Beoordelingen Cessna vliegles

4,8
van 5
131 beoordelingen

4,8 van 5

131 beoordelingen
5 sterren
110
4 sterren
15
3 sterren
5
2 sterren
1
1 ster
0

Henrike (34)
uit Vlijmen

· Mei 2019

Een bon voor een vliegles voor mijn vader besteld helaas moest ik dit annuleren ivm gezondheidsklachten.

Kreeg een heel vriendelijk begripvol berichtje.

Geen minpunten.

Nuttig


Eric-Jan (58)
uit Almere

· Mei 2019 · Lelystad

Erg bijzonder om jouw eigen provincie eens vanuit de lucht te zien.

De scherpe bocht over je eigen huis. De dolfijnen in het bassin en Walibi vanuit de lucht geeft een bijzondere dimensie.

Eveline van Vliegles.nl:
Klinkt alsof je een hele leuke dag hebt gehad. Fijn om te horen Eric-Jan!

Nuttig


Michel (60)
uit Van den Akker

· Mei 2019 · Lelystad

Mijn zoon van 15 heeft een uur lang zelf gevlogen. Heel erg leuk!

Instructeur Eddy was super relaxt legde alles goed uit en liet de piloot in de lucht vrijwel alles zelf doen. Echt top.

Tja...de cameraopname van de vlucht is niet gelukt, dat is jammer. Anders zeker weten 5 sterren.

Nuttig


Max (25)
uit Amsterdam

· April 2019 · Lelystad

Amazing! Geweldige ervaring. Heel bijzonder om alles zelf te doen.

Het besturen van het vliegtuig. We mochten veel zelf doen!

Binnenkomst ging een beetje rommelig

Nuttig


Oguzhan kasimoglu (43)
uit Purmerend

· April 2019 · Lelystad

Ik vond het een geweldige ervaring, dankzij een topper van een instructeur dankzij deze ervaring ga ik hier mijn hobby van maken .bedankt heren

Vriendelijk ,Leerzaam

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen dat je 'het vliegvirus' nu ook te pakken hebt! De opstapcursus is een hele goede volgende stap op weg naar je vliegbrevet: vliegles.nl/opstapcursus

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Mark (41)
uit Berkel-Enschot

· April 2019 · Midden-Zeeland

Super leuk om een keer te ervaren om zelf te vliegen!

Unieke ervaring.

Kan er geen noemen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Folkert (50)
uit Haskerhorne

· April 2019 · Lelystad

Geweldige beleving, op stijgen en landen na mocht ik alles doen, de instructeur liet me vele dingen doen, mooie rondjes boven verschillende locaties mogen maken.

1 een woord geweldig.

De camera opnames zouden wat uitgebreider en duidelijker beeld materiaal kunnen leveren.

Nuttig


Alexander (36)
uit Amsterdam

· Maart 2019 · Lelystad

Hele leuke ervaring!

Aardige, rustige instructeur. Het is echt gaaf om zelf een vliegtuig te besturen.

Geen minpunten. Wel kon de ontvangst wat soepeler en we moesten relatief lang wachten.

Evan van Vliegles.nl:
Hoi Alexander.
Bedankt voor je beoordeling en feedback!

Nuttig


Ton (58)
uit Laren

· Maart 2019 · Lelystad

Heel leuk en instructief

Vliegen, natuurlijk.

Receptie beetje rommelig. Procedure ( voor een nieuwkomer) onduidelijk. Wachttijd totdat de instructeur kwam.

Nuttig


RENE (70)
uit VLEUT

· Maart 2019 · Lelystad

Geweldig

Ik heb lekker geoefend

Ik had nog wel wat meer oefeningen willen doen. Ik kreeg het gevoel dat de instructeur een beetje op zeker speelde.

Nuttig


Andre (66)
uit NOORDWIJKERHOUT

· Maart 2019 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring.Samen met mijn zoons en dochter die het ook helemaal leuk vonden .Dit was mogelijk door een tussenlanding met passagiers wissel. Heel spectaculair alles.

Het was heel goed geregeld door Joeri Diekerhoff. Ik zie er met een voldaan gevoel op terug.

Geen verbeterpunten te bedenken.

Joeri van Vliegles.nl:
Wat ontzettend leuk om te horen! Bedankt Andre!

Nuttig


Niels (30)
uit Amsteram

· Maart 2019 · Lelystad

Super wijze ervaring, een absolute aanrader.

Fijne en prettige begeleiding

Nuttig


R. (42)
uit Nijkerk

· Maart 2019 · Lelystad

Erg leuk

Dat mijn zoon mocht vliegen en de moeite genomen werd om over onze woonplaats te vliegen

Verouderd materiaal, kapotte headset.

Nuttig


Thaddeus (53)
uit Hermiston, OR USA

· Februari 2019 · Lelystad

I am an American flight instructor on holiday in Amsterdam. After spending over a week visiting all the museums I could stand I decided that I wanted to get a taste of general aviation in The Netherlands. I found Vliegles.nl on Google and quickly booked an appointment to fly the Cessna. My wife and I took public transportation to Lelystad from Amsterdam and we were welcomed at Vliegles.nl with hot coffee and good conversation.

I appreciated that they were willing accommodate my slightly unusual request to just go for a joy ride. My instructor, Tim was friendly and knowledgeable. He took time to point out some of the interesting features of the Flevoland area. We saw dykes, locks, canals, and even an abandoned castle.

I've always heard about how the Dutch have stolen land from the sea. It was amazing to see how it works from air!

I would recommend any general aviation pilots visiting The Netherlands to get in touch with Vliegles.nl and book a flight. You won't regret it!

There was nothing to dislike about this experience. If I have to put something down it would be that I wish that I had visited a few weeks later when the remodeling is done!

Nuttig


Maaike (30)
uit Amersfoort

· Februari 2019 · Lelystad

Het was een geweldige ervaring en een extra leuk om cadeau te doen, wat ik in dit geval voor mijn vriend had gedaan.

Dat je echt zelf mag vliegen.

Van tevoren vragen wat de ervaring van iemand is en wat de verwachtingen zijn. Daarnaast iets meer uitleg tijdens de vlucht. Ook de entree en het welkom kan/mag iets warmer/hartelijker. Als je er video bij boekt is het fijn als deze volledig is. Helaas was in ons geval het geheugen vol en stond de landing niet op film.

