Beoordelingen

We doen onze uiterste best om iedereen de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun vliegles bij Vliegles.nl hebben ervaren:


Joris de Bruijne (43)
uit Culemborg

· Mei 2020

Leuk keer te doen

Relaxte setting, leuke ervaring

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Joris de Bruijne:
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Purmerend, Amersfoort, Leiden en Oss


Wim Wehrmeijer (71)
uit Hoogwoud

· Mei 2020

Had om 12 uur stuntelige les. Het weer was redelijk. Maar om 11 uur kwam het wolkendek naar beneden. Jammer maar het is niet anders. Ik heb op het ogenblik al vleugels en is het kunstlievende ingeboekt naar een gewone les. Met een extra landing. A.S. woensdag mijn volgende les

Heelveel info gekregen van de mensen

Jammer dat we niet konden vliegen. Alleen jammer

Nuttig

De belevenis van Wim Wehrmeijer:

Wim Wehrmeijer (71)
uit Hoogwoud

· Mei 2020

Geweldig om weer te doen. Samen met Tim Drubbel mijn eerste les gehad. Goed uitgelegd. Een schitterend toestel de AT3. PH-ZVA.
Lekker kunnen vliegen. Tot vlak voor de landing. Tim nam het over ivm Go around. Leuke ervaring. Kan niet wachten tot volgende week

Leuk en aardig personeel. Zijn allemaal zeer informatief. Goede ontvangs en lekkere koffie

Ik heb ze niet kunnen bedenken

Nuttig

De belevenis van Wim Wehrmeijer:
Opstapcursus 5 lessen
Opstapcursus 5 lessen

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Breda


Gerda de Quillettes (51)
uit Zeewolde

· Mei 2020

Fantastisch ervaring

Goed leerproces waardoor je de drone echt in controle hebt

Geen

Nuttig

De belevenis van Gerda de Quillettes :
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Purmerend, Amersfoort, Leiden en Oss


Betsie du Plessis (49)
uit Heemstede

· Mei 2020

Het was een cadeau voor mijn man. Hij vondt het geweldig!! De simulator is heel realistisch. Echt een aanrader!

Leuk en vriendelijke ontvangst, en een goede uitleg

Nuttig

De belevenis van Betsie du Plessis:
Boeing 737 static
Boeing 737 static

Den Haag

Ook beschikbaar in Schiphol


E.J. van den Bos (63)
uit Leersum

· Mei 2020

Geweldig

De vrijheid, het in controle zijn.
De instructeur (Rodney) straalt zelf veel plezier uit en dat slaat over.

Geen, les, locatie en weersomstandigheden waren zoals je het mag wensen.

Nuttig

De belevenis van E.J. van den Bos:
Drone vliegles
Drone vliegles

Amersfoort

Ook beschikbaar in Almere, Purmerend, Leiden en Oss


Mitchell (16)
uit Purmerend

· Mei 2020

Het was heel erg leuk om te doen! Het geeft echt het gevoel dat je aan het vliegen bent! Alles werkt precies als een echte Boeing 737. Hele leuke ervaring en een hele vriendelijke instructeur en een goed gevoel voor humor! Echt een aanrader en met alle Corona maatregelen is uitstekend rekening gehouden.

+vriendelijk geholpen
+leuk ontvangst
+gave ervaring

Niets

Nuttig

De belevenis van Mitchell:

Annemarie (43)
uit Assendelft

· Mei 2020

Ik heb een uur drone les aangeschaft voor mijn zoon van 10. De les werd gegeven door Kevin. Mijn zoon heeft het super gehad! Professionele spullen en begeleiding!

Ideaal om te boeken alvorens een eigen drone te kopen.

Gave ervaring
Vriendelijke en professionele begeleiding
Binnen een dag konden we terecht

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt Annemarie! Happy flying!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Annemarie:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Almere, Amersfoort, Leiden en Oss


Fons de Haen (74)
uit Wijchen

· Mei 2020

Prima instructie. Veel geleerd en geoefend in 2 uur. Prettige instructeur. En we troffen het erg met het weer, heel zonnig.

