Reviews Blackshape vliegles

4,8

van 5

101 reviews

4,8 van 5

101 reviews

5 sterren
85
4 sterren
11
3 sterren
2
2 sterren
2
1 ster
1
Mark van Vreden
Wapenveld

· Oktober 2021

Mijn broertje vond het een bijzonder leuke ervaring. Hij genoot van het zelf vliegen en kon mooi al zijn kennis in de praktijk brengen.

  • Stunts, uitleg, zelf vliegen.
  • N.V.T
Marco
Amersfoort

· Oktober 2021

Altijd al eens vliegles willen hebben en dit was fantastisch! Het zelf mogen sturen, stijgen en dalen gaf je echt het gevoel van vrijheid. Daarnaast nog enkele malen een duik mee mogen maken waarbij een kleine 4G bij vrij kwam, zeer indrukwekkend wat een impact dat op je lichaam heeft!!

De instructies van de piloot zijn eenvoudig op te volgen en er is geen voorkennis vereist om deze vliegles te volgen!

Al met al een aanrader!

  • Stukje theorie gekoppeld aan de praktijk. Waarbij het stukje G krachten zeer indrukwekkend waren.
  • Helaas had de GoPro die wij via de vliegschool hadden gehuurd geen filmbeelden gemaakt. Hier hebben wij ook niet voor hoeven te betalen uiteindelijk!
Shaya
Almere

· Oktober 2021

Een geweldige ervaring. Zelf mogen vliegen en samen met de instructeur wat kleine stunts gedaan. Echt een super tijd gehad!

  • Alles was super.
Annika Paap
Uithoorn

· September 2021

Waanzinnig! Super leuke ervaring!

  • -Prachtige route
    -Flinke stukken zelf gevlogen
    -Piloot heeft een aantal super leuke dingen laten zien
  • -
Jan
Rumst

· September 2021

Het was een super leuke dag zelf vliegen met een BlackShape Prime ULM vliegtuig - met dank aan de organisatie en piloot 👍.
Het weerbericht was bovendien ook zeer goed.
Het is zeker voor herhaling vatbaar...

  • Alles 🤪
  • Kan geen min punten vinden...
Cisco brien
Capelle aan den IJssel

· September 2021

Ontzettende gave ervaring

  • Zelf mogen vliegen
    Goede instructies
    Oefeningetjes doen
  • De tijd vliegt veel te snel om.
Klaas Oevering
Lelystad

· Augustus 2021

Een prachtig vliegtuig. Maar geen leuke vlucht.

  • Vliegtuig
  • Vlucht en vooral instructeur. Héél kort zelf gevlogen en bijna geen uitleg.
Joost (40)
Lelystad

· Augustus 2021

Ontzettend mooie ervaring, vliegen over eigen woning en tuin. In een snelle Blackshape! Erg gave first timer.

  • Leuke en duidelijke begeleiding. Ontspannen en spannend tegelijk.
  • Tijd vliegt voorbij. Maar dat is eigenlijk niet een echt minpunt :-).
Rob Freke (48)
Eck en Wiel

· Augustus 2021

Top

  • Zelf vliegen van mijn zoontje van 12
  • Was echt prima
Len (22)
Buggenum

· Augustus 2021

Heel gaaf ! Een ervaring rijker!

  • De piloot wat bij mij was ! Mooie uitleg!
  • Geen
Andre van woudenberg (50)
Kraggenburg

· Juli 2021

Het was geweldig, de instructeur heeft alles duidelijk uit gelegd en ook tijdens de vlucht bleef hij goed coachen.
hij had van tevoren al gekeken waar ik woonde en had daar rekening mee gehouden bij het plannen van de vlucht.

  • Het zelf vliegen natuurlijk, een blackshape is een heel luxe vliegtuig om in te vliegen, een fantastische ervaring.
  • De ontvangst bij de vliegschool vond ik een beetje vaag, je wordt niet echt ontvangen.
    ik heb me maar gemeld en ben ergens gaan zitten tot er iemand naar me toe kwam, vanaf daar werd het pas uitgelegd hoe het zou gaan.
    maar dit was dan ook echt alles.
Jop de Goei (16)
Hengelo OV

· Juli 2021

Het was super gaaf. Het gedeelte dat je zelf kon vliegen was cool. Je hoeft maar heel weinig te sturen voordat het vliegtuig beweegd. Het duurde 45 minuten maar voor mijn gevoel was het veel sneller. Het is mooi om alles van bovenaf te zien. Als je twijfelt gewoon doen het is een leuke ervaring.

  • De gehele vlucht was gaaf. Het opstijgen, uitzicht, alles!
Theo van duin (71)
Enkhuizen

· Juli 2021

In een woord super gaaf

  • Het zelf besturen en de goede en vriendelijke ontvangst
  • Weinig
Sandra Polstra (54)
Heerhugowaard

· Juni 2021

Supergaaf!! Met de blackshape gevlogen!

  • Een warm welkom door de mannen aldaar met koffie en thee!
Bert (31)
Lier

· Juni 2021

Absoluut op en top! Unieke ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Gaaf
  • Niets
Rene
Amstelveen

· Juni 2021

Super leuk en top om een keer mee te mogen maken

Linda (41)
Ijmuiden

· Juni 2021

Ontzettend gaaf! Goede uitleg, alles relaxed, wat een leuke mensen en een ontzettende gave vlucht!!!

