Laatste beoordelingen

uit Assen
, Salland, 21 september 2017

10 min was wel kort. Na de ervaring van een aantal jaren geleden. één dag cursus. gaar me interesse voor de volgende keer hier naar uit. Ja het weer zat denk ik ook niet mee.

Moeilijk nu zo te beantwoorden, was heel matig door het weer.
Ja het weer, maar dat heb je niet in de hand.
uit Broadstairs GB
, Vliegveld Lelystad, 21 september 2017

Al vanaf mijn prille jeugd heb ik willen vliegen, werd afgekeurd vanwege mijn ogen. Deze wens is door mijn kleinkinderen opgepikt die mij de les cadeau hebben gedaan. Met mijn twee oudste zoons was dit een onvergetelijke ervaring. Ik overweeg om dit wellicht nog een keer te herhalen als het mij in de tijd gegeven is.

De gehele vlucht was perfect; hulde aan de instructeur
Door mijn lengte was het zicht over het dashboard heen wat beperkter dan ik had gehoopt, daar ik geen gebruik mocht maken van de pedalen had ik dus misschien wel een kussentje kunnen gebruiken.
uit Arnhem
, Salland, 20 september 2017

Leuke sfeer en goede begeleiding, uitgebreide uitleg.

Zie boven.
Korte duur van vlucht, weersafhankelijk natuurlijk, maar 2e start ter compensatie?
uit Houten
, Vliegveld Lelystad, 18 september 2017

Ontvangst in sfeervolle ruimte. Snel op gemak gesteld. Goede uitleg. Vliegen wat een te gekke ervaring. Ga ik zeker vaker doen!

Goede uitleg, fijne instructeur, zelf vliegen!
uit Barneveld
, Biddinghuizen, 16 september 2017

Mijn eerste keer zweven, een bijzondere ervaring, voor herhaling vatbaar. Het was overigens op zaterdag 22 juli

Vriendelijke ontvangst
Net geen gelegenheid om zelf stuurknuppel vast te houden, weinig thermiek.
uit Leiden
, Vliegveld Lelystad, 12 september 2017

Ontzettend gave ervaring. In eerste instantie dacht ik 30 min is niet genoeg, maar dat was het wel voor de ervaring. Zeker aan te raden!

Vriendelijke instructeur en mocht zelf ook wat handelingen doen.
Je kan t niet van dichtbij zien, het stijgen en landen, van een afstand
uit Opheusden
, Vliegveld Lelystad, 11 september 2017

Kim heeft ontzettend genoten van de vlucht, samen met de instructeur en beide opa's een onvergetelijke dag. Wat de opa's opviel is dat de instructeur zeer rustig en amicaal was, dat was een zeer prettige ervaring. De filmpjes die met eigen GoPro zijn gemaakt door de instructeur zijn ook erg leuk. Kim heeft de kist van taxien, start landingsbaan, opstijgen vliegen tot landen zelf mogen uitvoeren, SUPER! Zeer zeker zullen wij jullie aanbevelen, écht een onvergetelijk cadeau van papa!! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Wat Niet? Alles een zeer unieke ervaring en onvergetelijk
Uiteraard mocht van Kim de vlucht wat langer duren......
uit Gouda
, Vliegveld Lelystad, 11 september 2017

Ontzettend gave ervaring, leuk om te doen.

Veel zelf kunnen (mogen) doen.
uit Amsterdam
, Salland, 11 september 2017

Het zweefvliegen was geweldig, mooie ervaring. Aardige piloot die veel kon vertellen.

Mooi weer, goede piloot, gave ervaring, leuk café
Natte schoenen;)
uit Leiderdorp
, Vliegveld Lelystad, 10 september 2017

Voor mijn verjaardag vliegles gehad van mijn vrouw. Hartelijk ontvangen door de dame achter de balie en door de vlieginstructrice. Een unieke ervaring, ik kwam ogen te kort. voor herhaling vatbaar.

Alles
Geen
uit Rotterdam
, Vliegveld Midden-Zeeland, 7 september 2017

Vandaag heel leuke ervaring en kennismaking met het vliegen gehad. Na een korte introductie ging ik met piloot Erik in een tweezitter de lucht in én kreeg ik de kans om boven Middelburg en Veere zelf rondjes te draaien. Een mooi verjaardagskado van mijn kinderen.

Zelf mogen vliegen
20 minuten in de lucht is wel kort
uit Zoetermeer
, Vliegveld Lelystad, 7 september 2017

Leuk, maar een half uur is erg snel voorbij. Ik heb de tijd niet opgenomen, maar volgens mij is de taxi-tijd en het wachten voor opstijgen meegeteld.

