Beoordelingen Dagcursus zweefvliegen

4,6
van 5
8 beoordelingen

4,6 van 5

8 beoordelingen
5 sterren
6
4 sterren
1
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0

Hette (70)
uit Grijpskerk

· September 2019 · Terlet 2

Grandioos. Je wordt ontvangen door een heerlijk stel ongecompliceerde en vooral een enthousiaste club mensen van verschillende pluimage. Allemaal met één doel, en dat is (zoveel mogelijk) vliegen. Kortom voor herhaling vatbaar.

De eerste ervaring van het zweefvliegen, vier maal de lucht in geweest, en vooral de laatste keer het zelf even mogen besturen van zo'n kist. Een geweldige ervaring.

Een mobiel toilet?

Nuttig


M (41)
uit Utrecht

· September 2019 · Terlet 2

Een unieke ervaring, en we hebben zelfs een extra vlucht gekregen.

Relaxed sfeertje, enthousiaste begeleiders, extra vlucht omdat het kon

We waren te laat doordat er 2 adressen Apeldoornseweg 203 in Arnhem lijken te bestaan voor sommige navigatie systemen. Dit graag duidelijk aangeven. Ook de communicatie vanuit vliegles.nl en de locatie was niet altijd duidelijk, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

Nuttig


Wim (80)
uit Hilversum

· Augustus 2019 · Terlet 2

Ik kreeg op mijn 80ste verjaardag van mijn Familie o.a van mijn neef Eddy (Evert Dirk de aanvrager van de Cadeaubon) de vliegles.

Ik heb een prachtige dag ,alles zat mee het weer en de thermiek,tevens een groot compliment aan Rob (komt uit Ede)de instructeur van mijn 3-vlieglessen.

Trouwens de complimenten gelden voor het hele team en niet te vergeten, Bob die me een Terlet hoedje leende zonder knopje boven op.

De dagcursus is voor herhaling vatbaar.

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Wim, bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
Heb je nu de smaak te pakken?

Nuttig


Philip (60)
uit Nieuwegein

· Augustus 2019 · Salland

Een geweldige dag beleefd en ook het echte verenigingsleven geproefd. Mocht ook zelf mee helpen bij het starten van de zweefvliegtuigen.

Echte vliegervaring en ook echt zelf vliegen

X

Nuttig


Aroop (58)
uit Eindhoven

· Juli 2019 · Terlet

Had a great time .. felt so "high" like a child again !

Calm, patient, experienced .. perfect

Not enough thermals !

Nuttig


Bennie (45)
uit Apeldoorn

· Juli 2019 · Terlet

Super gave ervaring

Hatrstikke leuk, direct de lucht in, geen poespas

Vertel eerlijk dat een 'dagcursus' enkel 3 starts betekent. 3 keer 20 minuten als je geluk hebt. Dat is een uur. Geen dagcursus.

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Bennie,

Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat de dagcursus uit 3 lesvluchten bestaat. Zweefvliegen is een teamsport. Om je een goed beeld te geven wat er allemaal bij komt kijken is de dag gevuld met verschillende aspecten van de sport. Mocht je je brevet willen halen dan wordt er ook van je verwacht dat je hierbij je steentje bijdraagt. Omdat het onlosmakelijk verbonden is met het zweven hoort dit er ook bij. Het is een dagvullend programma waarin je alles leert over het zweven maar inderdaad 'maar' drie vluchten maakt.

Gelukkig waren de vluchten zelf wel goed bevallen.

Nuttig


Dave (52)
uit Amsterdam

· Juni 2019 · Terlet 2

Geweldige dagcursus zweefvliegen met mijn 18-jarige zoon. Een heel bijzondere ervaring en een groot compliment voor het hele team van vrijwilligers en instructeurs. We zijn er van s'ochtends vroeg tot s'avonds gebleven, hebben veel geleerd en zelfs een 4e vlucht mogen maken!

Deskundige begeleiding, goede uitleg, bijzonder enthousiast team.

Geen

Nuttig


Matthieu (1969)
uit Utreht

· April 2019 · Terlet 2

Super gaaf

Kon meerdere starts maken. Relaxte sfeer. Goede instructeurs

Geen, was goed georganiseerd

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke lesdag hebt gehad Matthieu. Heb jij nu ook het zweefvliegvirus te pakken?

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?