Nuttig


Nathan (1993)
uit Moerzeke

· November 2018 · Lelystad

Fantastisch

Leuke begeleider (Roland)

-

Joeri van Vliegles.nl:
We zullen je compliment doorgeven aan Roland!

Nuttig


Ignacio
uit

· Oktober 2018 · Lelystad

Erg gaaf! Een top cadeau.

Instructies, begeleiding van Jelle en de hele ervaring van het vliegen.

Nuttig


Tony (50)
uit Apeldoorn

· Oktober 2018 · Lelystad

Geweldig leuke vliegles gehad, waarbij mijn instucteur Kaj mij al snel de 'kist' liet besturen!

Instructiefilmpje vooraf.
Goede en prettige instructeur.
Mocht al tijdens het opstijgen a.d. slag en heb zelf veel tijdens de vlucht kunnen doen.

Evt. iets te drinken tijdens de instructiefilm?

Nuttig


Rainer (60)
uit Heerenveen

· Oktober 2018 · Lelystad

Een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Genieten!!!!

- goede ontvangst en organisatie
- relaxte instructeur, Ronald bedankt voor de gezellige middag
- je mag heel veel zelf doen, of anders gezegd behalve starten en landen, mag je alles doen.

Geen

Meriam van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we gaan het doorgeven aan Ronald!

Nuttig


George en Vero (30)
uit Voorburg

· Oktober 2018 · Lelystad

Het was een super gave ervaring!! Het uur vloog voorbij en Ronald deed de les erg leuk! Een aanrader voor iedereen die van vliegen houdt!

Zie ervaring

Nuttig


NN (16)
uit Hoofddorp

· September 2018 · Lelystad

GE-WEL-DIG!!! Zo'n bijzondere ervaring! Je vliegt echt helemaal zelf! Instructeur heel relaxed en laat je veel zelf doen. Een hele goede les, echt een vliegles! Veel meer dan alleen wat bochtjes vliegen! Wat heel erg leuk is aan de Cessna is dat er 2 passagiers mee kunnen die deze fantastische ervaring ook mogen meemaken!

Alles!

Nuttig


Dennis (40)
uit Amsterdam

· September 2018 · Lelystad

Het was fantastisch! Ik heb 95% van de tijd kunnen vliegen inclusief de approach voor de landing, en alleen de take-off and landing en het contact met air traffic control aan de instructeur over gelaten.

Het was fantastisch om zoveel te mogen doen. Ik denk dat het weer daar zeker in heeft meegeholpen, maar de instructeur was wist ook alles helder uit te leggen waardoor er ook een hoop mogelijk was.

Nuttig


A (47)
uit Hengelo

· September 2018 · Lelystad

Erg gaaf

Fantastische instructeur....

Geen

Eveline van Vliegles.nl:
We gaan je complimenten doorgeven aan de instructeur!

Nuttig


Esther (45)
uit Dronten

· September 2018 · Lelystad

Fantastisch

Alles

Nuttig


Jan (30)
uit Makkum

· September 2018 · Lelystad

Super ervaring en erg mooi uitzicht! aardige vlieginstructeur

Van taxien tot landen was het een mooie beleving zou het zo weer doen

Nuttig


Paul (68)
uit Purmerend

· September 2018 · Lelystad

Spannend en leerzaam

Veel zelf sturen. Instructeur zeer goed en aardig.

Geen

Nuttig


Marie-Louise (48)
uit Utrecht

· September 2018 · Lelystad

Het vliegen zelf was leuk, maar de ontvangst op de vliegschool was onpersoonlijk, net als het vertrek na afloop van de vliegles.

Het vliegen was leuk.

De ontvangst op de vliegschool zou ik echt persoonlijker maken, in plaats van de wat kille ontvangst. Ook na afloop stonden we een beetje verloren in de ruimte en hebben we zelf maar gewoon dag gezegd. Ik vraag me oprecht af of er nog dag terug is gezegd door de mensen van de vliegschool.

Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat de vliegles goed bevallen is. Jammer van de kille ontvangst en afscheid. Vaak is het bij de vliegschool erg druk en soms wat chaotisch. Bedankt voor je verbeterpunt, we zullen er beter op letten dat iedereen zich welkom voelt.

Nuttig


Olivier (42)
uit Amsterdam

· September 2018 · Lelystad

Prima. Prijzig, maar leuk!

Goede instructeur, leuke vlucht, relaxte sfeer.

Wij konden niet over Amsterdam vliegen om ons huis te zien, terwijl dit wel van te voren was beloofd. Niet netjes!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Olivier.
Om over Amsterdam te vliegen hebben we toestemming nodig van de luchtverkeersleiding op Schiphol. Soms krijgen we geen toestemming hiervoor. Mijn excuses als dit vooraf niet duidelijk met je besproken is.
Gelukkig beviel de vliegles zelf wel goed, dat is fijn om te horen.

Nuttig


Teun (70)
uit Blokzijl

· Augustus 2018 · Lelystad

Mooie ervaring ,een aanrader.

Het zelf mogen vliegen.Prachtige ver gezichten .

Het gaat snel voorbij, langer vliegen.

Nuttig


Joost (73)
uit Den Bosch

· Juli 2018 · Lelystad

Het vliegen was heel leuk en behalve vertrek en landing mag je echt alles zelf doen. Dit kost ook wel veel aandacht, zodat je niet zo goed ziet waar je vliegt. Desalniettemin geweldige ervaring.

Je hebt echt het gevoel dat jij de controle hebt

Behalve een filmpje was er niet veel verdere mondelinge uitleg of toelichting

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Joost. Zelf vliegen vergt in het begin inderdaad veel concentratie, hoe meer lessen je neemt hoe beter dit gaat.

Nuttig


Jamal (70)
uit Gouda

· Juli 2018 · Lelystad

Zeer geslaagde vliegles. Instructeur was erg goed en liet op de start en landing na je het meeste zelf doen. Top!

Het zelf vliegen. Goede instructies.

Geen

Nuttig


Ruben (26)
uit Amsterdam

· Juli 2018 · Lelystad

We hebben een top ervaring gehad! Enigszins nerveus kwamen we binnen waarna we door Kai werden ontvangen. Een ontzettend relaxte enthousiaste instructeur met gevoel voor humor die ons helemaal op ons gemak liet voelen. De vliegervaring was top en vanaf het moment dat we in de lucht waren zelf mogen vliegen! Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Dank!

