Beoordelingen

We doen onze uiterste best om iedereen de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun vliegles bij Vliegles.nl hebben ervaren:


Filidor (39)
uit Groningen

· Juli 2019

Fantastisch! De ultieme virtual reality experience. Heel gaaf om achter het stuur van een Boeing 737 te zitten en deze zelf in Hong Kong te landen.

Het wordt allemaal heel helder uitgelegd. Mooi apparaat, je voelt de G krachten tijdens de vlucht.

Geen

Nuttig

De belevenis van Filidor:

Melanie (16)
uit Noordwijk

· Juli 2019

Heeeel gaaf.! Wij hadden een super leuke instructeur die veel vertelde
Over de omgeving en geduldig alles uit legde.
Zit er nog van na te genieten wat een bijzondere ervaring.

Enthousiaste medewerkers goede duidelijke uitleg

Licht in het dames toilet!

Nuttig

De belevenis van Melanie:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Pieter (67)
uit Hoofddorp

· Juli 2019

Docent Kevin bouwde de les goed op en nam me steeds een stapje verder. Ongemerkt durfde ik steeds meer. Kevin had al snel door dat met name mijn onzekerheid, angst om de drone te verspelen, me belemmerde. Door meer kennis en veel tips kan ik beter en vaker oefenen.

Er was een ontspannen sfeer, dat motiveert en maakt de les ook prettig om aan deel te nemen.

Geen minpunten.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Pieter:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Leiden, Amersfoort en Almere


Rene (52)
uit Hoofddorp

· Juli 2019

Vandaag vliegles van Kevin gehad.
Was mijn eerste ervaring met een drone.
Na een goede uitleg, waar de basis beginselen werden uitgelegd, gelijk gestart met vliegen.
Kevin was duidelijk in het geven van instructies en begon al redelijk snel met wat behendigheid aan te leren.
Ik heb het als zeer positief ervaren en raad iedereen aan dit te doen.

Het enthousiasme van Kevin
De kennis en kunde van drones en regelgeving
De verhouding, uitleg/vliegtijd.
Leuke vlieglocatie in purmerend

N.v.t

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede en uitgebreide beoordeling!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Rene:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Leiden, Amersfoort en Almere


Arno (47)
uit Leende

· Juli 2019

Super goed en super mooi

Goede uitleg, super team ook aan de grond

Geen, ( het was te snel voorbij , maar dat is met alles wat leuk is haha)

Nuttig

De belevenis van Arno:
Parachute springen
Parachute springen

Zeeland

Ook beschikbaar in Breda, Texel, Hoogeveen en Ameland


Hans (66)
uit Amerongen

· Juli 2019

Leuke ervaring, goede uitleg vooraf en gewoon leuk om zo iets heel anders een keer te doen, beetje in te leven in deze wereld.

Nieuwe ervaring, goede instructievideo in de mail vooraf. Maakt “de vlucht” zelf leuker, herkenbaarder.

Geen, je kan wel vermelden op de site dat er iemand “ mee kan vliegen” op de 2e rij. Bij voorbeeld bij mij degene die dit kado gaf.

Nuttig

De belevenis van Hans:

Geert de Reiger (52)
uit Soest

· Juli 2019

Hele relaxte vluchten. Leuke instructeurs die veel vertelden over het vliegen an sich en de omgeving

Leuke sfeer, mooi uitzicht

Is heel warm in de. Cockpit

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven Geert. Fijn om te horen dat je een mooie vlucht hebt gemaakt. Op zonnige dagen kan het inderdaad best warm worden in de cockpit.

Nuttig

De belevenis van Geert de Reiger:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Erwin (27)
uit Almere

· Juli 2019

Echt geweldig om mee te maken.
Zeker voor herhaling vatbaar

Goede uitleg en echt een unieke ervaring

Geen

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen!

Nuttig

De belevenis van Erwin:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Harrow (47)
uit Elst Gld

· Juli 2019

Ontzettende gave ervaring, de kick van de start, 't uitzicht en het vrije gevoel.
Machtige ervaring..!!

Sfeer, openheid en rustige professionele gemoedelijkheid

Niks te vinden

Nuttig

De belevenis van Harrow:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Dennis (41)
uit Maastricht

· Juli 2019

Een mooie beleving die de rit meer dan waard was met leuke en bekwame piloten

Nuttig

De belevenis van Dennis:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Erik (36)
uit Berghem

· Juli 2019

Prachtig. Mooi zicht, vriendelijke mensen.

