Beoordelingen Parachute springen

4,9
van 5
88 beoordelingen

4,9 van 5

88 beoordelingen
5 sterren
85
4 sterren
1
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0

Huub (48)
uit Best

· November 2019 · Breda

Echt een gave ervaring en absolute fijne en professionele instructeurs.

Instructeurs zorgde niet allen voor vertrouwen, maar ook dat er een optimale beleving mogelijk was. Communicatie vanuit vliegles.nl was super met reminders en duidelijke communicatie

We moesten omboeken wegens slecht weer. Het omboeken ging goed, maar nu was er enkel mailcontact de locatie en kwam er geen bevestiging meer vanuit vliegles.nl. Dit was jammer, maar de communicatie is wel goed verlopen

Nuttig


Alexander (30)
uit Brussel

· Oktober 2019 · Breda

Was echt een super ervaring, moeilijk om zoiets in woorden om te zetten! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Bedankt!

Zeer professionele begeleiding, er werd op alles gelet & voelde zeer veilig aan

Weinig op aan te merken

Nuttig


Monique (51)
uit Van Neutegem

· Oktober 2019 · Breda

In 1 woord geweldig! Wat een ervaring! Super mooie en gave sprong gemaakt! Instructeurs top!!

De vrije val is wel het gaafste... te kort haha Ga zeker nog een keer!

Absoluut geen minpunt te ontdekken.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Monique!

Nuttig


Rolf (30)
uit Breda

· Oktober 2019 · Zeeland

Parachute springen is een super ervaring. Zelfs met (een beetje) hoogtevrees is het super gaaf! Als je de eerste keer springt is het filmpakket wel echt aan te bevelen! Voor de foto's hoef je het niet te doen want dat zijn stills uit de video's. Al met al een super ervaring, een must do!

Goede ontvangst, leuke crew, ik zat bij de deur dus mooi uitzicht.

Beelden van mijn vriendin vond ik iets beter, maar dat ligt puur aan diegene die filmt.

Nuttig


Asylbek (35)
uit Dordrecht

· Oktober 2019 · Breda

Tandemjump! It was amazing! Spectacular! Great! Cool! I don't know any other english positive words))

I am really wondering about professional video you gave me! It was 7 minutes video which shows each stage of jump. Excellent!

I am still in emotions and I don't see any minuses :)

Nuttig


Tonnie (71)
uit Breda

· Oktober 2019 · Zeeland

Geweldige ervaring. Vooral de vrije val was het meest spannend.

Het uitzicht over het landschap zowel in het vliegtuig als tijdens de vlucht. En de familie zien staan wachten tijdens de perfecte landing.

De ontvangst op het vliegveld had wat hartelijker gemogen, niemand nam de moeite om ons welkom te heten en uitleg te geven wat wel prettig zou zijn als je voor de eerste keer gaat springen.

Nuttig


Shama (27)
uit Utrecht

· September 2019 · Zeeland

It was a breath taking euphoric experience of my life. This was my first jump ever but I do not think I will let it be the last one.
The Tandem partner Liam was amazing as well and made the experience a lot more fun for me.

I loved the weather conditions and location of the jump.
The control I was let to take for steering the parachute. Loved the smooth landing.

Not too high. want more free fall.

Jamiro van Vliegles.nl:
Thanks for the nice and positive review! We really appreciate it.

Nuttig


Alex (46)
uit Medemblik

· September 2019 · Texel

Geweldig

Service uitleg vriendelijke mensen de vlucht de sprong . Gewoon een mega beleving

Absoluut geen

Nuttig


Joke (80)
uit Udenhout

· September 2019 · Breda

Geweldig, spannend met alle credits naar tandemMaster Edwin Ham en camera vrouw Fanny. Zij waren fantastisch

Het moment waarop de parachute open ging en de perfecte landing

Voor kijkers( familie )aan geven wie springt en daalt, nu moeten ze maar gissen.

Nuttig


Brenda (40)
uit Berghem

· September 2019 · Breda

Was super gaaf ben met mijn moeder een hele ervaring rijker

Zweven onder de parachute, uitleg

Uitleg over de ademhaling, merkte dat ik op buik geen adem kreeg veel druk

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Deborag (33)
uit Ter Apel

· September 2019 · Hoogeveen

Geweldig! Wát ontzettend gaaf!

