Reviews Dagcursus zweefvliegen

4,8

van 5

72 reviews

4,8 van 5

72 reviews

5 sterren
62
4 sterren
5
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
0
Piet
Maasdam

· Oktober 2021

Een geweldige.dag gehad. Onder de hoede van een instructeur veel uitleg en in de lucht veel zelf mogen vliegen. Vijf starts gehad, mede omdat ik die dag de enige cursist was.

  • Veel zelf vliegen. Veel uitleg. Hartelijke club mensen om je heen.
  • Neem je lunch en bij koud weer, warme kleding.
Paul

· Oktober 2021

Fantastisch. Het weer zat niet erg mee. Het was grijs met lage zichtwaarden en lage bewolking, maar uiteindelijk werd besloten de gok te wagen en de vliegtuigen gereed te maken. Dat pakte goed uit. Toen de eerste de lucht in ging om de situatie van boven te bekijken, ging het al snel los. Een voor een werden de vliegtuigen de lucht in gebracht. Veel geleerd en leuk om even te mogen snuffelen aan het zweefvliegen.

  • 4x de lucht in kunnen gaan ondanks dat het weer verre van perfect was.
  • Ik werd toegewezen aan een instructeur die mij alleen het laatste stuk een stukje liet vliegen. Een andere instructeur waar ik 1x mee vloog en die de rest van de middag met een andere dagcursist vloog, liet de me veel meer doen. Ik had gehoopt zelf wat meer te mogen vliegen net zoals de andere cursist. Maar ondanks dat was het een geweldige ervaring.
Steenveld
Zeist

· September 2021

We waren met onze 4kleinkinderen. Ze vonden het geweldig!!

  • Eigenlijk was alles tot in de puntjes verzorgd!!
    Het vliegen vonden ze helemaal top!!
    Het was fijn dat wij alles van dichtbij mee konden maken.
  • Geen idee, het was top
Jan-Maarten
Zevenaar

· September 2021

Echt een geweldige dag gehad!

Quirijn Kroesen
Hengelo Gld

· September 2021

Leuke en leerzame dag gehad. Leuke club met zeer vriendelijke mensen.

  • Dat ze je de kans geven zelf het toestel te besturen.
  • Dat er soms lang gewacht moet worden
Kirill
Hoofddorp

· Augustus 2021

In één woord samengevat was de dagcursus zweefvliegen fantastisch! Er was geen een moment waar ik me zat te vervelen omdat er veel te doen was. Het vliegen zelf was echt iets speciaals. Je gaat in 2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en zit je al in de lucht! Dat geeft je een goeie kick die je nooit zal vergeten.

  • Wat bijzonder was aan deze vliegclub is dat je de leden mocht helpen met verschillende soorten klusjes wanneer je niet aan het vliegen was. Zo had ik geleerd hoe je een staartwiel aan een zweefvliegtuig aan moest doen en had ik de kans om een zweefvliegtuig terug te slepen naar de startstrook voor de volgende vlucht. Dit gaf me een gevoel van betrokkenheid en dat heb ik enorm gewaardeerd.
Martin
Haarlem

· Augustus 2021

Ik heb een hele leuke dag gehad

  • Het aantal starts, de uitleg. De mensen
  • Wanneer het afgelopen was, was niet helemaal duidelijk
Jan Marten
Nijmegen

· Augustus 2021

Leerzaam en leuk. Goede begeleiding, kundige medewerkers, bijzondere ervaring.

  • Mensen hebben verstand van zaken, veiligheid staat voorop, prachtig uitzicht vanuit de lucht, vriendelijke mensen, leuke en leerzame ervaring.
  • Verwachtingenmanagement: ik had 2 vluchten vóór lunchtijd en vervolgens zat ik op een bankje te wachten tot mijn derde vlucht om 16.30u. Op zich geen probleem, maar wel prettig als je dat zou weten.
Kees Blokland (68)
Elten

· Augustus 2021

Boven alle verwachtingen! Geweldige begeleiding, kon me niet beter wensen.

  • Kan het alleen maar aanbevelen, als je ook maar enige interesse in vliegen hebt.
  • Ik kan niks bedenken..
Robin (51)
Spijkenisse

· Augustus 2021

Geweldige zweefvlieg ervaring.