Een heel aardige instructrice die veel probeert te laten zien van de omgeving.
Korte duur
uit Groningen
, Vliegveld Lelystad, 6 september 2017

Vliegen zelf was erg leuk. Alleen had de voor en nabrieving echt uitgebreider gemogen, met meer uitleg. Tevens werd de vliegtijd wel erg streng gehanteerd. Ik had een vlucht van 30 minuten, maar als je het taxien voor en na de vlucht van aftrekt, blijft er niet heel veel airtime van over....

Vliegen is echt erg leuk. Ervaren instructeur
Geen goede briefing voor en na de vlucht. De eingelijke vliegtijd is erg kort.
uit Hellevoetsluis
, Vliegveld Lelystad, 5 september 2017

Mooie vlucht gemaakt bij Zelf Vliegen. Schitterend weer en uitstekend zicht. Het hostmanship/hospitality van Zelf Vliegen kan wel een stuk beter. We voelden ons soms wat verloren, het verkeerde vliegtuig was geboekt en de instructeur wist niet hoe hij met de bijgeboekte GoPro om moest gaan. Dit moest ik als klant zelf regelen.

Prima vliegtuig, redelijk filmpje
Ontvangst was mager tot slecht, instructeur wist niet hoe hij met de GoPro om moest gaan, afhandeling aan het eind was mager, verkeerde vliegtuig was geboekt
uit Wormerveer
, Biddinghuizen, 4 september 2017

Supergaaf om te doen! De persoon die met mij vloog legde alles goed uit, luisterde naar mijn vragen en heeft mij een mooie vlucht bezorgd. Helemaal goed

Mooi uitzicht, goed geregeld qua vervoer, leuk om mee te maken
uit Vianen
, Vliegveld Lelystad, 4 september 2017

Het was een super ervaring! Eerste keer vliegen met een super instructeur!

Over bekende plaatsen vliegen
Geen
uit Kalmthout
, Salland, 31 augustus 2017

Zweefvliegen. Was een leuke ervaring, ook voor mijn ouders.

Stijgen en dalen en de rust in de lucht
Duurde te kort. 1 vlucht van 8 minuten, 1 van 19, 1 van 12 en 1 van 18 minuten.
uit Gouda
, Salland, 30 augustus 2017

Ik vind het geweldig. Ben 2 x omhoog geweest. Helaas weinig thermiek maar toch een prachtige ervaring en goede uitleg van de piloot

Locatie, uitleg
De thermiek;-)
uit Den Haag
, Salland, 29 augustus 2017

Wauw! Wat een super ervaring: in 10 sec op 400 meter en daarna lekker zweven! De ontvangst was prima en leuk om nog een drankje te doen na het zweven.

Het opstijgen!
In de uitnodiging misschien een foto van de locatie.
uit Nieuwegein
, Vliegveld Lelystad, 28 augustus 2017

Een fantastische ervaring! Echt leuk om het een keer gedaan te hebben! Heeft mij doen twijfelen om piloot te worden, waar ik het hiervoor telkens heb buitengesloten als beroep.

De stunts waren heel erg gaaf en indrukwekkend!
De vertrektijd accurater aangeven, zodat men minder lang hoeft te wachten op zijn/haar beurt
uit Ranst België
, Vliegveld Midden-Zeeland, 28 augustus 2017

1 1/2 uur vliegen, en daarvan zélf meer dan 1 uur zelf sturen (zonder enige voorkennis) daar heb ik geen woorden voor! Ik geeft toe de zogenaamde microbe te hebben, maar de ervaring zélf overtreft de dromen eromheen. Ik dank dan ook piloot Erik om zijn bondige en terzake instructie en zijn veilige aanwezigheid. Mijn familie "ziet me nog genieten" bij het afspelen van de video. Echt bedankt!

Het zélf vliegen, met besturing en instrumenten. het "zicht" vanuit de lucht.
Niets
uit Leeuwarden
, Vliegveld Lelystad, 27 augustus 2017

Het vliegen in een Cesna (onder begeleiding) was een hele leuke ervaring. De instructeur heeft duidelijk uitleg gegeven over het vliegen. Kan het iedereen aanraden om een keer te gaan proberen.