Gezellige sfeer, heel relaxed!

Geen.

Nuttig


Evert (45)
uit Kaatsheuvel

· September 2019 · Breda

Helemaal te gek! Bizar dat je op 3 kilometer hoogte met je benen buitenboord in een vliegtuig zit en zo recht naar beneden kan kijken.

Naar mijn mening niets

Nuttig


Derk (59)
uit Zwolle

· September 2019 · Zeeland

Een bijzondere ervaring, moet je een keer gedaan hebben, was ook spannend!

De instructeur, Naam Helder een Portugees, hij deed er alles aan om het je naar de zin te maken en op je gemak te stellen

De ontvangst, het was bij aankomst rommelig, je wist niet bij wie of waar je je moest melden. Vervolgens liep er iemand naar me toe en daarna werd ik geregistreerd. Vervolgens liep ze weg en wist ik nog niks. Het zou aan te bevelen zijn, om even kort uit te leggen hoe het dan verder gaat en de mensen om hun gemak stellen, met een praatje en een kop koffie zou ook niet verkeerd zijn.

Jamiro van Vliegles.nl:
Ik vind het jammer om te horen dat je de aankomst zo hebt ervaren, maar de sprong was zeker weten een bijzondere ervaring!

Nuttig


Rob (33)
uit Hardenberg

· September 2019 · Hoogeveen

FAN-TAS-TISCH!! Dit is een van de mooiste dingen die ik ooit heb gedaan en ik ga het ZEKER nog een keer doen! Ik heb direct na de sprong gekeken naar mogelijkheden om zelf te kunnen springen, deze opleiding is niet duur, maar kost wel veel geld ;-) dus wellicht dat ik dat ooit in de toekomst nog eens ga doen.

Ik heb in Hoogeveen gesprongen met BJ en cameraman Arjan (de beelden en foto's krijg je direct op een usb stick mee en zijn het geld MEER dan waard!) BJ en Arjan waren twee ontzettend relaxte gasten die het allemaal heel duidelijk uitlegden. Ik merkte dat ik wat nerveus was, maar dit was al snel weg toen ik het vliegtuig in stapte.

Ik heb de sprong incl. video cadeau gekregen van mijn geweldige vriendin! Dit is écht het beste cadeau ooit!!

De vrije val was ontzettend kicken! Je hebt alle tijd om om je heen te kijken en het gevoel van vallen is echt héél lekker! Ook wanneer de parachute opengaat heb je een fantastisch uitzicht en kan je gewoon rustig met je tandemmaster praten. Je mag ook nog even zelf sturen en als je durft kan je een stukje in een snelle spiraal naar beneden (lekker gevoel in je buik!)

Niks! ga zo door! Ik kan oprecht geen negatieve punten opnoemen.

Nuttig


Jan (38)
uit Meedhuizen

· September 2019 · Hoogeveen

Ja super gaaf. Zal zo weer gaan.
En de begeleiding was ook super. Ook voor mijn moeder.

Wanneer we uit het vliegtuig sprongen. Echt een kick geeft je dat.

Nuttig


Thirsa (18)
uit Assen

· September 2019 · Hoogeveen

De meest fantastische ervaring ooit meegemaakt!!
Super begeleiding gehad van mijn tandem pilot Sander met wie ik deze geweldige sprong heb gemaakt.
Dit alles is op een geweldige manier gefilmd en gemonteerd door Evelien zodat ik de sprong nog vaak kan terugkijken.
Bedankt hiervoor beide.

Laagdrempelig
Goede sfeer.

Heb geen minpunt ervaren.

Nuttig


Maarten (27)
uit Den Haag

· September 2019 · Zeeland

Top! Mooie foto edit ook en alles goed geregeld!

Nuttig


T (19)
uit Roosendaal

· September 2019 · Breda

Voor herhaling vatbaar!

Goed begeleid, gezellige gasten om mee te springen

Met aanmelden beetje chaotisch door de drukte en verschillende soorten groepen

Nuttig


Dolf (66)
uit Overijse

· September 2019 · Zeeland

Geweldige ervaring

Prachtig om Zeeland zo te zien!