Zeer vriendelijk, ontspannen personeel

-

Nuttig

De belevenis van Erik:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Nadine (30)
uit Delft

· Juli 2019

Geweldig! Was een super leuke ervaring op terlet. Superaardige mensen en mooie plek om te genieten van het mooie weer en de zweefvliegtiigen op het terras vh restaurant na afloop.

Restaurant, aardige mensen, duidelijk

Ver weg

Nuttig

De belevenis van Nadine:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 1

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Jelle (75)
uit Beetsterzwaag

· Juli 2019

Ja leuke ervaring, weersomstandigheden waren goed. misschien bij vlagen iets te veel wind (AT3 is een erg licht vliegtuigje).

Prettige begeleiding, korte maar duidelijke uitleg.

Intro op tv scherm te veel vlucht momenten die met de instructie an sich weinig te maken had. leek meer PR dan kennis maken met het instrumentarium.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Jelle:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Roderick (36)
uit Amsterdam

· Juli 2019

Waanzinnig!! Hele mooie ervaring!

Uitleg, samenwerking, inspraak

Geen idee

Nuttig

De belevenis van Roderick:

Harry (59)
uit Zwolle

· Juli 2019

In een woord geweldig! Hebben een fanatische middag gehad waar we veel geleerd hebben,

Rustige, duidelijke uitleg.

Zou het zo niet weten.

Nuttig

De belevenis van Harry:
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Leiden, Purmerend en Amersfoort


Johannes (60)
uit WASSENAAR

· Juli 2019

Ik vond het een super mooie ervaring!

Eigenlijk was alles gaaf en bijzonder. Het was heel relaxed, informatief en vriendelijk. Je voelde je absoluut geen nummer in de rij.

Geen.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Johannes.

Nuttig

De belevenis van Johannes:

F.J. (71)
uit RIJSWIJK ZH

· Juli 2019

In een woord fantastisch

Goede briefing

Niets

Nuttig

De belevenis van F.J.:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Midden-Zeeland

Ook beschikbaar in Lelystad


Erwin (40)
uit Dalerpeel

· Juli 2019

Geweldig. Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke uitleg, mooi uitzicht, prachtige omgeving. Waar voor je geld.

Nuttig

De belevenis van Erwin:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Cindy (30)
uit Oirschot

· Juli 2019

De lancering dmv de lier was we wat snel en stijl, dus ik kan me voorstellen dat mensen dit eng vinden, maar wij(ik en mijn vriend zijn achtbanen gewent) wij vonden het geweldig. Personeel is vriendelijk. Regelen was makkelijk en snel dmv systeem en vlucht en nazorg waren dik ik orde.

Kick van opstijgen en daarna de rust van zweven door de lucht en opwaarts termieken zoeken, was zeer relaxt en mooi allemaal

Niks

Nuttig

De belevenis van Cindy:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Aaron (31)
uit Bladel

· Juli 2019

Super ervaring, geheel zelfstandig mogen vliegen.

Het geheel zelfstandig vliegen is echt super.
Ook de extra informatie van de instructeur over de omgeving waren zeer interessant.

Minpunten heb ik niet kunnen ontdekken.

Nuttig

De belevenis van Aaron:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Orphélie (23)
uit Gentbrugge

· Juli 2019

Prachtige ervaring! Een echte aanrader. Er werd ook veel kennis over het zweefvliegen gedeeld, interessante ervaring.

Leuke, gemoedelijke sfeer!

Door omstandigheden liepen we een vertraging op van 1.5 uur maar op zich niet zo heel erg.

Nuttig

De belevenis van Orphélie:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Corné (50)
uit BIEST HOUTAKKER

· Juni 2019

Echt kicken !!

Leuke mensen en goede begeleiding.

Ik zou het niet weten.

Nuttig

De belevenis van Corné:
Parachute springen
Parachute springen

Breda

Ook beschikbaar in Zeeland, Texel, Hoogeveen en Ameland


Hester (50)
uit Hoofddorp

· Juni 2019

Ik kreeg deze vliegles van mijn zus en broer voor mijn verjaardag. Zij zijn ook meegegaan de lucht in. Het was superleuk om te doen. Zodra we in de lucht waren, mocht ik sturen en 'mijn rondje vliegen'. Het was prachtig wee, dus we konden ver en veel zien. Onder leiding van Charles ging het prima. Als je een vraag had, mocht je altijd stellen. Legde goed uit en was heel relaxed. Ik heb hoogtevrees, maar has er met het vliegen helemaal geen last van. Tip van het huis: als je in de winter vliegt (of als het een stuk kouder is), heb je minder last van de warme lucht en dus ook minder last van turbulentie. Dan gaat het rustiger.

