Beoordelingen Dagcursus zweefvliegen

4,7
van 5
31 beoordelingen

4,7 van 5

31 beoordelingen
5 sterren
25
4 sterren
4
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0

Kees Noordegraaf (70)
uit Hulshorst

· September 2020 · Salland

Een geweldig leuke dag met een fantastische instructeur. Iemand die heel goed de regels en techniek weet uit te leggen en die goed luistert naar de wensen van de gast. Een echte aanrader.

Bij de tweede vlucht mag je al zelf het vliegtuig besturen (tot op zekere hoogte natuurlijk) waardoor je nog meer feeling krijgt met het zweefvliegen. En een gezellige club mensen!

Geen.

Nuttig


Usha (50)
uit NVT

· September 2020 · Terlet

Was ontzettend leuk om een keer te doen.

In principe waren er drie vluchten inbegrepen maar als er ruimte is, kan je er nog een doen.
Het enthousiasme van de mensen ter plekke.

Er wordt heel weinig informatie gegeven als je er bent. Er werd niet aangegeven wat verder de bedoeling is als je op het terrein bent. Uiteindelijk bleken we pas rond 19:00 klaar te zijn met de hele ervaring (vanaf 10:00). Houd daar dus rekening mee met eten en drinken voor op het vliegterrein.

Nuttig


Nico (66)
uit Den Haag

· September 2020 · Terlet

Ik heb een geweldige dag gehad op Terlet. Enthousiaste zweefvliegers, goede uitleg veel aandacht en heerlijk vliegen. Een absolute aanrader.

Het is een laagdrempelig enthousiast gezelschap die hun passie voor het zweefvliegen goed weten uit te dragen.

Niets.

Nuttig


Jurjen (53)
uit Delft

· September 2020 · Salland

Fantastische ervaring!

Top instructeurs en gezellige vereniging waar je mee kennis maakt.

Zweefvliegen is wel een heftige ervaring!

Nuttig


Ralph (38)
uit

· September 2020 · Salland

Wat een ervaring! Zo snel de lucht in en wat een uitzicht! En dan onze trainer Ronald was heel fijn. Lekker rustig en duidelijk met zijn uitleg. De dag draaide om onze wensen en dat is zeker gelukt!

Nuttig


Joop Simmers (72)
uit Heerenveen

· September 2020 · Salland

Prima dag, veel geleerd

HR de Boer is een uitstekende begeleider/instructeur

Geen

Nuttig


Koos Slingerland (70)
uit Boskoop

· September 2020 · Salland

Geweldig leuk om zweefvliegen zo eens te ervaren. Veel info, bevlogen instructeurs: allemaal perfect!

De stilte boven, de sensatie van het lieren en de kans zelf even te vliegen

Geen

Nuttig


Sylvia van Dijk (56)
uit IJsselstein

· September 2020 · Salland

Ontzettend toffe ervaring

Sfeer op de club, uitleg, eigen inbreng.

Ik had gedacht dat het tot ong 17.00 uur zou duren, uiteindelijk ging ik pas om ong 18.30 weg.

Nuttig


Loes
uit Eindhoven

· September 2020 · Salland

Het was een heerlijke dag met lekker weer. Topervaring!

Goede en geduldige uitleg
Prima lunch

Soms wat lang wachten doordat er veel tegelijk was

Nuttig


Jan (43)
uit

· Augustus 2020 · Salland

Leuke ervaring

Aardige instructeur, leuke club mensen, goed georganiseerd.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Ed Schenk (64)
uit Zwolle

· Augustus 2020 · Salland

Erg leuke dag gehad. Zweefvliegen geweldige ervaring. Erg vriendelijke, enthousiaste en behulpzame vliegers en instructeurs. Heel veel uitleg gekregen van geduldige mensen.

Relaxte atmosfeer. 3 vluchten gemaakt bij dagprogramma.

Niet echt, maar was een erg warme dag. Koffie, water en thee was gratis. Verkoop van frisdrank of ijsje zou super zijn ter plaatsen (kantine was een flink stuk lopen van de toestellen).

Nuttig


Danique (16)
uit Heerenveen

· Augustus 2020 · Salland

Ik vond deze dag heel erg leuk!!

Het was super leuk omdat het altijd al mijn droom is geweest om te gaan vliegen.

De wachttijden voordat je weer ging vliegen waren wel erg lang, maar daar kon niemand iets aan doen.

Nuttig


Lize (17)
uit Soest

· Juli 2020 · Salland

Ik vond het een geweldige ervaring! Heb er erg van genoten en ga waarschijnlijk zelfs door met zweefvliegen.