Instructeur

Geen

Nuttig


M (31)
uit Sneek

· Juli 2018 · Lelystad

Super ervaring, leuke instructeur!

Mocht echt veel zelf doen

Nuttig


Jeroen (37)
uit Den oever

· Juli 2018 · Lelystad

Leuke ervaring , mooie vlucht.

Mooie vlucht , goede instructeur

Lang wachten

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling.

Als het heel druk is (vooral in het weekend) lopen we soms iets uit, onze excuses hiervoor! Gelukkig is er genoeg te zien op vliegveld Lelystad.

Nuttig


Aalt (60)
uit Elburg

· Juli 2018 · Lelystad

Prachtig mooi, vliegen boven je eigen woonomgeving, duidelijke uitleg van de instructeur.

Het weer was perfect, instructeur rustig, prettig persoon.

De wachttijd, we hadden om 16.00uur afgesproken en gingen om 17.00uur de lucht in.

Nuttig


Silfred (25)
uit Amsterdam

· Juli 2018 · Lelystad

Gaaf

Dat je eigelijk bijna alles zelf mag doen

Nuttig


Harm (51)
uit Oosterzee

· Juli 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring✈️✈️
Leuke instructeur .
Echt een aanrader.

Leuk / goede ontvangst / gezellige instructeur in één woord geweldig !!!

Geen

Nuttig


B schuurman (54)
uit Amsterdam

· Juli 2018 · Lelystad

Erg leuk

Beep uitleg, leukemia instructeur

Iets meer op Tijd beginnen

Nuttig


Luc (58)
uit Oss

· Juni 2018 · Lelystad

Super

Heel relaxte piloot.

Emailreservering kan beter m.b.t. bevestiging. Telefonische bereikbaarheid voor de vlucht kan beter.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor de beoordeling en verbeterpunt.

Nuttig


Damian (32)
uit Groningen

· Juni 2018 · Lelystad

Enorm leuke belevenis. Heel spannend en leerzaam. Bijzonder om zelf te mogen vliegen. Leuke en aangename begeleiding van een zeer leuke instructeur.

Leuke instructeur en goede begeleiding bij het vliegen

Beetje rommelig ontvangst

Nuttig


Marc (53)
uit Maasmecchelen

· Juni 2018 · Lelystad

Zeer fijn. Leuke ervaring! Voor herhaling vatbaar

Zeer goede informatie

Eigenlijk geen

Nuttig


Hyl (70)
uit Dronrijp

· Juni 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring !! om zelf een vliegtuig te besturen .......is echt een aanrader ! Had nooit gedacht dat ik dat nog eens zou durven. Ook zoon en schoonzoon hebben genoten! Waren wel een beetje stil....

De reactie van Ronald op de vraag of er op een checcna 172 ook een knopje voor loopings zit.....geweldig!!

Zou ik zo niet weten, we hebben genoten van dit tochtje !! Groet van Hyl.

Nuttig


Marjolijn (46)
uit Vleuten

· Juni 2018 · Lelystad

Was een cadeau voor onze 11-jarige zoon die voor het eerst zou vliegen. Nu wil hij piloot worden! Hij vond het helemaal geweldig. De instructeur was erg vriendelijk en liet hem veel meer doen dan we verwacht hadden, zo mocht hij bij het opstijgen al sturen en kreeg hij een uitgebreide uitleg over alle instrumenten aan boord. Dat zijn vader en broer mee konden was voor hem wat het af maakte. Top dag geweest en een echte aanrader

- je mag meer zelf doen dan we dachten- vriendelijk personeel

- filmpje dat gemaakt werd bleek alleen van buiten te zijn, maar misschien hebben wij ook niet opgelet toen dat gezegd werd

Nuttig


Victor (19)
uit Alphen a/d rijn

· Juni 2018 · Lelystad

Het was een erg leuke ervaring. Ik wilde altijd al een keertje vliegen in een klein vliegtuig, en het was nog leuker dan ik eerst had voorgesteld.
Na een informatiefilmpje gingen we gelijk het vliegtuig in en zo de lucht in. Het was een leuk rondje over pampus, het dolfinarium en Walibi. Het was erg leuk en kan het zeker aanraden!

Behalve het landen en opstijgen, mag je helemaal zelf vliegen!

Ik heb geen minpunten kunnen bedenken

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je vliegles zo goed bevallen is Victor!

Nuttig


Steven (50)
uit Wehl

· Juni 2018 · Lelystad

Een hele mooie ervaring. Ik had dit cadeau voor mij 50e verjaardag gekregen van mijn vrouw en kinderen.

Piloot Ronald was een zeer prettig persoon en ervaren piloot. Het verliep soepel, ik mocht de hele vlucht zelf vliegen (behalve natuurlijk de start en landing) en we hebben een hele mooie route gedaan w.o. eiland Pampus, Muiderslot, Dolfinarium.

Ik kan zo geen minpunten bedenken.

Nuttig


Orlando (46)
uit Enschede

· Juni 2018 · Lelystad

Ik vond het heel bijzonder en zeker een leuke ervaring .Zelf vliegen was iets wat ik al altijd wilde doen . Ik ben tevreden .

Alles

Niets

Nuttig


Esther (43)
uit Arnhem

· Juni 2018 · Lelystad

Een echt aanrader, kado voor familielid. Ondanks bewolking een super leuke ervaring

Laagdrempelig

Dat er een snelweg naar toe zou moeten lopen,

Nuttig


Floor en Sanne (30)
uit Amsterdam

· Juni 2018 · Lelystad

Geweldig, was echt een superunieke ervaring.

Fijne uitleg, prettige instructeur, je mag echt zelf vliegen

We hadden verwacht dat er naar ons identiteitsbewijs zou worden gevraagd

Nuttig


Ewout (34)
uit Amsterdam

· Mei 2018 · Lelystad

Mega leuk en smaakt naar meer!

Enthousiaste instructeurs Piet en Tim. Veel uitleg, geduld. En heel veel zelf mogen vliegen!

Betere koffieAlternatief bieden (bijvoorbeeld theoretisch programma) bij lang wachten door weersomstandigheden.

