Beoordelingen

We doen onze uiterste best om iedereen de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun vliegles bij Vliegles.nl hebben ervaren:


Dedikov (32)
uit Hoofddorp

· Januari 2019

It was my first experience riding (?) a plane. It was awesome. I like it very much. I hope I could become a pilot in a time. I would remember that experience for a long time. Many thanks.

Great instructors, good organization, good location. I would recommend that course to everybody.

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you for your good review! We look forward to seeing you again.
De belevenis van Dedikov:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Muriel (51)
uit Den Haag

· December 2018

Fantastisch!

Zeer realistisch! Uitermate vriendelijke en professionele piloot.

Ga zo door!

De belevenis van Muriel:

Nathalie (23)
uit Harderwijk

· December 2018

Fantastisch!

Het echt zelfstandig vliegen en de passievolle uitleg over het vliegen.

Mijn vlieginstructeur wilde niet van baan met mij ruilen. Haha

De belevenis van Nathalie:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Linda (28)
uit Kerkrade

· December 2018

Een super belevenis! De piloot nam echt de tijd voor je en lette goed op hoe je je voelt. Heel ervaren waardoor ik mij gelijk veilig voelde. Mocht ook zelf vliegen, wat een ervaring! Het stunten was het allerleukste, wat een krachten op je lijf en wat zo'n klein vliegtuigje allemaal kan! Echt een aanrader, bucketlist item!

Goede service aan de telefoon en bij aankomst
Ervaren piloot
Mooi filmpje met alles erop
Goede uitleg
Bucketlist ervaring die het helemaal waard is!

Geen minpunten. Blijf vooral doen wat jullie al doen! Bedankt voor de ongelofelijke ervaring!

De belevenis van Linda:

Marco (50)
uit Nederland

· December 2018

Gisteren met een maatje drone-vliegles gehad van Kevin ! Zeker een aanrader als je jezelf vanaf de start niet de verkeerde handelingen wilt aanleren, een drone is een serieuze investering, je wilt je nieuwe aanwinst heel houden en rekening houden met de omgeving waarin je vliegt. Terugkijkend op de drone vliegles kan ik mij eigenlijk niet voorstellen dat je zonder instructie of begelijding de eerste keer lucht in gaat met je drone.

Kevin legt alles duidelijk uit en helpt je met de juiste settings, verder geeft Kevin erg goede tips. We wisten vooraf dat het koud zou zijn, we hebben doorgezet omdat we allebei heel graag goed willen leren vliegen. Maar eh,....het was echt koud !

Drone echt leren besturen, zien welke potentie er in je nieuwe aanwinst zit !

Kou was wel een dingetje, onlangs de absolute fun gaat de kou je na verloop van tijd wel raken.

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je 5 sterren Marco!
In de wintermaanden geven we deze vliegles zeer zelden, in verband met de kou. Jullie waren zo enthousiast (en bereid de kou te trotseren) dat we een uitzondering maakte.
De belevenis van Marco:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Sassenheim


Jolanda (58)
uit Maarssen

· December 2018

Ik had mijn man een zweefvliegles cadeau gedaan . Maar dit kon niet doorgaan . Ik kreeg een super snelle reactie dat mijn geld terug gestort gaat worden .

Snelle reactie .

Niets

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Jolanda. Binnen de 14 dagen bedenktermijn kan je inderdaad je bestelling gewoon met een mailtje annuleren.
De belevenis van Jolanda:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Beschikbaar in Terlet en Salland


Marco Maas (55)
uit Nieuwegein

· December 2018

Geweldige ervaring

Alles

Niets

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!
De belevenis van Marco Maas:

Cees (60)
uit Hoogland

· December 2018

Fantastische ervaring , de moeite waard en voor herhaling vatbaar

Echte benadering van de werkelijkheid, zelf airport gekozen!

Niets!!

De belevenis van Cees:

Nirul (27)
uit Voorburg

· November 2018

Top! Mooie vlucht, goede begeleiding en leuke ervaring! Goed bereikbaar en goede ontvangst!

Begeleiding, persoonlijk.

De belevenis van Nirul:

Anthony (49)
uit Breda

· November 2018

Vriendelijke en fijne ontvangst in het clubhuis.
Relaxte uitleg van tandemmaster Leon. Leon stelt je echt op je gemak (want laten we eerlijk zijn, iedereen die het eerst een sprong gaat maken heeft wel wat last van de bibbers). Andere parachutisten zijn ook heel relaxed.
Was een prachtige heldere zonnige herfstdag om te springen.
De sprong was helemaal te gek.
Een echte aanrader voor iedereen die de wens heeft om het ooit eens te doen.........niet meer twijfelen,maar doennnnnnn!!!!
T is echt supergaaf.
Groet
Anthony Prenen

Goede ontvangst. Goede relaxte uitleg van tandemmaster. Geen haastwerk. Sprong zelf was helemaal top. Vooral de vrije val.
Leon, nogmaals bedankt voor de supergave belevenis.

