Beoordelingen Blackshape vliegles

4,7
van 5
63 beoordelingen

4,7 van 5

63 beoordelingen
5 sterren
52
4 sterren
6
3 sterren
2
2 sterren
2
1 ster
1

Aarsen J (58)
uit Den Helder

· September 2020 · Lelystad

Mooie ervaring je komt tijd te kort alles goed in je op te nemen

Je maakt mee wat het inhoud

Voorin maakt de ervaring nog intenser.

Nuttig


Charlie (53)
uit Hoofddorp

· September 2020 · Lelystad

Super ervaring om te vliegen in een Blackshape!! Snel en wendbaar vliegtuig. Credits voor instructeur Kay voor de strakke moves!

Uitleg tijdens het vliegen en de strakke moves zijn toch wel pluspunten

-

Nuttig


Nienke (31)
uit Zeewolde

· September 2020 · Lelystad

De vliegles stond al eerder gepland, als verassing voor een verjaardag. Helaas werd ik 3 dagen van tevoren gebeld met de mededeling dat het vliegtuig kapot was en dit ongeveer 2 weken zou gaan duren. Ik zou gebeld worden zodra het vliegtuig weer gemaakt was zodat er een nieuwe afspraak ingepland kon worden. Na 2 weken niks gehoord te hebben, heb ik zelf contact opgenomen. Er werd aangeven dat het vliegtuig allang gemaakt was en er allang weer gevlogen kon worden... er waren namelijk meer van dit soort vliegtuigen beschikbaar... waarom ben ik daarover niet gebeld?

Ik had een uur vliegen geboekt, echter was diegene die vloog met 45 min al terug... dit is naar mijn inziens geen uur. Zonde van het geld, had dus geen uur hoeven te boeken.

Daarnaast was de vlieginstructeur slecht te verstaan en verliep het allemaal erg rommelig.

Voor €299,90 verwacht je toch meer professionaliteit en zeker gewoon een uur vliegen!

Communicatie, houden aan de vliegtijden waarvoor er is geboekt

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Manu Insinger (56)
uit Laren N.H.

· September 2020 · Lelystad

De vlucht was prachtig en de instructeur/vlieger zeer vriendelijk. Het ontvangst was niet onvriendelijk maar wel wat rommelig. De aankleding van de ruimte doet gezelligheid vermoeden maar ik vond dat er geen enkele moeite vóór en/of ná werd gedaan om dit een beetje aan te kleden; je komt ten slotte voor de Blackshape Prime en het zou fijn zijn als specifiek dat vliegtuig vóóraf bij het vliegtuig zelf iets nader omschreven wordt, zeker als je zelf piloot in opleiding bent.

Het toestel zelf: ziet er erg aantrekkelijk uit en vliegt lekker strak.

Als ik een uur boek voor een niet te verwaarlozen bedrag (€300 - €1) dan verwacht ik tenminste incl. taxiën en landing een uur in de kist te zijn; dit was echter max. 45 minuten (44 min. getimed op Skydemon). Dat betekent dus ongeveer 30 minuten dat je echt zelf kunt vliegen (want rest taxiën, vliegveld verlaten en aan einde weer aanvliegen en landen door PIC). Wat dat betreft voel ik me een beetje bekocht! En alles mag best wel een beetje 'opgeleukt' worden met misschien een poster van de Blackshape Prime die je meekrijgt en/of iets te drinken aangeboden te krijgen aan het einde en/of dat de piloot aanbiedt jou met het toestel op de foto te zetten en/of, zoals vooraf gevraagd, echt te laten zien wat het toestel kan. Tenslotte zat de kous om de voet van de stuurknuppel los wat misschien onbelangrijk is maar als buitenstaander niet echt een veilig geeft (mocht deze de stuurstangen komen te blokkeren).

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Mossi
uit

· September 2020 · Lelystad

Top!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Marat (41)
uit Uithoorn

· September 2020 · Lelystad

Breathtaking!

Experienced pilot, almost brand new aircraft

No

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Perry (37)
uit Schijndel

· September 2020 · Lelystad

Het was een mooie ervaring om zelf eens een vliegtuig te besturen. En de blackshape is dan ook nog eens de volgende stap omdat het super snel reageert.

Zelf het besturen.