  • Alles, van ontvangst tot uitleg tot vlucht tot leraar!
  • Geen!
Elizaveta (31)
Den Haag

· Juni 2021

We did blackshape flying lesson and it was really cool, incredible and super exciting experience.

  • Easy to book (there were lots of available dates), location is nice, people are very friendly and helpful at the airport, sent all the information and instruction. We will definitely would like to come back.
  • First we booked glider lessons, we made reservations in advanced and one day before we should go there they call us late in the evening to tell that our lessons will be canceled due to some technical problems. They refused to put us in the schedule and arrange our glider lessons as soon as possible. The only thing they say that we need to make new appointment and because they are super busy we have to wait almost 3 months, all dates are already booked. So it was a big disappointment, we had a very bad impression about that glider club and would never contact them again.
Jermaine Salesman (34)
Amsterdam

· Juni 2021

Ontzettend leuk, en hele vriendelijke en ervaren instructeur.

  • Mocht haast de hele vlucht zelf vliegen. Zeer aardige en behulpzame instructeur. Aanrader! (Eddy)
  • Eigenlijk geen. Te kort misschien?
Dirk Pepping (51)
Egmond aan Zee

· Juni 2021

45 min. vliegles geboekt met de Blackshape. Gevlogen met Charles, echt een aanrader. Uitleg was duidelijk en makkelijk te begrijpen. Ik had gekozen om boven het water te gaan vliegen daar de thermiek een stuk minder is en ik wilde ervaren hoe een vliegtuig stuurt en beweegt. Van de snelheid merk je niets en met minimale bewegingen is het vliegtuig te sturen, direct en licht.

  • Ik raad aan om tenminste 45 minuten te boeken daar de tijd om vliegt.
  • 45 minuten was te vlug voorbij.
Madelief (22)
Lelystad

· Mei 2021

Geweldig!!!

  • Alles
  • Niets. Heel vriendelijk en professioneel
Erik van Leeuwen (54)
Waddinxveen

· Mei 2021

Geweldig, onwijs gaaf, mocht bijna gelijk sturen en ook nog lang! Aardige piloot (Eddy) ervaring voor het leven

  • Goede uitleg, gaf vertrouwen en fun
  • Geen, was gewoon top
Fiona Lotterman (54)
Vianen ut

· Mei 2021

Geweldige ervaring

Moeder van Troy Coenradie (45)
Weert

· Mei 2021

Troy (15 jaar) vond het fan-tas-tisch. Lekker veel zelf gedaan en goede uitleg gekregen van de piloot. Heel tof!

  • Het gevoel hebben over de besturing van het vliegtuig.
Andries (71)
Sneek

· April 2021

Fantastisch

  • Geweldige piloot,
  • Geen
John v kasteren (60)
DEN DUNGEN

· April 2021

Goede ontvangst,ondanks drukte moesten half uurtje wachten werd opgevangen met kop koffie.goede uitleg over hoe en wat betrefd het vliegen ,vragen werden goed uitgelegd.

  • Voledige vlucht zelf gevlogen,op start en landing na geweldig om een toestel als de blackshape prime zelf te vliegen een aanrader{ervaring als modelvlieger geeft hierbij wel een kleine voorsprong} ervaren piloot instruteur.
M. (21)
Den bosch

· April 2021

Als cado gegeven aan een vriend van mij en hij vond het een beleving om niet meer te vergeten. De piloot was geweldig ook in voor een grapje wat hoort. Bedankt voor de service.

  • Je mocht mee naar binnen. Aardige piloot, goeie service, goed uitgelegd. Filmpje was ook leuk.
  • -
Harold (51)
Schijndel

· April 2021

Heel erg leuk om op deze manier het luchtruim te kiezen. Het uitzicht was fenomenaal en zeker aan te raden om dit een keer mee te maken.

  • Mede door de kunststof kap heb je een geweldig uitzicht en kun je zonder belemmering alle kanten op kijken.
Stephane Gesbert (56)
Amsterdam

· April 2021

Vliegen is hoe dan ook verslavend

  • Leuk sportief vliegtuig (Blackshape), mocht zelf best lang aan het stuur (behalve opsteigen en landen), vriendelijk/communicatief instructeurGeen bijzonderheden
Jerry Liu (33)
1102 VZ

· Maart 2021

Sensationnel! Will do it again! =)

Owen (38)
Amstelveen

· November 2020

Heel leuk,
Leuke instructeur. Gaf me veel vrijheid

  • Mooi vliegtuig
Bendiks Kramer (60)
Maarn

· November 2020

Leuke dag, relaxte vriendelijke piloot die je ook laat vliegen en er een leuke belevenis van maakt !

  • Prima vliegervaring met Blackshape
  • Weinig
Bart (30)
Lichtenvoorde

· Oktober 2020

Erg leuke ervaring, zeker de moeite waard.

