Reviews Helikopter vliegles met passagiers

5,0

van 5

18 reviews

5,0 van 5

18 reviews

5 sterren
18
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Ron
Kerkrade

· September 2021

Super vet. Hele ervaring. Niet verwacht.

  • Het hele plaatje was een 10.
  • Niks
Younes (30)
Hellevoetsluis

· November 2020

Geweldige ervaring!

  • Duidelijke, ervaren en rustige houding van piloot
Edward Groenland (65)
Zaltbommel

· November 2020

Het was een fascinerende ervaring: snel vliegen, stil hangen, en de besturing uitvoeren!

  • Een bijzonder leuke instructeur: ongedwongen, gezellig, legde alles goed en deskundig uit, en had er zelf ook plezier in.
  • Ik zou het warempel niet weten!
Martin Wijbenga (60)
Zwolle

· Augustus 2020

Een geweldig leuke belevenis. Met een zeer enthousiaste instructeur Eddy die theorie en praktijk heel duidelijk uitlegde. Al met al een zeer mooie ervaring welke voor herhaling vatbaar is.

  • Vliegen was erg leuk.
  • Geen.
José Rutten (60)
Ridderkerk

· Augustus 2020

Fantastische ervaring!

  • Leuk ontvangst.
    Goede en gezellige instructeur.
    Fantastische ervaring.
  • Geen.
Liraz (1976)

· December 2019

What a wonderful experience! A memory for life!
The service was extraordinarily professional, kind, warm and fun, all along the way. Highly recommended.

Tom (60)
Volendam

· November 2019

Super leuk. Top ervaring

  • Zelf sturen en de stilhangende oefening
  • Geen idee
Ron Peters (40)
Zwolle

· November 2019

Goed ontvangst, goede en duidelijke uitleg.
Ontspannen sfeer, relaxte piloot!
Zelf allerlei oefeningen mogen doen en heerlijk gevlogen! Absoluut een aanrader!!

  • Zelf oefenen met moeilijke handelingen.
  • Geen
Alex (30)
Hoogvliet

· Juli 2019

Super! Ik heb meer mogen doen dan wat ik ooit verwacht had.. sommige momenten mocht ik alle besturing tegelijk bedienen, en dan voel je pas echt hoe gevoelig en complex zo'n apparaat is!

  • De piloot was echt heel tof! Hele open houding en onwijs vriendelijk. Gaf goede uitleg! Het voelde ook wel echt alsof hij ook aan het aftasten was wat betreft de kennis en het gevoel wat de 'leerling' erbij zou hebben. En dit maakt de ervaring van mij vanzelfsprekend ook onwijs goed! Echt grote complimenten.
  • Niks! .
Peggy (41)
Ulestraten

· Juli 2019

Beste Youri en Jordi,

Vanuit het zuiden willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige ervaring!! Een helikoptervlucht! Samen met ons gezin de lucht in, onderleiding van piloot Jordi.
Wat zijn wij goed geholpen, ondanks dat wij door heeeeel veel files veel te laat bij jullie aankwamen, mocht de verrassing van onze Jordi ( papa en manlief) toch doorgaan.
Onze extra complimenten voor piloot Jordi, wij voelden ons helemaal speciaal, onze dochter Zina heeft het er de hele tijd over!

Dank jullie wel!

Groetjes Jordi, Peggy en Zina van Kan

Arnold (50)
Geldermalsen

· Juni 2019

Fantastisch, hele leuke ervaring om zelf een stukje te mogen vliegen.

  • Ontvangst top! Er waren een aantal vrienden mee en iedereen kreeg koffie.
    Duidelijke uitleg over wat we gingen doen
  • Ik kan niets bedenken, alleen dat 30 minuten veel te snel voorbij gingen
Joeri van Vliegles.nl:
De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!
Merel (29)
Heemskerk

· April 2019

Super! Wat een prachtige machine is een helikopter toch :D Ik vond het enorm moeilijk te besturen, maar heel fijn hoe de goede instructeur alles heel relaxed uitlegde. Mooie tocht over de tulpen en niet te vergeten de dolfijnen! Verder ontvangen met een lekkere kop koffie en erna nog even tijd om na te praten over onze ervaring.

  • Fijne instructeur die goede en rustige instructies gaf!
  • Als het goedkoper zou kunnen zouden we vaker komen ;)
    Een herinnering voor je reservering paar dagen tevoren zou nog prettig zijn (voor als je ver tevoren hebt gereserveerd).
Paul (50)
Gouda

· Oktober 2018

Superleuk. Dacht dat je maar even zelf zou vliegen maar heb het merendeel van de tijd echt zelf gevlogen.

  • Zelf vliegen. Goede uitleg hoe iets werkt en waarom.
Claudia (57)
Bathmen

· Oktober 2018

Geweldig

  • Alles, van het begin tot het eind.
  • Tijd gaat te snel
Eveline van Vliegles.nl:
De gevleugelde uitspraak: "Time flies when you're having fun" is hier dan ook zeker van toepassing.
Alex (60)
Hendrik ido ambacht

· September 2018

Zeer geslaagde dag goede ontvangst kopje koffie en goede uitleg over hoe de helikopter werkt .

  • Dat men zelf vliegt zeer gaaf om te doen en goede uitleg van de instructeur
    zou het zeker weer gaan doen 20 min is eigenlijk te kort
  • Geen
Daan (35)
Wormer

· September 2018

Een droom die uitkwam, echt geweldig!

  • Ik heb vanaf de briefing tot aan de landing genoten. De briefing was duidelijk en prettig. het vliegen zelf met instructeur Jordi was erg goed!
  • Nvt
Niels (52)
Blaricum

· Augustus 2018

Ongeëvenaard.. best ever :D

  • Het weer was fantastisch, dus zicht geweldig. We konden zelf route mee bepalen. Als laatste proberen stil te hangen :D Dan weet je wat het zo'n bijzondere skill maakt om met zo'n machine te vliegen.
  • Heb er geen kunnen vinden.
Joeri van Vliegles.nl:
Gefeliciteerd! Je hebt met het schrijven van je beoordeling een bol.com cadeaubon gewonnen! We nemen hiervoor persoonlijk contact met je op.
Gilberd (41)
Hardenberg

· Mei 2018

20 minuten zelfstandig helikopter vliegen, geweldige ervaring met een super instructeur (eddy dacht ik) twee vrienden mee in de Robinson r44, een echte aanrader!

  • Goede instructie, duidelijk, organisatorisch prima in orde
  • Eigenlijk niet, alles was boven verwachting!
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?