Goede klik met instructeur.

Betere voorbereiding van locatie: ontmoetingspunt bleek niet geschikt om met drone te vliegen, en dus moesten we op zoek naar andere locatie.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Fons de Haen:
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Purmerend, Amersfoort, Leiden en Oss


Frans (66)
uit Heerhugowaard

· Mei 2020

Bijzonder plezierig en leerzaam. Heldere en kundige uitleg. Tijd vloog om.

Past zich aan aan je persoonlijke niveau
Persoonlijk les zonder last van andere drones

Niet kunnen ontdekken

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Frans:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Almere, Amersfoort, Leiden en Oss


Jan van der Veer (65)
uit Harlingen

· Mei 2020

In één woord : GEWELDIG.
Zeer leerzame middag gehad.
Kevin is een erg vriendelijke en zeer goede instructeur. Duidelijk verhaal. Mooie oefeningen. Veel geleerd.

Zeer goede en rustige uitleg Kevin.
2e uur met eigen drone ( mavic air) gevlogen.
Mooie oefeningen.
Mooi dat dit 1 op 1 kan.

Kan niets bedenken.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Jan van der Veer:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Almere, Amersfoort, Leiden en Oss


Didac Scholten (45)
uit Zutphen

· Mei 2020

Leuk en realistisch. Theo was heel vriendelijk en behulpzaam. Was een verjaardagscadeau voor onze zoon die 13 werd.

Alles was heel realistisch en Theo nam alle tijd. Een echte vliegervaring!

-

Nuttig

De belevenis van Didac Scholten:

Robert Ehrencron (62)
uit Alkmaar

· April 2020

Ik heb een leuk en leerzame ervaring gehad. Ik had 2 uurtjes droneles genomen als beginner, ik had nooit eerder gevolgen. Eerste uur met lesdrone, tweede uur met mijn eigen. Dennis was mijn instructeur. Ervaren en prettuge professioneel die met in korte tijd de belangrijkste vaardigheden bijbracht. Na twee uur les en oefening voelde ik me zeker en kon mijn drone al aardig alleen besturen. Ik kan nu met goed gevoel verder blijven oefenen. Kortom, de ervaring was boven verwachting

Prettige en professionele instructeur, direct aan het stuur, dus veel praktijk door gebruik van dubbele besturingsconsole, veel tips en uitleg, in korte tijd veel geleerd

Geen

Nuttig

De belevenis van Robert Ehrencron:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Almere, Amersfoort, Leiden en Oss


Hugo Kortbeek (62)
uit DRIEBERGEN-RIJSENBURG

· April 2020

Zeer leerzaam. Voor drone-piloten die meer willen weten over het veilig vliegen een aanrader.

Prima instructeur, geduldig en terzake kundig.
Goede wijdse en rustige locatie (Almere)

Zou ik niet weten.

Nuttig

De belevenis van Hugo Kortbeek:
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Purmerend, Amersfoort, Leiden en Oss


Geert (68)
uit Buren

· April 2020

Leerzaam, ik heb als onervaren vlieger door de vliegles van 120 minuten een goed gevoel voor de besturing van mijn drone (DJI Mavic Air) gekregen.

Mijn vriendelijke instructeur gaf mij korte en duidelijke opdrachten, ik moest dan direct zelf met de handen aan de sticks van mijn drone om airborn te gaan. Ik zag direct wat mijn handelen voor effect had op de drone, zodat ik leerde om op een veilige manier te vliegen. Daarnaast kreeg ik goede tips om zelf verder te oefenen.
Ook leerde ik dat er over het nog veel te leren overblijft.

Een kleine puntje is dat de aanrijtijd naar mijn leslocatie één uur was, dichterbij huis was fijner geweest. Betere spreiding over NL van leslocaties?

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Geert:
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Purmerend, Amersfoort, Leiden en Oss


Judah (35)
uit Zutphen

· April 2020

Leuk en leerzaam. Instructeur van Droneloket weet goed uit te leggen hoe alles werkt en enthousiasmeert.