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Wesley (16)
uit Schalkwijk

· Augustus 2020 · Lelystad

Na mijn 1e ervaring van een half uur vandaag voor de 2e keer maar nu 75 min. Echt super leuk. Ik ben 4x een rondje rond mijn huis gevlogen en zag zelfs mijn opa zwaaien. Super aardige instructeur. Wil bedankt voor de mooie ervaring.

Super aardige instructeur. Wil bedankt voor deze mooie ervaring

Geen minpunten

Nuttig


Peter Paul Blijleve (57)
uit Sommelsdijk

· Augustus 2020 · Lelystad

Unieke ervaring enorm fijne begeleiding en een superervaring rijker

Te veel om op te noemen ik vond het echt een supergave ervaring

Geen

Nuttig


Paul Buijs (66)
uit Maarssen

· Augustus 2020 · Lelystad

Ik heb het een enorm leuke ervaring ervaren. Zelf vliegtuig besturen

Goede ontvangst etc.

Niet zo direct een min punt

Nuttig


Alle Neefjes (26)
uit Wervershoof

· Augustus 2020 · Lelystad

Mooie ervaring! Zeker de moeite waard! Hele mooie dag met weinig bewolking en veel zicht.

Blackshape is een mooi vliegtuig met enorme wendbaarheid, dat was super. Ook de afhandeling in het gebouw was duidelijk.

Het gebouw zelf waar de 'leerling' wordt ontvangen oogt niet heel professioneel vanwege een ietwat rommelig kantoor achter de balie/receptie en er loopt aardig volk in een kleine ruimte. Ik had hier iets anders van verwacht. Het is ook maar een mening. Ik kreeg ook de indruk dat de instructeur een beetje vloog om het vliegen en niet helemaal om het uitleggen en de 'eerste les' iets moois te laten zijn. Goede gast en heb veel geleerd, dat wel. Hij vraagt bijvoorbeeld: waar wil je heen of wat wil je doen, maar je hebt de eerste keer in zo'n vliegtuigje natuurlijk geen idee wat er mogelijk is en waar + hoe ver we kunnen gaan.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Mourits van Tienhoven (72)
uit Rotterdam

· Augustus 2020 · Lelystad

Het was een super vlucht in de Blackshape. Mooie ervaring. Samen met mijn zoon dit kunnen beleven. Voor herhaling vatbaar.

Prima toestel, goede organisatie van het geheel en prima piloot met goede uitleg.

Niet kunnen ontdekken.

Nuttig


Lawrence (59)
uit Aalsmeer

· Augustus 2020 · Lelystad

Very friendly instructor, great experence and very relaxing

Instruction intro videos, instructors were very helpful and informative

Not any negative point come to mind. Lack of clear information about having my password instead of my drivers license was not provided, but for the rest all was great

Nuttig


Robbin de Bruijn (18)
uit Delft

· Augustus 2020 · Lelystad

Was een hele gave ervaring, was het zeker waard. Wel raad ik aan geen 20 of 30 minuten vlucht te nemen omdat je dan erg weinig kunt doen. Instructeur is erg ervaren en legt graag alles uit.

Erg fijne sfeer bij het bedrijf en een geweldige instructeur. de prime vliegt ook op een lekkere snelheid en is erg behendig.

Het 'theorie' gedeelte was wel erg oppervlakkig en onpersoonlijk omdat het een video is, dat vond ik jammer.

Nuttig


Marcel (48)
uit Tiel

· Juli 2020 · Lelystad

Super ervaring , ik voor 1,5u gekozen en dit zal ik zeker aanraden want het vliegt voorbij.
Echt top.

Zijn over mijn woonplaats gevlogen.

Geen

Nuttig


Björn (21)
uit Ermelo

· Juli 2020 · Lelystad

Goed ontvangen, aaridg personeel en heel erg gave ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Na een kort instructievideotje al gelijk zelf aan het stuur!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Mike (33)
uit Mijdrecht

· Juni 2020 · Lelystad

Heel leuk

De leuke fly over die we maakte.

Nuttig


Frank Hoogeboom (50)
uit Leusden

· Juni 2020 · Lelystad

Ontzettend leuk! Erg gaaf om mee te maken. Vond het ook erg interessant om te zien hoe het allemaal reilt en zeilt op een vliegveld.

Natuurlijk de beleving van het vogelvrije vliegen en het bekijken van de wereld van bovenaf, maar ook de leerzame verhalen van de instructeur.