Geen

Nuttig


Ingrid (50)
uit Rucphen

· September 2019 · Breda

Super, onbeschrijflijk en zeker voor herhaling vatbaar

Bijzonder, gaaf, kicken, super service en fantastische mensen die deze ervaring nog meer bijzonder hebben gemaakt door mijn vriend geweldig te begeleiden en te helpen met zijn huwelijksaanzoek. TOP!

Nvt

Nuttig


Janny (66)
uit Harderwijk

· September 2019 · Hoogeveen

Een onwijs gave ervaring en aan Barry een ontzettende fijne tandenspringer die goed heeft uitgelegd wat ik moest doen. Ook is er een fantastische video en film gemaakt waardoor ik (wij) heerlijk kunnen nagenieten. Heel heel erg bedankt voor deze fantastische dag!!!

Alles maar de vrije sprong vond ik het gaafste!!

Volgens mij niets hoor, was perfect!

Nuttig


Toos (66)
uit Maarheeze

· Augustus 2019 · Breda

Het was geweldig.
Ik zal het zeker nog een keer doen.
Hartstikke bedankt

Alles

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen Toos, we zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Olly (72)
uit Gouda

· Augustus 2019 · Texel

Het was in een woord geweldig!!!!!!!!!

De begeleiding werd erg goed uitgevoerd

Die heb ik niet

Nuttig


Rick (28)
uit Den Haag

· Augustus 2019 · Breda

GE-WEL-DIG
in begin zeer bang te zijn /nerveus
eenmaal aan de tande springer voorgesteld die gaf zoveel vertrouwen de passie en de liefde die jullie hebben voor het springen geven ze echt over en direct voelde ik me op me gemak.
elke vraag die ik stelde beantwoorde hij niks was te veel.
(en ik heb er wat gesteld hoor )
echt alleen maar om ons de springers een geweldige sprong te geven.
En dat is gelukt !!!!!!!!!!

De passie en de liefde voor de sport
de vriendelijkheid
de humor
het vertrouwen die hij gaf om niet bang te zijn maar om te genieten !
het handgebaar tussen de tandespringers onderling in het vliegtuig net voor de sprong fantastisch.
ECHT EEN BELEVENIS OM NOOIT MEER TE VERGETEN !

ER IS GEEN MINPUNT/VERBETERPUNT.

Nuttig


Kees (59)
uit Ridderkerk

· Augustus 2019 · Texel

Eenmooie ervaring. Mede door het mooie weer en goede springbuddy

Zeer goede voorbereiding zowel op de grond als in de lucht

De prijs( wel te begrijpen) is wel hoog.

Nuttig


Siebrich (49)
uit Hoekstra

· Augustus 2019 · Zeeland

Ik vond het een fantastische ervaring! De instructeurs waren erg geruststellend en legden de gebeurtenissen goed uit. Om uit een vliegtuig te vallen op een hoogte van 9000 ft, is een van de meest bizarre dingen die ik ooit heb gedaan!

De vliegtocht naar boven was heel mooi, de uitleg en vriendelijkheid van de instructeur was heel fijn, zijn professionele begeleiding was geruststellend. Ik heb er heel erg veel van genoten! Het was een lifechanging ervaring.

Ik zou niets weten!

Nuttig


Tania (47)
uit Schoten

· Augustus 2019 · Breda

Een onvergetelijke ervaring dd. 18/08/2019
Verjaardagscadeau voor Eva van Ravensberg
Tandemsprong

Iedereen heel jullie team zijn ongelofelijk vriendelijke mensen jullie geven een zeer duidelijke briefing en geven de kandidaten een geruststellend en veilig gevoel. De man zijn naam ontgaat me die met Eva heeft gesprongen maar die was super leuk en had veel humor TOP TOP TOP alle andere waren ook super fijne mensen die we tijdens de opname ook hebben mogen leren kennen. Echt een familiegevoel.wij komen zeker terug en maken reclame voor jullie

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Tania,
Wat een leuke review, bedankt! Hier worden we blij van :-)
Heel graag tot een volgende keer!

Nuttig


Harriette (50)
uit Den Dungen

· Augustus 2019 · Breda

Het gaf echt een kik op het moment dat je uit het vliegtuig gaat.