Geen.
Of als ik er toch één mag noemen........de tijd in de lucht was te kort (geen minpunt richting de club overigens, maar puur omdat het zo gaaf was om te doen).

De belevenis van Anthony:
Parachute springen
Parachute springen

Breda

Ook beschikbaar in Texel, Zeeland, Ameland en Hoogeveen


Patrick (24)
uit Soutendijk

· November 2018

Geweldige ervaring met een goede docent en en een mooie quadcopter om mee te vliegen

Locatie, apparatuur, docent, lokatie (Pumerend)

De kou op de locatie. Het was een koud lesje maar wel heel gezellig. De batterijen hielden ons lekker warm.

De belevenis van Patrick:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Sassenheim


Wesley (24)
uit Cothen

· November 2018

Verrast dat ik zoveel mocht doen.

Enthousiaste instructeur

Geen

De belevenis van Wesley:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Marita (60)
uit Elburg

· November 2018

Keurige e-mail verkeer, wordt serieus genomen de afhandeling prettig ervaren.

Prettige e-mail verkeer.

Geen

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!
De belevenis van Marita:
Basis vliegles
Basis vliegles

Beschikbaar in Lelystad en Midden-Zeeland


Dennis (45)
uit Leusden

· November 2018

Er leuke ervaring! Dankzij de full motion en de cockpit waarin alle knopjes echt bediend kunnen worden, is het zeer realistisch. Ik wil het zeker nog een keer proberen.

De bewegingen van het vliegtuig voelen heel echt. Ook de turbulentie voelt echt. Afhankelijk van hoeveel je aankan, wordt het steeds uitdagender en moeilijker gemaakt. De instructeur helpt op een fijne manier om te zorgen dat het naast uitdagend ook nog heel leuk blijft.

De tijd gaat te snel voorbij. Zelfs een uur is te kort.

Eveline van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad Dennis!
We zien je graag nog eens terug!
De belevenis van Dennis:

Edwin
uit Zaandam

· November 2018

Wat een geweldige ervaring!!! Je denkt dat doe ik wel even... vliegtuig besturen...valt niet mee hoor. Uitleg en begeleiding van Theo was super. Een echte aanrader voor iedereen die eens wat anders wil mee maken! Een onvergetelijke dag gehad... en zeker voor herhaling vatbaar!

Rijke ervaring, valt niet mee even een vliegtuig besturen. Je moet op zoveel dingen tegelijk letten.

Geen

De belevenis van Edwin:

Wim (60)
uit Boskoop

· November 2018

Leuk, maar met tweehonderd vlieguren achter me, liet de instructeur me weinig vrijheid om mijn eigen vaardigheden te herontdekken

Het mooie weer

De instructeur

De belevenis van Wim:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Nathan (1993)
uit Moerzeke

· November 2018

Fantastisch

Leuke begeleider (Roland)

-

Joeri van Vliegles.nl:
We zullen je compliment doorgeven aan Roland!
De belevenis van Nathan:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Friso (21)
uit Bilthoven

· November 2018

Jaa super gaaf!

De piloot was heel relaxd en gaf goeie info.

Was er niet echt, was pas de eerste keer. Zou graag volgende keer wel willen proberen zelf te landen. Als dat kan... dankjewel

De belevenis van Friso :
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Mariusz (46)
uit Zoetermeer

· Oktober 2018

Onvergetelijke ervaring, echt een super verjaardag cadeau. Een aanrader voor iedereen die vliegen leuk vind.

Professionele begeleiding, alles prima geregeld.

Voor ons was de afstand naar Lelystad de enige minpunt.

De belevenis van Mariusz:

Nicole (50)
uit Oirschot

· Oktober 2018

Ik heb deze vliegles gegeven aan mijn man. Een vliegliefhebber pur sang. Hij heeft zo ontzettend genoten met als hoogtepunt natuurlijk de ervaring van zelf vliegen. Dat was fantastisch!

Het hele concept was gaaf. Leuk is natuurlijk ook dat je ná het vliegen ook mensen ontmoet die ook dol zijn op vliegen en er verhalen loskomen. Geweldig gewoon.

Heb met de `Blackshape` gevlogen. het enigste is dat het achterin ´tocht´. Voor de rest helemaal géén minpunten. Alleen een aanrader.