  • Veel zelf mogen vliegen, veel kunnen zien.
  • Iets meer instructie/uitleg vooraf van wat je kunt verwachten.
Michel Steenbekkers (50)
Den Bosch

· Oktober 2020

Vond het een leuke nieuwe ervaring. Heb zeker genoten van de vlucht. Had wat meer verwacht qua zelf vliegen/besturen.

  • Leuk sportief vliegtuigje, goed zicht in de lucht en de grond. Je zag veel.
  • De communicatie in het vliegtuig was in het begin onduidelijk voor mij, stoorde ook en daardoor wist ik niet wat ik wel en niet mocht doen. Na een stukje vliegen gaf de piloot aan dat ik mee moest sturen. Toen pas was het duidelijk wat ik moest doen. Ik had wel meer verwacht van het "zelf vliegen" qua besturen, het voelde meer als meesturen.
Arjan (49)
Dreumel

· Oktober 2020

Leuk en interessant, zou zeker nog een (paar) keer willen lessen om wat meer ervaring op te doen.

  • Instructeur legde alles netjes uit en beantwoorde alle vragen
  • Wat meer bochtenwerk :-) af en toe werd het wat eentonig door lang rechtuit vliegen (ook al was het uitzicht mooi)
Iris (17)
Edam

· Oktober 2020

Over het algemeen een geweldige ervaring, Een prima welkom en een gezellige instructeur, ik heb zelf ook mogen vliegen en dat was fantastisch. Een aanrader.

  • - Het zelf vliegen
    - goede communicatie
  • - geen
Cristan Meijer (36)
Moordrecht

· Oktober 2020

Ik had meer zelf willen vliegen. Naast het taxiën en het stijgen en dalen waren er ook momenten waar de piloot bijv. zei: we gaan nu samen door die wolken heen. Dat samen was niet waar: hij vloog en ik zat er een beetje bij. Dat lag ook aan mijn assertiviteit: toen ik eerder vroeg om naar boven en naar beneden te vliegen was dit geen probleem. De vriendin die mee was vond het wel cool om stunts van de piloot mee te maken, dus bedenk van te voren wat je wilt.

  • Supercool modern vliegtuig en zelf vliegen blijft gewoon heel erg gaaf
  • Leerlingen meer dingen zelf laten doen / beter communiceren over wat ze willen
Ronald (57)
Lepelstraat

· Oktober 2020

Wat lastig in het begin om tot een goede boeking te komen met meerdere vouchers echter na direct contact met de uitvoerende instantie goed geregeld

  • Een bijzondere en erg leuke ervaring, aardige mensen en prettige instructie
  • Relatief druk op een klein oppervlakte in coronatijd...
Aarsen J (58)
Den Helder

· September 2020

Mooie ervaring je komt tijd te kort alles goed in je op te nemen

  • Je maakt mee wat het inhoud
  • Voorin maakt de ervaring nog intenser.
Charlie (53)
Hoofddorp

· September 2020

Super ervaring om te vliegen in een Blackshape!! Snel en wendbaar vliegtuig. Credits voor instructeur Kay voor de strakke moves!

  • Uitleg tijdens het vliegen en de strakke moves zijn toch wel pluspunten
  • -
Nienke (31)
Zeewolde

· September 2020

De vliegles stond al eerder gepland, als verassing voor een verjaardag. Helaas werd ik 3 dagen van tevoren gebeld met de mededeling dat het vliegtuig kapot was en dit ongeveer 2 weken zou gaan duren. Ik zou gebeld worden zodra het vliegtuig weer gemaakt was zodat er een nieuwe afspraak ingepland kon worden. Na 2 weken niks gehoord te hebben, heb ik zelf contact opgenomen. Er werd aangeven dat het vliegtuig allang gemaakt was en er allang weer gevlogen kon worden... er waren namelijk meer van dit soort vliegtuigen beschikbaar... waarom ben ik daarover niet gebeld?

Ik had een uur vliegen geboekt, echter was diegene die vloog met 45 min al terug... dit is naar mijn inziens geen uur. Zonde van het geld, had dus geen uur hoeven te boeken.

Daarnaast was de vlieginstructeur slecht te verstaan en verliep het allemaal erg rommelig.

Voor €299,90 verwacht je toch meer professionaliteit en zeker gewoon een uur vliegen!

  • Communicatie, houden aan de vliegtijden waarvoor er is geboekt
Manu Insinger (56)
Laren N.H.

· September 2020

De vlucht was prachtig en de instructeur/vlieger zeer vriendelijk. Het ontvangst was niet onvriendelijk maar wel wat rommelig. De aankleding van de ruimte doet gezelligheid vermoeden maar ik vond dat er geen enkele moeite vóór en/of ná werd gedaan om dit een beetje aan te kleden; je komt ten slotte voor de Blackshape Prime en het zou fijn zijn als specifiek dat vliegtuig vóóraf bij het vliegtuig zelf iets nader omschreven wordt, zeker als je zelf piloot in opleiding bent.