Goede uitleg vertrouwd gevoel bij instructeur

Parkeren auto

Nuttig


Damir (40)
uit Vlissingen

· Augustus 2019 · Zeeland

Suuuuuuuuuuuuper vet!
Goede begeleiding....een aanrader!!!!!

De vrije val is fantastisch

Uuuuuuuuuuh die zijn er naar mijn mening niet!!!!!

Nuttig


Joost (17)
uit Asten

· Augustus 2019 · Breda

Heel erg gaaf en leuk om een keer mee te maken.

Heel uniek en er werd goed verteld wat we moesten doen en wat ons te wachten stond

/

Nuttig


Sven (37)
uit Zundert

· Augustus 2019 · Breda

Parachutespringen geeft een geweldige kick, uit een vliegtuig springen en 30 sec als een dolle naar beneden storten is knap apart, als je dan onder de chute hangt is het genieten, rustig rondkijken en van je tandemmaster horen wel dorp waar ligt

Het allerbijzonderste is de eerste secondes na de werkelijke sprong uit het vliegtuig

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Sven,

Wat leuk om te zien dat je zo blij bent!
Tot een volgende keer?

Nuttig


Sjoerd (30)
uit Warffum

· Augustus 2019 · Hoogeveen

Dit was de eerste keer springen. maar het is allemaal goed bevallen. uitleg was goed en duidelijk. vriendelijk met een geintje er tussen door zo bij elkaar een goeie dag !

Nuttig


Charlotte (37)
uit Breda

· Augustus 2019 · Breda

Voor het eerst een tandemsprong gedaan, en het was de grootste kick van m’n leven!!

Goede sfeer, zelf de parachute besturen en de video is top!

Nuttig


Thom (16)
uit Groningen

· Augustus 2019 · Hoogeveen

Het was echt de mooiste ervaring van mijn leven!

De vrije val

Niet

Nuttig


Leroy boelman (16)
uit Leeuwarden

· Juli 2019 · Texel

Machtig! Prachtig! En gewoon geweldig!!!!

Als je zenuwen van te voren hebt? Geen probleem! Als je bij het paracentrum aankomt en je meld je aan en je loopt daar rond , dan zul je door de sfeer en geweldige relaxte medewerkers daar , sws de helft van je zenuwen al verdwijnen. HELEMAAL TOP!

GEEN!!! GOED GEREGELD!!!

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen Leroy, we geven je compimenten door aan de crew!

Nuttig


Wilfred (50)
uit Smit

· Juli 2019 · Hoogeveen

Het was een geweldige ervaring! Samen met mijn dochter gesprongen. We zijn vanaf 4km hoog gesprongen met een extra lange vrije val. Was kicken!

Leuke ontvangst en leuke tandemmasters en een prachtige HD filmpje met wel meer dan 200 foto's (wel extra bij-boeken).

Geen.

Nuttig


Wietske (58)
uit Hoogeveen

· Juli 2019 · Hoogeveen

Super gaaf een super ervaring

Alles was gaaf goede uitleg van begin tot het eind heel gaaf.

Zijn er niet

Nuttig


Andrei (24)
uit Cernavoda

· Juli 2019 · Texel

The best experiece ever!

Only +++

Nuttig


Wilco (20)
uit IJzendoorn

· Juli 2019 · Texel

Het was erg bijzonder zeker een aanrader.

Het uitzicht was heel mooi en de sprong nog beter

Nuttig


Els (53)
uit Heemskerk

· Juli 2019 · Breda

Ik vond het een geweldige ervaring. De tandemmasters gaven goede begeleiding en stelde je op je gemak.

De vrije val sprong uit het vliegtuig vond ik super gaaf en daarna alleen maar super genoten.

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Els, we gaan je complimenten doorgeven aan de crew!

Nuttig


Patske (57)
uit Utrecht

· Juli 2019 · Hoogeveen

Geweldig!!

Ontzettende aardige mensen. Het moment van uit het vliegtuig "springen" en de vrije val.

Geen enkel minpunt.

Nuttig


Arno (47)
uit Leende

· Juli 2019 · Zeeland

Super goed en super mooi

Goede uitleg, super team ook aan de grond

Geen, ( het was te snel voorbij , maar dat is met alles wat leuk is haha)

Nuttig


Corné (50)
uit BIEST HOUTAKKER

· Juni 2019 · Breda

Echt kicken !!