Nuttig


Ebru (29)
uit Nijmegen

· Mei 2018 · Lelystad

Ik vond het best zenuwachtig en leuk! Maar alles ging prima. Het voelde heel goed om dit mee te kunnen maken. We hebben er zeker niet spijt van gekregen. We vonden het allebei moeite waard. Bedankt voor alles!

Het was gewoon leuk en gaaf om in een klein vliegtuigje overal te kunnen zien en duidelijk. Het voelde heel veilig

Minpunten was er niet.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Nuttig


Richard (48)
uit Bolsward

· Mei 2018 · Lelystad

Geweldige ervaring, het uur was zo om met instructeur BOB die mij veel liet sturen/vliegen

Nederland vanuit de lucht bekijken

Geen minpunten

Nuttig


Johannes (49)
uit Heerenveen

· Mei 2018 · Lelystad

Perfect ervaring, goede, aardige en behulpzame instructeur!

Kinderen werden ol zitjes gezet waardoor zij achterin ook goed konden meekijken!

Geen!

Nuttig


Anita (31)
uit Nijkerk

· Mei 2018 · Lelystad

Geweldig! Ik had het cadeau gegeven voor de verjaardag van mijn vriend. Hij mocht echt helemaal zelf vliegen. De instructeur tim was heel vriendelijk en rustig. En legde alles met veel plezier uit. Zeker een aan rader en voor herhaling vatbaar.

Wat niet. Instructeur was vriendelijk. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. Site is duidelijk.

Kan me niks bedenken. Miss een certivicaat op het einde of zo.

Nuttig


Eva (23)
uit Leiden

· Mei 2018 · Lelystad

Heel leuk! We vonden de instructeur alleen ongeïnteresseerd overkomen. Het was een verrassing voor mijn vriend en hij zei alleen maar dat het niet boeiend was en het niks voorstelde. Beetje jammer

Uitzicht en het gevoel dat je echt vliegt

Instructeur

Joeri van Vliegles.nl:
Vervelend dat de vlieginstructeur ongeïnteresseerd overkwam. We gaan hier mee aan de slag, bedankt voor je verbeterpunt!

Nuttig


Adwin (21)
uit 's-Heerenberg

· Mei 2018 · Lelystad

Een hele leuke eerste ervaring met zelf vliegen! Na het opstijgen krijg je zelf het stuur in handen en wordt er gevlogen. Een vlucht van 90 minuten is een aanrader, omdat je hierbij het meeste te zien krijgt en het vliegen goed kunt ervaren. We hebben onder andere boven Hoorn, Naardervesting en het Dolfinarium gevlogen (dolfijnen zijn vanuit de lucht zichtbaar). Op aanvraag een touch and go gedaan om vervolgens nog eens het circuit te vliegen. Kortom: een geweldige ervaring. Eén aandachtspuntje: let goed op voordat je boekt, want na het vliegen wil je zonder twijfel je brevet gaan halen.

Zelf vliegen, mooie route en uitzicht, duidelijke uitleg en een onvergetelijke ervaring.

Joeri van Vliegles.nl:
Leuk dat je zo enthousiast bent over je vlucht Adwin!
Nu je de smaak van het vliegen te pakken hebt is onze opstapcursus misschien een mooie volgende stap op weg naar je brevet.

Nuttig


Michela Nieddu (51)
uit Beverwijk

· Mei 2018 · Lelystad

Ik vond het een ontzettend leuke en bijzondere ervaring! Het is heel apart om zelf een vliegtuig te besturen en het gevoel van vrijheid in de lucht te ervaren.

Vriendelijke ontvangst in ontspannen sfeer,
(zelfs pilletje tegen reisziekte was beschikbaar)
Leuke en relaxte begeleiding

Zou ik zo gauw niet kunnen bedenken

Nuttig


Jeroen (42)
uit Amersfoort

· Mei 2018 · Lelystad

Hele gave ervaring! Voor mij was het een proefles, om even in aanraking met 'zelf vliegen' te komen. Het is een mooi gevoel om hoog in de lucht zelf de touwtjes in handen te hebben (ok, met een beetje hulp natuurlijk...). Echt een aanrader dit!

Goede begeleiding van onze instructeur!

Nuttig


Jeroen (50)
uit Warmenhuizen

· Mei 2018 · Lelystad

FANTASTISCH!!! Ik heb echt genoten

Het zelf vliegen, zelfs deels zelf opstijgen na de touch and go. Het zelf mogen kiezen van een route.

Communicatie betreffende de tijd. Zorgen dat er genoeg brandstof in het vliegtuig zit voor de vlucht.

Nuttig


Ann (46)
uit OUD-TURNHOUT

· April 2018 · Lelystad

Dit was een cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag. Het was een super ervaring. Gekozen voor een vlucht van 45 min. Nog te kort ;) maar ik vrees dat het altijd te kort gaat zijn. Wij hadden schitterend weer en piloot Tim is uitstekende begeleider. Voor herhaling vatbaar !!!

Alles verliep vlot.

Landing staat niet meer op ons filmpje ... Wel jammer want dat hadden we ook nog graag op film gezien.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt. We gaan dit uitzoeken zodat dit in de toekomst goed gaat. We zien je graag nog eens terug!

Nuttig


Henrique (32)
uit Amsterdam

· April 2018 · Lelystad

Amazing experience!

The instructor was very nice and also gave us a lot of information about the history of the surrounding area, the neighborhoods, etc.

Nothing :)

Nuttig


Marcel (51)
uit Amsterdam

· April 2018 · Lelystad

Superleuk. Het is een enorme kick om zelf te vliegen. Het voelt als je eerste rijles, maar dan in 3D.

Het is laagdrempelig. Het is voor iedereen geschikt

Maak er nog meer een belevenis van. Inclusief voorbereiding en afsluiting

Nuttig


Frank (40)
uit Wijk bij Duurstede

· April 2018 · Lelystad

Geweldige ontvangst, vriendelijk personeel.
duidelijke veiligheidsinstructies (heel belangrijk)

Had het gevoel dat ik "alles" zelf mocht doen, geeft echt een machtig gevoel.

Duurt altijd te kort.

Nuttig


Bart (48)
uit Almere

· April 2018 · Lelystad

Hartstikke leuk! Ronald deed het erg leuk en het is voor mij een erg leuke ervaring, ook erg blij met het ontvangst.