De goede uitleg en informatie van Charles. Hij waardeerde onze humor en was heel relaxed. Het prachtige weer, waardoor we veel en ver konden kijken.

We waren iets vroeger dan gepland en dus moesten we even wachten, maar heel erg was dat nu ook weer niet.

Nuttig

De belevenis van Hester:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Dave (52)
uit Amsterdam

· Juni 2019

Geweldige dagcursus zweefvliegen met mijn 18-jarige zoon. Een heel bijzondere ervaring en een groot compliment voor het hele team van vrijwilligers en instructeurs. We zijn er van s'ochtends vroeg tot s'avonds gebleven, hebben veel geleerd en zelfs een 4e vlucht mogen maken!

Deskundige begeleiding, goede uitleg, bijzonder enthousiast team.

Geen

Nuttig

De belevenis van Dave:
Dagcursus zweefvliegen
Dagcursus zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Annelies (61)
uit Wormer

· Juni 2019

Leuke middag gehad. Iedereen was erg aardig en spraken vol passie over het zweef vliegen. Het is een gemoedelijke laagdrempelige club. Was erg gezellig.

Dat de mensen zeer enthousiast over het vliegen vertellen, alsof zij het voor het eerst doen.

Nee hoor, alles houden zo!!!

Nuttig

De belevenis van Annelies:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Adriaan (61)
uit Vlaardingen

· Juni 2019

Fantastisch !

De acceleratie bij het opstijgen en de explicaties van de piloot tijdens de vlucht.

Geen.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig

De belevenis van Adriaan:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Janet (50)
uit Oost-Souburg

· Juni 2019

Wat een prachtige ervaring.
Een hoop adreline kwam er wel vrij met de vrije val. Trots op mezelf!

De vlucht met prachtig uitzicht. Goede begeleiding door de instructeur en was erg gemoedelijk.

Geen!

Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Janet, fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad!

Nuttig

De belevenis van Janet:
Parachute springen
Parachute springen

Zeeland

Ook beschikbaar in Breda, Texel, Hoogeveen en Ameland


Natasja (46)
uit NAARDEN

· Juni 2019

Fantastisch; zo kalm daarboven, zeer ervaren piloot.

Goede uitleg, ontspannen sfeer.

None.

Nuttig

De belevenis van Natasja:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Marijke (60)
uit Apeldoorn

· Juni 2019

Geweldig!

De uitleg, de start was super en het uitzicht grandioos

Nuttig

De belevenis van Marijke :
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet

Ook beschikbaar in Salland


Robert (29)
uit Kaatsheuvel

· Juni 2019

Afgelopen zondag nog op redelijk korte termijn een sessie gepland, wat echt fantastisch was! Heb ontzettend genoten van deze experience, veel geleerd en geïnspireerd geraakt om vaker te gaan vliegen... en dan het liefste aan het stuur natuurlijk! Bedankt!

Flexibiliteit, goede bereikbaarheid en voldoende uitdaging voor als je het vaker hebt gedaan.

Kan ik niet bedenken!

Joeri van Vliegles.nl:
Wat een leuke review Robert, hier worden we blij van!

Nuttig

De belevenis van Robert:

Dennis (40)
uit Sommelsdijk

· Juni 2019

Geweldige ervaring! Samen met mijn zoon van 9 les gehad van Kevin, Duidelijke uitleg en Kevin nam ruim de tijd. Verschillende mogelijkheden doorgenomen van de drones. Maakt het toch makkelijker om er zelf eentje te bestellen. Ook nog gevlogen met een drone met VR bril.

Duidelijke uitleg, genoeg tijd, goede kwaliteit van de drone met prachtige beelden.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Dennis:
Drone vliegles
Drone vliegles

Beschikbaar in Leiden, Purmerend, Amersfoort en Almere


Arnold (50)
uit Geldermalsen

· Juni 2019

Fantastisch, hele leuke ervaring om zelf een stukje te mogen vliegen.

Ontvangst top! Er waren een aantal vrienden mee en iedereen kreeg koffie.
Duidelijke uitleg over wat we gingen doen

Ik kan niets bedenken, alleen dat 30 minuten veel te snel voorbij gingen

Joeri van Vliegles.nl:
De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Arnold:

Robert (50)
uit Dieren

· Juni 2019

GEWELDIG.
NA een duidelijke uitleg in 3 sec de lucht in.In een termiekstroom klomomen tot 1550 meter hoogte.
En toen op naar Dieren , echt geweldig.
Na wat rondjes boven mijn dorp weer terug naar Terlet.Echt een geweldige ervaring.