  • Het toestel zelf: ziet er erg aantrekkelijk uit en vliegt lekker strak.
  • Als ik een uur boek voor een niet te verwaarlozen bedrag (€300 - €1) dan verwacht ik tenminste incl. taxiën en landing een uur in de kist te zijn; dit was echter max. 45 minuten (44 min. getimed op Skydemon). Dat betekent dus ongeveer 30 minuten dat je echt zelf kunt vliegen (want rest taxiën, vliegveld verlaten en aan einde weer aanvliegen en landen door PIC). Wat dat betreft voel ik me een beetje bekocht! En alles mag best wel een beetje 'opgeleukt' worden met misschien een poster van de Blackshape Prime die je meekrijgt en/of iets te drinken aangeboden te krijgen aan het einde en/of dat de piloot aanbiedt jou met het toestel op de foto te zetten en/of, zoals vooraf gevraagd, echt te laten zien wat het toestel kan. Tenslotte zat de kous om de voet van de stuurknuppel los wat misschien onbelangrijk is maar als buitenstaander niet echt een veilig geeft (mocht deze de stuurstangen komen te blokkeren).
Mossi

· September 2020

Top!

Marat (41)
Uithoorn

· September 2020

Breathtaking!

  • Experienced pilot, almost brand new aircraft
  • No
Perry (37)
Schijndel

· September 2020

Het was een mooie ervaring om zelf eens een vliegtuig te besturen. En de blackshape is dan ook nog eens de volgende stap omdat het super snel reageert.

  • Zelf het besturen.
  • Geen
Wesley (16)
Schalkwijk

· Augustus 2020

Na mijn 1e ervaring van een half uur vandaag voor de 2e keer maar nu 75 min. Echt super leuk. Ik ben 4x een rondje rond mijn huis gevlogen en zag zelfs mijn opa zwaaien. Super aardige instructeur. Wil bedankt voor de mooie ervaring.

  • Super aardige instructeur. Wil bedankt voor deze mooie ervaring
  • Geen minpunten
Peter Paul Blijleve (57)
Sommelsdijk

· Augustus 2020

Unieke ervaring enorm fijne begeleiding en een superervaring rijker

  • Te veel om op te noemen ik vond het echt een supergave ervaring
  • Geen
Paul Buijs (66)
Maarssen

· Augustus 2020

Ik heb het een enorm leuke ervaring ervaren. Zelf vliegtuig besturen

  • Goede ontvangst etc.
  • Niet zo direct een min punt
Alle Neefjes (26)
Wervershoof

· Augustus 2020

Mooie ervaring! Zeker de moeite waard! Hele mooie dag met weinig bewolking en veel zicht.

  • Blackshape is een mooi vliegtuig met enorme wendbaarheid, dat was super. Ook de afhandeling in het gebouw was duidelijk.
  • Het gebouw zelf waar de 'leerling' wordt ontvangen oogt niet heel professioneel vanwege een ietwat rommelig kantoor achter de balie/receptie en er loopt aardig volk in een kleine ruimte. Ik had hier iets anders van verwacht. Het is ook maar een mening. Ik kreeg ook de indruk dat de instructeur een beetje vloog om het vliegen en niet helemaal om het uitleggen en de 'eerste les' iets moois te laten zijn. Goede gast en heb veel geleerd, dat wel. Hij vraagt bijvoorbeeld: waar wil je heen of wat wil je doen, maar je hebt de eerste keer in zo'n vliegtuigje natuurlijk geen idee wat er mogelijk is en waar + hoe ver we kunnen gaan.
Mourits van Tienhoven (72)
Rotterdam

· Augustus 2020

Het was een super vlucht in de Blackshape. Mooie ervaring. Samen met mijn zoon dit kunnen beleven. Voor herhaling vatbaar.

  • Prima toestel, goede organisatie van het geheel en prima piloot met goede uitleg.
  • Niet kunnen ontdekken.
Lawrence (59)
Aalsmeer

· Augustus 2020

Very friendly instructor, great experence and very relaxing

  • Instruction intro videos, instructors were very helpful and informative
  • Not any negative point come to mind. Lack of clear information about having my password instead of my drivers license was not provided, but for the rest all was great
Robbin de Bruijn (18)
Delft

· Augustus 2020

Was een hele gave ervaring, was het zeker waard. Wel raad ik aan geen 20 of 30 minuten vlucht te nemen omdat je dan erg weinig kunt doen. Instructeur is erg ervaren en legt graag alles uit.

  • Erg fijne sfeer bij het bedrijf en een geweldige instructeur. de prime vliegt ook op een lekkere snelheid en is erg behendig.
  • Het 'theorie' gedeelte was wel erg oppervlakkig en onpersoonlijk omdat het een video is, dat vond ik jammer.
Marcel (48)
Tiel

· Juli 2020

Super ervaring , ik voor 1,5u gekozen en dit zal ik zeker aanraden want het vliegt voorbij.
Echt top.

  • Zijn over mijn woonplaats gevlogen.
  • Geen
Björn (21)
Ermelo

· Juli 2020

Goed ontvangen, aaridg personeel en heel erg gave ervaring. Voor herhaling vatbaar.

  • Na een kort instructievideotje al gelijk zelf aan het stuur!
Mike (33)
Mijdrecht

· Juni 2020

Heel leuk

  • De leuke fly over die we maakte.
Frank Hoogeboom (50)
Leusden

· Juni 2020

Ontzettend leuk! Erg gaaf om mee te maken. Vond het ook erg interessant om te zien hoe het allemaal reilt en zeilt op een vliegveld.