Alles

Niet gezien

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Edwin (45)
uit Driebergen-Rijsenburg

· April 2018 · Lelystad

Een geweldige ervaring! Ik en mijn vrouw hebben onder begeleiding van een kundige instructeur mogen vliegen. Eenmaal in de lucht mocht eerst mijn vouw aan het stuur. Na een tussenlanding mocht ik. Net alsof je een moderne auto aan het besturen bent ;-). Erg leuk om ook om een wolk en even boven de wolken te vliegen.

Leuk dat er ook meerdere passagiers meegenomen mogen worden

De instructeur stond in de file, waardoor we veel later gingen vliegen dan afgesproken. Maar dat was voor ons geen probleem. We kregen een kop koffie aangeboden in de kantine...

Nuttig


Barbara (43)
uit HEILOO

· Maart 2018 · Lelystad

Wij (mijn man, zoon 8 en ik ) vonden het erg leuk, we hadden een hele aardige piloot en het ontvangst was ook lekker gemoedelijk. Niks veranderen we komen graag nog eens.

Vliegen is gewoon gaaf

Een koptelefoon werkte niet in het vliegtuig, was niet erg.

Nuttig


Tim (40)
uit Etten-Leur

· Maart 2018 · Lelystad

Een mooie ervaring voor iemand die nog nooit in de lucht is geweest.
Volop mogelijkheden tot vragen en doen.

Vertrouwen van de instructeur Instructie door de instructeur.

Koffie was slap;-)

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je enthousiaste reactie Tim. We gaan maar eens wat andere koffiebonen proberen!

Nuttig


Menno (57)
uit Heerhugowaard

· Februari 2018 · Lelystad

Aandacht voor de cliënt, goede theoretische en praktische instructie, echt zelf vliegen, goede instructeur (Piet), prettige ontvangst/afscheid.

Zie boven.

Geen

Nuttig


Mary (57)
uit Schijndel

· Februari 2018 · Lelystad

Een bijzondere ervaring niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan.

Dat ik mijn man en zoon mee kon laten genieten

Geen

Nuttig


Alle (46)
uit Almere

· Januari 2018 · Lelystad

Ik vond het erg leuk om zelf eens een vliegtuig te kunnen besturen en helemaal im dit ook nog eens boven mijn eigen woning te kunnen doen. Wat ziet het er dan allemaal anders uit !!
Zou het zo jog eens willen doen.

Uitleg erg tevreden

Kan ik zo geen bedenken

Nuttig


Anita (48)
uit Hoevelaken

· December 2017 · Lelystad

Fantastisch!! Geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

De ervaring van het zelf vliegen is zo gaaf.

Mocht veeeeel langer duren

Nuttig


Jan (65)
uit Heenvliet

· December 2017 · Lelystad

Heerlijk om eens te ervaren wat zelf vliegen is.

Goede en duidelijke uitleg van de zeer vriendelijke instructeur.

Nuttig


R. (75)
uit Stokvis

· November 2017 · Lelystad

Ik vond het een leuke ervaring die voldeed aan mijn verwachtingen. Origineel.
Ik vond het positief dat de oorspronkelijke afspraak, die niet door ging vanwege slecht weer, zo gemakkelijk kon worden verplaatst. De instructeur was communicatief, plezierig en gaf mij het gevoel lekker bezig te zijn.

Origineel en exclusief cadeau!

Eigenlijk geen. Wellicht indien mogelijk in de toekomst interieur kantoor beetje upgraden

Nuttig


Sylvia (41)
uit Almelo

· November 2017 · Lelystad

Geweldige ervaring. Eddie was een fijne instructeur. Voelde goed aan dat een van ons vliegangst had en greep perfect in.

Het gevoel van zelf vliegen

Voorbereidend filmpje miste mondelinge uitleg

Nuttig


Tom (16)
uit Schagen

· Oktober 2017 · Lelystad

Super gave dag gehad erg leuk!

Het vliegen zelf , de instructeur

Het introductie filmpje

Nuttig


Sven (47)
uit Zwaag

· September 2017 · Lelystad

Het vliegen op zich was geweldig, maar helaas was de video "op zijn kop" opgenomen waardoor ik een tijd bezig ben geweest om de video goed te krijgen. Ook kwam de instructeur een beetje "plichtsgetrouw" over, maar verder was het oké.

Over eigen huis gevlogen

Enthousiasme instructeur, iets meer vertellen over het vliegtuig/instrumenten.

Nuttig


Gerrit (35)
uit Rouveen

· September 2017 · Lelystad

Harstikke leuk! Super ervaring.

Opstijgen, uitzicht, zelf sturen, over bekend gebied vliegen.

Dat de tijd zo snel ging!

Nuttig


Hans (61)
uit IJsselstein

· September 2017 · Lelystad

Leerzaam en fun

Zelf sturen. Goede uitleg over de besturing en instrumenten

Veel reclame in instructiefilm.

Nuttig


Dick (89)
uit Broadstairs GB

· September 2017 · Lelystad

Al vanaf mijn prille jeugd heb ik willen vliegen, werd afgekeurd vanwege mijn ogen. Deze wens is door mijn kleinkinderen opgepikt die mij de les cadeau hebben gedaan.
Met mijn twee oudste zoons was dit een onvergetelijke ervaring. Ik overweeg om dit wellicht nog een keer te herhalen als het mij in de tijd gegeven is.

De gehele vlucht was perfect; hulde aan de instructeur

Door mijn lengte was het zicht over het dashboard heen wat beperkter dan ik had gehoopt, daar ik geen gebruik mocht maken van de pedalen had ik dus misschien wel een kussentje kunnen gebruiken.

Nuttig


Michael (Kim, 14 jaar) (14)
uit Opheusden

· September 2017 · Lelystad

Kim heeft ontzettend genoten van de vlucht, samen met de instructeur en beide opa's een onvergetelijke dag. Wat de opa's opviel is dat de instructeur zeer rustig en amicaal was, dat was een zeer prettige ervaring.
De filmpjes die met eigen GoPro zijn gemaakt door de instructeur zijn ook erg leuk.
Kim heeft de kist van taxien, start landingsbaan, opstijgen vliegen tot landen zelf mogen uitvoeren, SUPER!
Zeer zeker zullen wij jullie aanbevelen, écht een onvergetelijk cadeau van papa!!
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Wat Niet? Alles een zeer unieke ervaring en onvergetelijk

Uiteraard mocht van Kim de vlucht wat langer duren......

