Reviews Vliegles Lelystad - Texel

4,7

van 5

15 reviews

4,7 van 5

15 reviews

5 sterren
10
4 sterren
5
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Vasko
Enschede

· Augustus 2022

Was heel gaaf om te doen.

Ruben
Uitgeest

· Juli 2022

Fantastische vlucht gemaakt van Lelystad naar Texel. Op de landingen na volledig zelf mogen vliegen. Alle checklisten afgelopen en zelf alles mogen instellen. Leuke jonge instructeur.

  • Alles zelf mogen doen.
  • Geen.
Edwin
Veenendaal

· Mei 2022

De vliegles naar Texel en weer terug was super. Heel erg leuk. Na een korte uitleg met de instructeur naar Texel gevlogen en daar samen met de instructeur wat gegeten en gedronken. En weer teruggevlogen. Wij waren met zn drieën, 1 heeft heen en 1 heeft teruggevlogen. Super leuke dag en ervaring.

  • Het zelf vliegen en op aanwijzingen de knoppen bedienen.
  • Geen
R. Hulshof
Amersfoort

· Mei 2022

Een geweldige ervaring om zelf te vliegen van Lelystad naar Texel, en weer terug. Leuk contact met de instructeur.

  • Zelf opstijgen, navigeren en manouvreren.
  • Zachtere stoel/zitvlak in de cockpit.
Luuc
Almere

· April 2022

Een mooie vlucht naar Texel en terug, met uitgebreide uitleg, demonstratie.

  • Het vliegen en met name de instructie was fantastisch, erg veel zelf kunnen doen.
  • De communicatie vooraf kan duidelijker, bij de aanmelding is het handiger om aan te geven hoeveel leerlingen c.q. passagiers er mee kunnen.
Stan van Solinge
Utrecht

· Februari 2022

Het was een super leuke Ervaring!

  • Goede en leuke instructeur, veel gezien en geleerd! Ik kan het iedereen aanraden! Op en neer naar Texel was ern ervaring om nooit te vergeten.
  • Niks om op aan te merken
Wilma Rook
Dwingeloo

· November 2021

Ontzettend leuke instructeur, ik had de les aan mijn zoon kado gegeven, hij heeft zijn brevet maar door druk gezin heeft hij dat niet bij kunnen houden. Hij heeft er erg van genoten.

  • Het was gewoon heel leuk en gezellig met een leuke instructeur.
  • Wat mij betreft niets.
Frido ten Katen
Lelystad

· Oktober 2021

Het was perfect!

  • Vriendelijke piloot - goede service.
  • Ik kan geen minpunten bedenken … zelfs niet als ik mijn best doen.
Don (26)
Almere

· September 2020

Zeer mooie ervaring! De instructeur gaf veel uitleg om het interessant je maken. onderweg zijn tevens veel landmark aangewezen. Op het landen na en het begin van de start mag je volledig zelf vliegen.

  • - Op texel een moment op het terras
    - goede instructeur die je zelf laat vliegen
    - super gaaf!
  • Geen
Hans (60)
Amsterdam

· Augustus 2019

Dit is een belevenis om nooit meer te vergeten! Heel veel mensen heb ik het filmpje laten zien.

  • Het mooie is het steeds beter aanvoelen tijdens het vliegen. Werkelijk waar, dat vergeet je nooit meer. Sterker nog, het kietelt naar meer. Het filmpje is een regelrechte aanrader! Ik had trouwens een prima instructeur.
  • Ik vond de uitleg van de instrumenten wat snel gaan. Jammer dat ik dat ergens anders moet uitdiepen.
P

· Juni 2019

Wat een toffe ervaring om dit nou eens zelf te doen.
Erg bijzonder om ons eigen lans nou eens met eigen ogen vanaf deze hoogte te bekijken.

  • Tof om eens te ervaren.
  • Beetje gek dat je zo'n €500 uitgeeft en vervolgens zelf nog je drankje moet betalen op de tussenstop, inclusief die van de instructeur.

    En bij binnenkomst werd je gewoon aan een tafel gezet, en werd er verder geen aandacht aan je geschonken tot je werd opgehaald om te vliegen. Een drankje en hapje waren wel fijn om wat gastvrijer ontvangen te worden.

