Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vliegles.nl ervaringen

Lees hier reviews van andere klanten. Zo hebben zij hun vliegles, parachutesprong of andere vliegbelevenis bij Vliegles.nl ervaren. Dit zijn de meest recente reviews.

Vlieglessen
Geen ervaring nodig23.455 gekochtKlanten geven ons een 9,7Gratis omruilen
Sem
Vleuten

· September 2022

Een ontzettend leuke ervaring! Na een korte maar heldere uitleg stap je het vliegtuig in en mag je na het opstijgen zelf de besturing overnemen. Wij zijn gestart met een simpele bocht, die steeds scherper gemaakt mocht worden op advies van de piloot. Tijdens bijzondere manoeuvres (opstijgen, landen) neemt de piloot het weer over, maar kan je wel meevoelen om te begrijpen hoe dit in zijn werk gaat.

  • Goed voor de adrenaline;
    Unieke ervaring;
  • Je wilt je vliegbrevet erna halen;
    De tijd gaat erg snel, mocht je niet van plan zijn het vaker de doen raad ik je aan om minimaal 30 minuten te boeken;
De belevenis van Sem:
Rene Fleur
Utrecht

· September 2022

Het was een erg leuke ervaring , de clubleden en instructeur Pascal maakten er een gezellige dag van waarin vele aspecten van het zweefvliegen werden uitgelicht.

  • Het was bijzonder gaaf om zelf te mogen sturen en zelfs landen!
De belevenis van Rene Fleur :
Thijs Tolhuis
Asten

· September 2022

Een leuke ervaring rijker. Besloten om verder te gaan met een serieuze vlieg opleiding.

  • Ik ben nu 5 lessen verder en in het geheel is het zeker leuk
  • Op zich alles prima, maar misschien een goed overzicht geven wat de kosten zijn bij een volledige fase. Ook paspoort controle heb ik niet meegemaakt. Vind ik niet erg, maar misschien voor veiligheid en/of fraude van leerlingen een verbetering in het voordeel van de vliegschool.
De belevenis van Thijs Tolhuis :
Jan van Straalen
Waddinxvven

· September 2022

Het was een geweldige ervaring. Niet te vergelijken met het vliegen met de Flight Simulator thuis.

  • Ik kan niet kiezen wat het leukste was. Alles was bijzonder
  • Ik zou het niet weten
De belevenis van Jan van Straalen:
Edwin
Enschede

· September 2022

Heel leuk

  • Vriendelijke instructeur, goed weer. Een bijzondere ervaring.
  • -
De belevenis van Edwin:
Grietje Luning
Zwolle

· September 2022

Geweldig, vrij als een vogel in de lucht.

  • Ik had zoveel geluk, we konden heel lang boven blijven. Iedereen had ruim de tijd en aandacht. Veel geleerd en gezien.
  • Misschien aangeven dat het soms veel tijd kost omdat het verstandig is om te wachten op wind en wolken.
De belevenis van Grietje Luning:
Marijn Borsboom
Dronten

· September 2022

Geweldig! kreeg deze vliegles cadeau van mijn collega's! een ervaring om nooit te vergeten!

Mijn instructrice: Isabella, gaf uitzondelijk goed instructie over het vliegtuig en de werking van zijn instrumenten.
Eenmaal na de briefing mocht ik gezamelijk met isabella het vliegtuig taxiën naar de startbaan, eenmaal in de lucht kreeg ik volledige controle over het vliegtuig!
Een mooie ronde over noordelijke flevopolder!



Awesome! I got a this for a gift from co-workers! Truely an experience to never forget!

My instructor: Isabella, She was exceptional good in in showing me how to handle this aircraft, and it's instruments.
After my briefing we would co-pilot the aircraft across the taxi-way towards the runway. after taking off i would have full control over the aircraft.
Flew all around the northern Flevopolder!

  • Het werd aangeboden om een Go-pro in het vliegtuig mee te nemen! Helemaal super natuurlijk!

    I got asked to take a Go-pro with me while flying, i did not regret this!
    Really awesome!
  • Niets, ga zo door!

    Keep up the good work!
De belevenis van Marijn Borsboom:
Sjoerd van Aalsum
Sint Nicolaasga

· September 2022

Een geweldige en prachtige ervaring.

  • Het vliegen ,de goede uitleg ,de persoonlijke omgang ,het weer ,
  • Bakje koffie bij ontvangst.
De belevenis van Sjoerd van Aalsum:
Angelique
Westervoort

· September 2022

Ik heb dit als cadeau gekregen voor mijn 50e verjaardag. Het was een hele ervaring maar super gaaf om te doen. Piloot was een ervaren en vriendelijke man met goede uitleg.

  • Het uitzicht natuurlijk maar ook boven een grote roofvogel vliegen die in de zelfde thermiek stroom zit en rondjes met je meedraait.
  • Zou het niet weten
De belevenis van Angelique:
Rob
Hoofddorp

· September 2022

Geweldige ervaring om zelf te mogen vliegen.

