Beoordelingen Dagcursus zweefvliegen

4,7
van 5
14 beoordelingen

4,7 van 5

14 beoordelingen
5 sterren
11
4 sterren
2
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0

Vincent (40)
uit Rosmalen

· Juli 2020 · Terlet

Het was een mooie dag met geweldige vluchten en behulpzame & leerzame instructeur

Het opstijgen en vliegen en dalen en de sfeer

-

Nuttig


Wim (71)
uit Exloo

· Juli 2020 · Terlet

Zweefvliegen was leuk

Instructie en het vliegen zelf

Bij die club staat normale communicatie niet voorop! Afgezien van mijn laatste instructeur. Je krijgt het gevoel er een beetje bij te hangen. Het was niet druk vwb de cursisten, maar ondertussen kwamen er wel andere gasten bij (€) die ook de nodige aandacht behoeven!

Nuttig


Lars (53)
uit Doetinchem

· Juli 2020 · Salland

Ik heb een geweldige dag gehad. Relaxte sfeer, een paar prachtige vluchten gemaakt met een uitstekende instructeur: Ronald. Als je vooraf al niet enthousiast zou zijn, dan word je het wel als je er bent. Zelden een dag gehad die zo snel voorbij ging. We knopen er maar eens een weekje aan vast!

Sfeer, uitleg, betrokkenheid, vriendelijkheid.

Geen

Nuttig


Moniek (37)
uit Velp

· Juli 2020 · Salland

Erg mooie dag gehad! Aanrader!

Gepassioneerde mensen, goede uitleg. Ze nemen de tijd en kijken naar wat je wilt en kunt. Ik kan het van harte aanbevelen!!! (En ik kom zeker nog eens terug!)

Helemaal geen.

Nuttig


Ruud (70)
uit Assen

· Juni 2020 · Terlet

Spectaculair, super, prachtig

De ervaring om zonder motor toch 1000 meter hoog te komen en het enthousiasme van de instructeurs.

Had een soort zweefluchtdoop certificaat verwacht als tastbaar aandenken, zoals bij het motorvliegen. De deelnemers die 1 vlucht komen maken krijgen dat wel. Moet het dus doen met mijn mooie herinneringen aan deze dag.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review en feedback. We gaan nadenken hoe we leerlingen een leuk aandenken kunnen geven.

Nuttig


Ruud van Vliet (68)
uit Allmaar

· Juni 2020 · Terlet

Geweldige ervaring deze kennismaking met het zweefvliegen. Ontvangen door een groep enthousiaste zweefvliegers . Goede en zeer interessante uitleg van de instructeurs

Het vliegen en vooral de uitleg. Dit gaf een goede indruk wat zweefvliegen eigenlijk inhoud.

Echte minpunten heb ik niet. Maar het zou leuk zijn om een aandenken in welke vorm dan ook aangeboden te krijgen dat je deze geweldige dag hebt meegemaakt.

Nuttig


Hette (70)
uit Grijpskerk

· September 2019 · Terlet

Grandioos. Je wordt ontvangen door een heerlijk stel ongecompliceerde en vooral een enthousiaste club mensen van verschillende pluimage. Allemaal met één doel, en dat is (zoveel mogelijk) vliegen. Kortom voor herhaling vatbaar.

De eerste ervaring van het zweefvliegen, vier maal de lucht in geweest, en vooral de laatste keer het zelf even mogen besturen van zo'n kist. Een geweldige ervaring.

Een mobiel toilet?

Nuttig


M (41)
uit Utrecht

· September 2019 · Terlet

Een unieke ervaring, en we hebben zelfs een extra vlucht gekregen.

Relaxed sfeertje, enthousiaste begeleiders, extra vlucht omdat het kon

We waren te laat doordat er 2 adressen Apeldoornseweg 203 in Arnhem lijken te bestaan voor sommige navigatie systemen. Dit graag duidelijk aangeven. Ook de communicatie vanuit vliegles.nl en de locatie was niet altijd duidelijk, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Wim (80)
uit Hilversum

· Augustus 2019 · Terlet

Ik kreeg op mijn 80ste verjaardag van mijn Familie o.a van mijn neef Eddy (Evert Dirk de aanvrager van de Cadeaubon) de vliegles.

Ik heb een prachtige dag ,alles zat mee het weer en de thermiek,tevens een groot compliment aan Rob (komt uit Ede)de instructeur van mijn 3-vlieglessen.

Trouwens de complimenten gelden voor het hele team en niet te vergeten, Bob die me een Terlet hoedje leende zonder knopje boven op.

De dagcursus is voor herhaling vatbaar.

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Wim, bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
Heb je nu de smaak te pakken?

Nuttig


Philip (60)
uit Nieuwegein

· Augustus 2019 · Salland

Een geweldige dag beleefd en ook het echte verenigingsleven geproefd. Mocht ook zelf mee helpen bij het starten van de zweefvliegtuigen.

Echte vliegervaring en ook echt zelf vliegen

X

Nuttig


Aroop (58)
uit Eindhoven

· Juli 2019 · Terlet 3

Had a great time .. felt so "high" like a child again !

Calm, patient, experienced .. perfect

Not enough thermals !

Nuttig


Bennie (45)
uit Apeldoorn

· Juli 2019 · Terlet 3

Super gave ervaring

Hatrstikke leuk, direct de lucht in, geen poespas

Vertel eerlijk dat een 'dagcursus' enkel 3 starts betekent. 3 keer 20 minuten als je geluk hebt. Dat is een uur. Geen dagcursus.

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Bennie,

Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat de dagcursus uit 3 lesvluchten bestaat. Zweefvliegen is een teamsport. Om je een goed beeld te geven wat er allemaal bij komt kijken is de dag gevuld met verschillende aspecten van de sport. Mocht je je brevet willen halen dan wordt er ook van je verwacht dat je hierbij je steentje bijdraagt. Omdat het onlosmakelijk verbonden is met het zweven hoort dit er ook bij. Het is een dagvullend programma waarin je alles leert over het zweven maar inderdaad 'maar' drie vluchten maakt.

Gelukkig waren de vluchten zelf wel goed bevallen.

Nuttig


Dave (52)
uit Amsterdam

· Juni 2019 · Terlet

Geweldige dagcursus zweefvliegen met mijn 18-jarige zoon. Een heel bijzondere ervaring en een groot compliment voor het hele team van vrijwilligers en instructeurs. We zijn er van s'ochtends vroeg tot s'avonds gebleven, hebben veel geleerd en zelfs een 4e vlucht mogen maken!

Deskundige begeleiding, goede uitleg, bijzonder enthousiast team.

Geen

Nuttig


Matthieu (1969)
uit Utreht

· April 2019 · Terlet

Super gaaf

Kon meerdere starts maken. Relaxte sfeer. Goede instructeurs

Geen, was goed georganiseerd

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke lesdag hebt gehad Matthieu. Heb jij nu ook het zweefvliegvirus te pakken?

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?