Het zelf vliegen is een leuke ervaring
Als ondernemer vallen mij een aantal zaken op op het gebied van klantenontvangst., Mag maar 255 tekens gebruiken en in zo weinig woorden kan ik dit niet uitleggen
uit Almere
, Salland, 24 augustus 2017

Ik vond het een fantastische ervaring. En iedereen was zo aardig! Ik heb die aardige man en de piloot niet eens kunnen bedanken. De aardige man was volgens mij bij de lierwagen en de piloot zat al weer in de lucht, toen wij weggingen. Ik heb mogen kijken in de `toren`, ik heb mogen kijken bij de lierwagen en ik kreeg allemaal uitleg over de instrumenten. En we vonden een hele mooie bel in de lucht, waardoor we wel een half uur konden vliegen. Ik heb genoten van het mooie uitzicht en voelde me net een vogel zo vrij. Dank je wel Gerrit-Jan de piloot! En die andere aardige man natuurlijk !

Dat ik overal uitleg over kreeg en mocht kijken
Niets, iedereen was heel gastvrij
uit Leerdam
, Vliegveld Lelystad, 18 augustus 2017

Een hele fijne dag gehad met een uiterst enthousiaste instructeur. Een hele ervaring om eens zelf aan het stuur te mogen zitten en het vliegtuig te besturen. De instructie video is een must als je onervaren in de cockpit stapt het bevorderd de ervaring. Een mooie dag en zeker een aanrader voor iedereen die van vliegen en vliegtuigen houdt. Leen jager.

Leuke opzet, enthousiaste instructeur
Geen.
uit Zeewolde
, Vliegveld Lelystad, 17 augustus 2017

Ik heb echt een geweldige ervaring gehad met zelf vliegen. Ik ben op mijn vrijgezellenfeest geblinddoekt naar het vliegveld gebracht dus ik wist van niets. Ik vind vliegen vaak wel spannend maar de instructeur heeft me volledig op mijn gemak gesteld (Hij liet zelfs zien dat het vliegtuig zonder motor in de lucht kan blijven). Ontzettend gave ervaring en een absolute aanrader voor een ieder die nog twijfelt!

Unieke, leuke en vooral veilige ervaring!
Niets op aan te merken.
uit Nijmegen
, Vliegveld Lelystad, 16 augustus 2017

Het was een ontzettend gave ervaring, iets totaal anders. Je voelt je (althans dat had ik) ontzettend vrij zo in de lucht, en dat is iets wat ik nog nooit op die manier gevoeld heb. Zo'n gevoel en ervaring neemt niemand je meer af. Hartelijk bedankt!

Alles eigenlijk, ik heb ontzettend genoten van de gehele ervaring. Nogmaals hartelijk bedankt!
Het volume van de headset was iets aan de lage kant.
uit Barendrecht
, Salland, 16 augustus 2017

Mijn vriendin en ik hebben al 's eerder een vlucht gemaakt, maar al lang geleden. Dit was weer een unieke ervaring, gemoedelijke sfeer, niet gehaast, duidelijke uitleg . Prachtige uitzichten, al met al een leuke trip gemaakt. Daarna doorgereden naar Münster, een geweldige stad. Oftewel een leuke dag gehad!

Gemoedelijke sfeer, duidelijke uitleg
Geen minpunten!
uit LEMMER
, Salland, 15 augustus 2017

Het was een indrukwekkende belevenis was de eerste keer zweefvliegen en was zeer onder de indruk mijn piloot bleek een instructeur en dit had wel zijn voordelen door zijn oplettendheid hebben wij een goede thermiek gevonden en konden we op een hoogte van 1100 m komen wat die dag erg uitzonderlijk was.

Alles netjes voor elkaar en de omgeving Salland is ook erg mooi van uit de lucht
De afstand van het parkeer terrein naar de start toren dit was wel erg ver lopen door het gras.
uit Leiderdorp
, Salland, 15 augustus 2017

Geweldig!

Leuke mensen, mooie omgeving, veilig gevoel
Geen!
uit Lelystad
, Vliegveld Lelystad, 14 augustus 2017

Fantastische beleving! Na opstijgen, echt "zelf vliegen".