  • Dat Salland ondanks de foute boeking me toch heeft laten komen.
  • De boeking is fout gegaan.
Jan (72)
De Heurne

· Augustus 2021

Geweldig

  • De stilte boven in de lucht en gaaf was het zoeken naar thermiek om steeds wat hoger in de lucht te komen.
  • Broodje kroket ipv kroket en dan boterhammen
Marcel Bak (55)
Obdam

· Augustus 2021

Geweldige ervaring.

  • Sfeer op en bij het vliegveld erg fijn. Relax en vriendschappelijk.
  • Boekje uitgeven meer gericht op zweefvliegen ipv motorisch vliegen
Sebas Groeneveld (27)
Amsterdam

· Juli 2021

Instructie was duidelijk, professioneel en bovendien erg leuk.
Het vliegen was een enorm gave ervaring. Het was leuk dat wij gelijk veel zelf mochten doen.

  • Duidelijke instructie, communicatie en verwachtingsmanagement
    Strakke organisatie
    Leuk programma
  • Geen
Bas Middelkoop (52)
Aalsmeer

· Juli 2021

Het was een bijzonder leuke en gezellige dag bij een leuke zweefvliegclub. Alles was uitstekend verzorgt, lunch prima begeleiding en uitleg perfect. Goede sfeer in de club en op de locatie.

  • Alles goed verzorgt. Begeleiding door enthousiaste en kundige vrijwilligers.
  • Geen
Bente (20)
Lelystad

· Juli 2021

We hebben een erg leuke dag gehad! Het was erg tof om de sfeer op de club te proeven. Niet alleen degene die gaat vliegen, maar ook toeschouwers konden mee het veld op en de hele dag van dichtbij meemaken. De dag wordt aanzienlijk leuker als je veel vragen stelt, want alle mensen willen graag uitleg geven en hun verhalen delen. Met de dagcursus was de uitleg over het toestel en de meetinstrumenten erg uitgebreid, en mocht er ook zelf gevlogen worden. De begeleiding was erg professioneel. Schrik niet van wachttijden van enkele uren tussen de starts.

  • Goede en uitgebreide instructie. De begeleiders deden duidelijk hun best om de vluchten (en de rest van de dag) zo mooi mogelijk te maken. De locatie is erg mooi en groot, met veel piloten en zweefvliegtuigen. Het vliegen was een fantastische ervaring!
  • De instructeurs hadden wat assertiever mogen zijn in vertellen hoe lang de wachttijd is, en wat je kunt verwachten qua vluchten en tijden.
Geert (65)
Venray

· Juli 2021

Geweldige ervaring, professionele club met zeer enthousiaste instructeurs

  • Vooral de eerste keer opstijgen en het ervaren van zelf proberen te sturen
Ben van Straaten (62)
Houten

· Juli 2021

In een woord Geweldig

  • Leuke dag op het veld midden tussen het gebeuren.
    Naast het vliegen ook veel geleerd en naar anderen gekeken.
    Allemaal aardige en deskundige mensen.
    Harry is een topper!!!!!!
  • Geen
Arjan (21)
Oisterwijk

· Juli 2021

Het zweefvliegen is fantastisch

  • De ervaring van het geruisloos vliegen
  • De extreem lange wachttijden. Tussen elke vlucht van 10 minuten zat ongeveer 2,5uur wachttijden.
Mark Damen (40)
OOSTERHOUT NB

· Juli 2021

Waanzinnige ervaring om met een zweefvliegtuig op te stijgen en wat te mogen oefenen met vliegen. Het voelde echt als een eendaagse minivakantie met smile van oor tot oor.

  • Er wordt heel goed gekeken dat iedereen aan zijn trekken komt
    De sfeer is zeer ontspannen
    De begeleiding is zeer professioneel
Lenie (61)

· Juli 2021

Geweldige dag gehad van harte aanbevolen

  • Bijzonder gave ervaring
Rene Hulsker (71)
Rotterdam

· Juli 2021

Een geweldige belevenis. Veel geleerd en mogen ervaren over zweefvliegen. Heb 4 vluchten kunnen (mee)maken.