  • Natuurlijk de beleving van het vogelvrije vliegen en het bekijken van de wereld van bovenaf, maar ook de leerzame verhalen van de instructeur.
  • Ik zou niets kunnen verzinnen, ik heb mij prima vermaakt. Dank!
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review Frank, zien we je nog eens terug?
Paul Soesbergen (52)
Hoorn

· Juni 2020

Fantastisch, heerlijk die vrijheid in de lucht!

  • Goede begeleiding
  • Eigenlijk geen minpunten, wel een paar keer afspraak afgezegd door overmachtsituatie
Remy van den Nouweland (25)
Den Haag

· Juni 2020

Erg leuke ervaring, langer al eens de droom om dit te doen. En mijn vriendin had dit voor mij gekocht. Je voelt je erg vrij en je mag echt zelf vliegen! Het gevoel is heel anders dan een "normaal" vliegtuig. Dit moet je gewoon eens gedaan hebben in je leven!

  • - Uitleg & vragen stellen
    - Piloot Charles was super aardig en gezellig
    - Mooi toestel (blackshape)
    - Zou het zo nog eens doen
  • Volgende keer nog langer :)
Emile Hennink (50)
Nieuwegei

· Februari 2020

Een ervaring deel je graag en een mooie ervaring al helemaal.
Ik kan niets anders zeggen dan wauw, het is allemaal zo leuk en goed georganiseerd, vanaf het ontvangst tot de kennismaking met de instructeur Charel. De rust en vertrouwen die hij uitstraalt en hoe hij je uitlegt hoe je een handeling moet doen in de lucht is super. Maar ook hoe hij uitlegt wat voor invloed een donkere wolk ivm druk verschil in de lucht en hoe een vliegtuig reageert is super.
Dank je wel allemaal,
Groet Emile

  • Ontvangst, instructie en natuurlijk het vliegen in en blackshape
  • Absoluut niet
Said Magomadov (17)
Antwerpen

· Januari 2020

Top ervaring! Heel goede instructeur, geeft goeie tips en ervaren piloot. Boven mag je de stuur zelf in handen nemen. Ik raad het iedereen aan!

  • Top piloot en erg begeleidend.
  • Geen Minpunten
Jamiro van Vliegles.nl:
Heel erg bedankt voor je leuke beoordeling! Zien we je nog een keer terug?
Cihan (27)
Vlaardingen

· December 2019

Het was een van de leukste ervaringen van mijn leven, ik zou wel elke dag kunnen vliegen in de Blackshape Prime aircraft. Had in mijn jongere jaren vaak flight simulator gespeeld, maar dit is een heel ander koek. Bedankt voor de ervaring en ook natuurlijk een grote dank aan mijn vliegles instructeur/piloot, heer (Mikalis) als ik het goed uitspreek, was heel calm en kwam professioneel over. Ik heb mogen genieten van de vlucht door zelf te kunnen besturen/vliegen waardoor ik mijzelf een echte piloot waande !!
Een nieuwe hoogtepunt in mijn leven :)

  • Het was heel gaaf, heb genoten als een klein kind dat speelgoed mag uitkiezen op zijn verjaardag !!
  • Geen !!
André (50)
Hoogeveen

· December 2019

Geweldig. Ik was bang, angstig maar heb het toch gedaan. Niet blackshape maar een "gewoon" propeller vliegtuig. Naast de instructeur. Margellis was geweldig. Ik ga zeker nog een keer!!
Bedankt!

  • Begrip voor angst. Rustige instructeur. Vriendelijke sfeer.
  • Mijn vrouw had best een kop koffie gelust. Niet erg hoor maar dat zou ik verbeteren.
Wendy (40)
Van der gun

· Oktober 2019

Mijn zoon van 15 wil graag gevechtsvlieger worden bij defensie, maar had nog nooit gevlogen dus een vlieglesje kado gegeven... hij vond het super gaaf te vliegen in de blackshape... "zelf" stukjes mogen vliegen en de instructeur was bijzonder vriendelijk.

  • Goede en vriendelijke instructeur.. Eddie bedankt dat je mijn zoon deze gave ervaring hebt gegeven. Door deze 1e vliegervaring us hij nog zekerder geworden dat hij gevechtsvlieger wilt worden.. We gaan dus zeker vaker terugkomen.
  • Geen minpunten.
Tim (17)
Akersloot

· Oktober 2019

Super gaaf

  • Aardige instructeur maar was niet echte de briefing klaar handje en dag. Had wel wat meer energie in gestopt kunnen worden
  • Tijdens het vliegen zaten wij er wat verloren bij in de kantine, niet iemand die je even aanspreekt en een kopje koffie aanbied. De kwaliteit van de video briefing en de introductie door een jong meisje is van slechte kwaliteit en kwam zeer gekunsteld over. Kortom het vliegen was supergaaf maar alles erom heen moet gewoon beter en professioneler aangepakt worden, het wordt gewoon heel snel er doorheen gejaagd. Deze kritiek geldt ook voor de les van broer Max die na Tim aan de beurt was.
Jamiro van Vliegles.nl:
Wat jammer dat het niet allemaal naar wens was gegaan, bedankt voor de feedback! Wij gaan er zeker wat mee doen.
Ik zie wel dat je het een top ervaring vond!
Harry (65)
Waspik

· Oktober 2019

Leuk uitzicht , enorm veel wind waardoor ikzelf niet heb kunnen vliegen

  • Geen
  • Niet echt zelf gevlogen ( gestuurd )
Santiago (36)
Amsterdam

· September 2019

I enjoyed the experience a lot. Recommended.