Ik zou niets kunnen verzinnen, ik heb mij prima vermaakt. Dank!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review Frank, zien we je nog eens terug?

Nuttig


Paul Soesbergen (52)
uit Hoorn

· Juni 2020 · Lelystad

Fantastisch, heerlijk die vrijheid in de lucht!

Goede begeleiding

Eigenlijk geen minpunten, wel een paar keer afspraak afgezegd door overmachtsituatie

Nuttig


Remy van den Nouweland (25)
uit Den Haag

· Juni 2020 · Lelystad

Erg leuke ervaring, langer al eens de droom om dit te doen. En mijn vriendin had dit voor mij gekocht. Je voelt je erg vrij en je mag echt zelf vliegen! Het gevoel is heel anders dan een "normaal" vliegtuig. Dit moet je gewoon eens gedaan hebben in je leven!

- Uitleg & vragen stellen
- Piloot Charles was super aardig en gezellig
- Mooi toestel (blackshape)
- Zou het zo nog eens doen

Volgende keer nog langer :)

Nuttig


Emile Hennink (50)
uit Nieuwegei

· Februari 2020 · Lelystad

Een ervaring deel je graag en een mooie ervaring al helemaal.
Ik kan niets anders zeggen dan wauw, het is allemaal zo leuk en goed georganiseerd, vanaf het ontvangst tot de kennismaking met de instructeur Charel. De rust en vertrouwen die hij uitstraalt en hoe hij je uitlegt hoe je een handeling moet doen in de lucht is super. Maar ook hoe hij uitlegt wat voor invloed een donkere wolk ivm druk verschil in de lucht en hoe een vliegtuig reageert is super.
Dank je wel allemaal,
Groet Emile

Ontvangst, instructie en natuurlijk het vliegen in en blackshape

Absoluut niet

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Said Magomadov (17)
uit Antwerpen

· Januari 2020 · Lelystad

Top ervaring! Heel goede instructeur, geeft goeie tips en ervaren piloot. Boven mag je de stuur zelf in handen nemen. Ik raad het iedereen aan!

Top piloot en erg begeleidend.

Geen Minpunten

Jamiro van Vliegles.nl:
Heel erg bedankt voor je leuke beoordeling! Zien we je nog een keer terug?

Nuttig


Cihan (27)
uit Vlaardingen

· December 2019 · Lelystad

Het was een van de leukste ervaringen van mijn leven, ik zou wel elke dag kunnen vliegen in de Blackshape Prime aircraft. Had in mijn jongere jaren vaak flight simulator gespeeld, maar dit is een heel ander koek. Bedankt voor de ervaring en ook natuurlijk een grote dank aan mijn vliegles instructeur/piloot, heer (Mikalis) als ik het goed uitspreek, was heel calm en kwam professioneel over. Ik heb mogen genieten van de vlucht door zelf te kunnen besturen/vliegen waardoor ik mijzelf een echte piloot waande !!
Een nieuwe hoogtepunt in mijn leven :)

Het was heel gaaf, heb genoten als een klein kind dat speelgoed mag uitkiezen op zijn verjaardag !!

Geen !!

Nuttig


André (50)
uit Hoogeveen

· December 2019 · Lelystad

Geweldig. Ik was bang, angstig maar heb het toch gedaan. Niet blackshape maar een "gewoon" propeller vliegtuig. Naast de instructeur. Margellis was geweldig. Ik ga zeker nog een keer!!
Bedankt!

Begrip voor angst. Rustige instructeur. Vriendelijke sfeer.

Mijn vrouw had best een kop koffie gelust. Niet erg hoor maar dat zou ik verbeteren.

3 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Wendy (40)
uit Van der gun

· Oktober 2019 · Lelystad

Mijn zoon van 15 wil graag gevechtsvlieger worden bij defensie, maar had nog nooit gevlogen dus een vlieglesje kado gegeven... hij vond het super gaaf te vliegen in de blackshape... "zelf" stukjes mogen vliegen en de instructeur was bijzonder vriendelijk.

Goede en vriendelijke instructeur.. Eddie bedankt dat je mijn zoon deze gave ervaring hebt gegeven. Door deze 1e vliegervaring us hij nog zekerder geworden dat hij gevechtsvlieger wilt worden.. We gaan dus zeker vaker terugkomen.