Je kon heel ver kijken en ik had een hele goede en aardige instructeur: Arjan.

.

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk Lize! De volgende stap naar je brevet is bijvoorbeeld de 7 daagse cursus.

Nuttig


Alexander (33)
uit Espel

· Juli 2020 · Salland

Alles was goed georganiseerd en de instructeur deed echt moeite om het de cursist naar zn te maken. Ik ben een mooie ervaring rijker.

Organisatie, mensen en sfeer.

Geen

Nuttig


Petra van Hengstum (56)
uit Badhoevedorp

· Juli 2020 · Salland

Het was een hele leuke, gezellige dag. We werden vriendelijk verwelkomt en iedereen deed zijn best er voor ons een goede ervaring van te maken.

Het vliegen met een instructeur was heel mooi. We kregen een duidelijke uitleg en er was ruimte om ook zelf het vliegtuig te besturen.
Er is geen toilet op de startplaats, maar toen ik zei dat ik naar het toilet moest werd ik meteen met de auto heen en weer gereden.

Misschien een koelbox met wat frisdrank dat je op de startplaats kan kopen.

Nuttig


Martijn van Vuuren (35)
uit Bemmel

· Juli 2020 · Salland

Fantastische ervaring. Super professionele begeleiding van enthousiaste en gedreven vliegers die hun best doen het beste uit de ervaring te halen en jezelf zoveel mogelijk te laten doen waar mogelijk.

Fijne sfeer, veiligheid boven alles, gezellig, zelf de gelegenheid krijgen om te sturen, totale ervaring van de vliegclub.

Lunch wat eenvoudig, wat weinig drinken tussendoor.

Nuttig


Theo van Vuuren (67)
uit HUISSEN

· Juli 2020 · Salland

Ik heb een heel leuke dag gehad. De instructeurs zijn heel betrokken en iedereen doet er alles aan om mijn en prachtige dag te bezorgen. Ik heb mijn heel welkom gevonden en ben geen moment bang geweest.

De aandacht van de instructeurs. Maar iedereen doet er alles aan om je een leuke dag te bezorgen

Ik heb geen mijn punten kunnen ervaren

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te lezen dat je een mooie dag hebt gehad!

Nuttig


Vincent (40)
uit Rosmalen

· Juli 2020 · Terlet

Het was een mooie dag met geweldige vluchten en behulpzame & leerzame instructeur

Het opstijgen en vliegen en dalen en de sfeer

-

Nuttig


Wim (71)
uit Exloo

· Juli 2020 · Terlet

Zweefvliegen was leuk

Instructie en het vliegen zelf

Bij die club staat normale communicatie niet voorop! Afgezien van mijn laatste instructeur. Je krijgt het gevoel er een beetje bij te hangen. Het was niet druk vwb de cursisten, maar ondertussen kwamen er wel andere gasten bij (€) die ook de nodige aandacht behoeven!

Joeri van Vliegles.nl:
Beste Wim,
Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Het is altijd vrij druk op het veld, soms moet je dus even wachten.
Fijn om te horen dat je lessen zelf wel positief ervaren hebt.

Nuttig


Lars (53)
uit Doetinchem

· Juli 2020 · Salland

Ik heb een geweldige dag gehad. Relaxte sfeer, een paar prachtige vluchten gemaakt met een uitstekende instructeur: Ronald. Als je vooraf al niet enthousiast zou zijn, dan word je het wel als je er bent. Zelden een dag gehad die zo snel voorbij ging. We knopen er maar eens een weekje aan vast!

Sfeer, uitleg, betrokkenheid, vriendelijkheid.

Geen

Nuttig


Moniek (37)
uit Velp

· Juli 2020 · Salland

Erg mooie dag gehad! Aanrader!

Gepassioneerde mensen, goede uitleg. Ze nemen de tijd en kijken naar wat je wilt en kunt. Ik kan het van harte aanbevelen!!! (En ik kom zeker nog eens terug!)

Helemaal geen.

Nuttig


Ruud (70)
uit Assen

· Juni 2020 · Terlet

Spectaculair, super, prachtig

De ervaring om zonder motor toch 1000 meter hoog te komen en het enthousiasme van de instructeurs.

Had een soort zweefluchtdoop certificaat verwacht als tastbaar aandenken, zoals bij het motorvliegen. De deelnemers die 1 vlucht komen maken krijgen dat wel. Moet het dus doen met mijn mooie herinneringen aan deze dag.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review en feedback. We gaan nadenken hoe we leerlingen een leuk aandenken kunnen geven.

