Reviews Drone vliegles Oss

4,8

van 5

9 reviews

4,8 van 5

9 reviews

5 sterren
7
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Natasja
Veghel

· Maart 2022

Ontzettend leerzame en fijne uurtjes gehad. Veel geleerd in een gemoedelijke sfeer.

  • Begeleiding afgestemd op de mogelijkheden van de persoon.
  • -
Gerard Bergers
Nijmegen

· September 2021

Een leerzame cursus, op een ontspannen prettige manier gegeven. De achtergrond informatie over het vliegen en de praktische instructies waren zeer helder. Het commentaar was opbouwend.

  • De ervaring van de eerste keer vliegen met de verrassende ontdekkingen
  • Geen minpunt maar een advies. De basishandelingen (besturing, landen en het in en uitschakelen van de drone)
Ronald (52)
Zetten

· Augustus 2021

Wat een leuke ervaring, mijn eerste drone vliegles! Instructeur Rodney neemt de tijd voor een goede uitleg. Zijn kennis en enthousiasme maakte het minder goede weer helemaal goed. Aanrader!

  • Met stip de prettige manier van lesgeven van instructeur Rodney.
  • -
Opa van Roel Kapteijns (72)
Herpt

· Augustus 2021

Hij vond het erg leuk en interessant. Uitleg was erg goed. Als 12 jarige kan hij wel goed omgaan met playstation. Als opa vond ik het leuk om het aan te bieden en bij te wonen.

  • Uitleg, zoals gezegd erg goed. Afspraakpunt goed aangegeven. Goed voorbereid. Deskundigheid was prima.
  • Bevestiging na twee dagen werd 5 dagen. Wel wat spannend bij zo'n investering.
Bart Peeters (54)
Breda

· April 2021

Op een mooie locatie in Ravenstein de 2 instructeurs Kevin en Rodney ontmoet voor 2 uur praktijkles dronevliegen.
Wat een enthousiaste sympathieke gasten !
Mijn zoon en ik werden gekoppeld aan instructeur Kevin.
Kevin is een zeer ervaren dronevlieger die weet waar hij over praat.
Een goede opbouw van de les met de nodige humor gebracht maakte dat de 2 uur om waren voor ik het wist.

  • Goede communicatie en informatie voorafgaand aan de les.
    Goede opbouw les.
  • Misschien wat meer aandacht besteden aan het filmen en foto's maken tijdens het vliegen. Alhoewel het leren vliegen natuurlijk de basis is. Misschien meer iets voor een volgende les.
Wilsie (48)
Venhorst

· April 2021

Ik heb superveel waardevolle informatie gehad. Ook al had ik al wat vlieg ervaring, was er nog genoeg dat ik niet wist.

  • Allerlei weetjes, functies van mijn drone, regels enz. Het werd allemaal goed en duidelijk uitgelegd.
  • Geen idee! Ik heb een top les gehad.
Rik de Boer (72)
Oosterhout

· Augustus 2020

Prima lessen heel veel geleerd ook eigen drone gecontroleerd

  • Efficiënt, veel geduld
  • Geen
Sjak (60)
Helmond

· Juni 2020

Geweldig!! Ik heb een erg leuke en leerzame cursus gehad voor het vliegen met een drone. Eveline Is erg helder en rustig in haar uitleg en ze gaf me alle tijd om te oefenen. Ik sta op het punt een drone te kopen maar wilde eerst enige ervaring op doen om te voorkomen dat ik de drone ergens parkeer waar ik spijt van krijg. Deze cursus is echt een must! Je doet de nodige Ideeën en ervaring op en het heeft me enorm enthousiast gemaakt.

  • Helder en duidelijke uitleg, zeer leerzaam, Eveline neemt echt de tijd voor je.
  • Geen.
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor deze mooie review Sjak. En fijn dat we ondanks het warme weer nog goed hebben kunnen oefenen met de Mavic. Veel vliegplezier met je eigen drone straks!
Frans van Doorn (60)
Steenbergen

· Juni 2020

Leuke nuttige ervaring, duidelijke aanwijzingen en tips.

  • Dubbele afstand bediening, ruim de tijd nemen, mooie oefenlocatie.
  • Geen
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt Frans!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?