Nuttig


Ivo (26)
uit Gouda

· September 2017 · Lelystad

Ontzettend gave ervaring, leuk om te doen.

Veel zelf kunnen (mogen) doen.

Nuttig


Floris (29)
uit Groningen

· September 2017 · Lelystad

Vliegen zelf was erg leuk. Alleen had de voor en nabrieving echt uitgebreider gemogen, met meer uitleg.
Tevens werd de vliegtijd wel erg streng gehanteerd. Ik had een vlucht van 30 minuten, maar als je het taxien voor en na de vlucht van aftrekt, blijft er niet heel veel airtime van over....

Vliegen is echt erg leuk. Ervaren instructeur

Geen goede briefing voor en na de vlucht. De eingelijke vliegtijd is erg kort.

Nuttig


Michelle (19)
uit Vianen

· September 2017 · Lelystad

Het was een super ervaring! Eerste keer vliegen met een super instructeur!

Over bekende plaatsen vliegen

Geen

Nuttig


Danielle Duijn (27)
uit Hoogkarspel

· September 2017 · Lelystad

Het was een superleuke vlucht! We zijn naar ons eigen huis gevlogen en hadden mooi weer dus heel goed zicht. Ook leuke en heldere begeleiding. Zeker een aanrader!

Alles

Niks

Nuttig


Tamal (40)
uit Amsterdam

· Augustus 2017 · Lelystad

It was a great experience; and I felt 20 minutes is too little time for the actual flying because a good amount of time is taken in takeoff/landing.

All

None as such

Nuttig


Paul (60)
uit Landgraaf

· Augustus 2017 · Lelystad

Het was een leuke belevenis om zelf met een chesna te vliegen. Ik had een hele leuke instructeur die alles goed uitlegde zodat ik het begreep.

Een leuke belevenis.

Nuttig


Petra (50)
uit Zoetermeer

· Augustus 2017 · Lelystad

Erg indrukwekkend om mee te mogen vliegen!( Als passagier) Volgende keer dat ik wellicht zelf wil vliegen!

De ervaring in zijn totaliteit is gaaf om eens mee gemaakt te hebben!

Nuttig


Fred van Kampen (76)
uit Venray

· Augustus 2017 · Lelystad

Dit was een cadeau voor mijn kleinzoon. Hij heeft het geweldig gevonden en dat was het.

Hele aardige en kundige pilote

Geen

Nuttig


Gerda (54)
uit Zaandam

· Juli 2017 · Lelystad

Geweldig!
Ondanks het wisselvallige weer konden we tussen de wolken door toch opstijgen.
Erg mooi rondje gemaakt over Lelystad, Urk, Walibi en het Dolfinarium.

We hadden een uur afgenomen en deze vloog voorbij!
De instructeur was duidelijk en gaf het roer vaak aan mij over. Waar ik niet zo zeker was sprong hij weer in om de juiste manouvres te maken en had ik zelf de tijd om naar buiten te kijken.

Mijn man zat achterin en had genoeg ruimte om veel foto's aan alle kanten van de Cessna te maken.

Geweldig leuke ervaring en een aanrader voor iedereen.

Uitzicht, Duidelijke instructies, Leuk en Leerzaam

Nuttig


Jonathan (13)
uit IJsselstein

· Juli 2017 · Lelystad

De aller-, allerbeste ervaring van mijn leven! Ik vlieg al heel lang op de simulator thuis, maar voor mijn verjaardag kreeg ik dus mijn eerste echte vlucht. Het was moeilijker, maar ook leuker dan ik had gedacht! Een beetje moeilijk soms door de turbulentie en de wind en omdat ik mijn eigen huis niet makkelijk kon vinden (daar gingen we overheen vliegen). Maar ook nog veeeeeel leuker om te doen dan ik ooit had gedroomd! Echt een fantastisch cadeau!

Alles. Ik vond alles bijzonder

Ik kan niets bedenken

Nuttig


Huub (68)
uit Den Haag

· Juli 2017 · Lelystad

Fantastisch! Voelde me net een luchtvaartpionier. Niks geen moderne elektronica, monitoren en displays, maar analoge klokjes en vloeistofkompas. En een motor die herrie maakt! Prachtig uitzicht op de IJsselmeerhavens van een hoogte van 1300 voet.
Smaakt naar meer!

Zelf route bepalen. Bijna het volle uur zelf gevlogen. Prima instructeur.

Het verzoek (dik gedrukt in de e-mail) om op de ochtend van de vlucht te bellen of deze doorgaat is zinloos, omdat het bijgevoegde telefoonnummer pas om 10.00 uur bereikbaar is en je dan al lang (vanuit bijv. Den Haag) onderweg bent.

Nuttig


Marleen (33)
uit Leiderdorp

· Juli 2017 · Lelystad

Hartstikke leuke ochtend gehad! Relaxte sfeer en prachtig weer voor een vlucht. Ons zoontje van 2,5 kon mee in zijn autostoeltje en vond het ook geweldig. Mijn vriend had graag nog meer uitleg gehad over alle metertjes e.d.. De video als instructie vooraf was leuk, maar voegde niet heel veel toe.

Kind van 2,5 mag al mee!

Nuttig


D. (33)
uit Barendrecht

· Juli 2017 · Lelystad

Wij vonden het een unieke ervaring. De instructrice was heel enthousiast en nam de tijd voor ons. We hebben een leuk rondje gevlogen, was prachtig om te zien vanuit de licht

Zelf de bochten vliegen was gaaf om te doen

Het stukje theorie en de uitleg over de uitleg over de instrumenten had wat uitgebreider gemogen

Nuttig


Daniqu (19)
uit Haaksbergen

· Juli 2017 · Lelystad

Één van de meest geweldige ervaringen van mijn leven! Erg vriendelijke en enthousiaste piloot Jelle, gaf veel verantwoordelijkheid maar ook het vertrouwen dat ik het kon! Verder wist hij veel en was erg gezellig! Goede en interessante uitleg tijdens de vlucht. Ontzettend gaaf!