Veel zelf kunnen vliegen op prima locatie. Zelfde avond beelden ontvangen.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Judah:
Drone vliegles
Drone vliegles

Almere

Ook beschikbaar in Purmerend, Amersfoort, Leiden en Oss


Pedro klomp (50)
uit Mill

· April 2020

Was heel leerzaam en sloot prima aan bij mijn reeds vergaarde vaardigheden

Goeie oefeningen om verder te groeien in skills

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Pedro klomp:
Drone vliegles
Drone vliegles

Amersfoort

Ook beschikbaar in Almere, Purmerend, Leiden en Oss


Hans (80)
uit Rotterdam

· April 2020

Leuk,heel erg leuk. ondanks dat ik te laat op de site was.

Goede begeleiding en het één op één contact ondanks het coronavirus goed uitgevoerd

De tijd wat langer maken ,de les ging veel te snel voorbij.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Hans:
Drone vliegles
Drone vliegles

Leiden

Ook beschikbaar in Almere, Purmerend, Amersfoort en Oss


VB (31)
uit Den Haag

· April 2020

Het was super, onvergetelijke ervaring. Bij binnenkomst een kop koffie en daarna nog wat voorbereidende instructies bij een mock-up. Vervolgens gelijk de simulator in. De instructeur was erg vriendelijk, veel humor, ontspannen. Uitgebreid de tijd genomen en zelfs nog een extra vlucht kunnen maken.
De simulatie voelde boven verwachting realistisch (het was dan ook een echte simulator). Ik kom zeker terug.

Leuke begeleiding, voldoende tijd uitgetrokken, zeer realistische simulatie.

Geen

Nuttig

De belevenis van VB:

Kees de Bie (65)
uit Rotterdam

· April 2020

Een hele leuke ervaring

Het was bijzonder gaaf

Er zijn geen min-maar alleen maar pluspunten de uitleg was zeer
helder en duidelijk

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Kees de Bie:
Drone vliegles
Drone vliegles

Leiden

Ook beschikbaar in Almere, Purmerend, Amersfoort en Oss


Marco (42)
uit Amsterdam

· Maart 2020

Ontzettend leuk om voordat ik zelf een drone aan wil schaffen, eerst op deze wijze het Dronevliegen onder leiding van een ervaren vlieger te kunnen uitproberen.

Duidelijke uitleg en Kevin nam alle tijd en in de 90 minuten welke ik geboekt had kwamen heel veel tips ter sprake

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Marco :
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Almere, Amersfoort, Leiden en Oss


Sebastiaan (36)
uit Amsterdam

· Maart 2020

Een erg professionele en goed georganiseerde les door een goede, duidelijke en vriendelijke instructeur.

Professioneel en erg interessant!

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Sebastiaan:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Almere, Amersfoort, Leiden en Oss


Hans (80)
uit Rotterdam

· Maart 2020

Leuke ervaring en de tijd ging veel te snel voorbij.(te veel info in een zo korte tijd).

Attente ondersteuning bij het duo vliegen en later bij het in de lucht houden van mijn eigen drone.

Ontvangstcomite zou leuk zijn met veel drone liefhebbers

Nuttig

De belevenis van Hans:
Drone vliegles
Drone vliegles

Leiden

Ook beschikbaar in Almere, Purmerend, Amersfoort en Oss


Menno Klaver
uit Heerhugowaard

· Maart 2020

Prettige en vertrouwen wekkende instructeur. Goede theoretische introductie. Vlucht met veel mogelijkheden om zelf te vliegen en handelingen te verrichten.
Zeer geslaagd.

Zie boven.

Koffie kan beter.

Nuttig

De belevenis van Menno Klaver:

Rob (74)
uit Zeist

· Maart 2020

Erg leuk. Heel realistisch. Je hebt echt de sensatie dat je zo'n grote kist over Nederland vliegt. Hoewel je weet dat het namaak/simulatie is, ben je gespannen alsof je een echte piloot bent. Buitengewoon gaaf.

