Beoordelingen

We doen onze uiterste best om iedereen de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun vliegles bij Vliegles.nl hebben ervaren:


Martin (71)
uit Zwijndrecht

· Maart 2019

Geweldig! Je waant je echt op het moment een "piloot". De uitleg van Theo en het regelmatig uitvoeren van zijn instructies, geeft je een bijzondere kijk op het beroep piloot.

Levensecht, absoluut een aanrader.

Geen

Nuttig

De belevenis van Martin:

Hans (60)
uit Deventer

· Maart 2019

Geweldige ervaring en wat is vliegen complex. Veel dank aan instructeur Theo die perfect en heel leerzaam en leuk begeleid. Topervaring en een echte aanrader.

Goede begeleiding veel geleerd erg leuk en realistisch.

Nuttig

De belevenis van Hans:

Robert (52)
uit De Lier

· Maart 2019

Geweldige ervaring

Lijkt een op een met een echte cockpit.
de vliegbeweging is treffend

Evan van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig

De belevenis van Robert:

R. (42)
uit Nijkerk

· Maart 2019

Erg leuk

Dat mijn zoon mocht vliegen en de moeite genomen werd om over onze woonplaats te vliegen

Verouderd materiaal, kapotte headset.

Nuttig

De belevenis van R.:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Rianna (22)
uit Drachten

· Februari 2019

Op de verjaardag van mijn man zou ik hem als cadeau een dronevliegles geven, maar (zo dom als ik ben) had ik de verkeerde datum doorgegeven, waar we pas op het laatste moment achter kwamen. Kevin heeft speciaal voor ons dingen geprobeerd te regelen, zodat de les alsnog door kon gaan op de verjaardag, echt super! Mijn man vond de les zelf hartstikke leuk en Rodney hield mij gezelsschap, die mij onder de les heel veel vertelde over hoe alles werkt, waar ze drones voor bruiken etc. 2 leuke gozers, die je echt helpen het dronevliegen onder de knie te krijgen. Zeker een aanrader dus!

Goede uitleg, humor, de basis van het drone vliegen echt onder de knie krijgen!

Niets

Evan van Vliegles.nl:
Leuk om te horen Rianna! Bedankt voor je goede beoordeling, daar doen we het voor.

Nuttig

De belevenis van Rianna:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Leiden


Peter (55)
uit Delft

· Februari 2019

Was erg leuk veel geleerd en wat een prachtig weer heel profesioneel en super gezellig zou het zo weer doen bedankt kevin

Was super

Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Peter:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Leiden


Thaddeus (53)
uit Hermiston, OR USA

· Februari 2019

I am an American flight instructor on holiday in Amsterdam. After spending over a week visiting all the museums I could stand I decided that I wanted to get a taste of general aviation in The Netherlands. I found Vliegles.nl on Google and quickly booked an appointment to fly the Cessna. My wife and I took public transportation to Lelystad from Amsterdam and we were welcomed at Vliegles.nl with hot coffee and good conversation.

I appreciated that they were willing accommodate my slightly unusual request to just go for a joy ride. My instructor, Tim was friendly and knowledgeable. He took time to point out some of the interesting features of the Flevoland area. We saw dykes, locks, canals, and even an abandoned castle.

I've always heard about how the Dutch have stolen land from the sea. It was amazing to see how it works from air!

I would recommend any general aviation pilots visiting The Netherlands to get in touch with Vliegles.nl and book a flight. You won't regret it!

There was nothing to dislike about this experience. If I have to put something down it would be that I wish that I had visited a few weeks later when the remodeling is done!

Nuttig

De belevenis van Thaddeus:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Jelle (16)
uit Zeewolde

· Februari 2019

Weer genieten

De fijne sfeer

Het weer in Nederland?

Evan van Vliegles.nl:
Hoi Jelle, leuk om te horen dat je een mooie dag hebt gehad. Het Nederlandse winterweer werkt inderdaad niet altijd mee helaas!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Jelle:

Maaike (30)
uit Amersfoort

· Februari 2019

Het was een geweldige ervaring en een extra leuk om cadeau te doen, wat ik in dit geval voor mijn vriend had gedaan.

Dat je echt zelf mag vliegen.

Van tevoren vragen wat de ervaring van iemand is en wat de verwachtingen zijn. Daarnaast iets meer uitleg tijdens de vlucht. Ook de entree en het welkom kan/mag iets warmer/hartelijker. Als je er video bij boekt is het fijn als deze volledig is. Helaas was in ons geval het geheugen vol en stond de landing niet op film.