  • 1) Informatievoorziening van te voren is prima met theorie van het vliegen. 2) Flexibiliteit van omgaan met de weersomstandigheden. Op het moment van mijn les was het vliegveld gesloten vanwege felle regenbuien. Na de briefing en een kop koffie ging het veld weer open en kon mijn les alsnog doorgaan. 3) Goede en ervaren instructeur geeft duidelijke uitleg en antwoord op vragen. 4) Het was mijn verjaardag en daar werd op een leuke manier ook aandacht aan besteed.
  • Uitleg kan misschien nog verbeterd worden door daarbij gebruik te maken van een vliegtuigmodel.
De belevenis van Rob:
M van gijzen
Hoogvliet

· September 2022

Leuke ervaring

  • Het was leerzaam en zeer realistisch
  • Bij aankomst waren we 25 minuten te vroeg wat niet gewaardeerd werd door een man die de deur open deed hij bleek.later de instucteur te zijn na binnenkomst kwam zijn vrouw tekst en uitleg geven over de werking van het vliegtuig we kregen geen koffie sterker nog ze vroeg niet eens naar onze namen en stelde zichzelf ook niet voor ook haar man die ons les gaf stelde zich niet voor we hebben zelf niet veel kunnen vliegen omdat meneer het zelf veel te interessant vond en ohja deze zelf ingenomen instructeur .maakte ook nog een rot
    opmerking naar mijn schoonzoon toe toen deze laatste vroeg welke van de 2 stoelen hij moest gaan zitten de arrogante instructeur zei" ja niet op deze stoel( die wat verder in het lokaal stond) want dan zie je niet veel he" dit allemaal in het bij zijn van de eigenaar van de simulator wat een aanfluiting en wat een hoop geld voor een rondvlucht dit stel heeft nog een hoop te verbeteren en waar is de opname die erbij zou zitten?
De belevenis van M van gijzen:
Michel
Heerlen

· September 2022

Erg kundige en ervaren docent die goed uitleg gaf, mooie locatie om overheen te vliegen, zelf veel mogen vliegen. Super ervaring

  • Docent
  • Voor de start flinke regenbui, dus even moeten wachten met opstijgen, maar dat is overmacht
De belevenis van Michel:
Piper PA-28 vliegles
Piper PA-28 vliegles

Aken (Duitsland)

Ook beschikbaar in Aken

Marcel Witjes
Goor

· September 2022

Hele leuke ervaring. Goede uitleg wat er ging gebeuren. Ook geruststellend omdat het weer niet heel mooi was. Maar toch een heel mooie vlucht gehad. Mijn vrouw had nog nooit gevlogen, en ook zij heeft enorm genoten.

  • Over ons huis gevlogen en op de terug weg paleis het Loo gezien. Geweldig dat je zelf ook aan de stuurknuppel zit en kunt ervaren hoe een vliegtuig reageert op de bewegingen. Maar ook dat de wind invloed heeft op de koers.
  • Geen minpunten te noemen.
De belevenis van Marcel Witjes:
Tekin
Zaandam

· September 2022

Leuke ervaring!

  • Goede instructrice. Duidelijk en vriendelijk.
  • Vanwege regen konden we niet over ons huis vliegen. Helaas niets aan te doen.
De belevenis van Tekin:
Gerrit van Heeswijk
Goirle

· September 2022

Zeer leuke ervaring: fijne vlucht voor de sprong met uitzicht op het kleiner wordende Brabantse landschap. Mooie sprong ervaring o.l.v. mijn springbuddy Erwin uit Friesland. Zeer snelle vrije val gevolgd door heerlijke vlucht waarin tijd was om rond te kijken en zaken te herkennen op de grond.

  • Alles vanaf het begin tot het eind!!
  • Als jullie het weten weet ik het ook. Ik weet niks.
De belevenis van Gerrit van Heeswijk:
Chris Chow
Den Helder

· September 2022

Excellent instructor with excellent flying experience for any aviators.
First trial on flying a single engine aircraft, Aquila 210 sports aircraft with demonstration on various aircraft maneuvers.

Den Helder is rather a quiet small town on the northern side of Netherland, yet a tremendous place for seeing beautiful coastline from above.

  • The instructor, Mr Michel, is very kind and willing to share his aviation knowledge. With his demonstration, I am able to reach the sky and increase my enthusiastic for learning flying. Definitely a 5-stars experience.
  • N/A
De belevenis van Chris Chow:
Lianne

· September 2022

Super toffe ervaring

De belevenis van Lianne:
Paulina
Bussum

· September 2022

It was amazing experience. I recommend to everyone!

  • Uitstekend
  • I don't have minpunten 😊
De belevenis van Paulina:
Cat
Nijmegen

· September 2022

Mijn vriend en ik hebben erg genoten van de vliegles. Hij als piloot, ik als passagier.

  • Heel gaaf om eens ervaren te hebben hoe het is om in zo’n klein motorvliegtuig te vliegen.
  • De vliegtijd was 20 min, maar hier ging het opstijgen en landen en taxiën nog vanaf, dus we zijn uiteindelijk maar ongeveer een kwartiert in de lucht geweest.
De belevenis van Cat:
Steven
Zwolle

· September 2022

Super ervaring

  • Medewerkes/vrijwilligers werken daar met plezier en hebben de dag medegemaakt tot een super ervaring.
  • Geen
De belevenis van Steven:

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?