  • Veel aandacht gehad en informatie gekregen. Goede begeleiding. Prettige, gemoedelijke sfeer, maar wel met de nadruk op veiligheid en samenwerking.
  • Geen
Guus Vermeulen (58)
Tilburg

· Juni 2021

Zweefvliegen is een bijzonder leuke ervaring. Wel erg lange wachttijden over een hele dag (van 10 uur in de ochtend tot 5/6 uur in de middag) voor 3 (in mijn geval) korte vluchten van enkele minuten. Je bent erg afhankelijk van de weerscondities

  • Het vliegen, de uitleg, de mogelijkheid om zelf het vliegtuig te kunnen bedienen (best wel moeilijk overigens)
  • Minder vol plannen en er een echte cursusdag van maken. Zodat je bij mindere goede weerscondities meer vluchten kunt maken zonder heel lange wachttijden
Jan (61)
Diepenveen

· Juni 2021

Fantastisch

  • Perfect georganiseerd bij aeroclub en een bijzondere ervaring.
  • Nvt
Elly (57)
Hoogeveen

· Juni 2021

Ik vond het ge-wel-dig. Super aardige mensen, super goede service, alles zeer gemoedelijk. Veiligheid hoog in het vaandel. Bij aankomst kreeg ik een heerlijk kopje koffie en de lunch was ruim voldoende en heel erg smakelijk. Ik raad deze zweefvliegclub ten zeerste aan.
Wij hadden een super dag.

  • Alles
  • Ik zou echt geen minpunten kunnen bedenken.
Casper (38)
Lochem

· Juni 2021

Fantastisch en onvergetelijk. Door de hartelijkheid van de leden en instructeurs van de aeroclub voelde ik mij direct welkom. Alles werd met geduld en enthousiasme uitgelegd en dat zorgde voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer. De eerste sleep is iets wat ik nooit meer vergeet. Een achtbaan is er niets bij. Ondanks (of misschien wel dankzij) de mindere weersomstandigheden hebben we toch drie vluchten + een bonusvlucht kunnen maken. Een onvergetelijke ervaring die ik iedereen die een gezellige dag uit zoekt kan aanbevelen. Alleen toekijken is al gaaf, mee mogen vliegen is geweldig.

  • Welkom geheten worden in een club van mensen die hun passie graag delen met anderen en je opnemen in hun dag alsof ze je al jaren kennen. Daarnaast nemen ze allemaal hun hobby en vooral de veiligheid daaromheen zeer serieus en dat schept vertrouwen.
  • Naast koffie op de startplaats een glaasje water voor de niet koffiedrinkers zoals ik zou leuk zijn. Maar of dat nu echt een minpunt is…
Anne Lameijer (32)
Haarlem

· Juni 2021

Het was een waanzinnig leuke dag. Het zweefvliegen an sich is ontzettend gaaf, de omgeving prachtig en de gastvrijheid van de instructeurs is heel verwelkomend.

  • De mensen, gastvrijheid, ervaring, verzorging van de lunch. Een enorme aanrader!
  • Geen!
Erwin (31)
Kampen

· Juni 2021

Een geweldige dag. De instructeurs leggen het zweefvliegen - dat op zich best ingewikkeld is - eenvoudig uit. Ze laten het makkelijk lijken en toch steek je er veel van op. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en je mag met alles meedoen als je dat wilt.

  • De gastvrijheid en behulpzaamheid was geweldig. De dag was goed georganiseerd. Je voelt je welkom op de club.
  • Geen.
Harry (60)
Eindhoven

· Mei 2021

Bijzonder geslaagde dag. Prachtige dag met prima weer. Naast de jennismaking met de techniek is mij opgevallen dat zweefvliegen zeker een sport is die je met anderen doet. Iedereen helpt elkaar. Bij de kontage van de kist, het naar het startvd duwen, na de landing van de baan halen, aankoppelen van de lierkabel.

  • Vooral omhoog getrokken worden is een bijzondere ervaring. Verder ben je de gehele vlucht aan het opletten. Naar buiten naar andere vliegtuigen maar ook opletten of je termiek vindt, je hoogte etc.
  • Je blijft afhankelijk van het weer en of er termiek te vinden is. Maar ook als het niet gevonden wordt is het een prachtige ervaring
Niels (50)
Soest

· Mei 2021

3x prachtige vlucht kunnen maken. Echt spectaculair. Ongeveer 30 min. per vlucht. Zelf ook gestuurd/gevlogen. Stijgen, klimmen naar ideale hoogte (ca 800 meter) en landen niet. Dat was voor de instructeur.
Echt een prachtige dag.

  • Zweven boven de ooievaars en roofvogels maakt de dag compleet.
  • Te kort ;-)
Anselm (53)
Velp

· Mei 2021

Fantastisch.. Relaxed en toch veel uileg.