De belevenis van Nicole:

Ignacio
uit

· Oktober 2018

Erg gaaf! Een top cadeau.

Instructies, begeleiding van Jelle en de hele ervaring van het vliegen.

De belevenis van Ignacio:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Max
uit Doorn

· Oktober 2018

Ik ben gisteren een uur lang voor het eerst in een B737 simulator geweest en ik vond het super gaaf en een fantastische ervaring. Ik kom zeker een keer terug!

De instructeur vond ik heel erg aardig en hij gaf heel goed uitleg.
Alles voelde heel erg realistisch.

Geen een

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen Max, we zien je graag nog eens terug!
De belevenis van Max :

Piet (75)
uit Arnhem

· Oktober 2018

Nadat er wat problemen waren met de startlier, die toch nog verholpen kon worden, verliep het geheel van start t/m landing (3 maal) geheel naar verwachting soepel. Ik heb er echt van genoten.

De ongedwongen bijna amicale omgang met de piloot en andere aanwezige clubleden.

Bij het doorsturen naar de startplaats bij welke persoon je je dient te melden.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je feedback!
De belevenis van Piet:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Jan (52)
uit Ospel

· Oktober 2018

Geweldige ervaring!

Perfecte begeleiding door de instructeur/piloot!

De belevenis van Jan :

Tony (50)
uit Apeldoorn

· Oktober 2018

Geweldig leuke vliegles gehad, waarbij mijn instucteur Kaj mij al snel de 'kist' liet besturen!

Instructiefilmpje vooraf.
Goede en prettige instructeur.
Mocht al tijdens het opstijgen a.d. slag en heb zelf veel tijdens de vlucht kunnen doen.

Evt. iets te drinken tijdens de instructiefilm?

De belevenis van Tony:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Paul (50)
uit Gouda

· Oktober 2018

Superleuk. Dacht dat je maar even zelf zou vliegen maar heb het merendeel van de tijd echt zelf gevlogen.

Zelf vliegen. Goede uitleg hoe iets werkt en waarom.

De belevenis van Paul:

Mirko (45)
uit Venlo

· Oktober 2018

Heel leuk! Het gevoel van het vliegen.

Opstijgen sturen, bochten maken..

Kon instructeur erg slecht verstaan door de headset.

Meriam van Vliegles.nl:
Hoi Mirko,
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Communicatie in de lucht valt niet altijd mee helaas.
De belevenis van Mirko:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Chris (72)
uit Uithoorn

· Oktober 2018

Vanmorgen les gehad van Kevin. Eerst goede uitleg gekregen en daarna met de drone van Kevin gevlogen.
Daarna met mijn eigen drone. Kevin heeft eerst alles gecheckt en aantal dingen ingesteld alvorens te vliegen.
Zeer veel bruikbare tips gekregen.
Het uur "vloog" voorbij.

Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
Goede locatie om te vliegen
Veel van opgestoken

Geen

De belevenis van Chris:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Sassenheim


Thomas (22)
uit Lepelstraat

· Oktober 2018

Heel gaaf. Iets wat je moet hebben ervaren. Ook heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Personeel, de sprong

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring Thomas. Parachute springen staat bij veel mensen inderdaad bovenaan de Bucketlist!
De belevenis van Thomas:
Parachute springen
Parachute springen

Zeeland

Ook beschikbaar in Breda, Texel, Ameland en Hoogeveen


Werner (51)
uit Bilthoven

· Oktober 2018

Geweldige beleving.

Zeer prettige gezagvoerder.
Lekkere koffie.

Geen

De belevenis van Werner:

Willem (65)
uit Amsterdam

· Oktober 2018

Een verrassing voor mijn verjaardag. Het was geweldig. Zo imposant om 30 minuten van de aarde te zijn en Nederland van boven te bekijken. Wat is Nederland mooi. Blackshape Prime vliegtuig is zo mooi toestel met een 180 graden zicht dat je een bepaald gevoel krijgt waar je totaal ontspannen van wordt. Stress en gehaast zijn is totaal verdwenen als je in dit vliegtuig zit. Een geweldige Piloot. Dat maakt het een feest om in de lucht te vliegen. Ik raad iedereen aan die een stress baan heeft om een vliegles te nemen in een Blacksharp prime. Heb een video opname cadeau gekregen van mijn echtgenote en wist niet wat ik zag. Zo prachtig. 2x genieten.

Alles. De vliegschool geeft je gelijk een prettig en fijn gevoel . Goede voorlichting en uitstekende piloot.

