Beoordelingen Helikopter met passagiers

5,0
van 5
15 beoordelingen

5,0 van 5

15 beoordelingen
5 sterren
15
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Martin Wijbenga (60)
uit Zwolle

· Augustus 2020 · Lelystad

Een geweldig leuke belevenis. Met een zeer enthousiaste instructeur Eddy die theorie en praktijk heel duidelijk uitlegde. Al met al een zeer mooie ervaring welke voor herhaling vatbaar is.

Vliegen was erg leuk.

Geen.

Nuttig


José Rutten (60)
uit Ridderkerk

· Augustus 2020 · Lelystad

Fantastische ervaring!

Leuk ontvangst.
Goede en gezellige instructeur.
Fantastische ervaring.

Geen.

Nuttig


Liraz (1976)
uit

· December 2019 · Lelystad

What a wonderful experience! A memory for life!
The service was extraordinarily professional, kind, warm and fun, all along the way. Highly recommended.

Nuttig


Tom (60)
uit Volendam

· November 2019 · Lelystad

Super leuk. Top ervaring

Zelf sturen en de stilhangende oefening

Geen idee

Nuttig


Ron Peters (40)
uit Zwolle

· November 2019 · Lelystad

Goed ontvangst, goede en duidelijke uitleg.
Ontspannen sfeer, relaxte piloot!
Zelf allerlei oefeningen mogen doen en heerlijk gevlogen! Absoluut een aanrader!!

Zelf oefenen met moeilijke handelingen.

Geen

Nuttig


Alex (30)
uit Hoogvliet

· Juli 2019 · Lelystad

Super! Ik heb meer mogen doen dan wat ik ooit verwacht had.. sommige momenten mocht ik alle besturing tegelijk bedienen, en dan voel je pas echt hoe gevoelig en complex zo'n apparaat is!

De piloot was echt heel tof! Hele open houding en onwijs vriendelijk. Gaf goede uitleg! Het voelde ook wel echt alsof hij ook aan het aftasten was wat betreft de kennis en het gevoel wat de 'leerling' erbij zou hebben. En dit maakt de ervaring van mij vanzelfsprekend ook onwijs goed! Echt grote complimenten.

Niks! .

Nuttig


Peggy (41)
uit Ulestraten

· Juli 2019 · Lelystad

Beste Youri en Jordi,

Vanuit het zuiden willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige ervaring!! Een helikoptervlucht! Samen met ons gezin de lucht in, onderleiding van piloot Jordi.
Wat zijn wij goed geholpen, ondanks dat wij door heeeeel veel files veel te laat bij jullie aankwamen, mocht de verrassing van onze Jordi ( papa en manlief) toch doorgaan.
Onze extra complimenten voor piloot Jordi, wij voelden ons helemaal speciaal, onze dochter Zina heeft het er de hele tijd over!

Dank jullie wel!

Groetjes Jordi, Peggy en Zina van Kan

Nuttig


Arnold (50)
uit Geldermalsen

· Juni 2019 · Lelystad

Fantastisch, hele leuke ervaring om zelf een stukje te mogen vliegen.

Ontvangst top! Er waren een aantal vrienden mee en iedereen kreeg koffie.
Duidelijke uitleg over wat we gingen doen

Ik kan niets bedenken, alleen dat 30 minuten veel te snel voorbij gingen

Joeri van Vliegles.nl:
De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Merel (29)
uit Heemskerk

· April 2019 · Lelystad

Super! Wat een prachtige machine is een helikopter toch :D Ik vond het enorm moeilijk te besturen, maar heel fijn hoe de goede instructeur alles heel relaxed uitlegde. Mooie tocht over de tulpen en niet te vergeten de dolfijnen! Verder ontvangen met een lekkere kop koffie en erna nog even tijd om na te praten over onze ervaring.

Fijne instructeur die goede en rustige instructies gaf!

Als het goedkoper zou kunnen zouden we vaker komen ;)
Een herinnering voor je reservering paar dagen tevoren zou nog prettig zijn (voor als je ver tevoren hebt gereserveerd).

3 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Paul (50)
uit Gouda

· Oktober 2018 · Lelystad

Superleuk. Dacht dat je maar even zelf zou vliegen maar heb het merendeel van de tijd echt zelf gevlogen.

Zelf vliegen. Goede uitleg hoe iets werkt en waarom.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Claudia (57)
uit Bathmen

· Oktober 2018 · Lelystad

Geweldig

Alles, van het begin tot het eind.

Tijd gaat te snel

Eveline van Vliegles.nl:
De gevleugelde uitspraak: "Time flies when you're having fun" is hier dan ook zeker van toepassing.

Nuttig


Alex (60)
uit Hendrik ido ambacht

· September 2018 · Lelystad

Zeer geslaagde dag goede ontvangst kopje koffie en goede uitleg over hoe de helikopter werkt .

Dat men zelf vliegt zeer gaaf om te doen en goede uitleg van de instructeur
zou het zeker weer gaan doen 20 min is eigenlijk te kort

Geen

Nuttig


Daan (35)
uit Wormer

· September 2018 · Lelystad

Een droom die uitkwam, echt geweldig!

Ik heb vanaf de briefing tot aan de landing genoten. De briefing was duidelijk en prettig. het vliegen zelf met instructeur Jordi was erg goed!

Nvt

Nuttig


Niels (52)
uit Blaricum

· Augustus 2018 · Lelystad

Ongeëvenaard.. best ever :D

Het weer was fantastisch, dus zicht geweldig. We konden zelf route mee bepalen. Als laatste proberen stil te hangen :D Dan weet je wat het zo'n bijzondere skill maakt om met zo'n machine te vliegen.

Heb er geen kunnen vinden.

Joeri van Vliegles.nl:
Gefeliciteerd! Je hebt met het schrijven van je beoordeling een bol.com cadeaubon gewonnen! We nemen hiervoor persoonlijk contact met je op.

Nuttig


Gilberd (41)
uit Hardenberg

· Mei 2018 · Lelystad

20 minuten zelfstandig helikopter vliegen, geweldige ervaring met een super instructeur (eddy dacht ik) twee vrienden mee in de Robinson r44, een echte aanrader!

Goede instructie, duidelijk, organisatorisch prima in orde

Eigenlijk niet, alles was boven verwachting!

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad!

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?