  • De sfeer van een echte froep liefhebbers.
  • Niets, behslve dat ik misselijkk ben geworden.
E Korf (53)
Urk

· Mei 2021

Het vliegen is leuk om te doen. De mensen eromheen zijn aardig, enthousiast, en vertellen er ook graag over.

  • Ik had echt een hele goede instructeur ( een 10). Hij is kundig en kan zijn boodschap heel goed en duidelijk overbrengen.
  • Er staat in de advertentie dat er een dagprogramma zou moeten zijn waar je de hele dag zoet mee bent.
    Ik heb alleen een (goede) instructie gehad en 3 vlieglessen.
    De rest van de dag zat ik te wachten op de volgende les.
    De lunch was heel minimaal. Twee gesmeerde boterhammen in een boterhamzakje en de warme snack waren gebracht toen ik in de lucht was. Pas na een uur werd me verteld dat mijn "lunch"er lag...
Mitchell Broere (16)
Amsterdam

· Mei 2021

Het was echt super gaaf om te doen. Zo gaaf dat ik ook de 7 daagse cursus ga doen.

  • 4 vluchten gehad en super goed weer.
  • Iets duidelijkere borden met waar te melden.
Fred (50)
Vleuten

· Mei 2021

Fantastische dag goede instructeurs jullie hebben alle verwachtingen waar gemaakt

  • Zie hier boven
  • Koffie op de baan schenken
Dorien

· April 2021

Ik vond het een geweldige ervaring! Zelf mogen besturen, binnen één dag!

  • Instructeur Ronald heeft ons vooraf een hele duidelijke theorieles gegeven. Hij richt zijn aandacht echt op de beleving van de cursist. Maakt foto'tjes tussendoor, geeft heldere uitleg, laat je zelf doen wat je kunt. Alle aanwezige clubleden waren ook heel aardig en behulpzaam.
  • Het was voor ons niet duidelijk of de lunch inbegrepen was. Dit was uiteindelijk wel het geval (al zat overal vlees op en we eten vegetarisch). Ik werd zelf niet misselijk, maar anderen wel. Er waren geen zakjes standaard aanwezig, dus dat is slim om zelf mee te nemen voor de zekerheid.
Joep (47)
Berlicum

· April 2021

Geweldige dag

  • 3 starts/ vluchten. Tussendoor heerlijk zitten en alles bekijken
Daniel Aiss (41)
Den Haag

· April 2021

Het was een geweldige ervaring en een heerlijke dag. De mensen die er werken doen dit met zoveel liefde en aandacht dat ik alleen maar heb kunnen genieten. Feest!

  • Alles was top
Johan Gelderloos (66)
Hoevelaken

· April 2021

Geweldige ervaring gehad. Erg leuk en aardige mensen.

  • Geprobeerd en gelegenheid gehad om het vliegtuig zelf te besturen. Was nog niet zo makkelijk. Erg leuk.
  • Geen
Karla (31)
Utrecht

· April 2021

Het zweefvliegen te Salland was fantastisch! Het theorie stuk was leuk en daarna werd het alleen nog maar leuker!

  • De wijze hoe er wordt omgegaan met de veiligheid.
    De uitgebreide informatie en het enthousiasme waarmee het werd gebracht.
    De vrijheid om je wensen aan te geven.
Maarten (70)
Dordrecht

· November 2020

Zeer goed geregeld. Betrouwbare informatie en een geweldige zweef ervaring, zeer ervaren vriendelijke instructeur.

  • Helderheid in uitleg. Geduld in het beantwoorden van vragen en vertrouwenwekkende sfeer.
  • Ik heb geen minpunten ervaren.
Peter Vrolijk (60)
Den Haag

· September 2020

Geweldige ervaring zo, n eerste keer in een zweefvliegtuig en dan nog zelf mogen sturen .... helemaal top

  • Super aardige leden en instructeurs, je wordt de hele dag meegenomen in het team
  • Ik heb er eigenlijk geen kunnen vinden en als het er dan 1 is is die van net wat weinig thermiek , met wat meer had de vlucht wat langer kunnen duren. Maar daarvoor kom ik gewoon nog een keer terug
Erik (45)
Papendrecht

· September 2020

De dagcursus is een echte aanrader. Je ervaart hoe het is om in een zweefvliegtuig te zitten, en daarna mag je ook zelf (een stukje) vliegen. Geweldig!
Leuke groep vliegers om de dag mee op te trekken.