Geen minpunten.

Nuttig


Tim (17)
uit Akersloot

· Oktober 2019 · Lelystad

Super gaaf

Aardige instructeur maar was niet echte de briefing klaar handje en dag. Had wel wat meer energie in gestopt kunnen worden

Tijdens het vliegen zaten wij er wat verloren bij in de kantine, niet iemand die je even aanspreekt en een kopje koffie aanbied. De kwaliteit van de video briefing en de introductie door een jong meisje is van slechte kwaliteit en kwam zeer gekunsteld over. Kortom het vliegen was supergaaf maar alles erom heen moet gewoon beter en professioneler aangepakt worden, het wordt gewoon heel snel er doorheen gejaagd. Deze kritiek geldt ook voor de les van broer Max die na Tim aan de beurt was.

Jamiro van Vliegles.nl:
Wat jammer dat het niet allemaal naar wens was gegaan, bedankt voor de feedback! Wij gaan er zeker wat mee doen.
Ik zie wel dat je het een top ervaring vond!

3 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Harry (65)
uit Waspik

· Oktober 2019 · Lelystad

Leuk uitzicht , enorm veel wind waardoor ikzelf niet heb kunnen vliegen

Geen

Niet echt zelf gevlogen ( gestuurd )

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Santiago (36)
uit Amsterdam

· September 2019 · Lelystad

I enjoyed the experience a lot. Recommended.

I like the plane, modern, very sensitive. Instructor made the experience even more interesting.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Philppe (20)
uit Heythuysen

· September 2019 · Lelystad

Geweldige en unieke belevenis

De instructeur Bob, de spectaculaire manoeuvres door de wolken en het ervaren van 4G-kracht.

Geen

Jamiro van Vliegles.nl:
Dat moet echt een gave ervaring zijn geweest!

Nuttig


Marcel (52)
uit Vijfhuizen

· September 2019 · Lelystad

Fantastische vlucht gemaakt in Blackshape, zelf onder begeleiding van instructeur zelf vliegtuig bestuurd, Het was te gek

Fijne instructeur, leuk vliegtuig

Geen minpunten

Nuttig


Rens (44)
uit Den Dungen

· September 2019 · Lelystad

Het was geweldig , enorm genoten van het zelf vliegen.

Zeer bijzonder

Nuttig


Louis (1969)
uit Groessen

· September 2019 · Lelystad

Heel mooi

Het zicht. Je zit achter elkaar. Geeft een beetje een straaljager idee. Haha

Niet

Nuttig


Wim (61)
uit Otten

· Augustus 2019 · Lelystad

Een unieke en geweldige ervaring.

Leuke ontvangst, en goede uitleg

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Wim,
Goed om te horen dat er geen minpunten waren en dat het een geweldige ervaring was. Daar doen we het voor!

Nuttig


Jerry (33)
uit Almere

· Augustus 2019 · Lelystad

Wat een super ervaring.... erg leuk om een keer te doen... me dochter en ik gaan zeker nog een keer boeken

Prachtig dat je in de lucht zelf de stuurknuppel mag vasthouden ...piloot houd alles netjes in de gaten en zegt het tijdig als je een kant op gaat waar je niet mag vliegen (oostvaardersplassen)

Geen minpunten echt alleen maar ++++

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Marc (51)
uit Eindhoven

· Augustus 2019 · Lelystad

Geweldige 75 minuten in een Blackshape waarbij ik het grootste deel zelf. De Blackshape vliegt geweldig. De instructeurs zijn enorm ervaren en de ontvangst is professioneel maar ook heel gezellig en vanuit de ontvangstruimte kijk je op de baan.

Topkisten die anderen niet hebben, met name de zeer ervaren instructeurs. Ook kun je bij hen de handleidingen (POH) en checklist van te voren downloaden .

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Jeffrey (26)
uit Alkmaar

· Augustus 2019 · Lelystad

Geweldige vlucht met prachtige manoeuvres. Onvergetelijke ervaring!

Geweldig om in zo’n vliegtuig te vliegen

Gastvrijheid in het kantoor. Niet dat het onaardig of onprettig was maar mijn vrouw wachtte tijdens mijn vlucht en haar werd niet eens koffie aangeboden, of dat nou tegen betaling is of niet maakt niet uit, ze werd een beetje genegeerd, wat het ongemakkelijk maakte.