Geen

De belevenis van Willem:

Hennie (50)
uit Maarssen

· Oktober 2018

Een goede instructeur gezellige sfeer en ik heb het heel erg naar me zin gehad. En het was een verrassing van mijn vriendin omdat ik vandaag 50 jaar geworden ben. En ik ga zeker het weer een keer doen.

Goede informatie
Goede instructeur
Gezellige sfeer
Zeker ga ik dit nog een keer doen.

De camera bleef niet goed plakken daar moeten ze wat op verzinnen gelukkig heeft de instructeur ook handmatig een film gemaakt.

De belevenis van Hennie:

Rob (58)
uit

· Oktober 2018

Super ervaring, het zelf vliegen is relaxed, mede door een fijne instructeur, geweldig leuk om boven je eigen omgeving te vliegen.

Helder zicht, lekkere buiten temperatuur

De belevenis van Rob:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Rainer (60)
uit Heerenveen

· Oktober 2018

Een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Genieten!!!!

- goede ontvangst en organisatie
- relaxte instructeur, Ronald bedankt voor de gezellige middag
- je mag heel veel zelf doen, of anders gezegd behalve starten en landen, mag je alles doen.

Geen

Meriam van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we gaan het doorgeven aan Ronald!
De belevenis van Rainer:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


George en Vero (30)
uit Voorburg

· Oktober 2018

Het was een super gave ervaring!! Het uur vloog voorbij en Ronald deed de les erg leuk! Een aanrader voor iedereen die van vliegen houdt!

Zie ervaring

De belevenis van George en Vero:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Las (37)
uit Purmerend

· Oktober 2018

Met recht een onvergetelijke en levensechte ervaring! Mee mogen maken hoe het is om een verkeersvliegtuig van dit type te mogen besturen, je voor even een (co)piloot mogen voelen. Zeker voor herhaling vatbaar,want als je eenmaal achter de stuurknuppel hebt gezeten, dan vraagt dat om vaker te gaan doen! Super!

Het gevoel een echt vliegtuig te besturen! Goede en duidelijke instructies door de instructeur. Merkte de passie voor het vliegen bij deze man, alsmede de nodige humor. Al met al een prachtige vlucht mogen beleven!

Wat mij betreft geen.

Meriam van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Las. We gaan het doorgeven aan de instructeur!
De belevenis van Las:

Geertjan (70)
uit Driehuis

· Oktober 2018

Een bijzondere ervaring nu zelf een vliegtuig te hebben bestuurd. "Vloog" eerder in 737 simulator, maar echt in de lucht is toch een ander gevoel. Instructeur gaf goede aanwijzingen, route gaf variatie in vliegtechniek.

Istricteur rustig voorbeeld , kreeg ruimte echt te vliegen, gevoel met toestel mogelijk

Geen minpunten

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!
De belevenis van Geertjan:

Bo (50)
uit Amsterdam

· Oktober 2018

Het was top! Ik ben een beginner en heb veel aan deze les gehad. Veel tips. Zowel met drone docent, als eigen drone gevlogen. Heel fijn voor het vergelijk. En zeker voor herhaling vatbaar.

Erg prettige docent, kundig, vriendelijk, relaxed.

Kan zo geen verbeterpunten bedenken.

Meriam van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!
De belevenis van Bo:
Drone vliegles
Drone vliegles

Amersfoort

Ook beschikbaar in Purmerend en Sassenheim


Ko (66)
uit Huizen

· Oktober 2018

Fantastische belevenis, heel interessant, aardige instructeur,

Eigenlijk alles, de instructie, het vliegen, het landen, even napraten.

Het ligt niet aan jullie maar jammer dat er een gebouw tussen de landingsbaan en jullie gebouw staat zodat de medekijkers het vliegtuig even kwijt zijn.

De belevenis van Ko:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Joost (41)
uit Nieuwveen

· Oktober 2018

Geweldige ervaring!

Goede uitleg en beleiding.

Op de site staat dat je met 30 min vliegen kan wisselen als je met twee personen komt. In de praktijk blijkt dat dit te kort is. Dit zou dus aangepast moeten worden naar min een uur voor twee personen.

Bij binnenkomst in het gebouw is het wat onduidelijk waar je moet zijn. Dit kan beter worden aangegeven. Uiteindelijk prima ontvangen met een kopje koffie.