  • Zelf vliegen
    Ervaren en betrokken instructeurs/vliegers
    Je mag ook zelf aan de slag
  • Het staat vermeld, maar besef goed dat je niet tussendoor zomaar van het veld af kan.
Kees Noordegraaf (70)
Hulshorst

· September 2020

Een geweldig leuke dag met een fantastische instructeur. Iemand die heel goed de regels en techniek weet uit te leggen en die goed luistert naar de wensen van de gast. Een echte aanrader.

  • Bij de tweede vlucht mag je al zelf het vliegtuig besturen (tot op zekere hoogte natuurlijk) waardoor je nog meer feeling krijgt met het zweefvliegen. En een gezellige club mensen!
  • Geen.
Usha (50)
NVT

· September 2020

Was ontzettend leuk om een keer te doen.

  • In principe waren er drie vluchten inbegrepen maar als er ruimte is, kan je er nog een doen.
    Het enthousiasme van de mensen ter plekke.
  • Er wordt heel weinig informatie gegeven als je er bent. Er werd niet aangegeven wat verder de bedoeling is als je op het terrein bent. Uiteindelijk bleken we pas rond 19:00 klaar te zijn met de hele ervaring (vanaf 10:00). Houd daar dus rekening mee met eten en drinken voor op het vliegterrein.
Nico (66)
Den Haag

· September 2020

Ik heb een geweldige dag gehad op Terlet. Enthousiaste zweefvliegers, goede uitleg veel aandacht en heerlijk vliegen. Een absolute aanrader.

  • Het is een laagdrempelig enthousiast gezelschap die hun passie voor het zweefvliegen goed weten uit te dragen.
  • Niets.
Jurjen (53)
Delft

· September 2020

Fantastische ervaring!

  • Top instructeurs en gezellige vereniging waar je mee kennis maakt.
  • Zweefvliegen is wel een heftige ervaring!
Ralph (38)

· September 2020

Wat een ervaring! Zo snel de lucht in en wat een uitzicht! En dan onze trainer Ronald was heel fijn. Lekker rustig en duidelijk met zijn uitleg. De dag draaide om onze wensen en dat is zeker gelukt!

Joop Simmers (72)
Heerenveen

· September 2020

Prima dag, veel geleerd

  • HR de Boer is een uitstekende begeleider/instructeur
  • Geen
Koos Slingerland (70)
Boskoop

· September 2020

Geweldig leuk om zweefvliegen zo eens te ervaren. Veel info, bevlogen instructeurs: allemaal perfect!

  • De stilte boven, de sensatie van het lieren en de kans zelf even te vliegen
  • Geen
Sylvia van Dijk (56)
IJsselstein

· September 2020

Ontzettend toffe ervaring

  • Sfeer op de club, uitleg, eigen inbreng.
  • Ik had gedacht dat het tot ong 17.00 uur zou duren, uiteindelijk ging ik pas om ong 18.30 weg.
Loes
Eindhoven

· September 2020

Het was een heerlijke dag met lekker weer. Topervaring!

  • Goede en geduldige uitleg
    Prima lunch
  • Soms wat lang wachten doordat er veel tegelijk was
Jan (43)

· Augustus 2020

Leuke ervaring

  • Aardige instructeur, leuke club mensen, goed georganiseerd.
Ed Schenk (64)
Zwolle

· Augustus 2020

Erg leuke dag gehad. Zweefvliegen geweldige ervaring. Erg vriendelijke, enthousiaste en behulpzame vliegers en instructeurs. Heel veel uitleg gekregen van geduldige mensen.

  • Relaxte atmosfeer. 3 vluchten gemaakt bij dagprogramma.
  • Niet echt, maar was een erg warme dag. Koffie, water en thee was gratis. Verkoop van frisdrank of ijsje zou super zijn ter plaatsen (kantine was een flink stuk lopen van de toestellen).
Danique (16)
Heerenveen

· Augustus 2020

Ik vond deze dag heel erg leuk!!

  • Het was super leuk omdat het altijd al mijn droom is geweest om te gaan vliegen.
  • De wachttijden voordat je weer ging vliegen waren wel erg lang, maar daar kon niemand iets aan doen.
Lize (17)
Soest

· Juli 2020

Ik vond het een geweldige ervaring! Heb er erg van genoten en ga waarschijnlijk zelfs door met zweefvliegen.