Nuttig

De belevenis van Maaike:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Pesclevei (37)
uit Schiedam

· Februari 2019

Warm welcome . friendly and professional atmosphere. It exceeded my expectations. I highly recommend

Professionalism, location, reception

Time spent too short

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you very much for your good review! We look forward to seeing you again.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De belevenis van Pesclevei:
Boeing 737 static
Boeing 737 static

Den Haag

Ook beschikbaar in Schiphol


Gijs (16)
uit Eerbeek

· Februari 2019

Ik vond de vlucht echt kicke! ik ben over Walibi gevlogen en het Dolfinarium.Zelf mocht ik ook ff vliegen.vet gaaf

De introductievideo was erg interessant, ik heb er wel wat van geleerd

Nuttig

De belevenis van Gijs:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Brigitte (52)
uit Markelo

· Februari 2019

Supermooie ervaring! Enorm respect voor de instructeur en zelf vliegen was zeer bijzonder!

Goede professionele uitleg

Bij ontvangst zou een kopje koffie of een verfrissing wel welkom zijn.

Nuttig

De belevenis van Brigitte:

Simon (46)
uit Brussel

· Januari 2019

This session was a birthday present for my son who is 12 years old and who is passionate about aviation. We were welcomed by Emile, who straight away started asking Samuel questions to see how much knowledge of flying he already had. Emile had an excellent manner: he spoke to my son almost like an adult and did not patronise him and adapted the simulator session according to my son's experience. I highly recommend both the session and Emile as an instructor, who I might add spent more than the time allocated on my son's session.

Approach tailored to the skills/knowledge of the student; warm welcome; unhurried session.

None!

Nuttig

De belevenis van Simon:

Fabian (23)
uit Zaandijk

· Januari 2019

VET GAAF!!!

De hoogte

Misselijkheid

Nuttig

De belevenis van Fabian:

Tom (44)
uit Almelo

· Januari 2019

Als cadeau gekregen, wat een super ervaring!! Zelf kunnen ervaren hoe leuk (en best moeilijk) het is om een Boeing 737 te vliegen.

Duidelijke, rustige uitleg. Echt het gevoel van een piloot mogen ervaren.

Nuttig

De belevenis van Tom:

Dedikov (32)
uit Hoofddorp

· Januari 2019

It was my first experience riding (?) a plane. It was awesome. I like it very much. I hope I could become a pilot in a time. I would remember that experience for a long time. Many thanks.

Great instructors, good organization, good location. I would recommend that course to everybody.

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you for your good review! We look forward to seeing you again.

Nuttig

De belevenis van Dedikov:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Muriel (51)
uit Den Haag

· December 2018

Fantastisch!

Zeer realistisch! Uitermate vriendelijke en professionele piloot.

Ga zo door!

Nuttig

De belevenis van Muriel:

Nathalie (23)
uit Harderwijk

· December 2018

Fantastisch!

Het echt zelfstandig vliegen en de passievolle uitleg over het vliegen.

Mijn vlieginstructeur wilde niet van baan met mij ruilen. Haha

Nuttig

De belevenis van Nathalie:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Linda (28)
uit Kerkrade

· December 2018

Een super belevenis! De piloot nam echt de tijd voor je en lette goed op hoe je je voelt. Heel ervaren waardoor ik mij gelijk veilig voelde. Mocht ook zelf vliegen, wat een ervaring! Het stunten was het allerleukste, wat een krachten op je lijf en wat zo'n klein vliegtuigje allemaal kan! Echt een aanrader, bucketlist item!

Goede service aan de telefoon en bij aankomst
Ervaren piloot
Mooi filmpje met alles erop
Goede uitleg
Bucketlist ervaring die het helemaal waard is!

Geen minpunten. Blijf vooral doen wat jullie al doen! Bedankt voor de ongelofelijke ervaring!

Nuttig

De belevenis van Linda:

Marco (50)
uit Nederland

· December 2018

Gisteren met een maatje drone-vliegles gehad van Kevin ! Zeker een aanrader als je jezelf vanaf de start niet de verkeerde handelingen wilt aanleren, een drone is een serieuze investering, je wilt je nieuwe aanwinst heel houden en rekening houden met de omgeving waarin je vliegt. Terugkijkend op de drone vliegles kan ik mij eigenlijk niet voorstellen dat je zonder instructie of begelijding de eerste keer lucht in gaat met je drone.

Kevin legt alles duidelijk uit en helpt je met de juiste settings, verder geeft Kevin erg goede tips. We wisten vooraf dat het koud zou zijn, we hebben doorgezet omdat we allebei heel graag goed willen leren vliegen. Maar eh,....het was echt koud !