Nuttig


Ruud van Vliet (68)
uit Allmaar

· Juni 2020 · Terlet

Geweldige ervaring deze kennismaking met het zweefvliegen. Ontvangen door een groep enthousiaste zweefvliegers . Goede en zeer interessante uitleg van de instructeurs

Het vliegen en vooral de uitleg. Dit gaf een goede indruk wat zweefvliegen eigenlijk inhoud.

Echte minpunten heb ik niet. Maar het zou leuk zijn om een aandenken in welke vorm dan ook aangeboden te krijgen dat je deze geweldige dag hebt meegemaakt.

Nuttig


Hette (70)
uit Grijpskerk

· September 2019 · Terlet

Grandioos. Je wordt ontvangen door een heerlijk stel ongecompliceerde en vooral een enthousiaste club mensen van verschillende pluimage. Allemaal met één doel, en dat is (zoveel mogelijk) vliegen. Kortom voor herhaling vatbaar.

De eerste ervaring van het zweefvliegen, vier maal de lucht in geweest, en vooral de laatste keer het zelf even mogen besturen van zo'n kist. Een geweldige ervaring.

Een mobiel toilet?

Nuttig


M (41)
uit Utrecht

· September 2019 · Terlet

Een unieke ervaring, en we hebben zelfs een extra vlucht gekregen.

Relaxed sfeertje, enthousiaste begeleiders, extra vlucht omdat het kon

We waren te laat doordat er 2 adressen Apeldoornseweg 203 in Arnhem lijken te bestaan voor sommige navigatie systemen. Dit graag duidelijk aangeven. Ook de communicatie vanuit vliegles.nl en de locatie was niet altijd duidelijk, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Wim (80)
uit Hilversum

· Augustus 2019 · Terlet

Ik kreeg op mijn 80ste verjaardag van mijn Familie o.a van mijn neef Eddy (Evert Dirk de aanvrager van de Cadeaubon) de vliegles.

Ik heb een prachtige dag ,alles zat mee het weer en de thermiek,tevens een groot compliment aan Rob (komt uit Ede)de instructeur van mijn 3-vlieglessen.

Trouwens de complimenten gelden voor het hele team en niet te vergeten, Bob die me een Terlet hoedje leende zonder knopje boven op.

De dagcursus is voor herhaling vatbaar.

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Wim, bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
Heb je nu de smaak te pakken?

Nuttig


Philip (60)
uit Nieuwegein

· Augustus 2019 · Salland

Een geweldige dag beleefd en ook het echte verenigingsleven geproefd. Mocht ook zelf mee helpen bij het starten van de zweefvliegtuigen.

Echte vliegervaring en ook echt zelf vliegen

X

Nuttig


Aroop (58)
uit Eindhoven

· Juli 2019 · Terlet 3

Had a great time .. felt so "high" like a child again !

Calm, patient, experienced .. perfect

Not enough thermals !

Nuttig


Bennie (45)
uit Apeldoorn

· Juli 2019 · Terlet 3

Super gave ervaring

Hatrstikke leuk, direct de lucht in, geen poespas

Vertel eerlijk dat een 'dagcursus' enkel 3 starts betekent. 3 keer 20 minuten als je geluk hebt. Dat is een uur. Geen dagcursus.

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Bennie,

Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat de dagcursus uit 3 lesvluchten bestaat. Zweefvliegen is een teamsport. Om je een goed beeld te geven wat er allemaal bij komt kijken is de dag gevuld met verschillende aspecten van de sport. Mocht je je brevet willen halen dan wordt er ook van je verwacht dat je hierbij je steentje bijdraagt. Omdat het onlosmakelijk verbonden is met het zweven hoort dit er ook bij. Het is een dagvullend programma waarin je alles leert over het zweven maar inderdaad 'maar' drie vluchten maakt.

Gelukkig waren de vluchten zelf wel goed bevallen.

Nuttig


Dave (52)
uit Amsterdam

· Juni 2019 · Terlet

Geweldige dagcursus zweefvliegen met mijn 18-jarige zoon. Een heel bijzondere ervaring en een groot compliment voor het hele team van vrijwilligers en instructeurs. We zijn er van s'ochtends vroeg tot s'avonds gebleven, hebben veel geleerd en zelfs een 4e vlucht mogen maken!

Deskundige begeleiding, goede uitleg, bijzonder enthousiast team.

Geen

Nuttig


Matthieu (1969)
uit Utreht

· April 2019 · Terlet

Super gaaf

Kon meerdere starts maken. Relaxte sfeer. Goede instructeurs

Geen, was goed georganiseerd

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke lesdag hebt gehad Matthieu. Heb jij nu ook het zweefvliegvirus te pakken?

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?