De belevenis van Joost:

Peter (51)
uit Ede

· Oktober 2018

Ik vond het een geweldige belevenis. Je krijgt van te voren nog een instructie. Dit is voordat je in de simulator gaat en deze instructie gaat ook niet van je simulatortijd af. Mijn advies is wel om voor 90 minuten te boeken zoals ik dat gedaan heb. Immers in die 90 minuten heb ik, onder deskundige begeleiding toch 4x kunnen starten, naar een bepaalde hoogte gaan vliegen en dan ook weer terugkeren op het vliegveld waar ik vandaag kwam. Ik ben 2x van Schiphol vertrokken en dus ook 2x geland. Ik ben 1x van Dubai vertrokken en geland en de laatste was van het voormalig vliegveld in Hong Kong, waarbij je bij de landing tussen de bebouwing vloog om te kunnen landen. De simulator en het uitzicht is ook echt realistisch. Ook de bediening en besturen van de boeing is gewoon top. Voor mij was het een 12 op de schaal van 1 op 10

Goede deskundige begeleiding.

Geen minpunten geconstateerd.

De belevenis van Peter:

Claudia (57)
uit Bathmen

· Oktober 2018

Geweldig

Alles, van het begin tot het eind.

Tijd gaat te snel

Eveline van Vliegles.nl:
De gevleugelde uitspraak: "Time flies when you're having fun" is hier dan ook zeker van toepassing.
De belevenis van Claudia:

Wilma (57)
uit Aldeboarn

· Oktober 2018

In een woord geweldig!!!

De vrije val

Duurde te kort

De belevenis van Wilma:
Parachute springen
Parachute springen

Ameland

Ook beschikbaar in Breda, Texel, Zeeland en Hoogeveen


Fre (70)
uit Alphen aan den rijn

· Oktober 2018

Heel erg leuk

Zelf sturen, uitzicht, "dicht op" het echte vlieggebeuren

Piloot was de video camera vergeten..al leek me dat achteraf geen groot probleem.
Team is wat zakelijk, met de vele rondjes die ze vliegen wordt je een van de vele.

De belevenis van Fre:

Tjerk (30)
uit Den Haag

· Oktober 2018

Geweldige ervaring. Mocht de hele tijd de helikopter besturen en alles werd goed en rustig uitgelegd.

Het hoveren met de helikopter is super moeilijk en daardoor echt mooi om te kunnen doen. Dan krijg je echt een goede ervaring hoe je met een helikopter moet omgaan

Dat het zo snel weer voorbij is :)

De belevenis van Tjerk:

Yvo (31)
uit Huissen

· Oktober 2018

Was een erg leuke en aparte ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!

De stilte en rust. Alleen de wind horen die langs het vliegtuig gaat.

Was wel aan de korte kant +/- 9 min in de lucht geweest

De belevenis van Yvo:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Rob (50)
uit Purmetend

· September 2018

Geweldige ervaring die ik een ieder aanraad om ook op te doen. Ronduit geweldig. Zeer professionele begeleiding en uitvoering.

Goede fotograaf en goede jumpmaster. Zij stellen je gerust en doen heel goed wat er gevraagd is. Top gewoon.

Nvt

De belevenis van Rob:
Parachute springen
Parachute springen

Texel

Ook beschikbaar in Breda, Zeeland, Ameland en Hoogeveen


Henry (40)
uit Sint Jansklooster

· September 2018

Een geweldige ervaring! Als verrassing cadeau gekregen van mijn vrouw! Erg genoten!

Goede uitleg, ontspannen sfeer en geweldig om mee te maken

-

Joeri van Vliegles.nl:
Dat is nog eens een leuke verrassing! Bedankt voor je goede beoordeling!
De belevenis van Henry:

Alex (60)
uit Hendrik ido ambacht

· September 2018

Zeer geslaagde dag goede ontvangst kopje koffie en goede uitleg over hoe de helikopter werkt .

Dat men zelf vliegt zeer gaaf om te doen en goede uitleg van de instructeur
zou het zeker weer gaan doen 20 min is eigenlijk te kort

Geen

De belevenis van Alex :

NN (16)
uit Hoofddorp

· September 2018

GE-WEL-DIG!!! Zo'n bijzondere ervaring! Je vliegt echt helemaal zelf! Instructeur heel relaxed en laat je veel zelf doen. Een hele goede les, echt een vliegles! Veel meer dan alleen wat bochtjes vliegen! Wat heel erg leuk is aan de Cessna is dat er 2 passagiers mee kunnen die deze fantastische ervaring ook mogen meemaken!

Alles!

De belevenis van NN:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland

Wij gebruiken functionele cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. We gebruiken analytische cookies om onze website te verbeteren. We gebruiken cookies van onszelf en van derden om (advertentie)aanbevelingen te doen die aansluiten op je persoonlijke interesses. Deze cookies kunnen ook gebruikt worden om relevante advertenties op sites van anderen te tonen. Tenslotte maken social media cookies het mogelijk om informatie eenvoudig te delen. Meer informatie vindt je in onze cookieverklaring.