Drone echt leren besturen, zien welke potentie er in je nieuwe aanwinst zit !

Kou was wel een dingetje, onlangs de absolute fun gaat de kou je na verloop van tijd wel raken.

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je 5 sterren Marco!
In de wintermaanden geven we deze vliegles zeer zelden, in verband met de kou. Jullie waren zo enthousiast (en bereid de kou te trotseren) dat we een uitzondering maakte.

Nuttig

De belevenis van Marco:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Leiden


Jolanda (58)
uit Maarssen

· December 2018

Ik had mijn man een zweefvliegles cadeau gedaan . Maar dit kon niet doorgaan . Ik kreeg een super snelle reactie dat mijn geld terug gestort gaat worden .

Snelle reactie .

Niets

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Jolanda. Binnen de 14 dagen bedenktermijn kan je inderdaad je bestelling gewoon met een mailtje annuleren.

Nuttig

De belevenis van Jolanda:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Beschikbaar in Terlet en Salland


Marco Maas (55)
uit Nieuwegein

· December 2018

Geweldige ervaring

Alles

Niets

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!

Nuttig

De belevenis van Marco Maas:

Cees (60)
uit Hoogland

· December 2018

Fantastische ervaring , de moeite waard en voor herhaling vatbaar

Echte benadering van de werkelijkheid, zelf airport gekozen!

Niets!!

Nuttig

De belevenis van Cees:

Nirul (27)
uit Voorburg

· November 2018

Top! Mooie vlucht, goede begeleiding en leuke ervaring! Goed bereikbaar en goede ontvangst!

Begeleiding, persoonlijk.

Nuttig

De belevenis van Nirul:

Anthony (49)
uit Breda

· November 2018

Vriendelijke en fijne ontvangst in het clubhuis.
Relaxte uitleg van tandemmaster Leon. Leon stelt je echt op je gemak (want laten we eerlijk zijn, iedereen die het eerst een sprong gaat maken heeft wel wat last van de bibbers). Andere parachutisten zijn ook heel relaxed.
Was een prachtige heldere zonnige herfstdag om te springen.
De sprong was helemaal te gek.
Een echte aanrader voor iedereen die de wens heeft om het ooit eens te doen.........niet meer twijfelen,maar doennnnnnn!!!!
T is echt supergaaf.
Groet
Anthony Prenen

Goede ontvangst. Goede relaxte uitleg van tandemmaster. Geen haastwerk. Sprong zelf was helemaal top. Vooral de vrije val.
Leon, nogmaals bedankt voor de supergave belevenis.

Geen.
Of als ik er toch één mag noemen........de tijd in de lucht was te kort (geen minpunt richting de club overigens, maar puur omdat het zo gaaf was om te doen).

Nuttig

De belevenis van Anthony:
Parachute springen
Parachute springen

Breda

Ook beschikbaar in Texel, Zeeland, Hoogeveen en Ameland


Patrick (24)
uit Soutendijk

· November 2018

Geweldige ervaring met een goede docent en en een mooie quadcopter om mee te vliegen

Locatie, apparatuur, docent, lokatie (Pumerend)

De kou op de locatie. Het was een koud lesje maar wel heel gezellig. De batterijen hielden ons lekker warm.

Nuttig

De belevenis van Patrick:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Leiden


Wesley (24)
uit Cothen

· November 2018

Verrast dat ik zoveel mocht doen.

Enthousiaste instructeur

Geen

Nuttig

De belevenis van Wesley:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Marita (60)
uit Elburg

· November 2018

Keurige e-mail verkeer, wordt serieus genomen de afhandeling prettig ervaren.

Prettige e-mail verkeer.

Geen

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt!

Nuttig

De belevenis van Marita:
Basis vliegles
Basis vliegles

Beschikbaar in Lelystad, Midden-Zeeland en Teuge


Dennis (45)
uit Leusden

· November 2018

Er leuke ervaring! Dankzij de full motion en de cockpit waarin alle knopjes echt bediend kunnen worden, is het zeer realistisch. Ik wil het zeker nog een keer proberen.

De bewegingen van het vliegtuig voelen heel echt. Ook de turbulentie voelt echt. Afhankelijk van hoeveel je aankan, wordt het steeds uitdagender en moeilijker gemaakt. De instructeur helpt op een fijne manier om te zorgen dat het naast uitdagend ook nog heel leuk blijft.

De tijd gaat te snel voorbij. Zelfs een uur is te kort.

Eveline van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad Dennis!
We zien je graag nog eens terug!