  • Je kon heel ver kijken en ik had een hele goede en aardige instructeur: Arjan.
  • .
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk Lize! De volgende stap naar je brevet is bijvoorbeeld de 7 daagse cursus.
Alexander (33)
Espel

· Juli 2020

Alles was goed georganiseerd en de instructeur deed echt moeite om het de cursist naar zn te maken. Ik ben een mooie ervaring rijker.

  • Organisatie, mensen en sfeer.
  • Geen
Petra van Hengstum (56)
Badhoevedorp

· Juli 2020

Het was een hele leuke, gezellige dag. We werden vriendelijk verwelkomt en iedereen deed zijn best er voor ons een goede ervaring van te maken.

  • Het vliegen met een instructeur was heel mooi. We kregen een duidelijke uitleg en er was ruimte om ook zelf het vliegtuig te besturen.
    Er is geen toilet op de startplaats, maar toen ik zei dat ik naar het toilet moest werd ik meteen met de auto heen en weer gereden.
  • Misschien een koelbox met wat frisdrank dat je op de startplaats kan kopen.
Martijn van Vuuren (35)
Bemmel

· Juli 2020

Fantastische ervaring. Super professionele begeleiding van enthousiaste en gedreven vliegers die hun best doen het beste uit de ervaring te halen en jezelf zoveel mogelijk te laten doen waar mogelijk.

  • Fijne sfeer, veiligheid boven alles, gezellig, zelf de gelegenheid krijgen om te sturen, totale ervaring van de vliegclub.
  • Lunch wat eenvoudig, wat weinig drinken tussendoor.
Theo van Vuuren (67)
HUISSEN

· Juli 2020

Ik heb een heel leuke dag gehad. De instructeurs zijn heel betrokken en iedereen doet er alles aan om mijn en prachtige dag te bezorgen. Ik heb mijn heel welkom gevonden en ben geen moment bang geweest.

  • De aandacht van de instructeurs. Maar iedereen doet er alles aan om je een leuke dag te bezorgen
  • Ik heb geen mijn punten kunnen ervaren
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te lezen dat je een mooie dag hebt gehad!
Vincent (40)
Rosmalen

· Juli 2020

Het was een mooie dag met geweldige vluchten en behulpzame & leerzame instructeur

  • Het opstijgen en vliegen en dalen en de sfeer
  • -
Wim (71)
Exloo

· Juli 2020

Zweefvliegen was leuk

  • Instructie en het vliegen zelf
  • Bij die club staat normale communicatie niet voorop! Afgezien van mijn laatste instructeur. Je krijgt het gevoel er een beetje bij te hangen. Het was niet druk vwb de cursisten, maar ondertussen kwamen er wel andere gasten bij (€) die ook de nodige aandacht behoeven!
Joeri van Vliegles.nl:
Beste Wim,
Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Het is altijd vrij druk op het veld, soms moet je dus even wachten.
Fijn om te horen dat je lessen zelf wel positief ervaren hebt.
Lars (53)
Doetinchem

· Juli 2020

Ik heb een geweldige dag gehad. Relaxte sfeer, een paar prachtige vluchten gemaakt met een uitstekende instructeur: Ronald. Als je vooraf al niet enthousiast zou zijn, dan word je het wel als je er bent. Zelden een dag gehad die zo snel voorbij ging. We knopen er maar eens een weekje aan vast!

  • Sfeer, uitleg, betrokkenheid, vriendelijkheid.
  • Geen
Moniek (37)
Velp

· Juli 2020

Erg mooie dag gehad! Aanrader!

  • Gepassioneerde mensen, goede uitleg. Ze nemen de tijd en kijken naar wat je wilt en kunt. Ik kan het van harte aanbevelen!!! (En ik kom zeker nog eens terug!)
  • Helemaal geen.
Ruud (70)
Assen

· Juni 2020

Spectaculair, super, prachtig

  • De ervaring om zonder motor toch 1000 meter hoog te komen en het enthousiasme van de instructeurs.
  • Had een soort zweefluchtdoop certificaat verwacht als tastbaar aandenken, zoals bij het motorvliegen. De deelnemers die 1 vlucht komen maken krijgen dat wel. Moet het dus doen met mijn mooie herinneringen aan deze dag.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review en feedback. We gaan nadenken hoe we leerlingen een leuk aandenken kunnen geven.
Ruud van Vliet (68)
Allmaar