Leuke mensen en goede begeleiding.

Ik zou het niet weten.

Nuttig


Janet (50)
uit Oost-Souburg

· Juni 2019 · Zeeland

Wat een prachtige ervaring.
Een hoop adreline kwam er wel vrij met de vrije val. Trots op mezelf!

De vlucht met prachtig uitzicht. Goede begeleiding door de instructeur en was erg gemoedelijk.

Geen!

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Janet, fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad!

Nuttig


Nick (16)
uit Assen

· Juni 2019 · Hoogeveen

Geweldig ..zekers nog een keertje springen .

Super aardige mensen .goede uitleg gekregen . Maken het bijzonder voor je deze dag .

Niet 1 gevonden

Nuttig


Adriaan (37)
uit S'Heer Arendskerke

· Juni 2019 · Zeeland

Prachtige ervaring

Vrije val is heerlijk gevoel. Daarna lekker zweven dood de lucht.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Peter (58)
uit Bergen op Zoom

· Juni 2019 · Breda

In een woord GEWELDIG

Goede instructie

Het brilletje had beter gemogen

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Peter.

Nuttig


Paul (41)
uit Nijmegen

· Juni 2019 · Zeeland

Fantastische ervaring!

Unieke ervaring! vriendelijk personeel, het gezin kon meerijden naar de landingsplaats om foto’s te maken.

Koffie schenken tijdens het wachten vooraf de sprong?

Nuttig


Leoba (51)
uit Roosendaal

· Juni 2019 · Breda

We hebben als ouders onze zoon Roy en dochter Kim beide een sprong cadeau gegeven. Ze vonden het super gaaf. En ik heb genoten van hun enthousiasme. Het was een top middag!

Goede begeleiding. Uitgebreide instructie. Veel betrokkenheid van alle aanwezigen. Gave video. Wij werden extra vrolijk van al het enthousiasme om ons heen.

Eigenlijk geen minpunt, alleen een klein aandachtspuntje;: bij de landingsplaats zou iemand aan kunnen geven waar toeschouwers mogen/kunnen gaan staan. We moesten nu zelf zoeken omdat ze achter een heuvel stonden en je ze niet vanaf de parkeerplaats kon zien.

Nuttig


Elly (58)
uit Oude Pekela

· Juni 2019 · Hoogeveen

Geweldig.
Duidelijke uitleg over alles wat er ging gebeuren. Barry erg vriendelijk.
Cameraman Tomaz heeft leuke foto's en film gemaakt

Ervaring om nooit weer te vergeten

Je kunt in de kantine geen broodje o.i.d. kopen.

Nuttig


Jose (50)
uit Esch

· Mei 2019 · Breda

Ik vond het super ,,,een hele ervaring ….en een super leuke begeleider en camera man

Dat alles zo relex gaat ,,met de uitleg en de begeleiding

Volgens mij niet veel ,,ik vond het perfect geregeld

Nuttig


Ron (50)
uit Rucphen

· Mei 2019 · Breda

Supergaaf, niet te beschrijven.

De goede begeleiding van de tandempartner

Communicatie, uitleg wat het programma is en wat de kans is of de sprong door kan gaan.

Nuttig


Tom (41)
uit Hove

· Mei 2019 · Zeeland

Top!

Fijne ontvangst, professioneel, vriendelijk, geruststellend

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen Tom!

Nuttig


Sundeep (35)
uit Eindhoven

· Mei 2019 · Breda

Very good

Friendly staff, good communication

No negatives

Nuttig


Lia (63)
uit Nieuw Vennep

· Mei 2019 · Breda

Ik heb een onvergetelijke dag gehad

De fantastische, professionele begeleiding door mijn buddy heeft ervoor gezorgd dat ik volop heb genoten van alles

Er is geen minpunt te bedenken. Het is een aanrader voor iedereen

Nuttig


Marco (49)
uit Kampen

· Mei 2019 · Texel

Springen was super!!!

Locatie, begeleiding en wat een super ervaring!

Connectie met Texel, veel disscussie aan balie over betaling ed.

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat sprong super was Marco. Ook bedankt voor je feedback, discussie over betalingen en dergelijk zijn natuurlijk niet de bedoeling. We nemen hierover even persoonlijk contact met je op.