4 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Sjoerd (64)
uit Amsterdam

· Juli 2019 · Lelystad

Tot nu toe het leukste en coolste wat je kunt doen met je kleding aan!

Alles wordt rustig uitgelegd, de werking van het vliegtuig en waar je naar zit te kijken op de grond.

Time fly's wen you're having fun.

Joeri van Vliegles.nl:
'het leukste wat je kan doen met je kleding aan'. Haha!

Nuttig


E. (33)
uit Eindhoven

· Juni 2019 · Lelystad

Unieke ervaring, absoluut de moeite waard

De piloot neemt alle stappen hardop door, waardoor je niet het gevoel hebt dat je er alleen als passagier bij zit, die af en toe aan de stick mag zitten. Zeker voor een eerste keer krijg je al meteen het gevoel dat je toch hebt leren vliegen.

De kortst aangeboden tijd is zo voorbij, dus meer tijd nemen is eigenlijk wel een must

Nuttig


Hen (59)
uit Nuth

· Juni 2019 · Lelystad

Spannend en vervolgens fantastisch

Relaxed, actueel,

Iets meer uitleg, je hoort bijv de 'QNH'....voor vertrek over het schermpje en niet als je er al achter elkaar inzit.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Piet (65)
uit Purmerend

· Mei 2019 · Lelystad

Ik ben een luchtvaart liefhebber. Kijk en fotografeer o.a. straaljagers. Speel ook wel eens op een pc met een flightsimulator. Deze ervaring in de lucht met dit vliegtuig was geweldig. Een aanvulling op mijn fantasie op hoe het zou zijn om te vliegen in een straaljager. Geweldig!

Het maneuvreren in de lucht. De wendbaarheid. En.. de piloot die het relaxed allemaal uitlegde en aan mij de keus gaf, wat ik wilde.

Ik heb geen minpunten. Ik heb genoten en een beetje het gevoel kunnen proeven wat je in een straaljager hebt.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide review Piet. Ontzettend leuk om te lezen!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Ilana (44)
uit Alkmaar

· Mei 2019 · Lelystad

Fantastische om dit gedaan te hebben

De hele ervaring

Bij de ontvangst iets klantvriendelijker zijn

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Simone (39)
uit Rotterdam

· April 2019 · Lelystad

Fantastisch

Een zeer byzondere ervaring

Nuttig


Jelle (16)
uit Zeewolde

· Februari 2019 · Lelystad

Weer genieten

De fijne sfeer

Het weer in Nederland?

Evan van Vliegles.nl:
Hoi Jelle, leuk om te horen dat je een mooie dag hebt gehad. Het Nederlandse winterweer werkt inderdaad niet altijd mee helaas!

Nuttig


Nicole (50)
uit Oirschot

· Oktober 2018 · Lelystad

Ik heb deze vliegles gegeven aan mijn man. Een vliegliefhebber pur sang. Hij heeft zo ontzettend genoten met als hoogtepunt natuurlijk de ervaring van zelf vliegen. Dat was fantastisch!

Het hele concept was gaaf. Leuk is natuurlijk ook dat je ná het vliegen ook mensen ontmoet die ook dol zijn op vliegen en er verhalen loskomen. Geweldig gewoon.

Heb met de `Blackshape` gevlogen. het enigste is dat het achterin ´tocht´. Voor de rest helemaal géén minpunten. Alleen een aanrader.

Nuttig


Willem (65)
uit Amsterdam

· Oktober 2018 · Lelystad

Een verrassing voor mijn verjaardag. Het was geweldig. Zo imposant om 30 minuten van de aarde te zijn en Nederland van boven te bekijken. Wat is Nederland mooi. Blackshape Prime vliegtuig is zo mooi toestel met een 180 graden zicht dat je een bepaald gevoel krijgt waar je totaal ontspannen van wordt. Stress en gehaast zijn is totaal verdwenen als je in dit vliegtuig zit. Een geweldige Piloot. Dat maakt het een feest om in de lucht te vliegen. Ik raad iedereen aan die een stress baan heeft om een vliegles te nemen in een Blacksharp prime. Heb een video opname cadeau gekregen van mijn echtgenote en wist niet wat ik zag. Zo prachtig. 2x genieten.

Alles. De vliegschool geeft je gelijk een prettig en fijn gevoel . Goede voorlichting en uitstekende piloot.