· Juni 2020

Geweldige ervaring deze kennismaking met het zweefvliegen. Ontvangen door een groep enthousiaste zweefvliegers . Goede en zeer interessante uitleg van de instructeurs

  • Het vliegen en vooral de uitleg. Dit gaf een goede indruk wat zweefvliegen eigenlijk inhoud.
  • Echte minpunten heb ik niet. Maar het zou leuk zijn om een aandenken in welke vorm dan ook aangeboden te krijgen dat je deze geweldige dag hebt meegemaakt.
Hette (70)
Grijpskerk

· September 2019

Grandioos. Je wordt ontvangen door een heerlijk stel ongecompliceerde en vooral een enthousiaste club mensen van verschillende pluimage. Allemaal met één doel, en dat is (zoveel mogelijk) vliegen. Kortom voor herhaling vatbaar.

  • De eerste ervaring van het zweefvliegen, vier maal de lucht in geweest, en vooral de laatste keer het zelf even mogen besturen van zo'n kist. Een geweldige ervaring.
  • Een mobiel toilet?
M (41)
Utrecht

· September 2019

Een unieke ervaring, en we hebben zelfs een extra vlucht gekregen.

  • Relaxed sfeertje, enthousiaste begeleiders, extra vlucht omdat het kon
  • We waren te laat doordat er 2 adressen Apeldoornseweg 203 in Arnhem lijken te bestaan voor sommige navigatie systemen. Dit graag duidelijk aangeven. Ook de communicatie vanuit vliegles.nl en de locatie was niet altijd duidelijk, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.
Wim (80)
Hilversum

· Augustus 2019

Ik kreeg op mijn 80ste verjaardag van mijn Familie o.a van mijn neef Eddy (Evert Dirk de aanvrager van de Cadeaubon) de vliegles.

Ik heb een prachtige dag ,alles zat mee het weer en de thermiek,tevens een groot compliment aan Rob (komt uit Ede)de instructeur van mijn 3-vlieglessen.

Trouwens de complimenten gelden voor het hele team en niet te vergeten, Bob die me een Terlet hoedje leende zonder knopje boven op.

  • De dagcursus is voor herhaling vatbaar.
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Wim, bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
Heb je nu de smaak te pakken?
Philip (60)
Nieuwegein

· Augustus 2019

Een geweldige dag beleefd en ook het echte verenigingsleven geproefd. Mocht ook zelf mee helpen bij het starten van de zweefvliegtuigen.

  • Echte vliegervaring en ook echt zelf vliegen
  • X
Aroop (58)
Eindhoven

· Juli 2019

Had a great time .. felt so "high" like a child again !

  • Calm, patient, experienced .. perfect
  • Not enough thermals !
Bennie (45)
Apeldoorn

· Juli 2019

Super gave ervaring

  • Hatrstikke leuk, direct de lucht in, geen poespas
  • Vertel eerlijk dat een 'dagcursus' enkel 3 starts betekent. 3 keer 20 minuten als je geluk hebt. Dat is een uur. Geen dagcursus.
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Bennie,

Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat de dagcursus uit 3 lesvluchten bestaat. Zweefvliegen is een teamsport. Om je een goed beeld te geven wat er allemaal bij komt kijken is de dag gevuld met verschillende aspecten van de sport. Mocht je je brevet willen halen dan wordt er ook van je verwacht dat je hierbij je steentje bijdraagt. Omdat het onlosmakelijk verbonden is met het zweven hoort dit er ook bij. Het is een dagvullend programma waarin je alles leert over het zweven maar inderdaad 'maar' drie vluchten maakt.

Gelukkig waren de vluchten zelf wel goed bevallen.
Dave (52)
Amsterdam

· Juni 2019

Geweldige dagcursus zweefvliegen met mijn 18-jarige zoon. Een heel bijzondere ervaring en een groot compliment voor het hele team van vrijwilligers en instructeurs. We zijn er van s'ochtends vroeg tot s'avonds gebleven, hebben veel geleerd en zelfs een 4e vlucht mogen maken!

  • Deskundige begeleiding, goede uitleg, bijzonder enthousiast team.
  • Geen
Matthieu (1969)
Utreht

· April 2019

Super gaaf

  • Kon meerdere starts maken. Relaxte sfeer. Goede instructeurs
  • Geen, was goed georganiseerd
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke lesdag hebt gehad Matthieu. Heb jij nu ook het zweefvliegvirus te pakken?

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?