De instructeur was zeer enthousiast en boeiend.
De gehele ervaring
Gewoon geweldig

GEEN

Nuttig

De belevenis van Robert:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Karin (39)
uit Schiedam

· Juni 2019

Ik heb de ervaring cadeau gegeven, en mijn vriend vond het geweldig!!

De tijd die de instructeur gaf een uitgebreid uitleg en zijn vriendelijkheid zijn echt plus punten.

Eigenlijk niets!!

Nuttig

De belevenis van Karin:
Boeing 737 static
Boeing 737 static

Den Haag

Ook beschikbaar in Schiphol


Adriaan (37)
uit S'Heer Arendskerke

· Juni 2019

Prachtige ervaring

Vrije val is heerlijk gevoel. Daarna lekker zweven dood de lucht.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Adriaan:
Parachute springen
Parachute springen

Zeeland

Ook beschikbaar in Breda, Texel, Hoogeveen en Ameland


Dirk (60)
uit Vaassen

· Juni 2019

Fantastisch. Ongedwongen sfeer. Het geduld van de piloot en ons werd beloond met een prachtige vlucht van bijna een half uur. Door gebrek aan thermiek was de eerste vlucht maar 7 minuten.

Het vliegen op zich was erg leuk. De piloot was erg ervaren en kundig. Kende ook de omgeving op z'n duimpje.

Catering. Wij moesten bijna 1 1/2 uur wachten op thermiek en het enige wat er te koop was, was frisdrank en ijs. Een broodje vanuit het naburige restaurant was zeer welkom geweest. Wij zouden vliegen om 11.00 uur, maar dat werd 13.00 uur. Dan heb je wel trek.

Nuttig

De belevenis van Dirk:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Nick (16)
uit Assen

· Juni 2019

Geweldig ..zekers nog een keertje springen .

Super aardige mensen .goede uitleg gekregen . Maken het bijzonder voor je deze dag .

Niet 1 gevonden

Nuttig

De belevenis van Nick :
Parachute springen
Parachute springen

Hoogeveen

Ook beschikbaar in Breda, Zeeland, Texel en Ameland


Giel (39)
uit Hengelo

· Juni 2019

We vonden het een leuke ervaring!

Leuk

Nuttig

De belevenis van Giel:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Michel (66)
uit Haarlem

· Juni 2019

Vandaag les gehad van Kevin die op een zeer bekwame, plezierige en rustige manier de eerste beginselen van mijn Mavic Pro 2 bijbracht. Ook locatie en weer bleken prima. Het vliegen met een redelijk complexe drone vereist echt wel enige begeleiding in de beginfase. Het is zoals autorijden: een goede instructeur zorgt voor een stabiele en zorgvuldige basis voor de vele jaren die volgen. De expertise van Kevin bleek zeer toereikend en doeltreffend met oog voor gebruik en veiligheid.

Vliegen met deze drone is een echte kick, zeker voor een hobby filmer zoals ik ben. En het ontdekken van de zeer vele mogelijkheden betekent gewoon veel vlieguren gaan maken. Dat gaat met deze cursus gewoon beter en veiliger. Pluspunt was ook dat de 60 minuten wat ruimer werden toegepast dan de strikte klok.

Wellicht een overweging om pure beginnelingen altijd minimaal 90 of 120 minuten aan te bieden; die heb je eigenlijk wel nodig. En dan tegen bijvoorbeeld een starterstarief met de optie om vervolg lessen tegen korting aan te bieden. Zo bouw je nog meer vakkundige ervaring op.

Nuttig

De belevenis van Michel:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Leiden, Amersfoort en Almere


E. (33)
uit Eindhoven

· Juni 2019

Unieke ervaring, absoluut de moeite waard

De piloot neemt alle stappen hardop door, waardoor je niet het gevoel hebt dat je er alleen als passagier bij zit, die af en toe aan de stick mag zitten. Zeker voor een eerste keer krijg je al meteen het gevoel dat je toch hebt leren vliegen.

De kortst aangeboden tijd is zo voorbij, dus meer tijd nemen is eigenlijk wel een must

Nuttig

De belevenis van E.:

Luciana (18)
uit Spijkenisse

· Juni 2019

De uitleg vooraf was interessant .ik had nog nooit gevlogen maar de instructeur stelde me gerust.het sturen was geweldig

Opstijgen ,zelf sturen en landen.instructeur belde netjes van te voren op ivm slecht weer of ik nog gebruik wilde maken van vliegbelevenis

Helaas was men vergeten om een video opname te maken

Nuttig

De belevenis van Luciana:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Midden-Zeeland

Ook beschikbaar in Lelystad


Gio (16)
uit Almere

· Juni 2019

Geweldig!!! Wat een belevenis om een Boeing 737 te mogen besturen. Goede en enthousiaste uitleg. Landen was moeilijk, maar ontzettend gaaf!