Nuttig

De belevenis van Dennis:

Edwin
uit Zaandam

· November 2018

Wat een geweldige ervaring!!! Je denkt dat doe ik wel even... vliegtuig besturen...valt niet mee hoor. Uitleg en begeleiding van Theo was super. Een echte aanrader voor iedereen die eens wat anders wil mee maken! Een onvergetelijke dag gehad... en zeker voor herhaling vatbaar!

Rijke ervaring, valt niet mee even een vliegtuig besturen. Je moet op zoveel dingen tegelijk letten.

Geen

Nuttig

De belevenis van Edwin:

Wim (60)
uit Boskoop

· November 2018

Leuk, maar met tweehonderd vlieguren achter me, liet de instructeur me weinig vrijheid om mijn eigen vaardigheden te herontdekken

Het mooie weer

De instructeur

Nuttig

De belevenis van Wim:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Nathan (1993)
uit Moerzeke

· November 2018

Fantastisch

Leuke begeleider (Roland)

-

Joeri van Vliegles.nl:
We zullen je compliment doorgeven aan Roland!

Nuttig

De belevenis van Nathan:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Friso (21)
uit Bilthoven

· November 2018

Jaa super gaaf!

De piloot was heel relaxd en gaf goeie info.

Was er niet echt, was pas de eerste keer. Zou graag volgende keer wel willen proberen zelf te landen. Als dat kan... dankjewel

Nuttig

De belevenis van Friso :
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Mariusz (46)
uit Zoetermeer

· Oktober 2018

Onvergetelijke ervaring, echt een super verjaardag cadeau. Een aanrader voor iedereen die vliegen leuk vind.

Professionele begeleiding, alles prima geregeld.

Voor ons was de afstand naar Lelystad de enige minpunt.

Nuttig

De belevenis van Mariusz:

Nicole (50)
uit Oirschot

· Oktober 2018

Ik heb deze vliegles gegeven aan mijn man. Een vliegliefhebber pur sang. Hij heeft zo ontzettend genoten met als hoogtepunt natuurlijk de ervaring van zelf vliegen. Dat was fantastisch!

Het hele concept was gaaf. Leuk is natuurlijk ook dat je ná het vliegen ook mensen ontmoet die ook dol zijn op vliegen en er verhalen loskomen. Geweldig gewoon.

Heb met de `Blackshape` gevlogen. het enigste is dat het achterin ´tocht´. Voor de rest helemaal géén minpunten. Alleen een aanrader.

Nuttig

De belevenis van Nicole:

Ignacio
uit

· Oktober 2018

Erg gaaf! Een top cadeau.

Instructies, begeleiding van Jelle en de hele ervaring van het vliegen.

Nuttig

De belevenis van Ignacio:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Max
uit Doorn

· Oktober 2018

Ik ben gisteren een uur lang voor het eerst in een B737 simulator geweest en ik vond het super gaaf en een fantastische ervaring. Ik kom zeker een keer terug!

De instructeur vond ik heel erg aardig en hij gaf heel goed uitleg.
Alles voelde heel erg realistisch.

Geen een

Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen Max, we zien je graag nog eens terug!

Nuttig

De belevenis van Max :

Piet (75)
uit Arnhem

· Oktober 2018

Nadat er wat problemen waren met de startlier, die toch nog verholpen kon worden, verliep het geheel van start t/m landing (3 maal) geheel naar verwachting soepel. Ik heb er echt van genoten.

De ongedwongen bijna amicale omgang met de piloot en andere aanwezige clubleden.

Bij het doorsturen naar de startplaats bij welke persoon je je dient te melden.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je feedback!

Nuttig

De belevenis van Piet:
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Salland

Ook beschikbaar in Terlet


Jan (52)
uit Ospel

· Oktober 2018

Geweldige ervaring!

Perfecte begeleiding door de instructeur/piloot!

Nuttig

De belevenis van Jan :

Tony (50)
uit Apeldoorn

· Oktober 2018

Geweldig leuke vliegles gehad, waarbij mijn instucteur Kaj mij al snel de 'kist' liet besturen!

Instructiefilmpje vooraf.
Goede en prettige instructeur.
Mocht al tijdens het opstijgen a.d. slag en heb zelf veel tijdens de vlucht kunnen doen.

Evt. iets te drinken tijdens de instructiefilm?

Nuttig

De belevenis van Tony:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


Paul (50)
uit Gouda

· Oktober 2018

Superleuk. Dacht dat je maar even zelf zou vliegen maar heb het merendeel van de tijd echt zelf gevlogen.