    De boeking bleek de dag ervoor nog helemaal niet gemaakt te zijn. Gelukkig is er alsnog een vlucht geregeld, maar het voelde wel wat slecht.

    De instructeur name ons direct mee naar het vliegtuig, gelijk zitten en gaan.
    Aardige man hoor, maar een beetje intro van het vliegtuig was wel zo leuk geweest voor de beleving en het gevoel met deze once in a livetime experience.

    Het vliegen was tof, maar de beleving eromheen was alles behalver premium.
Joeri van Vliegles.nl:
Beste Patrick,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat het niet op alle vlakken aan de verwachting voldeed. We gaan dit bespreken met de locatie en nemen nog persoonlijk contact met je op hierover.
Joep (60)
Emmer-Compascuum

· Mei 2019

Weergaloos. Het 'zelf vliegen' is natuurlijk beperkt maar de ervaring om in een mini-toestel te zitten en het gevoel te worden gedragen door de lucht is fantastisch.
De gehele vlucht schitterend uitzicht gehad, de kustlijn van Noord-Holland gevolgd, de dijken Enkhuizen-Lelystad en de Afsluitdijk gekruist waarna Texel in zicht kwam.
Een wat 'bewogen' landing op de grasbaan. Enzovoort.
Wij hadden het geluk dat het behoorlijk waaide; dus shaken and stirred. Het toestel bleef constant in beweging.
Een werkelijk unieke ervaring.

  • Uitstekende informatie vooraf. Ik stapte de cockpit in en was direct bekend met het grootste deel van het dashboard en de bedieningsinstrumenten.
    Wij werden begeleid door Charles; een rustige top-kerel die voortdurend informeerde en communiceerde, zowel voor de vlucht als tijdens de vlucht.
    Veiligheid wordt zeer serieus genomen; pleziervluchtje of niet, alle systemen werden grondig gecontroleerd alvorens we op de lucht in gingen.
    Waar het gaat om de voorbereiding, de vlucht, de instructeur enzovoort heb ik alleen maar pluspunten.
    Het gemis van 1 ster? Zie minpunten.
  • 4 dagen voor de vlucht werd telefonisch de tijd veranderd van 14.00 naar 13.00.
    Toen ik rond 12.15 uur op Lelystad-Airport arriveerde ging de telefoon; 'het wordt een half uur later'.
    Dat half uur werd langer; het bleek (achteraf) dat er een fout in de planning was gemaakt. Dat kan natuurlijk, maar in dat opzicht had de jongeman van het bedrijf bij de NS werkzaam kunnen zijn; wees gewoon duidelijk over de situatie en laat mensen niet aan een bar hangen zonder ze te informeren. Mij stoort dat. Iemand anders misschien niet!
    Het werd uiteindelijk 14.15 voordat Charles met ons in gesprek ging. Maar ruim over 14.30 voordat we werkelijk richting de vlucht konden.
    Want ook piloten hebben brandstof nodig.
    Vandaar 4 sterren.
Fre (70)
Alphen aan den rijn

· Oktober 2018

Heel erg leuk

  • Zelf sturen, uitzicht, "dicht op" het echte vlieggebeuren
  • Piloot was de video camera vergeten..al leek me dat achteraf geen groot probleem.
    Team is wat zakelijk, met de vele rondjes die ze vliegen wordt je een van de vele.
Steef (50)
's-Gravenhage

· Juli 2018

Ik vul deze beoordeling in namens onze zoon Henrik. Hij heeft genoten van zijn vliegles, retour Lelystad-Texel. Op Texel heeft hij samen met de instructeur nog even koffie gedronken met zijn Opa en Oma die op Texel wonen.

  • Henrik heeft zo ongeveer vanaf de start alles zelf mogen doen; de instructeur was zeer vriendelijk.
  • Heb ik niets van hem gehoord; anders dan misschien het feit dat Henrik in Den Haag woont. Dat is best wel en eindje rijden.
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat Hendrik er van genoten heeft, we zien jullie graag nog eens terug!
Albert (59)
Oldeberkoop

· Augustus 2017

Super day, super flying and Piet was the most kind and clear instructor I ever had!

  • Instructor and over al service, very good
  • Keep website updated! Give custumors clear information about the address of the school.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?