Nuttig


Ronald (52)
uit Den haag

· April 2019 · Breda

Een geweldige ervaring. Goede korte uitleg. Is bijna niet uit te leggen. Moet je gewoon doen. Heel vet die vrije val.

Korte uitleg met wat humor. Doet het altijd goed.

Zou het niet weten

Nuttig


Anthony (49)
uit Breda

· November 2018 · Breda

Vriendelijke en fijne ontvangst in het clubhuis.
Relaxte uitleg van tandemmaster Leon. Leon stelt je echt op je gemak (want laten we eerlijk zijn, iedereen die het eerst een sprong gaat maken heeft wel wat last van de bibbers). Andere parachutisten zijn ook heel relaxed.
Was een prachtige heldere zonnige herfstdag om te springen.
De sprong was helemaal te gek.
Een echte aanrader voor iedereen die de wens heeft om het ooit eens te doen.........niet meer twijfelen,maar doennnnnnn!!!!
T is echt supergaaf.
Groet
Anthony Prenen

Goede ontvangst. Goede relaxte uitleg van tandemmaster. Geen haastwerk. Sprong zelf was helemaal top. Vooral de vrije val.
Leon, nogmaals bedankt voor de supergave belevenis.

Geen.
Of als ik er toch één mag noemen........de tijd in de lucht was te kort (geen minpunt richting de club overigens, maar puur omdat het zo gaaf was om te doen).

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Thomas (22)
uit Lepelstraat

· Oktober 2018 · Zeeland

Heel gaaf. Iets wat je moet hebben ervaren. Ook heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Personeel, de sprong

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring Thomas. Parachute springen staat bij veel mensen inderdaad bovenaan de Bucketlist!

Nuttig


Wilma (57)
uit Aldeboarn

· Oktober 2018 · Ameland

In een woord geweldig!!!

De vrije val

Duurde te kort

Nuttig


Rob (50)
uit Purmetend

· September 2018 · Texel

Geweldige ervaring die ik een ieder aanraad om ook op te doen. Ronduit geweldig. Zeer professionele begeleiding en uitvoering.

Goede fotograaf en goede jumpmaster. Zij stellen je gerust en doen heel goed wat er gevraagd is. Top gewoon.

Nvt

Nuttig


Ronald (30)
uit Kedichem

· September 2018 · Breda

Super gaaf!! De vrije val was echt heerlijk! Er was totaal geen moment dat ik niet meer wilde

De professionele instructeurs begeleiden je erg goed

Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Ronald!

Nuttig


Sylvia en Evert (54)
uit Maarssen

· September 2018 · Texel

Het was een super dag voor ons tweeën. Wat een ervaring en spanning. Super leuke mensen ontmoet.

Je wordt van de eerste minuut gerustgesteld. Wat een super team hebben ze daar op Texel.

Niet

Nuttig


Hein (55)
uit Vlissingen

· September 2018 · Zeeland

Geweldig

Het geheel

Geen

Nuttig


Mara (22)
uit Groningen

· September 2018 · Ameland

Het was echt fantastisch! Alles was super goed geregeld.

Super ervaring en leuke instructeur.