Onze instructeur ging nog lang door nadat onze officiële tijd verstreken was. Heel aardig!

Ik vond het een beetje benauwd in de kleine ruimte en dacht de hele tijd dat ik diesel rook. Dat kan suggestie zijn, of afkomstig van de geparkeerde vliegtuigen?

Nuttig

De belevenis van Rob:

Patricia (46)
uit Hellevoetsluis

· Maart 2020

Het was een cadeau voor mijn man Alexander voor zijn 50e verjaardag. Hij vond het een geweldige ervaring. Ik zat erachter en het was echt heel leuk. Het lijkt levensecht allemaal. Zeer aardige rustige instructeur.
Aanrader !

Het lijkt alsof je echt vliegt, zijn over onze woonplaats 'gevlogen',
vriendelijke, lieve instructeur

Het gebouw/kantoor zelf straalt niets uit, nogal saai en gedateerd

Nuttig

De belevenis van Patricia:
Boeing 737 static
Boeing 737 static

Den Haag

Ook beschikbaar in Schiphol


Brigittebakx (37)
uit Bergen op zoom

· Maart 2020

Geweldig was het. IK was van te voren erg zenuwachtig want ik had dit niet verwacht dat ik dit werkelijk zou doen, was een verassing dus ik kon me niet voorbereiden het was spannend om de hoogte te zien vanuit de lucht. Maar wat was het gaaf en zeker door de gene waar ik mee sprong de Griekse trainer. Naam even kwijt hij stelde me echt gerust en zorgde dat ik me op me gemak voelde bij hem hij legde alles goed uit.ik had dit echt niet willen missen. Een ervaring rijker en ik kan het iedereen aanraden.

Alles was gaaf gaat zo snel dus je moet echt elke seconde genieten.

Niks

Joeri van Vliegles.nl:
Wat een gave verrassing! Fijn om te horen dat je tandemmaster je een goed gevoel kon geven. Bedankt voor je review!

Nuttig

De belevenis van Brigittebakx:
Parachute springen
Parachute springen

Breda

Ook beschikbaar in Hoogeveen, Texel, Zeeland en Ameland


Juri (28)
uit Oudenbosch

· Maart 2020

Zeer goede ervaring, ze waren duidelijk met alle informatie

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review Juri!

Nuttig

De belevenis van Juri:

Rene Feijen (55)
uit Ter Apel

· Maart 2020

Geweldige ervaring. Heb thuis ook Prepar3D met een VR bril, maar zo'n realistische cockpit is voor een airliner simulatie toch nog stukken beter! Motion platform ervaring is natuurlijk ook fantastisch realistisch.

Geweldig om cockpit op ware grootte functionerend mee te maken, intensieve ervaring, geweldig geluid, ik had geen last van missen van VR ervaring (heb ik thuis) door rondom projectie. Goede vriendelijke uitleg van de piloot-instructeur.

Als ik mag zeuren: beetje jammer van beeldvervorming (warping effect) aan de zijkant van buitenprojectie. Iets meer 3d objecten op grond enroute zou mooi zijn (maar dan minder fps neem ik aan). Aan de andere kant: bijna geen tijd om daar naar te kijken, dus ook niet heel belangrijk.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Rene Feijen:

Emile Hennink (50)
uit Nieuwegei

· Februari 2020

Een ervaring deel je graag en een mooie ervaring al helemaal.
Ik kan niets anders zeggen dan wauw, het is allemaal zo leuk en goed georganiseerd, vanaf het ontvangst tot de kennismaking met de instructeur Charel. De rust en vertrouwen die hij uitstraalt en hoe hij je uitlegt hoe je een handeling moet doen in de lucht is super. Maar ook hoe hij uitlegt wat voor invloed een donkere wolk ivm druk verschil in de lucht en hoe een vliegtuig reageert is super.
Dank je wel allemaal,
Groet Emile

Ontvangst, instructie en natuurlijk het vliegen in en blackshape

Absoluut niet

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Emile Hennink:

Rik en Ellen de Vries (52)
uit Cothen

· Februari 2020

De ervaring in de flightsimulator Boeing 737 was een fantastische belevenis! De ontvangst was super vriendelijk, de piloot is zeer professioneel, enthousiast, iemand die heel veel plezier in zijn werk heeft en geeft je het gevoel dat jij de piloot bent! Het is zeker een aanrader!

