Excellent!
  • I am still in emotions and I don't see any minuses :)
Joke (80)
Udenhout

· September 2019

Geweldig, spannend met alle credits naar tandemMaster Edwin Ham en camera vrouw Fanny. Zij waren fantastisch

  • Het moment waarop de parachute open ging en de perfecte landing
  • Voor kijkers( familie )aan geven wie springt en daalt, nu moeten ze maar gissen.
Brenda (40)
Berghem

· September 2019

Was super gaaf ben met mijn moeder een hele ervaring rijker

  • Zweven onder de parachute, uitleg
  • Uitleg over de ademhaling, merkte dat ik op buik geen adem kreeg veel druk
Evert (45)
Kaatsheuvel

· September 2019

Helemaal te gek! Bizar dat je op 3 kilometer hoogte met je benen buitenboord in een vliegtuig zit en zo recht naar beneden kan kijken.

  • Naar mijn mening niets
T (19)
Roosendaal

· September 2019

Voor herhaling vatbaar!

  • Goed begeleid, gezellige gasten om mee te springen
  • Met aanmelden beetje chaotisch door de drukte en verschillende soorten groepen
Ingrid (50)
Rucphen

· September 2019

Super, onbeschrijflijk en zeker voor herhaling vatbaar

  • Bijzonder, gaaf, kicken, super service en fantastische mensen die deze ervaring nog meer bijzonder hebben gemaakt door mijn vriend geweldig te begeleiden en te helpen met zijn huwelijksaanzoek. TOP!
  • Nvt
Toos (66)
Maarheeze

· Augustus 2019

Het was geweldig.
Ik zal het zeker nog een keer doen.
Hartstikke bedankt

  • Alles
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen Toos, we zien je graag nog eens terug!
Rick (28)
Den Haag

· Augustus 2019

GE-WEL-DIG
in begin zeer bang te zijn /nerveus
eenmaal aan de tande springer voorgesteld die gaf zoveel vertrouwen de passie en de liefde die jullie hebben voor het springen geven ze echt over en direct voelde ik me op me gemak.
elke vraag die ik stelde beantwoorde hij niks was te veel.
(en ik heb er wat gesteld hoor )
echt alleen maar om ons de springers een geweldige sprong te geven.
En dat is gelukt !!!!!!!!!!

  • De passie en de liefde voor de sport
    de vriendelijkheid
    de humor
    het vertrouwen die hij gaf om niet bang te zijn maar om te genieten !
    het handgebaar tussen de tandespringers onderling in het vliegtuig net voor de sprong fantastisch.
    ECHT EEN BELEVENIS OM NOOIT MEER TE VERGETEN !
  • ER IS GEEN MINPUNT/VERBETERPUNT.
Tania (47)
Schoten

· Augustus 2019

Een onvergetelijke ervaring dd. 18/08/2019
Verjaardagscadeau voor Eva van Ravensberg
Tandemsprong

  • Iedereen heel jullie team zijn ongelofelijk vriendelijke mensen jullie geven een zeer duidelijke briefing en geven de kandidaten een geruststellend en veilig gevoel. De man zijn naam ontgaat me die met Eva heeft gesprongen maar die was super leuk en had veel humor TOP TOP TOP alle andere waren ook super fijne mensen die we tijdens de opname ook hebben mogen leren kennen. Echt een familiegevoel.wij komen zeker terug en maken reclame voor jullie
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Tania,
Wat een leuke review, bedankt! Hier worden we blij van :-)
Heel graag tot een volgende keer!
Harriette (50)
Den Dungen

· Augustus 2019

Het gaf echt een kik op het moment dat je uit het vliegtuig gaat.

  • Goede uitleg vertrouwd gevoel bij instructeur
  • Parkeren auto
Joost (17)
Asten

· Augustus 2019

Heel erg gaaf en leuk om een keer mee te maken.

  • Heel uniek en er werd goed verteld wat we moesten doen en wat ons te wachten stond
  • /
Sven (37)
Zundert

· Augustus 2019

Parachutespringen geeft een geweldige kick, uit een vliegtuig springen en 30 sec als een dolle naar beneden storten is knap apart, als je dan onder de chute hangt is het genieten, rustig rondkijken en van je tandemmaster horen wel dorp waar ligt

  • Het allerbijzonderste is de eerste secondes na de werkelijke sprong uit het vliegtuig
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Sven,

Wat leuk om te zien dat je zo blij bent!
Tot een volgende keer?
Charlotte (37)
Breda

· Augustus 2019

Voor het eerst een tandemsprong gedaan, en het was de grootste kick van m’n leven!!