Veel eigen verantwoordelijkheid, zelf besturen, enthousiaste piloot en erg laid-back

Tijd voor de vlucht in kantine doorbrengen

Nuttig


Gideon (59)
uit Venray

· Juli 2017 · Lelystad

Schitterend, waanzinnig

Zelf vliegen was echt gaaf

Geen

Nuttig


Joop (66)
uit Genemuiden

· Juli 2017 · Lelystad

Geweldig!!

Het zelf vliegen en de passagiers die mee mochten

Geen

Nuttig


Bart / Laura van den Brink (33)
uit Wijk bij Duurstede

· Juli 2017 · Lelystad

Het was superleuk en gelukkig mooi weer en Laura had een prima instructeur / piloot.

Laura ging vliegen en heeft de briefing gehad, daarbij stelde de piloot de vraag of het 20 of 30min was - Laura wist dit niet omdat ik het als verrassing had geregeld, ow dan is het vast 20min en dat vertelde ze pas in de auto op weg naar huis.
Dat is wel een dingetje gezien dat een meerprijs van 50,00 was en eigelijk wel zonde van de centen is. Kan hier nog iets mee gedaan worden?

Ik ontvang graag een reactie hierop - verder was het echt een aanrader en zullen het doorvertellen.

Vrijheid

Geen, behalve de bovenstaande opmerking.

Nuttig


Casper (33)
uit Amsterdam

· Juni 2017 · Lelystad

Was een verrassing om voor mij een speciaal iemand een vliegles te geven. Ik genoot meer om te zien hoe de ander het leuk vind.

Compleet en een goede ervaring

Introductie filmpje mag korter uitleg is voldoende :)

Nuttig


Henk (60)
uit Amsterdam

· Juni 2017 · Lelystad

Bij aankomst valt je al op hoe alles goed georganiseerd is. Dat stemt al hoopvol. Daarna de briefing en op weg naar het vliegtuigje. Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. De vlucht als mede piloot is voor een eerste keer best spannend, maar dankzij de rustige piloot naast je krijg je zelfs de indruk dat je het nog goed doet ook.(haha) Het halfuur is om voordat je er erg in hebt. Ik kan niets anders zeggen: Een betrouwbare en goed georganiseerde organisatie.

Betrouwbaar, behulpzaam en goed georganiseerd

Geen enkele

Nuttig


Chris (36)
uit Arum

· Juni 2017 · Lelystad

Geweldig!!

Ontspannen les gehad

Geen

Nuttig


Jacoline (31)
uit Barendrecht

· Mei 2017 · Lelystad

Super spannend om eens zelf te vliegen. De ontvangst was hartelijk en de instructeur een leuke jonge man waardoor we ons snel op ons gemak voelden. Aanrader!

Landing was super netjes

Voor kun je als je niet goed over het dash board kijken Vd cessna. Dat kan bij andere beter. Dat was wat jammer.

Nuttig


Kim (25)
uit Zoetermeer

· Mei 2017 · Lelystad

Mijn vriend vloog, ik zat achterin. Hij vond het ontzettend gaaf om eens te doen, en zeker voor herhaling vatbaar

Sturen, pedalen bedienen. Het uitzicht! Heel gaaf!

Go pro zat verkeerd om, dus ons filmpje is omgekeerd (geen grote ramp). We hadden wel graag (deels) onszelf terug gezien op het filmpje. Maakt het persoonlijker

Nuttig


Bram (40)
uit VLAARDINGEN

· Mei 2017 · Lelystad

Was super goed heel teveden er over zelf mijn zoon van 6jaar oud mog vliegen super dag gaat zeker nog een keer doen snel

Er is veel mogelijk en ze maken er een leuke dag van

Geen

Nuttig


Max (29)
uit Amsterdam

· April 2017 · Lelystad

Enorm mooie ervaring, smaakt naar meer!

Ervaren instructeur, ondanks dat ik zelf vloog heb ik me geen moment onveilig gevoeld

Geen

Nuttig


Yilmaz (33)
uit Rotterdam

· April 2017 · Lelystad

Erg spannend en eng maar zeker gaaf. Hele leuke ervaring

Instructeur was duidelijk en erg relax

Geen

Nuttig


Johan (60)
uit Alphen aan den Rijn

· April 2017 · Lelystad

Erg leuk; een hele ervaring
De video die alles op had moeten nemen is helaas mislukt; jammer maar nog genoeg foto's gemaakt door de passagier.

Begeleiding instructeur; sowieso personeel dat rond liep

De gemaakte video

Nuttig


Martin (55)
uit Roermond

· April 2017 · Lelystad

Mooie ervaring

Over dolfinarium en six flags vliegen

Altijd te kort

Nuttig


Ruben (17)
uit Zemst - België

· April 2017 · Lelystad

GEWELDIG !!! Zelf mogen vliegen en bijna de hele tijd ! Wat een enorme ervaring !

Leuke ontvangst, vriendelijk, toffe instructeur

Nuttig


Ronald (18)
uit Ede

· April 2017 · Lelystad

Vriendelijk ontvangen en geweldige service. De Vlucht ging goed en werd goed begeleid. Hardstike Bedankt voor deze mooie ervaring!

Enthousiaste Ínstructeur

Helemaal Geen! :D

Nuttig


Marijn v/d Dool (32)
uit Capelle aan den Ijssel

· Maart 2017 · Lelystad

Gaaf, heel gaaf en de kleine (9 jaar) vond t super leuk. de piloot vond niet zijn ding maar ja die vind niet zo heel veel leuk. Ligt zeker niet aan jullie. We doen ons best voor de kind moeten we maar denken :)

Keurig op tijd, duidelijke instructie, vriendelijke mensen. klopt met wat afgesproken.

Geen gesproken tekst bij de instructie film (sommige kids lezen niet zo snel)

Nuttig


Peter
uit Amsterdam

· Maart 2017 · Lelystad

Leuk gevlogen, een mooi rondje Oost Nederland genaakt met drie landingen en waar we konden wisselen.

Rekening houden met het weer en dan de vlucht uitstellen tot er goed weer is om leuk te vliegen.

Nuttig


Harly (49)
uit Nazir

· Januari 2017 · Lelystad

Ik heb een geweldige dag gehad.

Alles was goed

Nuttig


Bianca (30)
uit Tilburg

· Januari 2017 · Lelystad

Super gaaf!!