Het was fantastisch! Super geweldige ervaring!

Zijn er niet.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling!
Misschien tot een volgende keer?

Nuttig

De belevenis van Rik en Ellen de Vries:

Thorben (26)
uit Den Haag

· Februari 2020

Er was een zeer gedetailleerde en uiterst spannende introductie. De inleiding bereidde mij optimaal voor op het praktische gedeelte. Het vliegen daarna was erg leuk.

De instructie was begrijpelijk en je had het gevoel dat je in de lucht was.

Nuttig

De belevenis van Thorben:

Johan (43)
uit Stellendam

· Februari 2020

Geweldige ervaring. Dit heb ik altijd een keer willen doen en nu weet ik waarom: het was fantastisch!

Hmm, alles.

Nuttig

De belevenis van Johan:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Midden-Zeeland

Ook beschikbaar in Lelystad


J. (57)
uit De Kwakel

· Februari 2020

Geweldig! Het was ontzettend gaaf om eens een Boeing te kunnen besturen in een simulator. De instructeur was erg vriendelijk en kundig.

Het lokatie (oude verkeerstoren Schiphol is zeker een pluspunt!

Wel jammer dat het restaurant eronder dicht was...

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van J.:
Boeing 737 static
Boeing 737 static

Schiphol

Ook beschikbaar in Den Haag


Arjan Borgstein (49)
uit Lelystad

· Februari 2020

Een enorm leuke sessie in een mooie A320 simulator, met prima begeleiding door een KLM-piloot (A330), Emile. Hij zorgde er voor dat je je echt een piloot voelt op de A320. Top!

De begeleiding en uitleg van Emile van de procedures, het bespreken van de samenwerking binnen de cockpit (crew resource management) en de uitleg over het vliegen zelf.

Geen!

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Arjan, misschien tot een volgende keer?

Nuttig

De belevenis van Arjan Borgstein:

Martijn
uit

· Februari 2020

Ik had al eerder in kleine vliegtuigjes gevlogen, maar deze simulator voor een grote Boeing is toch heel anders. Veel mogelijkheden en erg realistisch.

Veel vliegvelden wereldwijd om van/naar te vliegen
Realistisch
Goede begeleiding

Laat bezoekers vooraf weten dat ze alvast kunnen nadenken over het vliegveld waar ze vanaf/naar willen vliegen
Geef bezoekers meer/betere informatie over de parkeermogelijkheden

Nuttig

De belevenis van Martijn:

Robert (33)
uit Berlicum

· Januari 2020

Geweldig!

Goede uitleg en ultieme ervaring

Geen idee, naar mijn ervaring prima verzorgd

Nuttig

De belevenis van Robert:
Boeing 737 static
Boeing 737 static

Den Haag

Ook beschikbaar in Schiphol


Robert (34)
uit Rotterdam

· Januari 2020

A320 simulator.

Instructeur was erg toegewijd.
Visueel zag het er prima uit

Simulator had een aantal kuren, die na resets welliswaar verholpen werden.

Nuttig

De belevenis van Robert:

Luke (35)
uit Amsterdam

· Januari 2020

Helaas niet kunnen vliegen vanwege weersomstandigheden, maar we werden duidelijk ingelicht over de dag heen, gezien we pas om 16:00 zouden vliegen, maar helaas het weer bleef te bewolkt. Toch erg fijne service gekregen, kan KLM nog wat van leren!

Jamiro van Vliegles.nl:
Wat jammer dat de vlucht niet door kon gaan! Wel fijn dat je zo positief bent over de service.