  • I like the plane, modern, very sensitive. Instructor made the experience even more interesting.
Philppe (20)
Heythuysen

· September 2019

Geweldige en unieke belevenis

  • De instructeur Bob, de spectaculaire manoeuvres door de wolken en het ervaren van 4G-kracht.
  • Geen
Jamiro van Vliegles.nl:
Dat moet echt een gave ervaring zijn geweest!
Marcel (52)
Vijfhuizen

· September 2019

Fantastische vlucht gemaakt in Blackshape, zelf onder begeleiding van instructeur zelf vliegtuig bestuurd, Het was te gek

  • Fijne instructeur, leuk vliegtuig
  • Geen minpunten
Rens (44)
Den Dungen

· September 2019

Het was geweldig , enorm genoten van het zelf vliegen.

  • Zeer bijzonder
Louis (1969)
Groessen

· September 2019

Heel mooi

  • Het zicht. Je zit achter elkaar. Geeft een beetje een straaljager idee. Haha
  • Niet
Wim (61)
Otten

· Augustus 2019

Een unieke en geweldige ervaring.

  • Leuke ontvangst, en goede uitleg
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Wim,
Goed om te horen dat er geen minpunten waren en dat het een geweldige ervaring was. Daar doen we het voor!
Jerry (33)
Almere

· Augustus 2019

Wat een super ervaring.... erg leuk om een keer te doen... me dochter en ik gaan zeker nog een keer boeken

  • Prachtig dat je in de lucht zelf de stuurknuppel mag vasthouden ...piloot houd alles netjes in de gaten en zegt het tijdig als je een kant op gaat waar je niet mag vliegen (oostvaardersplassen)
  • Geen minpunten echt alleen maar ++++
Marc (51)
Eindhoven

· Augustus 2019

Geweldige 75 minuten in een Blackshape waarbij ik het grootste deel zelf. De Blackshape vliegt geweldig. De instructeurs zijn enorm ervaren en de ontvangst is professioneel maar ook heel gezellig en vanuit de ontvangstruimte kijk je op de baan.

  • Topkisten die anderen niet hebben, met name de zeer ervaren instructeurs. Ook kun je bij hen de handleidingen (POH) en checklist van te voren downloaden .
  • Geen
Jeffrey (26)
Alkmaar

· Augustus 2019

Geweldige vlucht met prachtige manoeuvres. Onvergetelijke ervaring!

  • Geweldig om in zo’n vliegtuig te vliegen
  • Gastvrijheid in het kantoor. Niet dat het onaardig of onprettig was maar mijn vrouw wachtte tijdens mijn vlucht en haar werd niet eens koffie aangeboden, of dat nou tegen betaling is of niet maakt niet uit, ze werd een beetje genegeerd, wat het ongemakkelijk maakte.
Sjoerd (64)
Amsterdam

· Juli 2019

Tot nu toe het leukste en coolste wat je kunt doen met je kleding aan!

  • Alles wordt rustig uitgelegd, de werking van het vliegtuig en waar je naar zit te kijken op de grond.
  • Time fly's wen you're having fun.
Joeri van Vliegles.nl:
'het leukste wat je kan doen met je kleding aan'. Haha!
E. (33)
Eindhoven

· Juni 2019

Unieke ervaring, absoluut de moeite waard

  • De piloot neemt alle stappen hardop door, waardoor je niet het gevoel hebt dat je er alleen als passagier bij zit, die af en toe aan de stick mag zitten. Zeker voor een eerste keer krijg je al meteen het gevoel dat je toch hebt leren vliegen.
  • De kortst aangeboden tijd is zo voorbij, dus meer tijd nemen is eigenlijk wel een must
Hen (59)
Nuth

· Juni 2019

Spannend en vervolgens fantastisch

  • Relaxed, actueel,
  • Iets meer uitleg, je hoort bijv de 'QNH'....voor vertrek over het schermpje en niet als je er al achter elkaar inzit.
Piet (65)
Purmerend

· Mei 2019

Ik ben een luchtvaart liefhebber. Kijk en fotografeer o.a. straaljagers. Speel ook wel eens op een pc met een flightsimulator. Deze ervaring in de lucht met dit vliegtuig was geweldig. Een aanvulling op mijn fantasie op hoe het zou zijn om te vliegen in een straaljager. Geweldig!