Geen

Nuttig


Irene (47)
uit De Meern

· September 2018 · Zeeland

Het boekingsproces verliep heel soepel en Joeri stond ons ook telefonisch goed te woord.
Laat ik voorop stellen dat ik het springen ontzettend gaaf vond en tegen mijn verwachtingen in helemaal niet eng (terwijl ik wel een vorm van hoogtevrees heb).
Bij aankomst bij het Paracentrum liep er een vrouw naar ons toe die het administratieve deel op zich nam en de cadeaubon van Funspiration was meteen goed. Vervolgens werd er gezegd dat het nog wel even zou duren en werd je verder aan lot overgelaten. Geen aanwijzingen dat er ergens wat kan gaan drinken of hoe laat je ongeveer aan de beurt bent. Ook anderen keken verder niet naar je om en daar sta je dan met je gezelschap afvragend wat je in de tussentijd moet of kan. Tussentijds werd er ook geen indicatie gegeven of je al de volgende bent. Qua verzorging of begeleiding had er net zo goed een automaat kunnen staan waar je je voucher inscant. "Opeens" is het dan zo ver. Je wordt gevraagd om een overal aan te trekken en men hangt een soort harnas losjes om je heen. De instructeur maakt die dan vervolgens goed vast.
Wij hadden de instructeurs Mike en Leander. De laatste heeft al zo'n 20.000 sprongen op zijn naam. Samen met de piloot en de instructeurs zaten we in totaal met 5 personen in het vliegtuigje en in zo'n 20 minuten klommen we naar de 3000 meter hoogte. Alleen dat al met het prachtige uitzicht was een ervaring op zich. In het vliegtuig kregen we een brilletje verstrekt moesten we strak tegen de instructeurs gaan zitten, die ons vervolgens goed vastgespten. De deur ging open en ik mocht als eerste mijn voeten naar buiten op de opstapplank zetten. Ik voelde totaal geen angst! Voor ik het wist zette Leander af en maakten we eerst een vrije val en die was best snel voorbij. De parachute ging uit en toen was het heerlijk "stil" en genoot ik echt van het prachtige uitzicht op deze mooie heldere dag. 3-4 minuten later stonden we weer op de grond en fantastische ervaring rijker.
Bij terugkomst kregen we een certificaat dat we de sprong hebben gemaakt met de naam van de instructeur erbij.

Bijzonder: in het gebouw waar je de administratie regelt betaal je meer voor een blikje frisdrank (2 euro versus 1,50), dan in het barretje net voorbij de hangar (20 meter daar vandaan).

Supergaaf ervaring van vlucht en sprong
Prettig rustige instructeur (Leander)

Verzorging, cq ontvangst tot het moment dat je je kunt voorbereiden.
Geen uitleg wat je kunt verwachten bij ontvangst (zelfs niet de melding dat de instructeurs e.e.a. gaan uitleggen).
Vooral voor de personen die met je mee komen om te kijken is dat wel onprettig.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide verslag en verbeterpunten Irene. We gaan hierover in gesprek met de locatie.

Nuttig


Hubertus (74)
uit Bocholt Belgie

· Augustus 2018 · Texel

In 1 woord: fantastisch en direct voor herhaling vatbaar. Ik kom beslist nog eens terug (mits mijn gezondheid dit toelaat).

De wijze van kennismaking met mijn medespringer en degene die de video maakte, erg sympathiek.

Voor mij was alles 100 procent.

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat het een mooie ervaring was, we zien je graag nog eens terug Hubertus!

Nuttig


Esther (39)
uit ALKMAAR

· Augustus 2018 · Texel

Het was de sprong van me leven! Fantastisch.

Leuke mensen en alles zeer goed geregeld

Geen.

Nuttig


Gerda (56)
uit Wervershoof

· Augustus 2018 · Texel

GEWELDIG!!!

Alles was leuk, het moment van de sprong tot de landing. De vrije val, het uitzicht over het eiland, het contact met de instructeur als de parachute eenmaal open gaat en het zelf sturen tijdens de sprong. In één woord fantastisch!
,

Wat mij betreft geen minpunten. Ik had een Australische instructeur. Communicatie kan misschien voor anderen wat lastiger zijn.

Nuttig


Gudo (35)
uit Drunen

· Augustus 2018 · Breda

Goede en vooral mooie sprong gehad zeker een aanrader alles liep mooi volgens planning

Mooie en goede ervaring en gezellige instructeurs

Nuttig


Wim (59)
uit Made

· Augustus 2018 · Zeeland

Gaaf. Alle mensen van het parachute team hebben hun uiterste best gedaan om het ons ze leuk mogelijk te maken. Ik kan ze niet meer dan ‘n 10 geven. (Ik blijf docent hè) De video die ze van de sprong gemaakt hebben, hebben we al verschillende keren bekeken. Nogmaals bedankt voor jullie inzet! TOP!!!

Men legde precies uit wat er ging gebeuren zodoende hoefde je niet bang te zijn.

Misschien had je op de grond ook wel kunnen vertellen hoe de procedure ging

Joeri van Vliegles.nl:
Een 10, daar doen we het voor!

Nuttig


Wieke (17)
uit Utrecht

· Augustus 2018 · Zeeland

Het was ge wel dig. Heel erg bedankt voor de ervaring die ik niet meer zal vergeten.