..goede instructeur, gaaf uitzicht en bovenal het zelf vliegen op 700 en 100 voet!
Na twee dagen nog steeds niks
uit Staphorst
, Salland, 12 augustus 2017

Prima

Het stijgen en de verrassing van het weer en opstijgende lucht verder een hoeie uitleg
Kan niet bedenken het was goed geregeld
uit S-Hertogenbosch
, Salland, 12 augustus 2017

Onwijs gave belevenis welke zeker voor herhaling vatbaar is. Wel plannen met betere weersomstandigheden om het echte zweven te beleven

Vriendelijke mensen, relaxte instructeur, mooie omgeving, goede uitleg/instructie
Door het weer weinig tot geen thermiek. Dat maakt het dan wel een duur vluchtje van 10-15 min
uit Z.
, Salland, 12 augustus 2017

TOP! Geholpen door het mooie weer was er deze dag veel thermiek en konden we een klein halfuurtje zweven boven het mooie Salland. Je kon kilometers kijken, tot wel aan de Flevopolder. De ontvangst was goed en ik voelde me direct welkom bij deze vliegclub. De begeleiding was keurig geregeld en ik voelde me ook in de cockpit veilig thuis. Echt de moeite waard.

De vlucht zelf, de ontvangst en de sfeer/omgeving
Zou ik eigenlijk niet kunnen noemen...
uit Hamminkel
, Vliegveld Lelystad, 12 augustus 2017

Geweldig

Net echt
uit Zoetermeer
, Vliegveld Lelystad, 11 augustus 2017

Erg indrukwekkend om mee te mogen vliegen!( Als passagier) Volgende keer dat ik wellicht zelf wil vliegen!

De ervaring in zijn totaliteit is gaaf om eens mee gemaakt te hebben!
uit Almelo
, Salland, 10 augustus 2017

Dit. vlieguitje was een berjaardagsgesxhenk van mijn vriendin Annelies. Het was een totale verrassing. Ik had me er wel eens over uitgelaten, dat ik wel eens wilde zweefvliegen en zowaar........ Het was super mooi. Ben daarna nog een keer geweest. Het wqs zo relaxed daar boven in de lucht. Gewoon lekker zweven. Heerlijk.

Prettige opvang enthousiaste begeleiders, en een super mooie vlucht !!!
Weet ik niet te bedenken
uit Helmond
, Vliegveld Lelystad, 10 augustus 2017

Geweldig en voor herhaling vatbaar

Ontvangst, uitleg, instructie door instructeur
Wachttijd hoewel alles volgens afspraak was gemaakt
uit Oude Meer
, Vliegveld Lelystad, 10 augustus 2017

Een hele mooie ervaring zeker omdat je niet hoog vliegt kon ik een hoop zien op de grond. de instructeur was vriendelijk en gaf een duidelijke uitleg van het vliegtuig in de avond de opnames bekeken die gemaakt zijn tijdens de vlucht erg leuk voor de rest van de familie!

Video opname
Te kort :-)
uit Maassluis
, Salland, 9 augustus 2017

Het was een hele leuke ervaring. Ik zou het graag nog eens doen, hoewel lemelerveld wel ver rijden is voor ons. De jongeren / twintigers die ons begeleidde deden het erg leuk. Er hing een goede sfeer.

Rustige omgeving, goede relaxen sfeer, de jongeren deden dat leuk, ik begreep dat hier hoger mag worden gevlogen dan op andere locaties in het land
Wachten duurde lang. Een lid vloog tussendoor meerdere malen. Op zich zijn goed recht, maar hij hield geen rekening met de planning van de proefvluchten. Mede hierdoor moest een van ons bijna 2 uur wachten.
uit Zeewolde
, Biddinghuizen, 9 augustus 2017

Heel erg spannend en heel indruk wekkend eerste vlucht was erg kort tweede keer wat langer

De mooie uit zichten en het verre kunnen zien
Moest 8 augustus er zelf achter aan bellen om 13.15 uur of het vliegen wel door ging Wij hadden GEEN bericht gehad van de vlieg school dus als we niet gebeld hadden was er gewoon niets gebeurd erg jammer
uit Amstelveen
, Joure, 8 augustus 2017

Overweldigend , rust , in de lucht zo stil,

Alles was goed. Goede gastheer . Je kon alles vragen .
Geen
uit Groningen
, Vliegveld Lelystad, 7 augustus 2017

Wat een super gave ervaring! Ik kon letterlijk de grijns niet van mijn gezicht krijgen daarna. Je kon direct zien hoe leuk ik het vond. De instructeur was super aardig en behulpzaam. Hij legde alles rustig uit.

Leerzaam, vermakelijk, heeeeeel gaaf, aan te raden
Kon de instructeur niet altijd even goed verstaan door de koptelefoon. Omdat hij een beetje een accent heeft, maar ook de kwaliteit niet en je wist niet altijd of hij het nou tegen jou had of de mensen op de grond.
uit Barneveld
, Vliegveld Lelystad, 7 augustus 2017

In één woord geweldig! Erg bijzonder om dit meegemaakt te hebben!