De instructeur was super relaxed en vriendelijk waardoor ik zelf ook een stuk relaxter in het vliegtuig zat en echt kon genieten. Daarnaast mocht ons dochtertje van 2 ook mee zodat we met het hele gezin van konden genieten

Nuttig


Oumaima (23)
uit Den haag

· Januari 2017 · Lelystad

Niet alleen was het vliegen hartstikke gaaf, maar ook geweldige begeleiding en een ervaring die je niet zal vergeten!!!

Piloot ervaring mee kunnen maken

Nuttig


Joy (25)
uit Uden

· December 2016 · Lelystad

Dit was een cadeau voor mijn vriend. We moesten er ver voor rijden maar het was zeker de moeite waard. Een leuke en professionele ervaring.

Heldere en duidelijke uitleg voor en tijdens de vlucht. Goede communicatie voorafgaand aan je komst.

Het is vrij duur maar dat is ook wel logisch.

Nuttig


Hetty (64)
uit Den Haag

· December 2016

Zeer goede service!

Denken mee

Geen

Nuttig


Daphne (27)
uit Driebruggen

· November 2016 · Lelystad

Heel leuk! Goede instructeur, rustig en duidelijk! Nam de tijd! Heel gaaf deze les!

Instructeur, communicatie, online inplannen

Nuttig


Tim (23)
uit Zeist

· Oktober 2016 · Lelystad

Glaasje fris bij ontvangst, duidelijke uitleg die ook voor beginners te begrijpen is. Daarna de lucht in gegaan, en eigenlijk al per direct zelf mogen vliegen. Bob was echt een super gave instructeur met humor en passie voor het vak. Zelf de route mogen vliegen en nog wat stalls en rolls gedaan, en ook 90% van de landingsprocedure mogen vliegen. Aanrader!

Vrijheid, de ervaring en uitleg, de ontvangst

Nuttig


Dana (43)
uit Den Helder

· Oktober 2016 · Lelystad

Het was echt een geweldige ervaring en wij hebben ontzettend genoten

Super leuke en lieve vrouwelijke instructeur

Bij het terug kijken van de film die we hebben laten maken. vonden we het jammer dat er eigenlijk alleen shots van de propeller waren en niet zoveel van mijn vriend die het vliegtuig vloog. Dat is wat je aan familie wilt laten zien.

Nuttig


Frank (60)
uit Zaandam

· Oktober 2016 · Lelystad

Geweldige ervaring! Voor herhaling vatbaar!

Leerzaam, nieuwe ervaring, goede uitleg

Niks

Nuttig


R. (13)
uit

· Oktober 2016 · Lelystad

Geweldig!

De instructeur laat je echt zelf vliegen.

Nuttig


Annette (46)
uit Amersfoort

· September 2016 · Lelystad

Echt een super belevenis! Allemaal genoten van de vlucht en het uitzicht boven onze woonplaats en werkplek.

Een persoonlijk en warm welkom door FI Marianne. Duidelijke uitleg en een gezellige en ontspannen sfeer.

Na bevestiging van afspraak bij de vliegschool een cadeaubon sturen met de datum en tijdstip waarop de vliegles gaat plaatsvinden staat wat professioneler. Nu had ik het zelf op de bon geschreven.

Nuttig


Hans (60)
uit Hoorn

· September 2016 · Lelystad

Goed, leuke ervaring

Leuk

Geen

Nuttig


Ichelle (31)
uit Warmenhuizen

· September 2016 · Lelystad

Het was echt super leuk om te doen. Ik mocht zelf bepalen waar ik heen vloog. De instructeur was ook erg leuk. Ze gaf veel uitleg en ook over de omgeving waar we vlogen. Ze maakte selfies en hield de GoPro ook goed in de gaten.

De hele vlucht was super leuk!

Geen

Nuttig


Harry (65)
uit Enschede

· September 2016 · Lelystad

In het bijzijn van een zeer ervaren instructeur krijg je echt het gevoel dat je zelf het toestel bestuurt wat je in principe ook doet.

Een goede voorlichtings film

Een iets vriendelijker ontvangst bij de receptie is welkom

Nuttig


Marianne (30)
uit Delft

· Augustus 2016 · Lelystad

Super leuk om te doen! Je hebt fantastische uitzicht als je vliegt en tussendoor worden de vragen die je hebt beantwoord.

Zelfs stijgen en landen help je aan mee!

Nuttig


Fons (59)
uit Haarlem

· Juli 2016 · Lelystad

We hebben genoten! Dankzij onze hostes en onze piloot hebben we een geweldige vlucht Teuge heen en weer gehad, parachute springers gezien en ook zweefvliegers zien steigen en landen. Goede instucteur!

Meedenken! De instructeur was top. De hostes was actief en creatief

Toch nog tekort tijd!

Nuttig


Geert (49)
uit Dorst

· Juli 2016 · Lelystad

Leuke ervaring , voor herhaling vatbaar

De hele ervaring ,helemaal TOP

Zou niet weten

Nuttig


Anne (61)
uit Velp

· Juli 2016 · Lelystad

Het was een geweldig leuke ervaring om vanaf de achterbank mijn moeder van 86 achter het stuur van een cessna te zien. Ze heeft er erg van genoten en wij als familie ook. Enige minpuntje, klein minpuntje, was de gebrekkige wacht-accommodatie. Verder niets dan lof, en dan vooral voor onze instructrice. Aanrader!

Fijne instructrice/pilote die alles heeft gedaan om mijn moeder een geweldige ervaring te geven.

De wachtaccomodatie was een beet je amateuristisch, het was erg warm en een ijsje zou geweldig zijn geweest.

Nuttig


Paul Baltus (46)
uit Heemskerk

· Juni 2016 · Lelystad

Zeer leuke dag/middag gehad.
Mooie route gevlogen en daarbij de nodige toeristische informatie gekregen van een vriendelijke instructeur.

Vanaf de start tot de landing veel handelingen zelf mogen verrichten.

Zou ik niet kunnen noemen.

Nuttig


Hasan (58)
uit Geertruidenberg

· Juni 2016 · Lelystad

Had ook eerder gedaan, maar was even prachtig als eerste keer,.

Wat zal ik zeggen,! een en al Belevenis ,.. en ook lekker gegeten,.

Geen

Nuttig


Marco (35)
uit Terband

· Mei 2016 · Lelystad

Supergaaf! Denk er over in de toekomst vlieglessen te nemen.

Alles

Geen

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?