Zelf vliegen. Goede uitleg hoe iets werkt en waarom.

Nuttig

De belevenis van Paul:

Mirko (45)
uit Venlo

· Oktober 2018

Heel leuk! Het gevoel van het vliegen.

Opstijgen sturen, bochten maken..

Kon instructeur erg slecht verstaan door de headset.

Meriam van Vliegles.nl:
Hoi Mirko,
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Communicatie in de lucht valt niet altijd mee helaas.

Nuttig

De belevenis van Mirko:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Chris (72)
uit Uithoorn

· Oktober 2018

Vanmorgen les gehad van Kevin. Eerst goede uitleg gekregen en daarna met de drone van Kevin gevlogen.
Daarna met mijn eigen drone. Kevin heeft eerst alles gecheckt en aantal dingen ingesteld alvorens te vliegen.
Zeer veel bruikbare tips gekregen.
Het uur "vloog" voorbij.

Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
Goede locatie om te vliegen
Veel van opgestoken

Geen

Nuttig

De belevenis van Chris:
Drone vliegles
Drone vliegles

Purmerend

Ook beschikbaar in Amersfoort en Leiden


Thomas (22)
uit Lepelstraat

· Oktober 2018

Heel gaaf. Iets wat je moet hebben ervaren. Ook heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Personeel, de sprong

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor het delen van je ervaring Thomas. Parachute springen staat bij veel mensen inderdaad bovenaan de Bucketlist!

Nuttig

De belevenis van Thomas:
Parachute springen
Parachute springen

Zeeland

Ook beschikbaar in Breda, Texel, Hoogeveen en Ameland


Werner (51)
uit Bilthoven

· Oktober 2018

Geweldige beleving.

Zeer prettige gezagvoerder.
Lekkere koffie.

Geen

Nuttig

De belevenis van Werner:

Willem (65)
uit Amsterdam

· Oktober 2018

Een verrassing voor mijn verjaardag. Het was geweldig. Zo imposant om 30 minuten van de aarde te zijn en Nederland van boven te bekijken. Wat is Nederland mooi. Blackshape Prime vliegtuig is zo mooi toestel met een 180 graden zicht dat je een bepaald gevoel krijgt waar je totaal ontspannen van wordt. Stress en gehaast zijn is totaal verdwenen als je in dit vliegtuig zit. Een geweldige Piloot. Dat maakt het een feest om in de lucht te vliegen. Ik raad iedereen aan die een stress baan heeft om een vliegles te nemen in een Blacksharp prime. Heb een video opname cadeau gekregen van mijn echtgenote en wist niet wat ik zag. Zo prachtig. 2x genieten.

Alles. De vliegschool geeft je gelijk een prettig en fijn gevoel . Goede voorlichting en uitstekende piloot.

Geen

Nuttig

De belevenis van Willem:

Hennie (50)
uit Maarssen

· Oktober 2018

Een goede instructeur gezellige sfeer en ik heb het heel erg naar me zin gehad. En het was een verrassing van mijn vriendin omdat ik vandaag 50 jaar geworden ben. En ik ga zeker het weer een keer doen.

Goede informatie
Goede instructeur
Gezellige sfeer
Zeker ga ik dit nog een keer doen.

De camera bleef niet goed plakken daar moeten ze wat op verzinnen gelukkig heeft de instructeur ook handmatig een film gemaakt.

Nuttig

De belevenis van Hennie:

Rob (58)
uit

· Oktober 2018

Super ervaring, het zelf vliegen is relaxed, mede door een fijne instructeur, geweldig leuk om boven je eigen omgeving te vliegen.

Helder zicht, lekkere buiten temperatuur

Nuttig

De belevenis van Rob:
Basis vliegles
Basis vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland en Teuge


Rainer (60)
uit Heerenveen

· Oktober 2018

Een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Genieten!!!!

- goede ontvangst en organisatie
- relaxte instructeur, Ronald bedankt voor de gezellige middag
- je mag heel veel zelf doen, of anders gezegd behalve starten en landen, mag je alles doen.

Geen

Meriam van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we gaan het doorgeven aan Ronald!

Nuttig

De belevenis van Rainer:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland


George en Vero (30)
uit Voorburg

· Oktober 2018

Het was een super gave ervaring!! Het uur vloog voorbij en Ronald deed de les erg leuk! Een aanrader voor iedereen die van vliegen houdt!

Zie ervaring

Nuttig

De belevenis van George en Vero:
Cessna vliegles
Cessna vliegles

Lelystad

Ook beschikbaar in Midden-Zeeland

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?