  • Het maneuvreren in de lucht. De wendbaarheid. En.. de piloot die het relaxed allemaal uitlegde en aan mij de keus gaf, wat ik wilde.
  • Ik heb geen minpunten. Ik heb genoten en een beetje het gevoel kunnen proeven wat je in een straaljager hebt.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide review Piet. Ontzettend leuk om te lezen!
Ilana (44)
Alkmaar

· Mei 2019

Fantastische om dit gedaan te hebben

  • De hele ervaring
  • Bij de ontvangst iets klantvriendelijker zijn
Simone (39)
Rotterdam

· April 2019

Fantastisch

  • Een zeer byzondere ervaring
Jelle (16)
Zeewolde

· Februari 2019

Weer genieten

  • De fijne sfeer
  • Het weer in Nederland?
Evan van Vliegles.nl:
Hoi Jelle, leuk om te horen dat je een mooie dag hebt gehad. Het Nederlandse winterweer werkt inderdaad niet altijd mee helaas!
Nicole (50)
Oirschot

· Oktober 2018

Ik heb deze vliegles gegeven aan mijn man. Een vliegliefhebber pur sang. Hij heeft zo ontzettend genoten met als hoogtepunt natuurlijk de ervaring van zelf vliegen. Dat was fantastisch!

  • Het hele concept was gaaf. Leuk is natuurlijk ook dat je ná het vliegen ook mensen ontmoet die ook dol zijn op vliegen en er verhalen loskomen. Geweldig gewoon.
  • Heb met de `Blackshape` gevlogen. het enigste is dat het achterin ´tocht´. Voor de rest helemaal géén minpunten. Alleen een aanrader.
Willem (65)
Amsterdam

· Oktober 2018

Een verrassing voor mijn verjaardag. Het was geweldig. Zo imposant om 30 minuten van de aarde te zijn en Nederland van boven te bekijken. Wat is Nederland mooi. Blackshape Prime vliegtuig is zo mooi toestel met een 180 graden zicht dat je een bepaald gevoel krijgt waar je totaal ontspannen van wordt. Stress en gehaast zijn is totaal verdwenen als je in dit vliegtuig zit. Een geweldige Piloot. Dat maakt het een feest om in de lucht te vliegen. Ik raad iedereen aan die een stress baan heeft om een vliegles te nemen in een Blacksharp prime. Heb een video opname cadeau gekregen van mijn echtgenote en wist niet wat ik zag. Zo prachtig. 2x genieten.

  • Alles. De vliegschool geeft je gelijk een prettig en fijn gevoel . Goede voorlichting en uitstekende piloot.
  • Geen
Geertjan (70)
Driehuis

· Oktober 2018

Een bijzondere ervaring nu zelf een vliegtuig te hebben bestuurd. "Vloog" eerder in 737 simulator, maar echt in de lucht is toch een ander gevoel. Instructeur gaf goede aanwijzingen, route gaf variatie in vliegtechniek.

  • Istricteur rustig voorbeeld , kreeg ruimte echt te vliegen, gevoel met toestel mogelijk
  • Geen minpunten
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!
Ronald (58)
Dokkum

· September 2018

Vliegles gehad is een Black Shape, de helft van de tijd zelf mogen vliegen, leuke uitleg. Vriendelijke ervaren piloot. Alles goed geregeld, erg goede kwaliteit vliegtuigen. Een echte aanrader.

  • Vanaf de reservering tot aan de vliegles alles correct geregeld.
    Ervaren piloot, met een duidelijke uitleg.
    Goed materiaal.
    Prima ontvangst bij binnen komst.
  • Kan niets bedenken
Frans (74)
Ravenstein

· Augustus 2018

Heerlijke belevenis. Ruim de gelegenheid gehad om zelf de knuppel te hanteren.

  • Het leren kennen van instrumenten en besturing. De interesse van de piloot.
    De herkenning van het landschap.
  • Ik had - ook gezien de aard van het vliegtuig - meer spanning verwacht. Heb ik vooraf niet aangegeven en is ook door de piloot niet naar gevraagd. Deze vlucht had met willekeurig welke tweezitter ook kunnen worden uitgevoerd.
Michel (53)
Best

· Augustus 2018

Het was een verjaardagscadeau voor mijn zoon en dochter. Die hebben genoten. leuke begeleiding, relaxed en zelf mogen vliegen is een bijzondere ervaring

  • Relaxed sfeer, allemaal enthousiaste vliegers er om heen en een mooi toestel om in te vliegen
  • -
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!
Andy (38)
Vlierzele

· Augustus 2018

Zeer leerrijk, mooi uitzicht, topervaring

  • De instructeur was top, alles netjes uitgelegd.
  • Het gaat helaas heel snel voorbij. Ik had de 45 min en dan nog gaat het rap
Huub (67)
Den haag

· Juni 2018

Geweldig heel leuk had het voor mijn verjaardag gekregen
en op mijn verjaardag gedaan

  • Het was mijn eerste ervaring dus alles vond ik leuk met een zeer gezellige instructeur Richard die je graag alles uitlegde en je vragen beantwoorde
  • Kan mij voorstellen dat onder de jongere deelnemers het begrip zelf vliegen misschien wat tegenvalt maar die zijn wat avontuurlijker denk ik ik vond het leuk onder begeleiding de knuppel bedienen
Luuk (18)
Boxtel

· Juni 2018

Een unieke en supergave ervaring!