  • Goede sfeer, zelf de parachute besturen en de video is top!
Els (53)
Heemskerk

· Juli 2019

Ik vond het een geweldige ervaring. De tandemmasters gaven goede begeleiding en stelde je op je gemak.

  • De vrije val sprong uit het vliegtuig vond ik super gaaf en daarna alleen maar super genoten.
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Els, we gaan je complimenten doorgeven aan de crew!
Corné (50)
BIEST HOUTAKKER

· Juni 2019

Echt kicken !!

  • Leuke mensen en goede begeleiding.
  • Ik zou het niet weten.
Peter (58)
Bergen op Zoom

· Juni 2019

In een woord GEWELDIG

  • Goede instructie
  • Het brilletje had beter gemogen
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Peter.
Leoba (51)
Roosendaal

· Juni 2019

We hebben als ouders onze zoon Roy en dochter Kim beide een sprong cadeau gegeven. Ze vonden het super gaaf. En ik heb genoten van hun enthousiasme. Het was een top middag!

  • Goede begeleiding. Uitgebreide instructie. Veel betrokkenheid van alle aanwezigen. Gave video. Wij werden extra vrolijk van al het enthousiasme om ons heen.
  • Eigenlijk geen minpunt, alleen een klein aandachtspuntje;: bij de landingsplaats zou iemand aan kunnen geven waar toeschouwers mogen/kunnen gaan staan. We moesten nu zelf zoeken omdat ze achter een heuvel stonden en je ze niet vanaf de parkeerplaats kon zien.
Jose (50)
Esch

· Mei 2019

Ik vond het super ,,,een hele ervaring ….en een super leuke begeleider en camera man

  • Dat alles zo relex gaat ,,met de uitleg en de begeleiding
  • Volgens mij niet veel ,,ik vond het perfect geregeld
Ron (50)
Rucphen

· Mei 2019

Supergaaf, niet te beschrijven.

  • De goede begeleiding van de tandempartner
  • Communicatie, uitleg wat het programma is en wat de kans is of de sprong door kan gaan.
Sundeep (35)
Eindhoven

· Mei 2019

Very good

  • Friendly staff, good communication
  • No negatives
Lia (63)
Nieuw Vennep

· Mei 2019

Ik heb een onvergetelijke dag gehad

  • De fantastische, professionele begeleiding door mijn buddy heeft ervoor gezorgd dat ik volop heb genoten van alles
  • Er is geen minpunt te bedenken. Het is een aanrader voor iedereen
Ronald (52)
Den haag

· April 2019

Een geweldige ervaring. Goede korte uitleg. Is bijna niet uit te leggen. Moet je gewoon doen. Heel vet die vrije val.

  • Korte uitleg met wat humor. Doet het altijd goed.
  • Zou het niet weten
Anthony (49)
Breda

· November 2018

Vriendelijke en fijne ontvangst in het clubhuis.
Relaxte uitleg van tandemmaster Leon. Leon stelt je echt op je gemak (want laten we eerlijk zijn, iedereen die het eerst een sprong gaat maken heeft wel wat last van de bibbers). Andere parachutisten zijn ook heel relaxed.
Was een prachtige heldere zonnige herfstdag om te springen.
De sprong was helemaal te gek.
Een echte aanrader voor iedereen die de wens heeft om het ooit eens te doen.........niet meer twijfelen,maar doennnnnnn!!!!
T is echt supergaaf.
Groet
Anthony Prenen

  • Goede ontvangst. Goede relaxte uitleg van tandemmaster. Geen haastwerk. Sprong zelf was helemaal top. Vooral de vrije val.
    Leon, nogmaals bedankt voor de supergave belevenis.
  • Geen.
    Of als ik er toch één mag noemen........de tijd in de lucht was te kort (geen minpunt richting de club overigens, maar puur omdat het zo gaaf was om te doen).
Ronald (30)
Kedichem

· September 2018

Super gaaf!! De vrije val was echt heerlijk! Er was totaal geen moment dat ik niet meer wilde

  • De professionele instructeurs begeleiden je erg goed
Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Ronald!
Gudo (35)
Drunen

· Augustus 2018

Goede en vooral mooie sprong gehad zeker een aanrader alles liep mooi volgens planning

  • Mooie en goede ervaring en gezellige instructeurs
Glenn (27)
Deurne

· Juli 2018

Het was fantastisch geen woorden voor

  • Super vriendelijke mensen
  • Waren er niet
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?