Geen

Nuttig


Geertjan (70)
uit Driehuis

· Oktober 2018 · Lelystad

Een bijzondere ervaring nu zelf een vliegtuig te hebben bestuurd. "Vloog" eerder in 737 simulator, maar echt in de lucht is toch een ander gevoel. Instructeur gaf goede aanwijzingen, route gaf variatie in vliegtechniek.

Istricteur rustig voorbeeld , kreeg ruimte echt te vliegen, gevoel met toestel mogelijk

Geen minpunten

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Ronald (58)
uit Dokkum

· September 2018 · Lelystad

Vliegles gehad is een Black Shape, de helft van de tijd zelf mogen vliegen, leuke uitleg. Vriendelijke ervaren piloot. Alles goed geregeld, erg goede kwaliteit vliegtuigen. Een echte aanrader.

Vanaf de reservering tot aan de vliegles alles correct geregeld.
Ervaren piloot, met een duidelijke uitleg.
Goed materiaal.
Prima ontvangst bij binnen komst.

Kan niets bedenken

Nuttig


Frans (74)
uit Ravenstein

· Augustus 2018 · Lelystad

Heerlijke belevenis. Ruim de gelegenheid gehad om zelf de knuppel te hanteren.

Het leren kennen van instrumenten en besturing. De interesse van de piloot.
De herkenning van het landschap.

Ik had - ook gezien de aard van het vliegtuig - meer spanning verwacht. Heb ik vooraf niet aangegeven en is ook door de piloot niet naar gevraagd. Deze vlucht had met willekeurig welke tweezitter ook kunnen worden uitgevoerd.

Nuttig


Michel (53)
uit Best

· Augustus 2018 · Lelystad

Het was een verjaardagscadeau voor mijn zoon en dochter. Die hebben genoten. leuke begeleiding, relaxed en zelf mogen vliegen is een bijzondere ervaring

Relaxed sfeer, allemaal enthousiaste vliegers er om heen en een mooi toestel om in te vliegen

-

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig


Andy (38)
uit Vlierzele

· Augustus 2018 · Lelystad

Zeer leerrijk, mooi uitzicht, topervaring

De instructeur was top, alles netjes uitgelegd.

Het gaat helaas heel snel voorbij. Ik had de 45 min en dan nog gaat het rap

Nuttig


Huub (67)
uit Den haag

· Juni 2018 · Lelystad

Geweldig heel leuk had het voor mijn verjaardag gekregen
en op mijn verjaardag gedaan

Het was mijn eerste ervaring dus alles vond ik leuk met een zeer gezellige instructeur Richard die je graag alles uitlegde en je vragen beantwoorde

Kan mij voorstellen dat onder de jongere deelnemers het begrip zelf vliegen misschien wat tegenvalt maar die zijn wat avontuurlijker denk ik ik vond het leuk onder begeleiding de knuppel bedienen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Luuk (18)
uit Boxtel

· Juni 2018 · Lelystad

Een unieke en supergave ervaring!

Mooi en snel toestel. Goede piloot!

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling.

Nuttig


Ruud (29)
uit Echt

· Mei 2018 · Lelystad

Advertentie doet zich veel mooier voor.
110 knopen 200km/h dus geen 300
Nauwelijks aan het stuur geweest.
Piloot duidelijk weinig ervaring met het vliegtuig.
Beperkt tussen 1000 en 1200.
Geen looping kurketrekkers zoals geadverteerd.
Leuk maar niet leuk genoeg. Viel eigenlijk best zwaar tegen.
Daarnaast geen compensatie gekregen voor eerste afspraak die 20 min vantevoren werd geannuleerd door hun. Was inmiddels 1.5 uur onderweg. Camerabeelden is eigen verantwoording. Moest hem maar zelf ergens plaatsen op zun kop.

Eerste ervaring

Geen 300 maar 200km/hNauwelijks aan het stuurNiks bijzondersLeek alsof deze persoon er weinig zin in had. Kwam zenuwachtig en beperkend over. Cameraplaatsing was eigen verantwoording

Joeri van Vliegles.nl:
Vervelend om te horen dat de Blackshape Vliegles niet aan je verwachtingen voldeed.