Aardige instructeurs, geweldig vrije val

Was er niet

Nuttig


Lisa (19)
uit Breukelen

· Augustus 2018 · Texel

Het was geweldig! Een onvergetelijke ervaring

Het personeel & de ervaring

Dat we best lang moesten wachten, maar dat hadden we er zeker voor over!

Nuttig


Glenn (27)
uit Deurne

· Juli 2018 · Breda

Het was fantastisch geen woorden voor

Super vriendelijke mensen

Waren er niet

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Nuttig


Marcel (45)
uit Kortgene

· Juli 2018 · Zeeland

Een super leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Goede uitleg en hele aardige mensen

Ben ik niet tegen gekomen.

Nuttig


Wim (59)
uit

· Juli 2018 · Texel

Een fantastische ervaring

Ze legde heel goed uit wat er ging gebeuren. Heeft service verleend.

De communicatie over het reserveren.

Nuttig


Mirthe (20)
uit Neede

· Juli 2018 · Texel

De service was super. We waren iets te laat aanwezig maar dat was geen probleem. We konden zonder problemen 's middags nog worden ingepland.

De sprong was geweldig. Vooral de eerste keer was het een super ervaring. De instructeurs waren aardig en konden de procedure goed uitleggen.

Nuttig


Luc (23)
uit Born

· Juli 2018 · Zeeland

Super tof, geweldige ervaring!

Goed georganiseerd, goede instructies.

?

Joeri van Vliegles.nl:
Het is een goed teken dat je geen minpunten kon vinden, bedankt voor je beoordeling!

Nuttig


Lilian (48)
uit ANNA PAULOWNA

· Juni 2018 · Texel

Ik vond het GEWELDIG!!! Goed geregeld en onwijs leuke mensen die er werken.
Je krijgt goed uitleg en de ervaring van de vrije val is gewoon te gek!

De vrije val is gewoon te gek. Ik heb een sprong vanaf 13000ft gedaan en dan heb je een vrije val van zo'n 60 sec. Echt super en daarna de rust van het zweven onder de parachute.

Geen idee. Alles was goed geregeld.

Nuttig


Seyrian (24)
uit Van Aelst

· Juni 2018 · Zeeland

De enkele seconden vrije val gaf mij het meest ontspannende gevoel die ik ooit heb gehad.

De vloeiende toegankelijkheid om te kunnen springen.

/

Nuttig


Monique (55)
uit St.-Annaparochie

· Juni 2018 · Texel

Wij vonden het een geweldig mooie ervaring! Enorm genoten.

Eigenlijk alles!

Geen minpunten

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Fijn dat we jullie hier zo'n mooie herinnering aan hebben.

Nuttig


Peter (58)
uit Hoogkarspel

· Juni 2018 · Texel

Prachtig een hele belevenis

De sprong uit het vliegtuig

Geen

Nuttig


Bennie (58)
uit Zwolle

· Juni 2018 · Texel

Geweldige ervaring
Prachtig
Ook leuke mensen van de begeleiding (dirk )

Alles

Wachttijd

Nuttig


Tamara (33)
uit Oost Souburg

· Mei 2018 · Zeeland

Geweldig..

Duidelijk uitleg en vriendelijk

Joeri van Vliegles.nl:
Dankjewel voor je positieve reactie!

Nuttig


Marcel (50)
uit Krommenie

· Mei 2018 · Texel

Super gaaf!!!

Vrije val was adembenemend mooi

Nuttig


Anke (24)
uit Mariahout

· Mei 2018 · Texel

Gaaf!

Goed geregeld, week ervoor via de telefoon alles nog doorgenomen. Op de dag zelf liep alles snel door.

Prijs

Nuttig


Thecla (17)
uit Angeren

· Mei 2018 · Texel

Ik vond het echt heel erg gaaf !!

Iedereen is heel vriendelijk, gezellige sfeer!

Nuttig


Floris (14)
uit Papendrecht

· April 2018 · Zeeland

Een enorme kick! van tevoren een beetje zenuwachtig maar in de lucht was het echt een te gekke ervaring.

De instructeurs zijn heel vriendelijk en je krijgt goeie instructies

Niks, alles is goed genoeg :)

Joeri van Vliegles.nl:
Het is inderdaad een kick! Bedankt voor je goede beoordeling Floris!

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?