  • Mooi en snel toestel. Goede piloot!
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling.
Ruud (29)
Echt

· Mei 2018

Advertentie doet zich veel mooier voor.
110 knopen 200km/h dus geen 300
Nauwelijks aan het stuur geweest.
Piloot duidelijk weinig ervaring met het vliegtuig.
Beperkt tussen 1000 en 1200.
Geen looping kurketrekkers zoals geadverteerd.
Leuk maar niet leuk genoeg. Viel eigenlijk best zwaar tegen.
Daarnaast geen compensatie gekregen voor eerste afspraak die 20 min vantevoren werd geannuleerd door hun. Was inmiddels 1.5 uur onderweg. Camerabeelden is eigen verantwoording. Moest hem maar zelf ergens plaatsen op zun kop.

  • Eerste ervaring
  • Geen 300 maar 200km/hNauwelijks aan het stuurNiks bijzondersLeek alsof deze persoon er weinig zin in had. Kwam zenuwachtig en beperkend over. Cameraplaatsing was eigen verantwoording
Joeri van Vliegles.nl:
Vervelend om te horen dat de Blackshape Vliegles niet aan je verwachtingen voldeed.

We vliegen alleen met ervaren en volledig gediplomeerde instructeurs. De Blackshape is een snel en licht vliegtuig met hele gevoelige besturing, misschien dat je hierdoor de indruk had zelf weinig gevlogen te hebben. Daarnaast is het geen stuntvliegtuig en zo wordt het ook niet omschreven. Ik denk dat je Blackshape Vliegles verward met de Stuntvliegtuig proefles.
Helaas moet de vliegschool soms kort van te voren afzeggen wanneer het weer omslaat, dit proberen we uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen.

De vliegschool zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om het een en ander persoonlijk met je te bespreken.
Henk (50)
Wolvega

· Mei 2018

Ik heb hier erg van genoten! Top ervaring!

  • Ik kreeg de vraag waar ik heen wou vliegen. Wat ik wou kon ook nog in de beschikbare tijd! Top is dat!!
  • Heb niets ter verbetering
Guido (33)
Amsteradm

· Maart 2018

Echt geweldig! Bijzonder om ons land zo van boven te bekijken, heel tastbaar vanwege de geringe hoogte. Vanuit een 747 is het uitzicht heel abstract.

  • Veel achtergrond/ technische informatie
  • Geen. redelijk prijzig maar dat is te begrijpen.
Merel
Hoorn

· December 2017

Fantastisch georganiseerd. Een les voor mijn zoon zijn zestiende verjaardag en hij vond het geweldig! Aardige mensen, goede ruimte om te wachten en een prachtige ervaring rijker!

  • Goede service! Geweldige ervaring! Echt een aanrader.
  • Geen.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt! We zien je graag nog eens terug.
Gerrit (62)
Raalte

· Oktober 2017

Fantastische beleving van mijn eerste vliegles.
Zeer goede begeleiding van de piloot. Hij gaf duidelijke uitleg over de bediening van de stuurknuppel en enkele instrumenten. Ook over het uitzicht daarboven gaf hij nadere toelichting. Geweldige dag.

  • Goede instructie, prachtig vliegtuigje, Mogelijkheid tot verlenging van de vliegtijd was geen probleem.
  • 20 minuten is inclusief taxiën. Dus erg kort.
H.G.M van Roij (56)
Bakel

· Juni 2017

Perfect, voor herhaling vatbaar ik kom zeker nog een keer vliegen.
wellicht met een heli wat ik al ooit heb gedaan zowel echt als modelbouw.
Ik zal het ook doorgeven aan vrienden die van vliegen houden want dat is een pre.
Ik geloof dat mijn instructeur Rob was, hij was in ieder geval geweldig, over zijn informatie en kennis van het vliegen en de omgeving.
Ik heb in ieder geval een top dag gehad .
Bedankt

  • Het vliegen met een blackshape, een klijne en zeer wendbare kist.
  • Ik zou het niet weten, eigenlijk te kort maar dat is meestal alles wat leuk is.
Saman (25)
Amstelveen

· April 2017

The most amazing experience I've had in my life till now!
I recommend to everyone who would like to experience how to fly a plane.

  • Everything
  • Nothing to dislike
Tom (26)

· Januari 2017

Super gave ervaring om een keer niet alleen maar passagier te zijn.

  • Zelf vliegen, goede uitleg, prachtige omgeving om in te vliegen
Rebekka (30)
Aalsmeer

· November 2016

Het was super cool.

  • De stunts
  • Ik heb geen verbeterpunten.
Arjan (60)
St-jansklooster

· Augustus 2016

Was harstikke leuk, wel wat bibberig voor de eerste keer.

  • Alles
  • Geluid van de camera
Leon (55)
Beverwijk

· Juli 2016

Ik vond het een bijzondere ervaring, jammer dat het een beetje bewolkt was waardoor we niet alles konden doen maar vond het desalnietemin erg leuk
Ik was vooral erg onder de indruk van het geweldige uitzicht omdat je echt alle kanten uit kunt kijken vanonder de doorzichtige bol

  • Het is gewoon een super evenement
  • Bij aan komst welkom geheten worden met een kopje koffie, nu volede het meer als oh hebben jullie ook een kaart even invoeren en daar kun je een filmpje kijken

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?