We vliegen alleen met ervaren en volledig gediplomeerde instructeurs. De Blackshape is een snel en licht vliegtuig met hele gevoelige besturing, misschien dat je hierdoor de indruk had zelf weinig gevlogen te hebben. Daarnaast is het geen stuntvliegtuig en zo wordt het ook niet omschreven. Ik denk dat je Blackshape Vliegles verward met de Stuntvliegtuig proefles.
Helaas moet de vliegschool soms kort van te voren afzeggen wanneer het weer omslaat, dit proberen we uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen.

De vliegschool zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om het een en ander persoonlijk met je te bespreken.

Nuttig


Henk (50)
uit Wolvega

· Mei 2018 · Lelystad

Ik heb hier erg van genoten! Top ervaring!

Ik kreeg de vraag waar ik heen wou vliegen. Wat ik wou kon ook nog in de beschikbare tijd! Top is dat!!

Heb niets ter verbetering

Nuttig


Guido (33)
uit Amsteradm

· Maart 2018 · Lelystad

Echt geweldig! Bijzonder om ons land zo van boven te bekijken, heel tastbaar vanwege de geringe hoogte. Vanuit een 747 is het uitzicht heel abstract.

Veel achtergrond/ technische informatie

Geen. redelijk prijzig maar dat is te begrijpen.

Nuttig


Merel
uit Hoorn

· December 2017 · Lelystad

Fantastisch georganiseerd. Een les voor mijn zoon zijn zestiende verjaardag en hij vond het geweldig! Aardige mensen, goede ruimte om te wachten en een prachtige ervaring rijker!

Goede service! Geweldige ervaring! Echt een aanrader.

Geen.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt! We zien je graag nog eens terug.

Nuttig


Gerrit (62)
uit Raalte

· Oktober 2017 · Lelystad

Fantastische beleving van mijn eerste vliegles.
Zeer goede begeleiding van de piloot. Hij gaf duidelijke uitleg over de bediening van de stuurknuppel en enkele instrumenten. Ook over het uitzicht daarboven gaf hij nadere toelichting. Geweldige dag.

Goede instructie, prachtig vliegtuigje, Mogelijkheid tot verlenging van de vliegtijd was geen probleem.

20 minuten is inclusief taxiën. Dus erg kort.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


H.G.M van Roij (56)
uit Bakel

· Juni 2017 · Lelystad

Perfect, voor herhaling vatbaar ik kom zeker nog een keer vliegen.
wellicht met een heli wat ik al ooit heb gedaan zowel echt als modelbouw.
Ik zal het ook doorgeven aan vrienden die van vliegen houden want dat is een pre.
Ik geloof dat mijn instructeur Rob was, hij was in ieder geval geweldig, over zijn informatie en kennis van het vliegen en de omgeving.
Ik heb in ieder geval een top dag gehad .
Bedankt

Het vliegen met een blackshape, een klijne en zeer wendbare kist.

Ik zou het niet weten, eigenlijk te kort maar dat is meestal alles wat leuk is.

Nuttig


Saman (25)
uit Amstelveen

· April 2017 · Lelystad

The most amazing experience I've had in my life till now!
I recommend to everyone who would like to experience how to fly a plane.

Everything

Nothing to dislike

Nuttig


Tom (26)
uit

· Januari 2017 · Lelystad

Super gave ervaring om een keer niet alleen maar passagier te zijn.

Zelf vliegen, goede uitleg, prachtige omgeving om in te vliegen

Nuttig


Rebekka (30)
uit Aalsmeer

· November 2016 · Lelystad

Het was super cool.

De stunts

Ik heb geen verbeterpunten.

Nuttig


Arjan (60)
uit St-jansklooster

· Augustus 2016 · Lelystad

Was harstikke leuk, wel wat bibberig voor de eerste keer.

Alles

Geluid van de camera

Nuttig


Leon (55)
uit Beverwijk

· Juli 2016 · Lelystad

Ik vond het een bijzondere ervaring, jammer dat het een beetje bewolkt was waardoor we niet alles konden doen maar vond het desalnietemin erg leuk
Ik was vooral erg onder de indruk van het geweldige uitzicht omdat je echt alle kanten uit kunt kijken vanonder de doorzichtige bol

Het is gewoon een super evenement

Bij aan komst welkom geheten worden met een kopje koffie, nu volede het meer als oh hebben jullie ook een kaart even invoeren en daar kun je een filmpje kijken

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?