Alles!

Zijn er niet! :-)

Nuttig

De belevenis van Gio:

Rien (54)
uit Dreischor

· Juni 2019

Goede uitleg van het vliegtuig en bediening en navigatie

Zelf bedienen ( even wennen ) en zelf je koers bepalen van de vlucht

In principe geen minpunten. vertel wat meer over jezelf in het begin en zorg voor een drankje voor en achteraf bij evaluatie.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Rien:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Midden-Zeeland

Ook beschikbaar in Lelystad


Megan Tomaszewski (44)
uit Gorinchem

· Juni 2019

Geweldige ervaring!!!

De uitleg over het vliegen bij aankomst en tijdens de vlucht was perfect.

Geen enkel minpunt!!

Joeri van Vliegles.nl:
Wat fijn om te horen! Bedankt!

Nuttig

De belevenis van Megan Tomaszewski:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Jaqueline (52)
uit Wijk Bij duurstede

· Juni 2019

Geweldige ervaring, top mensen, goede uitleg.

Fijne ervaring, leuk dat de mensen die vliegen er zoveel over kunnen vertellen.

Kan er geen bedenken.

Nuttig

De belevenis van Jaqueline:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Joost (30)
uit Ter Aar, Nieuwkoop

· Juni 2019

Hartstikke leuk, ik had alleen meer spanning verwacht, het was eigenlijk zo veilig en alles liep zo soepel, dat het bijna een klein beetje saai was. wel was ik met 5 minuten weer beneden, omdat er geen thermiek was. als je langer aan het zweven bent, is het waarschijnlijk leuker.

De ontvangst, uitleg en vliegervaring waren super. het is niet alleen vliegen, je leert ook een hoop over de sport.

Afspraak was dat we om 13:00 gingen zweven, dit werd echter 14:30.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Joost.
Het zweefvliegen is, op de start na, vrij gemoedelijk. Als je wat meer spanning wil kan je bijvoorbeeld eens kijken naar de Stuntvliegtuig proefles
We zijn inderdaad afhankelijk van de weersomstandigheden. Hierdoor lopen we soms wat uit, en soms zit het helaas tegen met de thermiek. Fijn om te horen dat je het verder wel leuk vond.

Nuttig

De belevenis van Joost:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Johan (43)
uit Oude-Tonge

· Juni 2019

Super

Was een bijzondere en mooie ervaring

Geen toilet

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review!

Nuttig

De belevenis van Johan:
Basis vliegles
Basis vliegles

Midden-Zeeland

Ook beschikbaar in Lelystad en Teuge


Marijke (56)
uit Tilburg

· Juni 2019

Kikken om de lucht in te gaan met die snelheid!!!
Ik heb genoten om heerlijk te zweven boven de mooie Veluwe.
Dank aan ieder die mij deze mooie beleving heeft laten beleven :-)

Alleen maar pluspunten.
Goede uitleg vooraf en tijdens de vlucht.

Ik heb géén minpunten!

Nuttig

De belevenis van Marijke:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 1

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Jan (65)
uit Koopman

· Juni 2019

Een prachtige ervaring, en een groot compliment voor piloot Gijs, de manier waarop hij met mensen omgaat en bij mij de spanning weghaalde door zijn rust kennis uitleg en afleiding, waardoor ik echt kon gaan genieten.
Top!, kom zeker terug,,

Kwaliteit, deskundigheid en vriendelijk, ook de medewerkers in het restaurant

Geen.

Nuttig

De belevenis van Jan:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Terlet 2

Ook beschikbaar in Salland en Terlet


Leon (47)
uit Stolwijk

· Juni 2019

Ik vond het een hele mooie en ook wel spannende ervaring! Ik heb veel gevlogen, maar in zo`n klein vliegtuig is toch heel wat anders en ook het feit dat je zelf de controle hebt is spannend, maar ook heel leuk en gaaf!

De piloten waren super aardig en gaven veel uitleg en deden hun best om je wat te leren en uit te leggen.

Eén piloot deed drie keer hetzelfde rondje. We zaten er met z'n drieen in. Ook was er 1 die echt de knuppel losliet en de ander niet. Nou gaan wij natuurlijk alleen uit van het idee en de beleving en niet over het veiligheid aspect.

Nuttig

De belevenis van Leon:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?