Leuke instructeur met veel humor! Hij vertelde een hoop en je kon hem alles vragen.
Het tonen van het instructiefilmpje: beamer hangt scheef, updatemeldingen van software tijdens het hele filmpje in beeld en en was geen medewerker die het uit kon zetten (uiteindelijk hebben we zelf nog een pop-up melding weggeklikt).
uit Velserbroek
, Vliegveld Lelystad, 5 augustus 2017

Heel erg leuk gehad en een goede uitleg van een aardige instructeur.

De uitleg over het vliegen
Geen ?
uit Venray
, Vliegveld Lelystad, 2 augustus 2017

Dit was een cadeau voor mijn kleinzoon. Hij heeft het geweldig gevonden en dat was het.

Hele aardige en kundige pilote
Geen
uit Bladel
, Salland, 30 juli 2017

Het op lieren is al een hele beleving. Als je in een thermiek bel hangt krijg je een lesje toegepaste natuurkunde en ervaar je de relativiteit van snelheid. Zonder de instrumenten heb je als je niet om je heen kijkt, geen idee van snelheid, stijgen of dalen. Gast te zijn van deze enthousiaste en zeer flexibele Aeroclub is een voorrecht. Ik heb dagen nodig gehad om alles goed te verwerken en te begrijpen. Wat rekenwerk achteraf met de opgedane kennis, gaf een leuke napret.

Het team, de locatie, de mogelijkheden, het materiaal, afspraak is afspraak en de instructeur.
Geen minpunt, maar jammer dat het 200 km van mijn woonplaats is.
uit Zaandam
, Vliegveld Lelystad, 29 juli 2017

Geweldig! Ondanks het wisselvallige weer konden we tussen de wolken door toch opstijgen. Erg mooi rondje gemaakt over Lelystad, Urk, Walibi en het Dolfinarium. We hadden een uur afgenomen en deze vloog voorbij! De instructeur was duidelijk en gaf het roer vaak aan mij over. Waar ik niet zo zeker was sprong hij weer in om de juiste manouvres te maken en had ik zelf de tijd om naar buiten te kijken. Mijn man zat achterin en had genoeg ruimte om veel foto's aan alle kanten van de Cessna te maken. Geweldig leuke ervaring en een aanrader voor iedereen.

Uitzicht, Duidelijke instructies, Leuk en Leerzaam
uit IJsselstein
, Vliegveld Lelystad, 28 juli 2017

De aller-, allerbeste ervaring van mijn leven! Ik vlieg al heel lang op de simulator thuis, maar voor mijn verjaardag kreeg ik dus mijn eerste echte vlucht. Het was moeilijker, maar ook leuker dan ik had gedacht! Een beetje moeilijk soms door de turbulentie en de wind en omdat ik mijn eigen huis niet makkelijk kon vinden (daar gingen we overheen vliegen). Maar ook nog veeeeeel leuker om te doen dan ik ooit had gedroomd! Echt een fantastisch cadeau!

Alles. Ik vond alles bijzonder
Ik kan niets bedenken
uit Dijkstra
, Vliegveld Lelystad, 24 juli 2017

Superleuk verjaardagscadeau! Wat een spannende en leuk ervaring! Instructrice was heel hartelijk en relaxed. Terwijl ik vloog nam zij foto's met mijn eigen telefoon. Bedankt, ze zijn leuk geworden!

Duidelijke uitleg. Instructrice was heel hartelijk en relaxed. Leuk dat je het filmpje van de vlucht direct na afloop mee krijgt.
Verbeterpunten: De koffie... brrrr!
uit Den Haag
, Vliegveld Lelystad, 22 juli 2017

Fantastisch! Voelde me net een luchtvaartpionier. Niks geen moderne elektronica, monitoren en displays, maar analoge klokjes en vloeistofkompas. En een motor die herrie maakt! Prachtig uitzicht op de IJsselmeerhavens van een hoogte van 1300 voet. Smaakt naar meer!

Zelf route bepalen. Bijna het volle uur zelf gevlogen. Prima instructeur.
Het verzoek (dik gedrukt in de e-mail) om op de ochtend van de vlucht te bellen of deze doorgaat is zinloos, omdat het bijgevoegde telefoonnummer pas om 10.00 uur bereikbaar is en je dan al lang (vanuit bijv. Den Haag) onderweg bent.