Nuttig

De belevenis van Luke:
Basis vliegles
Basis vliegles

Beschikbaar in Lelystad en Midden-Zeeland


Samir (18)
uit Alphen a/d Rijn

· Januari 2020

Ik vond het prachtig, omdat het vliegen van een 737-800 simulator net echt voelde. Het lijkt echt vliegen, echt een aanrader, zeker als je piloot wil worden, net als ik.

Ik heb veel geleerd van de instructeur en hij was erg aardig.

De tijd vloog voorbij, omdat ik het zo leuk vond.

Jamiro van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling, wij zijn ook heel blij dat je het super leuk vond!

Nuttig

De belevenis van Samir:

Andrew
uit London

· Januari 2020

Amazing

Nuttig

De belevenis van Andrew:

A.M. v.d. Maas (66)
uit Haren

· Januari 2020

Leuk om zo’n grote “kist” te kunnen vliegen.

Enthousiaste begeleiding. Je hoeveelheid achtergrondkennis wordt meegewogen in de simulatie, dus het is zowel voor mensen zonder vliegervaring als voor hobby/simulatiepiloten een geweldig leuk en leerzaam gebeuren.

Geen verbeterpunten

Nuttig

De belevenis van A.M. v.d. Maas:

Bert (74)
uit EIBERGEN

· Januari 2020

Samen met mijn zoon hebben we een ontzettende leuke ervaring gehad. Het was een cadeautje voor hem en hij heeft ons samen met een instructeur succesvol door het luchtruim geloosd.

Een goede ontvangst met koffie. Deskundige uitleg en tijdens het vliegen aanwijzingen en toelichting. Ontzettende leuke ervaring

----

Nuttig

De belevenis van Bert:

Sebastiaan (19)
uit Soest

· Januari 2020

Het was een hele leuke eerste ervaring met vliegen. De instructies waren erg duidelijk .

Goede instructeur
Een levensechte ervaring

Nuttig

De belevenis van Sebastiaan:

Stijn Zwaan (19)
uit Roelofarendsveen

· Januari 2020

Ik vond het geweldige ervaring. Ik heb in een uur tijd veel geleerd en het heeft mij geholpen met het vinden wat ik echt leuk vind om te doen.

Ontzettend aardig ontvangst en een leuke en goede instructeur.

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Stijn Zwaan:

Sytse (23)
uit Pingjum

· Januari 2020

Heel erg leuk om een keer te doen. We hadden een aardige instructeur die alles wel uit wilde leggen. Zeker aan te bevelen!

Het is mooi om de wereld van boven te zien. Zelf vliegen is natuurlijk extra leuk om een beetje gevoel te krijgen met zo'n vliegtuigje.

Geen verbeterpunten.

Jamiro van Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve reactie!

Nuttig

De belevenis van Sytse:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Jeroen Lammers (47)
uit Venray

· Januari 2020

Zeer mooie ervaring om een 737-800 eens mogen te besturen. Lijkt zo makkelijk maar was toch wel intensief. Maar zeker een aanrader.

Het is zo waarheidsgetrouw dat je vergeet dat je in een simulator zit.

Geen.

Nuttig

De belevenis van Jeroen Lammers:

Arnoud Vermeer (34)
uit Weesp

· Januari 2020

Enorm leuk om te ervaren welke stappen er in de cockpit gedaan worden tijdens een vlucht

Echte interface, knoppen en reacties als je aan de hendels trekt

Nuttig

De belevenis van Arnoud Vermeer:

Said Magomadov (17)
uit Antwerpen

· Januari 2020

Top ervaring! Heel goede instructeur, geeft goeie tips en ervaren piloot. Boven mag je de stuur zelf in handen nemen. Ik raad het iedereen aan!

Top piloot en erg begeleidend.

Geen Minpunten

Jamiro van Vliegles.nl:
Heel erg bedankt voor je leuke beoordeling! Zien we je nog een keer terug?

Nuttig

De belevenis van Said Magomadov:

Marije (39)
uit Tilburg

· Januari 2020

Fantastische ervaring

Goede begeleiding

Nuttig

De belevenis van Marije:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?